Top cripto

  Previziuni criptografice pentru 2023

  ⚡️ Ar putea Ethereum să ajungă la un milion?

  Potrivit unei previziuni recente a Big Ideas (BIS) 2022, bitcoin ar putea ajunge la 1 milion de dolari până în 2030, în timp ce capitalizarea pieței Ethereum ar putea ajunge la 20.000 de miliarde de dolari.

  ⚡️ Va ajunge Bitcoin la 100k?

  În viziunea diverșilor specialiști, bitcoin ar putea urca vertiginos la 100.000 de dolari până în 2022.

  ⚡️ Merită să investim în bitcoin în 2023?

  Dacă sunteți familiarizat cu piața bursieră, puteți fi sigur că astfel de randamente sunt neobișnuite. Datorită potențialului său de a obține randamente mai mari decât alte opțiuni de investiții, Bitcoin este o alegere excelentă pentru investitorii conservatori care caută să minimizeze riscul.

  ⚡️ Ce criptomonedă va crește în 2023?

  Va fi, fără îndoială, o explozie extraordinară dacă Ethereum va avea o nouă revenire în 2023. Investiția în Ethereum este o oportunitate extraordinară datorită aplicării sale de pionierat a contractelor inteligente, care o diferențiază de alte criptomonede. Dezvoltatorii au folosit tehnologia sa pentru a crea aplicații descentralizate desktop și mobile (dApps), toate funcționând pe tehnologia blockchain.

  previziuni criptografice

  Piețele de criptomonede și-au câștigat reputația de volatilitate în 2018, prețurile crescând de mai multe ori la maxime istorice în timpul unei perioade de creștere în 2021, înainte de a se prăbuși doar câteva luni mai târziu, contrar așteptărilor.

  Bitcoin, cu o capitalizare de piață de peste 70 de miliarde de dolari, a cunoscut o creștere fără precedent în noiembrie 2021, când a pornit de la 68.700 de dolari. Cu toate acestea, acest succes a fost de scurtă durată, deoarece criptomoneda s-a prăbușit la puțin sub jumătate din valoarea sa inițială în ianuarie 2023; totuși, chiar și atunci, abia începuse!

  Cea mai populară criptomonedă, bitcoin, influențează în mare măsură părerea oamenilor despre alte criptomonede – așa-numitele „altcoins”. În 2023, pe măsură ce bitcoin devine tot mai răspândită și mai acceptată, investitorii se întreabă ce altcoin se va ridica la înălțimea situației. Acest articol cuprinde previziuni pentru viitorul criptografic pe baza factorilor cheie de conducere din industrie.

  Previziuni privind viitorul criptomonedelor 1 săptămână
  Previziuni privind viitorul criptomonedelor 1 săptămână
   Predicțiile viitoare ale criptomonedelor 1 zi
  Predicțiile viitoare ale criptomonedelor 1 zi
   Predicțiile viitoare ale criptomonedelor 4 ore
  Predicțiile viitoare ale criptomonedelor 4 ore
  Prognoze cripto ale viitorului de 30 de minute
  Previziuni privind viitorul criptomonedelor 30 de minute
  Cuprins

  Se așteaptă ca piața cripto să înregistreze o creștere în viitorul apropiat

  Criptomonedele au crescut spectaculos în ultima vreme, pe măsură ce au fost dezvoltate noi aplicații blockchain.

  Pe măsură ce Defi devine din ce în ce mai popular, cererea de servicii financiare sigure, intuitive și foarte eficiente bazate pe blockchain crește exponențial.

  DeFi

  prognoză predicție preț cripto predicție preț
  Defi previziuni criptografice

  Potrivit Defi Llama, valoarea totală blocată (TVL) în serviciile bazate pe blockchain care utilizează Defi a crescut drastic de la 19 miliarde de dolari la sfârșitul anului 2020 la aproape 237 de miliarde de dolari până la sfârșitul anului 2021.

  Utilizatorii pot folosi bursele descentralizate pentru a tranzacționa criptomonede, pentru a obține dobânzi profitabile și pentru a profita de pe urma cultivării de token-uri. Aceștia se pot împrumuta în schimbul activelor lor digitale la rate scăzute ale dobânzii și pot tranzacționa mărfuri tokenizate, precum acțiunile.

  NFT

  Este moneda NFT o investiție bună? previziuni criptografice/ criptomonede prognozează
  Prognoza prețurilor NFT

  Jetoanele ne-kenizate (NFT) au propulsat tokenizarea în mediul general, propulsând-o spre noi culmi.

  În domeniul artei, NFT-urile devin din ce în ce mai populare pentru ca artiștii să vândă lucrări digitale către cumpărători din întreaga lume. În martie 2021, artistul Beeple a vândut lucrări pe NFT pentru 69 de milioane de dolari, iar artistul digital Pak a vândut o colecție de NFT-uri numită The Merge pentru mai mult de 91 de milioane de dolari în decembrie 2021.

