Top cripto

  Cum să utilizați o strategie Breakout în Bitcoin Trading

  ⚡️ Cum prezici un breakout Crypto?

  Cea mai bună combinație de indicatori pentru detectarea unui adevărat breakout de tranzacționare cripto este probabil volumul și analiza sfeșnicului. Prin urmare, indicatorul cheie care trebuie urmărit atunci când se tranzacționează pe breakout-uri este un breakout de la un nivel de suport sau de rezistență stabilit care este bine susținut de un volum mare de tranzacționare.

  ⚡️ Este strategia breakout profitabilă?

  Concluzia. Intervalul este simplu de identificat, ceea ce face ca abordarea breakout range să fie foarte populară. Cu toate acestea, mulți traderi pierd bani folosind această metodă din cauza unor breakout-uri false, a retragerilor de la punctul de breakout și a așteptărilor nerealiste.

  ⚡️ Ce face o strategie crypto breakout?

  Un breakout are loc atunci când prețul este menținut sub un nivel de rezistență sau deasupra unui nivel de suport pentru o perioadă lungă de timp. Mulți traderi stabilesc punctele de intrare și nivelurile de stop-loss prin trasarea unei linii în nisip la nivelul de rezistență sau de suport.

  ⚡️ Cum recunosc un breakout fals?

  Odată ce prețul acțiunilor depășește 100 de dolari, are loc o descoperire financiară. Cu toate acestea, dacă se scufundă sub acest nivel și continuă să scadă, se dezvăluie o evadare invalidă – în care impulsul se disipează, iar prețurile își inversează cursul. Acest lucru indică faptul că, în ciuda creșterii sale inițiale dincolo de pragurile de rezistență sau sub pragurile de suport, nu a existat o cerere de cumpărare suficientă pentru a susține aceste modificări de valoare în timp.

  Breakout bitcoin

  O tranzacție care a mers prost este rezultatul unei strategii eșuate. În această postare, vă vom arăta cum să folosiți o strategie de tranzacționare criptografică cu probabilitate ridicată pentru a obține profituri semnificative, pas cu pas – chiar dacă sunteți un novice.

  Strategie Breakout bitcoin
  Cum folosiți o Breakout bitcoin?
  Cuprins

  Strategie Breakout.

  Exemplul nostru de strategie breakout este următorul:

  Identificăm ceea ce căutăm: un breakout al unei altcoin cu o mișcare viitoare mai mare de cel puțin 50% (ceea ce anticipăm că se va întâmpla în curând). Vrem să cumpărăm mai ieftin și să vindem mai mult.

  Perioada pentru durata tranzacției ar trebui să fie de câteva zile (poate chiar câteva săptămâni). Pot apărea oscilații mari într-o singură zi, dar acestea sunt mai puțin frecvente.

  Este strategia breakout profitabilă?
  Care este cel mai bun indicator pentru o strategie Breakout bitcoin?

  Graficele sunt utilizate în BTC

  Urmărim cu sârguință două grafice: un grafic săptămânal și/sau zilnic, precum și unul de 4 ore. Imaginea de ansamblu a prețului altcoin-ului poate fi descoperită pe primul grafic, care ne permite să înțelegem mai bine cât de mult a scăzut în ceea ce privește condițiile mai largi ale pieței și alte detalii semnificative. Urmărind îndeaproape aceste intervale de timp, putem prognoza cu mai multă acuratețe momentul în care ar putea avea loc o viitoare spargere a prețurilor sau a valorii.

  Ce este o strategie de Breakout bitcoin
  Pentru mai multe idei și strategii, continuați să citiți – înscrieți-vă la acest newsletter pentru a primi actualizări.

  Pentru a face pasul inițial în vederea lansării unei grădini comunitare este nevoie de o anumită gândire și planificare, cum ar fi: 1.

  1. Introduceți

  Primul pas în strategia noastră este de a găsi o intrare adecvată.

  Motive pentru a nu tranzacționa pe breakouts gama
  Când ar trebui să cumpăr Breakout bitcoin?

  Este posibil să folosiți metoda standard de cumpărare breakout în această etapă. Zonele foarte scăzute pot fi observate pe mai multe grafice de altcoin. Cei mai mulți adulți au pierdut foarte mult din valoare în ultimele luni. Acestea sunt similare cu acestea:

  Când ar trebui să cumpăr acțiuni de Breakout bitcoin
  Cum identificați breakouts în tranzacționare?

