Ethereum EIPS erc standarde criptografice

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți

⚡️Is rețeaua Ethereum este compatibilă cu token-urile ERC-20?

Ethereum prezintă o deschidere extraordinară pentru cei care doresc să producă active digitale, deoarece rețeaua sa este perfect compatibilă cu standardul de token ERC-20. Acest lucru permite ca token-urile construite pe blockchain-ul Ethereum să fie listate pe piețele bursiere care favorizează procesul simplu de utilizare a acestui protocol – ceea ce face mai ușoară ca niciodată crearea și gestionarea de noi token-uri.

⚡️ Care sunt standardele ERC?

Știți ce este un standard ERC? Este acronimul de la Ethereum Request for Comments, care reprezintă standarde la nivel de aplicație create pentru a fi utilizate cu Ethereum. Acestea pot include standarde pentru token-uri, registre de nume, formate de biblioteci/pachete sau orice altceva considerat necesar.

⚡️ Cum devine un EIP un ERC?

Un EIP (Ethereum Improvement Proposal) stabilește regulile de protocol și de contract inteligent pentru fiecare, care devine apoi un ERC (ERC înseamnă Ethereum Request for Comment) după ce este aprobat de un comitet. ERC servește ca o formă de acord la nivel de aplicație cu diferite varietăți – token-uri URI și altele.

⚡️ Ce este stratul EIP?

Propunerile de îmbunătățire a Ethereum (EIP) sunt organizate în funcție de nivelurile de integritate, cele cu număr mai mic necesitând o integrare mai complexă. Stratul EIP este cea mai fundamentală parte a stivei de protocoale Ethereum și este responsabil de procesarea plăților, de menținerea unei înregistrări a soldului contului, de formatarea regulilor pentru livrarea sau retragerea plăților, precum și de executarea contractelor inteligente.

standard erc20

Sunteți curioși să aflați ce înseamnă standardele Ethereum și EIP sau cum funcționează acestea? Aici, voi diseca componentele de bază ale acestor instrumente pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine de ce le folosim și să vă construiți propriul ERC.

Ce constituie un standard erc20
Funcționează ETH pe standard erc20

Ce constituie un standard?

Un standard este un document care îi reunește pe toți, prin definirea unui proces de proiectare și a elementelor pe care ar trebui să se bazeze acesta, cum ar fi consensul, calitatea, responsabilitatea publică și corectitudinea. În ecosistemul Ethereum, standardele definesc modul de funcționare a codului prin stabilirea a ceea ce ar trebui să fie operațiunile de cod. W3C creează standardele Web2 cu ajutorul membrilor săi.

Standardele create de comunitate în ecosistemul Web3 permit oricui să dezvolte și să prezinte propriile standarde pentru evaluare. Acestea trec printr-un proces atent de aprobare sau respingere înainte de a deveni oficiale.

Cele mai bune monede DeFi pentru a cumpăra în 2023

Ce este erc vs eip
Ethereum ERC cripto sau BEP?

La ce servesc standardele? De ce avem nevoie de ele?

Obiectivul Ethereum este de a reduce complexitatea procedurilor de proiectare prin implementarea de standarde. Acest lucru unifică datele și ne permite să utilizăm tehnologii comparabile care se bazează pe norme stabilite. Tokenul standard ERC20, de exemplu, include lista completă a EIP.

Este cripto ușor de încredere?

De ce ar trebui să fim preocupați de Standarde?

Creăm noi instrumente financiare pe care milioane de oameni le folosesc în fiecare zi. Pentru a determina modul în care vor funcționa tranzacțiile, pentru a denumi lucrurile în mod consecvent și pentru a muta jetoane între ele, trebuie să compilăm un set de fundații sau “reguli de bază”. Dacă fiecare proiect ar fi dezvoltat fără astfel de îndrumări, ar progresa diferit față de altele și ar exista puțină comunicare încrucișată între proiecte.

Ce este EIP și de ce este Ethereum standard erc20
Ce este EIP și cum îl creez?

Ce este EIP și de ce este Ethereum Standard?

Propunerile de îmbunătățire a Ethereum (EIP) reprezintă modalitatea ideală de a introduce în mod eficient și eficace noi caracteristici și de a rezolva problemele tehnice din cadrul protocolului Ethereum. Aceste propuneri permit utilizatorilor să contribuie cu idei, să rezolve problemele existente și să creeze o rețea mai eficientă. Aceste sugestii perspicace permit membrilor comunității să contribuie cu ideile lor, să raporteze probleme și să documenteze soluții de proiectare care pot îmbunătăți capacitățile sale. Prin utilizarea EIP-urilor, Ethereum este capabil să facă progrese pentru a deveni un sistem mai eficient.