  Cumpărătorii folosesc NFT pe rețelele de socializare pentru a-și arăta sprijinul pentru aceste inițiative. World of Women (WOW) și Boss Babe încearcă să o folosească pentru a strânge bani pentru proiecte reale care ajută programele sociale.

  De ce fluctuează prețurile NFT?
  Estimările NFT pot fi volatile (criptomonede prognozează)

  Valoarea NFT se poate schimba rapid. Astfel, investitorii pot obține un activ care valorează mai puțin decât au plătit.

  Potrivit Defi Llama, volumul zilnic al NFT a atins un vârf de 338 de milioane de dolari în august 2021, dar a scăzut la 40 de milioane de dolari în septembrie. Volumul a crescut la un maxim de 232 milioane de dolari în februarie, dar a fost puțin peste 354.000 de dolari pe 12 aprilie.

  Jocuri: aplicații descentralizate pentru a prezice prețurile criptomonedelor

  Criptomonedele și jocurile de noroc se confruntă cu o economie cu risc ridicat
  Decentral Games previziuni criptografice

  NFT-urile sunt o parte vitală a modelelor de jocuri blockchain „joacă pentru a câștiga” și „mută pentru a câștiga”, care au cunoscut o creștere a popularității în acest an, în mare parte datorită succesului unor jocuri precum Axie Infinity ( AXS/USD ).

  Axie Infinity, în care jucătorii reproduc și luptă cu personaje NFT într-un metaunivers, a creat o economie în joc care a permis utilizatorilor din țări precum Filipine să câștige suficiente criptomonede pentru a genera bani reali.

  Acest model se numește sistem de recompensă bazat pe aplicații, deoarece utilizează aplicații în loc de software de joc.

  criptomonede prognozează
  Prețurile jetoanelor neinchimbabile depind de criptomonede?

  Criptomonedele au tendința de a fi instabile, iar acest lucru este valabil mai ales pentru cele create special pentru jocurile NFT și aplicațiile din metaunivers. De exemplu, moneda Axie Infinity AXS a crescut de la 0,59 dolari la începutul anului 2021 la un maxim de 160 de dolari în luna noiembrie a aceluiași an, înainte de a scădea la 45 de dolari în martie 2023.

  Indicele Metaverse Prețuri cripto previziuni pentru 2023

  Indicele Metaverse Prețuri cripto previziuni pentru 2023
  Indicele Metaverse VMI Predicția prețurilor VMI

  După ce compania mamă Facebook și-a schimbat numele în Meta Platforms pentru a indica direcția viitoarei sale creșteri, în noiembrie a avut loc o creștere bruscă a valorii criptomonedelor.

  Ce criptomonedă va crește în 2023?

  În ciuda dificultății de a face pronosticuri cu privire la soarta criptomonedelor, experții sunt încă încrezători că șansele lor de prosperitate sunt mari. Vom avea parte de o piață bear prelungită sau de prețuri mai promițătoare în anii următori? Numai timpul ne poate spune!

  Având în vedere creșterea recentă a riscurilor pe termen lung de pe piață și a instabilității globale, investitorii ar trebui să facă din aceste teme o prioritate, potrivit notei din martie a lui Eberhardt.

  Arthur Hayes, co-fondator al bursei BitMEX, a descris o perspectivă mai puțin optimistă pentru viitorul apropiat al criptomonedelor.

  Ce criptomonedă va crește în 2023? criptomonede prognozează
  Care este cea mai previziuni criptografice pentru 2023?

  La 11 aprilie, Hayes a scris pe blogul său că criptomonedele cresc și scad odată cu alte piețe de active bazate pe datorii, cum ar fi acțiunile globale. În încheierea postării sale, el a speculat în mod optimist că, până la sfârșitul celui de-al doilea trimestru, Bitcoin va ajunge la uimitoarea cifră de 30.000 de dolari, iar Ethereum la senzaționala cifră de 2.500 de dolari.

  „Este neplăcut că am început să acumulez altcoins, deoarece valorile lor sunt destul de atractive”, s-a plâns Hayes.

  „Chiar dacă unele dintre aceste active au scăzut deja cu 75% față de maximul istoric, nu cred că pot evita următorul carnagiu al criptomonedelor. Prin urmare, cumpăr opțiuni de prăbușire în iunie 2023 atât pentru bitcoin, cât și pentru ether”, a continuat el.

  Criptomonedele se află într-o piață bear sau bull market?

  Criptomonedele se află într-o piață bear sau bull market?
  Piețele bull și bear: ce înseamnă ele pentru dumneavoastră (criptomonede prognozează)

  Pentru a evalua cu exactitate traiectoria industriei criptomonedelor, este esențial să evaluăm și să comparăm capitalizarea de piață a trei active digitale importante. Deoarece monedele mai mari depind în mare măsură de altcoins mai mici, analizarea primelor trei în funcție de capitalizarea pieței poate oferi o idee despre direcția în care se îndreaptă piața.

  Investiția în Bitcoin sau în alte criptomonede poate fi o experiență antrenantă datorită fluctuațiilor
  Este Bitcoin o investiție bună în 2023? previziuni privind criptomonedele

  Astăzi (14 aprilie), piața globală de criptomonede este estimată la o valoare impresionantă de 1,9 trilioane de dolari, conform CoinMarketCap, Bitcoin dominând cu o sumă și mai extraordinară de aproximativ 780 de miliarde de dolari ca valoare actuală! Ether ( ETH / USD ) se află pe locul al doilea, cu 371,2 miliarde de dolari, urmat de tether ( USDT / USD ), care are o valoare de 82,7 miliarde de dolari. Începând luna noiembrie cu o capitalizare de piață de 1,9 miliarde de dolari, spațiul criptomonedelor a cunoscut o creștere uimitoare a valorii care l-a trimis la cel mai înalt punct până la sfârșitul lunii – mândrindu-se cu o valoare totală de aproape 2,9 miliarde de dolari!

  Investiția în Bitcoin sau în alte criptomonede poate fi o experiență antrenantă datorită fluctuațiilor masive ale costurilor acestora. Este ca o călătorie nesfârșită în roller coaster!

  După cum a raportat Bloomberg în februarie, piața va atinge probabil un minim de 30.000 de dolari în următorul an. În plus, aceștia au mai afirmat că, dacă va depăși pragul de 100.000 de dolari, atunci acesta va fi „următorul prag semnificativ al bitcoin„.

  În ciuda declinului actual, sondajul a relevat un sentiment optimist în previziunile sale privind cripto, cu „o anumită eliminare a exceselor speculative din 2021” prezise a fi o parte semnificativă a anului 2023.

  Indicele Metaverse mvi Predicția prețurilor
  Ce cripto va crește în 2023?

  „Aprecierea prețului criptomonedei de referință este pe cale de a deveni o garanție digitală globală, iar adoptarea timpurie și oferta limitată a noii tehnologii/activități sunt principalele avantaje”, potrivit studiului.

  Proliferarea monedelor digitale demonstrează dominația tot mai mare a acestora, o tendință care este de bun augur atât pentru dolarul american, cât și pentru bitcoin și Ethereum. Dintre aceste trei criptomonede, Ethereum se remarcă prin faptul că este cea mai influentă platformă pentru NFT și token-uri virtuale – un factor crucial în susținerea stabilității prețului său. Ca atare, susținerea continuă a acestei tehnologii inovatoare va fi esențială pentru a-i menține valoarea în viitor.

  Va fi 2023 un an bun pentru criptomonede? previziuni privind criptomonedele
  Invesco Digital Asset ETF

  Pe de altă parte, firma americană de gestionare a investițiilor Invesco a avut o opinie negativă în privința criptomonedelor.

  Paul Jackson, șeful global al departamentului de cercetare în domeniul alocării activelor, a remarcat în ianuarie că „comercializarea masivă a Bitcoin amintește de activitățile brokerilor de bursă care au condus la prăbușirea pieței din 1929”.

   „Știm cum s-a terminat, iar bitcoin a căzut deja la aproximativ 42.000 de dolari (la 7 ianuarie 2023), urmând exact traiectoria descendentă a modelului nostru de manie. Acest tipar presupune o pierdere de 45% în termen de 12 luni de la vârful unei manii financiare tipice.

  Pe baza traiectoriei actuale, în octombrie, Bitcoin ar putea coborî până la un interval cuprins între 34.000 și 37.000 de dolari până la închidere. Trebuie să recunoaștem posibilitatea ca Bitcoin să se prăbușească sub prețul său inițial de 30.000 de dolari înainte de sfârșitul acestui an.

  Este SUA o piață bear sau bull market?
  Va cădea bitcoin sub 30.000 de dolari? previziuni privind criptomonedele

  Atunci când încercați să estimați tendințele pieței criptografice, trebuie să fiți conștienți de faptul că prețurile se pot schimba rapid; acest lucru îngreunează previziunile exacte pe termen scurt și face practic imposibilă o prognoză precisă pe o perioadă mai lungă.

  Vă sfătuim cu tărie să faceți un studiu înainte de a investi în token-uri de criptomonede. Citiți cele mai recente tendințe de piață, știri, studii tehnice și fundamentale, precum și opinii profesionale înainte de a lua orice decizie de investiții. Țineți cont de faptul că ceea ce a funcționat anterior nu garantează succesul viitor.

  ARE YOU NEW TO CRYPTO STAKING?