  O strategie de breakout constă în găsirea locului în care prețul va ieși într-o nouă direcție dintr-o zonă de maxim recent (rezistență) sau de minim (suport).

  Cum îți dai seama dacă ai un breakout?
  Un breakout poate avea loc la nivel orizontal sau diagonal

  Determinarea momentului în care se va rupe partea inferioară a prețului este o provocare actuală. În caz contrar, ar putea dura săptămâni sau luni până când prețurile vor începe să crească din nou și să dea startul unei alte piețe de creștere – dacă aceasta se va întâmpla.

  Prin urmare, ne străduim să obținem un echilibru între două calități esențiale.

  Căutați criptomonede alternative prietenoase cu buget redus, cu semnale de spargere validate.

  Atunci când parcurgeți graficul, veți observa rapid și cu încredere o tendință ascendentă notabilă. Deși prețurile pot fi prea mari în acest moment pentru a se potrivi bugetului dumneavoastră, din fericire este foarte probabil ca acestea să sară la scurt timp după aceea.

  Ce este un Breakout bitcoin
  Criptomonedă strategie de breakout

  Heikin-Ashi este abordarea supremă pentru identificarea și valorificarea tendințelor mai rapid ca niciodată. Cu această strategie, puteți elimina în mod eficient volatilitatea pieței, identificând în același timp o tendință în cel mai scurt timp – așa cum este ilustrat mai jos!

  Prin utilizarea acestei metode, putem profita de partea de jos a unui trend ascendent iminent și putem vinde. Ca bonus, iată un grafic care pare să fi atins deja podeaua și care ar putea începe să crească în curând:

  Unde să plasăm stop loss-ul nostru

  Identificarea unui comerciant breakout
  Graficul zilnic prezintă primul indiciu al unei scăpări.

  Dar pare relativ ușor. Dar diavolul stă în detalii:

  Un trader cumpără la vârful unui nou trend ascendent aparent, anticipând că piața va continua să crească. Ca urmare, probabil, reculul nu se datorează doar unei greșeli, ci mai degrabă începutului unei ascensiuni.

  Executarea unei strategii breakout
  Exemplu de strategie Breakout

  Atunci când descoperiți un breakout, ca în figura de mai jos, așteptați confirmarea breakout-ului. Vrem să confirmăm că s-a format un minim mai ridicat deasupra zonei de rezistență anterioare (reprezentată de linia noastră neagră).

  Putem confirma că are loc un breakout atunci când prețul rămâne stabil deasupra rezistenței recente, care ar trebui să se transforme în suport. Confirmarea devine și mai puternică atunci când obținem un al doilea minim mai ridicat.

  raportul risc-recompensă ca urmare a acestei configurații de tranzacționare?
  Strategia Breakout

  Dreptunghiul verde marchează o zonă de cumpărare.

  Tranzacție Breakout

  2. Stop Loss

  Următoarea figură prezintă exemplul nostru cu prețul de intrare și locul unde am plasat stop loss.

  Dacă piața bursieră înregistrează o scădere neașteptată și pariul inițial nu se dovedește a fi bun, un ordin de oprire vă va proteja de pierderi suplimentare. Pentru a evita drenarea banilor câștigați cu greu, este esențial să stabiliți fără întârziere un ordin stop pentru a reduce rapid pierderile.

  O parte din această strategie breakout
  Stop loss ar trebui să fie întotdeauna plasat deasupra sau sub o lumânare Breakout bitcoin

  Aplicați o zonă Stop Loss atunci când intrați pentru prima dată în contul de tranzacționare.

  Un stop-loss este o strategie pentru a vă proteja împotriva unei scăderi a pieței. Este logic să folosiți un stop-loss atunci când tendința pare să fie ruptă (cel puțin pentru moment); în acest caz, comercianții profesioniști se retrag rapid înainte de a se produce daune suplimentare.

  Aceasta este o reamintire a ceea ce s-a întâmplat cu mii de comercianți în vara anului 2017, când nu se așteptau ca monedele lor să se prăbușească atât de mult.

  Exemplu de intrare și stop loss

  potențial de strategie comercială breakout strategie de comerț
  Aveți nevoie de indicatori pentru tranzacționarea pe breakouts?

  Este esențial să înțelegeți că un stop-out nu este concluzia finală a călătoriei dvs. de tranzacționare. Câștigătorii se deosebesc de perdanți datorită lipsei problemelor emoționale asociate cu oprirea.