Ce este o piață la vedere și cum se face tranzacționarea la vedere?

EIP a fost conceput ca o modalitate de a consemna modificările Ethereum și a devenit de atunci un activ esențial pentru urmărirea progreselor în universul de dezvoltare Ethereum. Acesta nu numai că înregistrează modificările de proiectare, dar prezintă și mai multe aspecte ale cadrului Ethereum.

Ce este ERC?
Ce este EIP/standard erc20

Propunerile de îmbunătățire a Ethereum (EIP) sunt organizate în șapte categorii distincte: Core, Interface, Networking, Meta, Informational și ERC. Așadar, atunci când doriți să contribuiți cu ideile sau sugestiile dumneavoastră la procesul de dezvoltare a ecosistemului Ethereum – există un loc perfect pentru asta!

Ce este standard erc20?

Ethereum Request for Comments (ERC) este un document comun care servește drept ghid informativ pentru dezvoltatorii blockchain în ceea ce privește dezvoltarea de noi componente. Aceste ERC-uri sunt, în principiu, propuneri de îmbunătățire a Etheruem legate de construirea de aplicații în cadrul lanțului.

Care sunt standardele criptografice erc vs eip
Noul standard pentru token-urile Ethereum

EIP-urile și ERC-urile sunt extrem de populare în prezent datorită scopurilor distincte pe care le servesc. În timp ce EIP-urile formează baza pentru capacitățile platformei Ethereum, ERC-urile pot fi utilizate în straturile de aplicații descentralizate.

Cum să începi să îți creezi criptomoneda

Cine decide ce este considerat normă?

Ethereum este un proiect open-source care permite oricui să creeze extensii, să dezvolte aplicații și să adauge noi caracteristici. Dezvoltatorii propun noi standarde care sunt votate de un comitet format din All Core Devs, Ethereum Cat Herders și editori. Procesul EIP/ERC necesită contribuții mai largi din partea comunității, care au loc în depozitul Ethereum/EIP GitHub și pe forumul Ethereum Magicians. Această procedură este descrisă în EIP-1.

EIP sunt esențiale din mai multe motive.
Care este standardul token?

Avantajele și dezavantajele utilizării criptomonedelor

EIP sunt esențiale din mai multe motive.

Succesul Ethereum se bazează în mare măsură pe propunerile de îmbunătățire Ethereum (EIP) și pe cererea de comentarii Ethereum (ERC). Ambele sunt publicate pe site-ul lor oficial, asigurându-se că aceste protocoale sunt ușor accesibile tuturor utilizatorilor. Prin implicarea în aceste protocoale, oricine poate contribui cu vocea sa la modelarea schimbărilor în cadrul unui ecosistem descentralizat. Acest proces de bază explică nu numai modul în care token-urile și componentele funcționează cu orice contract inteligent, ci le și standardizează într-un cadru cuprinzător.

Ce este erc vs eip crypto și cum sunt legate între ele
Ce este ERC 20?

Pentru a menține în siguranță paritatea între toate nodurile rețelei Ethereum, este esențială încorporarea EIP-urilor (Ethereum Improvement Proposals) în fiecare protocol de avansare. Aceste instrucțiuni sunt critice și esențiale pentru a-i menține pe toți conectați.

Ce oportunități incredibile oferă CEC-urile pentru ca persoanele, companiile și organizațiile să își pună în practică viziunile?

Iată câteva exemple de standarde ERC și modul în care acestea pot fi utilizate:

Dezvoltat de Fabian Vogelsteller și W. Buterin în noiembrie 2015, protocolul ERC-20 este încă utilizat pe scară largă în prezent ca API (interfață de programare a aplicațiilor) pentru token-uri interschimbabile care utilizează contracte inteligente pentru a facilita tranzacțiile. Avantajele utilizării acestui token sunt variate – câteva exemple includ:

Ethereum standarde eip vs erc
Ce este NFT în criptomonedă?
  • Reducerea timpului și a costurilor: Tranzacțiile sunt efectuate rapid și în siguranță cu ajutorul token-urilor ERC-20, eliminând necesitatea unor intermediari costisitori sau a unor procese manuale.
  • Eficiență crescută: Contractele inteligente pot automatiza sarcini complexe care, altfel, ar necesita mai multe părți pentru a fi îndeplinite.
  • Securitate îmbunătățită: Prin utilizarea codului în loc să se bazeze pe încredere, token-urile ERC-20 pot oferi o securitate sporită pentru tranzacții.