  Este posibil să te gândești rațional, mai ales în cazul criptomonedelor. De aceea, un singur câștig mare este mai mult decât compensat de câteva pierderi mici. Mai ales în domeniul cripto. Ca urmare, este esențial să rezistați emoțiilor pe o singură tranzacție.

  Un exemplu de declanșare a unui stop-out:

  O tranzacție breakout este orice mișcare de preț în afara unei anumite zone de suport sau de rezistență.
  Al doilea interval de breakout mai mare-mai mic ar fi fost zona de cumpărare.

  Dacă prețul nu ar fi scăzut, zona de cumpărare ar fi fost identificată printr-un al doilea interval de rupere mai mare sau mai mic. Din păcate, acesta s-a prăbușit și ne-a forțat să ne plasăm stop-ul sub linia de suport a boxenului – demonstrând în final cât de norocoși am fost să scăpăm de o poziție atât de nefavorabilă.

  Care este cea mai bună strategie de breakout?
  Un beneficiu semnificativ compensează câteva pierderi minore.

  Tranzacționarea cu stop loss este o perspectivă descurajantă pentru mulți investitori, deoarece aceștia se tem că pozițiile lor se vor închide automat.

  Amatorii tind să investească foarte mult în profesia lor actuală, atât de mult încât sunt atașați emoțional și își pun toate speranțele și ambițiile în altcoin-ul pe care l-au achiziționat. Acest lucru îi face incapabili să mențină o poziție obiectivă.

  Tranzacționarea cu stop loss este o perspectivă descurajantă pentru
  Este o strategie breakout profitabilă?

  Ei refuză să se recunoască învinși atunci când piața nu este în favoarea lor. „Nu poate fi adevărat; haide, iubito…” Se lasă prinși în superstiții și sentimentalisme, în loc să accepte o mică pierdere și să treacă la următoarea tranzacție. – Nu vă lăsați păcăliți de acest tip de entuziasm. Păstrează-ți capul rece. K la un exemplu de utilizare a unui ordin stop-loss:

  3. Profit țintă.

  Preconizăm unde ar putea călători prețurile dincolo de zona de breakout în decursul zilelor. Acest lucru ne oferă un raport risc-recompensă, care ar putea fi pur și simplu un raport teoretic bazat pe ipotezele dumneavoastră, dar care este totuși esențial de evaluat, deoarece explică de ce faceți tranzacția și dacă merită să încercați.

  Sunt strategiile breakout fiabile?
  Ce face o tranzacție cripto breakout?

  Descoperirea secretului analizei și atingerii obiectivelor de profit

  Preconizăm că această opțiune ar putea înregistra o creștere de 50% pe baza nivelurilor anterioare de suport și rezistență. Nu este neobișnuit ca valorile să revină la nivelul lor anterior atunci când se schimbă fluxul, ca la începutul unei evadări…

  Cum să obțineți profituri uriașe cu un simplu comerț cripto breakout
  Crypto breakout strategie de comerț Crypto

  Mișcarea prețului din ziua lansării.

  Această lumânare roșie lungă, care a fost urmată de câteva zile de lumânări bearish, a trecut de acest fost nivel de suport și a testat nivelul de 10,50 dolari pe 18 august. Aceasta este o zonă în care există mult potențial. Dacă ne uităm la captura de ecran realizată la acel moment, puteți vedea că prețul a depășit deja acest minim

  Deci avem un profit țintă de 50% sau mai mult, ceea ce este realizabil. Aici vedeți ținta pe detaliul de 4 ore de lângă intrarea noastră:

  Care este cea mai bună strategie pentru tranzacționarea criptomonedelor?
  Cea mai bună strategie de tranzacționare a criptomonedelor de zi pentru tranzacționarea pe criptocurrency breakouts

  După cum se arată pe graficul EOS pe 4 ore, am asistat deja la o creștere intensă a prețului luna trecută. Potențialul de creștere în continuare în cadrul acestei piețe este incert, ceea ce face ca acum să fie un moment oportun pentru a investi dacă sperați să beneficiați de orice câștiguri viitoare! Nu ratați – implicați-vă astăzi în EOS și profitați de creșterea sa înainte de a fi prea târziu!