Există o mulțime de zvonuri despre introducerea de noi active, dar iată câteva distincții importante între ERC20 și EIP:

  • Dacă doriți să aflați mai multe despre propunerea originală a lui Buterin și despre discuțiile conexe, Reddit este o sursă excelentă. În plus, explicația noastră despre token-urile ERC-20 se adâncește în detaliile tehnice ale acestor token-uri.
  • Vă prezentăm ERC-721, un nou standard conceput pentru a înlocui actualul token ERC-20. William Entriken, Dieter Shirley, Jacob Evans și Nastasia Sachs au dezvăluit acest protocol revoluționar în ianuarie 2018; inspirându-se din actualul standard de referință al industriei, standardul token ERC-20. Deși este încă limitat la jetoane nefungibile (NFT) – ceea ce înseamnă că nu suportă circulația activelor individuale – potențialul său extraordinar este deblocat rapid!
Ce este standardul ERC-721 Ethereum token standard
Standardul pentru jetoane ERC-20

ERC-721 a fost conceput ca răspuns la dezamăgirea utilizatorilor față de lipsa opțiunilor de tranzacționare pentru NFT-uri, cum ar fi imagini și melodii. Spre deosebire de alte jetoane, fiecare jeton ERC-721 este unic, ceea ce facilitează identificarea proprietarului prin simpla înregistrare a numărului său unic pe blockchain. Ca urmare, oricine sau programul poate profita de aceste informații pentru a dovedi posesia.

Ethereum ERC20?
ETH ERC20 sau BEP2?
  • Iată câteva dintre colecțiile populare care utilizează standardul de jetoane ERC-721:
  • CryptoKitties, jocul blockchain “Play to Earn” a fost construit inițial pe standardul ERC-721. Jucătorii pot interacționa cu aceste pisici digitale unice și le pot crește pe baza rețelei Ethereum. Acest concept revoluționar a crescut rapid în popularitate în rândul jucătorilor din întreaga lume!
  • Cu Ethereum Name Service, puteți converti cu ușurință adresa lungă și complicată a portofelului Ethereum într-un nume mult mai scurt și mai ușor de citit. Cu serviciul nostru complet descentralizat și securizat, puteți fi siguri că informațiile dvs. vor fi în siguranță cu noi. În plus, cu ENS, puteți înregistra, de asemenea, URL-uri și emoticoane, precum cele înregistrate de Buterin.
  • The Bored Ape Yacht Club (BAYC): o colecție de 10.000 de NFT-uri unice, lansată de Yuga Labs în aprilie 2021. Fiecare NFT este, de asemenea, un tip de membru al unui club exclusivist care oferă drepturi și avantaje comunității, pe lângă faptul că este artă digitală rară.

Per total, rețeaua Ethereum progresează și se schimbă rapid, iar inițiative precum Ethereum Cat Herders și Fellowship of Ethereum Magicians facilitează mai mult ca oricând implicarea sau modificarea acestei tehnologii inovatoare.

NFT-urile sunt jetoane ne-fungibile (ERC-1155) token erc20
Care este diferența dintre EIP de bază și cel suplimentar?

NFT-urile sunt jetoane ne-fungibile (ERC-1155)

NFT-urile există de ceva vreme și sunt bine cunoscute în jocurile de colecție. Cu toate acestea, ele au și alte utilizări dincolo de aceste două industrii. Contractele inteligente precum ERC-721și ERC-1155 permit dezvoltatorilor să construiască lumi virtuale întregi în care oamenii pot interacționa unii cu alții, chiar dacă NFT-urile nu au fost încă adoptate de mase.

Care sunt diferențele dintre standardele token erc20
Standardul ERC-721

NFT-urile au un mare potențial și sunt folosite în diverse industrii, inclusiv în muzică, modă și internetul lucrurilor. Contractele inteligente ERC-721 și ERC-1155 mai au încă loc de îmbunătățire, dar dezvoltatorii le folosesc pentru a crea lumi virtuale pe care oamenii le pot explora.

În plus, NFT-urile pot fi utilizate într-o varietate de domenii, inclusiv în muzică, modă și internetul obiectelor. Standardul ERC-721 este în prezent cea mai populară modalitate de tokenizare a obiectelor și proprietăților individuale unice în obiecte de colecție și jocuri criptografice. Acest standard vine cu caracteristici care permit utilizatorilor să transfere și să țină evidența proprietății pentru activele unice.

ERC1155, un standard al industriei jocurilor de noroc, permite gestionarea jetoanelor fungibile, semi-fungibile și non-fungibile. Acest lucru este crucial în jocurile în care elementele pot fi atât fungibile (cum ar fi viața/energia), cât și nefungibile (cum ar fi armele sau alte obiecte de colecție).

Standardul pentru identitatea digitală ERC-725
ERC-725 este o monedă bazată pe Blockchain

Standardul pentru identitatea digitală ERC-725

ERC-725 este un standard de identitate bazat pe Blockchain dezvoltat de Fabian Vogelsteller, cel care a dezvoltat ERC-20. Contractele inteligente definite de ERC-725 pot avea mai multe chei și pot fi asociate cu diferite contracte inteligente. Acest lucru permite ca indivizii, mașinile și obiectele să fie toate sunt definite cu un contract inteligent de identitate.

Ce beneficii avem dacă avem autonomie asupra noastră? Utilizatorii ar trebui să își controleze identitatea digitală, în loc să permită organizațiilor centralizate să o gestioneze. Încălcările de date și vânzarea ilegală a datelor utilizatorilor sunt câteva dintre dezavantajele …

Un standard de identitate portabil ar permite oamenilor să își folosească identitățile pe mai multe platforme și aplicații, facilitând guvernanța descentralizată și reputația.

Standardul ERC-223 al Consiliului European pentru Cercetare
aspecte ale ERC-223

Standardul ERC-223 al Consiliului European pentru Cercetare

Acest token digital oferă o soluție la unele dintre problemele predominante legate de experiența utilizatorului, care au afectat alte token-uri ERC. De exemplu, nenumărate monede s-au rătăcit atunci când au fost trimise din greșeală la adrese de portofel și contracte inteligente greșite – pentru a nu mai fi găsite niciodată. Cu acest token digital, puteți garanta că finanțele dvs. vor ajunge la destinația dorită în deplină siguranță și asigurare.

În timp ce unii dezvoltatori pot da vina pe utilizatorii finali pentru că trimit token-uri la adrese greșite, acest lucru poate împiedica acceptarea publică. Lipsa unei interfețe ușor de utilizat ar putea duce la confuzie și îi poate îndepărta pe cei care nu sunt la fel de înclinați spre tehnică.

Software-ul ERC-223 oferă utilizatorilor un avantaj unic – spre deosebire de alte tipuri de contracte inteligente, acesta anulează tranzacțiile efectuate la o adresă incorectă și rambursează token-urile utilizatorului în schimbul unei cantități minime de gaz. Acest lucru nu numai că economisește fondurile Ethereum ale utilizatorilor și timpul pe care altfel l-ar pierde așteptând procesarea blockchain, dar le oferă și protecție împotriva eșecurilor de fonduri, precum și compatibilitate cu standardele existente pentru token-urile ERC20. În plus, costurile de operare sunt semnificativ mai mici atunci când se utilizează acest tip de tehnologie.

Moneda bazată pe Ethereum token erc20
Jeton ERC-20

Moneda bazată pe Ethereum ERC-777

ERC-777 este o monedă bazată pe Ethereum, care oferă utilizatorilor o mai mare securitate, viteză și confort în transferul de fonduri. Spre deosebire de ERC-20, acest sistem avansat utilizează contracte inteligente care permit o încredere și o siguranță totală în toate tranzacțiile efectuate. Prin eliminarea necesității unui intermediar sau a unui intermediar, ERC-777 oferă o experiență de neegalat pentru utilizatori, fără a face compromisuri în ceea ce privește fiabilitatea.

Specificațiile ERC-1400 și ERC-1404 se referă la jetoane de securitate

Specificațiile ERC-1400 și ERC-1404 se referă la jetoane de securitate
Standardul ERC-1404

Specificația ERC-1400 a fost concepută special pentru jetoane de securitate, care sunt active care există pe blockchain. Acest standard permite funcții precum gestionarea materialelor de transfer și transferurile forțate, precum și gestionarea bibliotecii de documente. Mai multe alte specificații ERC pot fi, de asemenea, utilizate pentru a crea Security Token-uri legale, fiecare dintre acestea abordând un aspect diferit al funcționalității necesare pentru token-uri.