  Să ne gândim la ce s-ar întâmpla dacă ați alege să împărțiți situația în două:

  Criptomonedă strategie de tranzacționare

  Primul depozit a fost făcut la 0,00017776 BTC, echivalentul a 8.243 USD astăzi.

  Costul de ieșire a fost de 0,00026295 USD.

  0.00008,19 (aproximativ 50% din preț)

  Lasă cealaltă jumătate să se rostogolească și vezi cât de departe merge. Încă o dată, stop loss-ul nostru servește ca instrument de gestionare a riscului. Îl mutăm deasupra prețului nostru de intrare pentru a împiedica prețul să revină la menținerea tendinței.

  Ce este crypto breakout
  Cum să identificați breakouts și semnale false atunci când tranzacționați

  După ce ați îndurat furtuna perfidă, puteți răsufla ușurat; chiar dacă casa dvs. a fost inundată până la limită, veți fi despăgubit în totalitate pentru daune de până la 61.000 de dolari.

  Ridicați stop loss încă o dată și lăsați câștigătorul să plece:

  Anatomia de tranzacționare pe comerțul breakout
  Indicator Breakout

  Ordinul stop-loss are atât avantaje, cât și dezavantaje:

  • Dezavantajul este că, dacă prețul atinge nivelul stop-loss, veți ieși automat.
  • Dezavantajul este că nu veți atinge niciodată vârful, deoarece stop-ul va fi întotdeauna în partea de jos. Așadar, este o chestiune de preferință personală dacă doriți să blocați manual profiturile la un nivel care, din punct de vedere al calculului, este fără îndoială un profit mare și era așteptat de la tranzacție.
  Strategii de tranzacționare Crypto pe care trebuie să le cunoașteți
  Tranzacționarea pe ruperea argumentelor pro și contra
  • Dacă preferați să nu vă grăbiți să luați decizii și aveți un stil personal, ar trebui să vă păstrați cea mai mare parte a poziției la nivelurile superioare ale mișcărilor valurilor de preț. Procedând astfel, veți garanta că, chiar dacă prețurile scad ulterior, puteți ajunge să faceți mai mulți bani decât dacă vă bazați doar pe stop loss.
  • Dacă vă asigurați investiția la 0,0001776 între 0,00030000 și 0,00035000, veți obține un randament de 100%!

  Pentru mulți profesioniști, conceptul de profit este un element central al strategiei lor de afaceri. Este în general acceptat faptul că câștigarea de bani ar trebui să fie în centrul oricărei întreprinderi de succes.

  Comercianții pricepuți recunosc succesul atunci când acesta vine și ies cu grație din tranzacție.

  Cum să identificați comerțul breakout și semnalele false atunci când tranzacționați
  Tranzacționarea pe baza descoperirii modului în care funcționează

  Mulți investitori începători au tendința de a se concentra pe potențialul de creștere viitoare, mai degrabă decât să profite de profituri atunci când acestea apar. Aceasta poate fi o greșeală costisitoare, care duce adesea la vânzarea în pierdere. Un ordin stop-loss ajută la atenuarea acestui risc, permițând investitorilor să stabilească un preț prestabilit la care poziția lor va fi vândută dacă piața se mișcă împotriva lor.

  Asumarea a prea multe riscuri - "Capcana așteptărilor excesive".
  Breakout de tranzacționare cum să calculeze

  Asumarea a prea multe riscuri – „Capcana așteptărilor excesive”.

  A doua greșeală pe care o fac frecvent comercianții debutanți este să nu își ia profiturile atunci când le au, din cauza lăcomiei: deoarece compară graficul cu altele în care prețul a atins anumite maxime extreme, au anumite așteptări cu privire la cât de sus ar trebui să ajungă prețul.

  Ce este comerțul crypto breakout 2023
  strategie de tranzacționare breakout

  Tranzacționarea cu o astfel de prejudecată semnificativă este riscantă: comercianții începători așteaptă adesea prea mult timp pentru a bloca câștigurile, în general până când vârful a trecut și prețul începe să scadă.

  Și mai înspăimântător, mulți comercianți vor urmări chiar și prețul până când ne vor găsi fără nimic. Alternativ, ei pot pierde bani într-o tranzacție în care au avut ocazia să obțină un profit semnificativ! Dar poate 80% în loc de 200%, ceea ce este totuși mai bine decât nimic.

  Breakout în Bitcoin Trading

  ARE YOU NEW TO CRYPTO STAKING?