În cazul în care jetoanele de securitate respectă standardul ERC-1404, acestea ar putea conține limite de transfer pentru a satisface nevoile de reglementare. De exemplu, o listă albă poate fi generată din acest standard.

Companiile emitente de token-uri pot decide cine deține token-ul, iar acei proprietari trebuie să treacă verificările KYC și AML ca parte a unui proces de integrare pentru a primi token-urile lor. În cazul în care tokenul este transferat în sens invers, pot fi utilizate mesaje care pot fi citite de către oameni.

ERC 165 – Stâlpul de susținere pentru ERC 721

ERC 165 - Stâlpul de susținere pentru ERC 721
ERC 621 – Modifică oferta totală de jetoane

ERC 165 – Stâlpul de susținere pentru ERC 721

Deși token-urile sunt acum moneda preferată, este esențial să avem o alternativă de încredere în ERC721.

Un contract inteligent necesită jetoane criptografice. Chiar dacă toate contractele pot comunica cu token-uri ERC 20, acesta diferă de alte standarde de token-uri, cum ar fi ERC 721.

Pentru ca contractele să comunice cu jetoane bazate pe alte standarde, acestea trebuie să încorporeze interfețe specifice.

Implementarea recentă a contractelor inteligente pe platforma Ethereum necesită ca dezvoltatorii să înțeleagă interfețele pe care rulează aceste contracte. Pentru a garanta că toată lumea le poate accesa și utiliza, profesioniștii în dezvoltare trebuie să elaboreze planuri de interfațare cu acestea.

ERC 621 - Modifică oferta totală de jetoane
ERC 20 este o extensie a ERC 223

În trecut, nu exista o modalitate fiabilă de a detecta și publica interfețele utilizate de un contract inteligent. ERC 165 standardizează identificarea interfețelor și definește o metodă pentru a face acest lucru.

ERC 621 – Modifică oferta totală de jetoane

Standardul ERC 20 permite două funcții pentru a crește sau a reduce oferta de jetoane – o funcție de “creștere a ofertei” și o funcție de “reducere a ofertei”. Conform propunerii, aceste funcții ar trebui să fie utilizate numai de către proprietarii de contracte sau de utilizatorii de încredere.

Un element crucial care influențează în mod incontestabil valoarea unei criptomonede este oferta de jetoane, care – spre deosebire de moneda tradițională – nu poate fi manipulată de nicio bancă centrală.

Deși această propunere are multe rezultate potențiale, este doar un proiect. Nu se știe dacă va fi acceptat de comunitatea Ethereum.

ERC 827 - permite transferul de jetoane pentru a fi utilizate de terți
Formatul propunerilor EIP pentru Ethereum token erc20

ERC 827 – permite transferul de jetoane pentru a fi utilizate de terți

ERC 20 este o extensie a ERC 223 care abordează aceeași problemă, dar într-un mod mai avansat. Deținătorii de jetoane ar putea transfera jetoane și autoriza terțe părți să le cheltuiască dacă acest standard ar fi implementat.

În standardul ERC, atât portofelele, cât și bursele trebuie să convină asupra unor criterii specifice înainte ca o terță parte să poată cheltui sume dinamice din portofelul sau din bursa lor. Nici comunitatea Ethereum, nici proiectul nu a implementat-o încă, dar puteți găsi mai multe informații în documentația EIP 827 GitHub.

ERC 884 - Tokenizarea acțiunilor
Ce este standardul EIPS/erc standarde

ERC 884 – Tokenizarea acțiunilor

Grație unei legislații recente, companiile din statul Delaware pot folosi acum tehnologia blockchain pentru a-și menține registrele de acțiuni. Potrivit ERC 884, acest lucru va fi încorporat în standardele propuse. Fiecare token va reprezenta o acțiune a unei societăți constituite în statul Delaware.

Formatul propunerilor EIP pentru Ethereum sau formatul propunerilor pentru alte criptomonede

EIP-urile sunt tehnice înainte de orice altceva, ceea ce necesită un format de prezentare care să reflecte acest lucru. Aceasta ar trebui să fie ușor de urmărit și cuprinzătoare, astfel încât oricine să poată înțelege schimbările pe care le propune. Formatul EIP trebuie să aibă următoarele caracteristici:

erc standarde
Care este principalul avantaj al lui Ethereum față de bitcoini?
  • Înainte de a intra în conținutul unui EIP, cititorii trebuie să consulte mai întâi preambulul de la început. Această secțiune introductivă trebuie să respecte regulile de formatare ale RFC 822 și să conțină informații pertinente, cum ar fi un număr unic, detalii despre autor, titlu și o scurtă descriere, pentru a le oferi cititorilor tot ce trebuie să știe despre document.
  • Identificați problema tehnică. Acum, haideți să descoperim o explicație condensată a acestei probleme tehnice (maxim 200 de cuvinte).
  • Scopul nostru este de a oferi o înțelegere cuprinzătoare a problemei și a soluțiilor potențiale. Acest pas este opțional, dar trebuie făcut dacă doriți să îmbunătățiți protocolul Ethereum. În acest moment, autorul EIP trebuie să clarifice de ce protocolul actual nu poate gestiona în mod adecvat problema respectivă. Sunt necesare propuneri în acest scop!
  • Pentru a asigura punerea în aplicare cu succes a EIP, autorii trebuie să delimiteze și să explice toate modificările de sintaxă propuse. Acest lucru le va permite altora să verifice și să reproducă cu exactitate munca lor. Pentru a fi acceptate de comunitate, specificațiile trebuie să respecte standarde stricte de acuratețe și precizie. În cazul în care aceste criterii nu sunt îndeplinite, cererea va fi probabil respinsă rapid.
  • Justificarea descrie motivele pentru care a fost realizat proiectul și pentru care au fost luate anumite decizii. Ar trebui să descrie modelele concurente care au fost analizate, precum și orice altă activitate suplimentară. Justificarea poate, de asemenea, să arate acordul comunității, precum și să abordeze principalele obiecții sau preocupări exprimate pe parcursul discuțiilor.
  • Incompatibilitate. EIP-urile care generează probleme de compatibilitate trebuie să le enumere și să explice gradul de gravitate al acestora. Planul autorului pentru remedierea acestor incompatibilități trebuie inclus în EIP. Compatibilitatea retroactivă poate face ca o propunere să fie respinsă imediat dacă nu există un acord suficient în acest sens.
Ce sunt ERC-20 și TRC20
Care este principalul avantaj al lui Ethereum față de bitcoini?
  • EIP-urile care au impact asupra modificărilor consensuale trebuie să aibă cazuri de testare. Deși nu este obligatoriu, ar fi benefică testarea altor EIP-uri în conformitate cu procesele de nivel superior existente.
  • Procesul de parcurgere a numeroaselor etape pentru a finaliza o implementare poate consuma mult timp. EIP este publicat ca proiect și apoi trebuie să treacă prin alte câteva faze majore înainte de a primi statutul de “Final”. În timp ce practica de a ajunge la un acord asupra specificației și justificării înainte de a scrie codul este notabilă, ideea de “consens și funcționare
  • Parcurgerea tuturor etapelor de implementare poate dura ceva timp. Un EIP începe ca un proiect, dar trebuie să treacă prin mai multe faze până când obține statutul “final”. Este bine ca toată lumea să fie de acord cu ceea ce trebuie să codifice înainte de a se întâmpla ceva, dar uneori acest lucru înseamnă că lucrurile se mișcă încet.
  • Pentru o propunere de succes este nevoie de contribuția experților. Toate EIP-urile ar trebui să includă o secțiune care să abordeze potențialele pericole/implicații ale modificării planificate. Includeți materiale privind problemele de securitate, riscurile și resursele care pot fi utile în fazele viitoare ale elaborării planului.

EIP este mândru să prezinte sistemul nostru de plată inovator și sigur pentru întreprinderi de toate dimensiunile. Am integrat cu atenție caracteristici avansate de securitate, inclusiv protocoale de criptare a datelor, sisteme automate de monitorizare a plăților și măsuri de verificare a identității care, împreună, oferă cele mai înalte niveluri de protecție. Soluțiile noastre facilitează construirea unei platforme de plată fiabile în doar câteva momente – încercați-ne astăzi!

Cât valorează ERC-20 erc standarde
Standarde de dezvoltare Ethereum

În comparație cu multe alte țări, Statele Unite sunt incredibil de stricte în ceea ce privește legile privind drepturile de autor. Cu toate acestea, există o clauză care oferă o excepție de la drepturile de autor dacă sunt îndeplinite anumite criterii – atâta timp cât aceste elemente intră în domeniul public rapid după 1 ianuarie 1978. Acest lucru înseamnă că toate condițiile trebuie să fie accesibile pentru toată lumea până la această dată pentru ca această clauză să intre în vigoare.

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți