Crypto boți de tranzacționare: Ce fac, cum funcționează și care sunt opțiunile de top pentru tine

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți

⚡️Are roboți de tranzacționare orice bun?

Roboții de tranzacționare pot finaliza tranzacțiile mai repede decât oamenii. Ele pot efectua cele mai complexe calcule în mai puțin timp decât oamenii. În plus, reacția lor instantanee la schimbările de preț poate oferi avantaje uriașe, spre deosebire de întârzierile care pot transforma o tranzacție profitabilă într-una perdantă.

⚡️How cât costă un robot de tranzacționare?

✔️ HAAS Bot: 0.006 BTC/3 luni
✔️ Cryptohopper $19/lună
✔️ Cryptotrader 0.0025 BTC/lună
✔️ revenuebot plănuiește 20% din profitul tău, dar nu mai mult de $50/lun

⚡️How cât de mult poate câștiga un comerciant de zi începător?

Puteți câștiga o anumită sumă de bani sau puteți pierde totul în tranzacționare; nu există garanții. Câștigurile lunare tipice sunt de 2-5%, ceea ce este considerat bun.

⚡️What este Dex? Ce este Dex?

Cu o bursă descentralizată (DEX), utilizatorii pot cumpăra și vinde în siguranță active digitale fără a se baza pe un intermediar.

⚡️How este DEX diferit de CEX?

DEX suportă doar criptomonede și nu permite schimbul de monede Fiat, în timp ce CEX le poate gestiona pe ambele.

boți de tranzacționare

Multe persoane care tranzacționează criptomonede folosesc roboți pentru a face acest lucru. Dar ce sunt mai exact acești roboți de tranzacționare? Cum funcționează acestea? Dacă începi să tranzacționezi criptomonede sau cauți o modalitate mai ușoară de a-ți gestiona investițiile, acest articol este aici pentru a te ajuta!

Vom oferi o privire în profunzime asupra roboților de tranzacționare cripto: de la definiția și scopul lor până la cele mai bune disponibile. Pregătiți-vă să vă îmbunătățiți jocul criptografic!

În modul live, robotul de tranzacționare pentru bursă păstrează toate datele, inițiază și anulează tranzacțiile și vă notifică telefonul cu privire la evenimente critice și noi posibilități.

Îl puteți învăța, să zicem, să cumpere Bitcoin cu 5% mai ieftin și apoi să-l vândă cu 10% mai scump pentru un profit de 15%. Iar dacă prețul nu atinge bara dorită, păstrați aceeași sumă de bani. Sau puteți închide efectiv ordinul prin plasarea de stopuri, dacă cursul BTC își schimbă brusc cursul.

Ce poate realiza un boți de tranzacționare
Tranzacționarea pe burse diferite pentru a minimiza riscul

Ce poate realiza un robot de tranzacționare?

Acestea sunt cele mai importante caracteristici pe care trebuie să le aibă un robot care tranzacționează criptomonede pe o bursă:

 • roboții de tranzacționare cripto au fost creați pentru gestionarea riscurilor. Limitați intervalul în care mașina poate funcționa, precum și vă protejați activele. Calculează automat cifrele de volatilitate și de profit folosind date din sesiunile de tranzacționare anterioare
 • plasează ordine atunci când un activ atinge un anumit preț. Nu este niciun secret că plasarea ordinelor de piață la un preț bun este dificilă pentru marii comercianți, dar încercarea de a plasa un ordin limită uriaș pe piață este periculoasă. Un computer poate cumpăra și vinde un element puțin câte puțin. Micii investitori și speculatori vor beneficia foarte mult și ei de pe urma acestuia.
Ce poate realiza un boți de tranzacționare
boți de tranzacționare
 • Multi-platformă – robotul de tranzacționare cripto poate tranzacționa pe mai multe burse, deoarece este conectat la acestea, păstrând un singur cont general. Ca urmare, găsește oferte de preț mai atractive și creează o oportunitate de arbitraj.
 • Puteți utiliza DMS pentru a crea sarcini automate, cum ar fi efectuarea de notificări la o anumită dată și oră pentru fiecare membru al personalului sau trimiterea de e-mailuri despre anumite evenimente. Puteți, de asemenea, să trimiteți mesaje de e-mail către clienți, să îi alertați prin Telegram sau prin e-mail
 • Analiza de piață – colectarea de date din diverse surse cu privire la o selecție de active și introducerea lor într-o bază de date. Înregistrarea precisă și afișarea fără efort a datelor într-un format ușor de utilizat. Utilizarea învățării automate pentru a calcula modificările de preț.

Principii de funcționare

Ce sunt roboții de tranzacționare cripto?
Principiile de bază ale reglementării activelor criptografice

Pentru a obține cel mai bun răspuns din partea programului și pentru a minimiza timpul de nefuncționare, este recomandat să îl executați pe un server dedicat (VPS).

Un exemplu de utilizare a unui robot prefabricat pentru a tranzacționa criptomonede: mai întâi trebuie să vă înregistrați pe site-ul web al dezvoltatorului robotului, să alegeți un plan, să plătiți și să descărcați software-ul. Instalați-l pe un server închiriat de dvs.

Pentru a obține cheia API, mergeți la biroul personal al bursei și obțineți acces la operațiunile pentru robotul de tranzacționare cripto. Puteți împiedica depunerile și retragerile din contul dvs. pentru a vă asigura că activele dvs. digitale rămân în siguranță. Robotul poate cumpăra și vinde active doar în cadrul profilului utilizatorului.

Tipuri de roboți pentru schimburile de criptomonede
Care este cel mai de succes robot de tranzacționare?

Prin utilizarea unei interfețe care este în general ușor de utilizat, chiar și pentru cei fără experiență, puteți configura criptobotul cu scenariul de comportament dorit. De obicei, serviciul oferă situații de tranzacționare sau permite utilizatorilor să își creeze propriile situații.

Unele firme oferă roboți de tranzacționare complet automatizați pentru criptomonede – aceștia folosesc inteligența artificială sau imită strategiile traderilor de top, astfel încât nu trebuie să inventați nimic.

Există mai multe moduri de a furniza servicii:

Tipuri de roboți pentru schimburile de criptomonede

Principiile de funcționare cripto bot
Ce sunt boți de tranzacționare
 • Nu există costuri recurente. – O plată unică pentru funcționalitate completă și actualizări ulterioare.
 • Abonamentele sunt, în general, achiziții unice care permit reducerea costurilor, cu câteva excepții. Rate lunare sau anuale sunt două dintre numeroasele tipuri de abonamente din care puteți alege. Ați putea închiria un robot pentru o singură lună și să verificați dacă vă satisface nevoile înainte de a decide să îl cumpărați – caz în care cumpărarea în avans pentru un an întreg ar fi mai profitabilă din punct de vedere financiar.
 • Deși roboții criptografici de schimb gratuit nu sunt la fel de mult dezvoltați de către creatori, puteți totuși să folosiți un software open source care a fost aprobat și susținut de comunitate. Acestea fiind spuse, unele caracteristici pot fi limitate din punct de vedere cantitativ sau al duratei. De asemenea, la utilizarea acestei versiuni vor apărea reclame – dacă doriți acces nelimitat la toate funcțiile fără niciun fel de restricții, atunci cel mai bine este să investiți în oferta lor “Premium”!
 • Individuale – Roboții de tranzacționare au câștigat favoruri în rândul comercianților profesioniști pentru automatizarea activităților plictisitoare și pentru a găsi instrumente de sesiune de tranzacționare. Mai frecvent utilizați în mod semi-automat și creați de strategia și stilul de tranzacționare pentru a executa sarcinile unui anumit comerciant.

Roboții de tranzacționare pentru bursele de criptomonede sunt un subiect fierbinte pe piață.

Puteți alege un program în funcție de capacitățile vizate, în funcție de resursele și obiectivele dumneavoastră.

Crearea pieței

Sunt roboți de tranzacționare orice bun? boți de tranzacționare
Cum obțin profiturile Market Makers?

Creatorii de piață sunt compensați pentru variațiile minore ale ordinelor de cumpărare și de vânzare. Efectuarea manuală a acestor tranzacții este pur și simplu nerealistă, iar roboții de înaltă frecvență le pot executa 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.

Acest tip de tranzacție nu este pentru toată lumea, dar este ideal pentru comercianții care au mult numerar sau cerințe speciale de servicii (reduceri sau 0% la tranzacții).

Tranzacționarea pe burse diferite pentru a minimiza riscul.

Fiecare bursă de cripto are propriile reguli privind depunerea și retragerea de fiat, volumul de tranzacționare și nivelul ofertei. Roboții cripto de arbitraj pentru bursele de criptomonede caută buzunare de lichiditate neîmplinită și fac bani din diferența de preț. Nici măcar nu este nevoie să mute monedele de la o bursă la alta; robotul se folosește de API-uri pentru a se conecta la numeroase platforme în același timp.

Tipuri de roboți pentru schimburile de criptomonede
Cum să reduci riscul investițiilor în acțiuni

Reechilibrarea portofoliului

Utilizatorul poate selecta industriile preferate (de exemplu, Smart Contracts, DeFi, NFT sau Storage) sau criptomonede specifice pentru ca robotul să diversifice portofoliul de investiții în mod automat sau semiautomat. Inteligența artificială va găsi modalități de a minimiza riscurile de investiții, îmbunătățind în același timp profiturile. Tranzacțiile pot avea loc rar. Din cauza HODL-ing, robotul cripto reduce valoarea profitului nerealizat ca urmare a reducerii volatilității, lăsând doar deținătorul pe termen lung cu o poziție mai puternică.

Tranzacționarea care se bazează pe analiza tehnică

Tranzacționarea care se bazează pe analiza tehnică
Cele mai bune roboți de schimb de criptomonede

Cel mai popular robot de tranzacționare cripto este cel care face toate acestea. Analizează și prognozează fluctuațiile pieței pe baza unei varietăți de criterii, inclusiv volatilitatea istorică și proiectată, volumul de tranzacționare, corelația concurenței și chiar știri și tweet-uri.

Acest software oferă mai mult decât capacitățile sale preconizate, deschizând o lume de posibilități pe care utilizatorii le pot explora. Atunci când este expus la un anumit model de piață, acesta va utiliza algoritmi complecși și tehnologii de procesare a limbajului natural, cum ar fi verificarea gramaticală și etichetarea frazelor, pentru a identifica oportunitățile de tranzacționare financiară disponibile prin intermediul fluctuațiilor de preț în datele de piață în timp real. Creatorul programului susține că acesta poate prezice mișcările pieței cu o precizie de până la 90%.

Avantajele și dezavantajele angajării

Avantajele și dezavantajele angajării
Avantaje și dezavantaje ale boții de tranzacționare cripto

Următoarele sunt dezavantajele unui gard de piscină:

❌ Nu este o “baghetă magică”. cel mai bun bot de tranzacționare cripto oferă utilizatorilor informații despre riscurile de a pierde bani.

❌ Se bazează încă pe eroarea umană și necesită ajustarea tehnicilor și monitorizarea. În primul rând, nicio piață nu poate fi prezisă cu precizie în termeni absoluți.

❌ S-ar putea să treacă cu vederea ceea ce vă semnalează foamea.

❌ Întotdeauna există posibilitatea unei erori de calculator sau a unui atac al hackerilor.

Iată care sunt avantajele utilizării unui site web:

Roboții de tranzacționare pentru bursele de criptomonede sunt un subiect fierbinte pe piață.
Cât de mult poate câștiga un robot de tranzacționare?


✅ Efectuează toate activitățile de rutină pe care un trader trebuie să le efectueze manual.

✅ Acest broker online internațional, licențiat în Statele Unite și care se laudă cu peste 1.000 de comercianți pe platforma sa, nu doarme niciodată – funcționează 24 de ore din 24, 7 zile din 7, fără pauze de weekend. Tranzacționarea se realizează cu atenție, folosind algoritmi, mai degrabă decât bazându-se pur și simplu pe emoții sau intuiții.

✅ Puteți efectua simultan diferite abordări, puteți gestiona mai multe portofolii și vă puteți aminti “totul”.

✅ Calcule analitice rapide și precise privind tendințele și mișcările de pe piața criptomonedelor.

Cele mai bune roboți de schimb de criptomonede

Haasbot

Cele mai bune roboți de schimb de criptomonede
Scurtă prezentare generală a HAASonline Trading Bot

Instalarea durează doar câteva minute în loc de ore, și oferă cel mai sofisticat robot de tranzacționare automată cel mai bun pentru schimbul de Bitcoin.

Echipa Open Source Team este un grup de dezvoltatori care și-au asumat sarcina de a oferi cea mai bună experiență de tranzacționare posibilă cu marca lor specială de roboți.

Utilizarea bancomatelor Bitcoin în Statele Unite se apropie rapid de cele din alte piețe mature. Cu peste două duzini de criptomonede disponibile pentru cumpărare în interiorul granițelor noastre, este clar că mulți consumatori de aici doresc să profite de această oportunitate. Aceste aparate nu numai că sunt compatibile cu sistemele Windows, Mac și Linux, dar își extind și mai mult raza de acțiune. Pe măsură ce aceste tehnologii devin mai obișnuite în arterele și venele de comerț ale Americii – o revoluție ne așteaptă pe toți!

Crearea pieței
Funcționează roboții de tranzacționare?

Crypto bot de tranzacționare Reddit

 • Binance (plus US și Futures)
 • Bitstamp
 • Ionomie
 • Kraken (plus Futures)
 • KuCoin
 • Bitpanda Pro
 • Bitmex
 • CEX.io
 • Coinbase Pro
 • Bitfinex
 • Bittrex
 • Bybit
 • GEMENI
 • HitBTC
 • Huobi
 • Deribit
 • FTX
 • OKCoin
 • OKEX (plus contracte futures)
 • Poloniex

Quintus de Haas, Josh Becker, Rustim Rhoda, Reynaldo Rivera și Jeff Vernon sunt creierele din spatele Diggity Dogs. Acesta a fost lansat în 2014 și este condus de un grup format din Stefan de Haas, Quintus de Haas, Josh Becker și Rustim Rhoda.

Conform termenilor și condițiilor care sunt prezentate atunci când un utilizator se înregistrează pentru HaasOnline, software-ul este considerat a fi în Belize.

Tranzacționarea pe burse diferite pentru a minimiza riscul
Toate bunurile trebuie să aibă un preț competitiv pe piața locală.
 • Începător (de la 0,005 BTC pe lună la 0,011 BTC pe an)
 • De bază (de la 0,007 BTC pe lună la 0,02 BTC pe an)
 • Avansat (de la 0,012 BTC pe lună la 0,033 BTC pe an)

Opțiunea minimă este cea mai accesibilă, cu aproape toate caracteristicile disponibile, cu excepția editorului vizual. Advanced vă permite să mergeți cât de departe doriți (în primul rând, numărul de roboți).

Cryptohopper Algotrading platforma de revizuire Cryptohopper Algotrading

CryptoHoper

Pro și contra cripto roboți. cripto roboți de tranzacționare pentru tranzacționarea de piatră
Oferă posibilitatea de a automatiza tranzacționarea și de a elimina emoțiile din ecuație.

Strategii de tranzacționare “Designer” Arbitrage Trading pe Market Maker desemnat Tactici de tranzacționare “Designer” Social trading n Semnale gratuite și plătite 100+ Criptomonede Backtesting și simulator Control de pe PC, laptop sau smartphone

CryptoHopper este un broker de criptomonede care le permite utilizatorilor să tranzacționeze criptomonede între ei. Are peste trei milioane de utilizatori înregistrați și peste 300.000 de comercianți care îl folosesc. Cu CryptoHopper, vă puteți conecta la burse și puteți face schimb de criptomonede cu alții.

 • Binance (plus SUA)
 • Bitpanda Pro
 • Bitvavo
 • Coinbase Pro
 • Bitfinex
 • Huobi
 • KuCoin
 • OKEX
 • Bittrex
 • Kraken
 • Poloniex
 • HitBTC

Cryptohopper BV, un startup cu sediul în Olanda, a fost înființat în iulie 2017. Amsterdam este adresa de înregistrare a companiei. Cryptohopper BV este o întreprindere situată în Olanda, cu sediul în Amsterdam.

Cele mai bune roboți de schimb de criptomonede
Este tranzacționarea AI profitabilă?

Planurile standard și premium oferă acces la 80-200 de poziții de contracte criptografice, cu posibilitatea de a opta pentru 50 de criptomonede diferite. Arbitrajul pieței, crearea de piață și obținerea de semnale pentru toate activele sunt posibile cu ajutorul pachetelor avansate.

Criptotrader Platformă de revizuire

Cryptotrader

Puteți fie să vă creați robotul dumneavoastră, fie să închiriați unul care a fost deja creat. Cryptotrader oferă un sistem revoluționar de tranzacționare algoritmică non-custodială pentru a facilita Bitcoin și alte criptomonede. Acesta a dezvoltat peste 10.000 de strategii și a efectuat 5 milioane de backtests până în prezent.

Cât de mult poate câștiga un robot de tranzacționare?
roboți criptografici

Oferim roboți de tranzacționare automatizați și scalabili, precum și o soluție bazată pe cloud care nu necesită închirierea unui VPS propriu. Piețe de strategii Backtesting Notificări în timp real prin e-mail sau SMS Posibilitatea de a vă conecta la burse:

 • Coinbase
 • Kraken
 • Huobi
 • Bitfinex
 • Bitstamp
 • OKCoin
 • Binance
 • Bittrex
 • Poloniex

Legalitatea Algocraft Ltd. este confirmată de instanță. Adresa stradală Oorsprongpark 12, 3581 ET Utrecht, Olanda, este, de asemenea, afișată pe site.

Este tranzacționarea AI profitabilă?
Cum să rulați un robot de tranzacționare pe Bitsgap

Bitsgap

Bitsgap oferă un ghișeu unic pentru gestionarea investițiilor în criptomonede, cu tot ce aveți nevoie pentru a tranzacționa, roboți, semnale, portofoliu, arbitraj și chiar un cont demo.

Pe măsură ce criptomonedele continuă să se impună în lume, tehnologia care stă la baza lor – blockchain – devine din ce în ce mai cunoscută. Milioane de oameni descoperă acum numeroasele utilizări potențiale ale acestui sistem revoluționar.

Bitsgap vă permite să creați roboți pentru tranzacționare pe toate tipurile de ordine: Market, Limit, Stop Loss, Stop Limit, Take Profit și Shadow. Se conectează la peste 25 de burse de criptomonede și funcționează cu toate tipurile de ordine: Market, Limit, Stop Loss, Stop Limit, Stop Limit, Take Profit

Bitsgap bot pentru tranzacționarea de bitcoini și alte criptomonede
Bitsgap
 • Binance
 • Huobi
 • Kraken
 • Coinbase Pro
 • OKex
 • KuCoin
 • Bittrex
 • HitBTC
 • FTX
 • Bitfinex
 • Poloniex
 • Bitstamp
 • CEX.io
 • Coinbene
 • ZB.com
 • GEMENI
 • Gate.io
 • Lichid
 • LBANK.info
 • bot comerciant pentru comerciantul de rocă
 • EXMO
 • Bit-Z
 • Bithumb
 • Bibox

Serviciul e-invoice este înregistrat în Tallinn, Estonia, sub numărul de înregistrare 14004763. Compania care se află în spatele acestuia este co. Creatorii sunt un grup de comercianți și profesioniști de pe piața criptomonedelor (Maxim Kalmykov, Dmitry Losh, Sergey Verbitsky, Evgeny Avdeev, Anatoly Girenko, Ervin Koudjia).

Axion Crypto (robot de tranzacționare apex)
Axion Crypto Platformă puternică de tranzacționare criptografică

Axion Crypto (robot de tranzacționare apex)

O platformă pentru tranzacționarea automată a criptomonedelor, fără restricții. Tot ce aveți nevoie într-un singur tablou de bord. Tranzacționarea ar trebui să fie simplă cu Axion.

Fără limite, fără restricții. Scriptul Axion este unic. Sute de indicatori (SRSI, PSAR, MACD, IC, RSI, MFI) Strategiile hibride sunt disponibile până la 75 de poziții active în același timp. Centrul de prognoză Market Social este un add-on opțional contra cost. Tranzacționarea la vedere, în marjă și futures este posibilă cu Axion.

 • Binance (plus SUA)
 • KuCoin
 • Kraken
 • FTX
 • Coinbase
 • Bittrex
 • ByBit

Skylit este o firmă privată cu sediul în Marea Britanie care oferă instrumente de tranzacționare a criptomonedelor. Numărul de înregistrare al firmei este 09757060. Proiectul a fost înregistrat în 2015 ca Skylit Limited (Apex Trader Software Limited) în Londra, Anglia. Site-ul web nu reușește să ofere nicio informație cu privire la proprietarii acestei companii.

Axion cripto tranzacționare robot de tranzacționare reddit
Ce este venitul, dar un robot de tranzacționare

RevenueBOT

Conceput pentru a profita de pe urma tranzacțiilor de schimb de criptomonede. În câțiva pași, dezvoltatorii oferă asistență 24/7 și conexiune rapidă.

Nu este important dacă investiția este individuală sau corporativă; contează ca achizițiile dumneavoastră să fie protejate. Serviciile de tranzacționare în cloud vă permit să combinați mai multe ordine de la diferiți utilizatori într-un singur ordin de grup, care este apoi răspândit pe mai multe servere în cloud în mod circular. Pentru un arbitraj de succes, trebuie să respectați următorul protocol: creați un cont cu robotul de tranzacționare, autentificați-vă identitatea și depuneți fonduri pentru tranzacționare. Robotul de tranzacționare va plasa apoi automat ordine în numele dumneavoastră.

 • Binance (plus Futures)
 • Poloniex
 • KuCoin
 • Bitmax
 • Kraken
 • HitBTC
 • EXMO
 • FTX
 • OKex
 • Cex.io
 • Bitfinex
 • Bittrex

În 2018, firma și-a făcut debutul pe piață fără a oferi detalii despre dezvoltatorii sau locul de reședință. Site-ul este complet lipsit de informații referitoare la locul unde își au sediul și cine anume conduce această afacere.

Robotul primește 20% din profit în fiecare lună până când câștigă 50 de dolari.

revenuebot bot de tranzacționare bot automatizat care va tranzacționa diferite criptomonede
Taxa este scăzută dintr-un cont separat (trebuie să îl alimentați pe site).

Conturile cu restanțe fără comision creditat de mai mult de 3 zile sunt șterse.

Majoritatea schimbătorilor DEX sunt litecoins. Acestea sunt, de asemenea, numite și pharming și multisig, etc.

Majoritatea schimbătorilor DEX sunt litecoins. Acestea sunt, de asemenea, numite și pharming și multisig, etc.

Deoarece lichiditatea este furnizată de utilizatori, creatori și dezvoltatori în cadrul schimburilor descentralizate, aceștia le oferă pur și simplu toate profiturile, deoarece ei dețin token-urile. În funcție de nivelul de contribuție, ați putea primi un comision cuprins între 0,05% și 1% pentru fiecare tranzacție pe care o faceți! În plus, există diverse stimulente pentru generarea de LP-uri (10% până la 30% APY) și puteți miza token-urile dvs. pentru a câștiga mai mult.

Contractele inteligente sunt utilizate de platformele DEX. Plasarea fondurilor și retragerea recompenselor sunt complet automatizate. În anumite privințe, acesta este un robot de tranzacționare pentru o bursă de nouă generație (market maker). În acest caz, se numește maker de piață automatizat (AMM).

Uitați-vă la proiectele DeFi, încercați să oferiți lichiditate și plasați-vă jetoanele LP în agricultură pentru a experimenta avantajele schimburilor DEX.

boții de tranzacționare cripto
Defi cu semnătură multiplă

Retragere

O resursă neprețuită pentru orice investitor, roboții de schimb de criptomonede sunt un bun esențial.

Începătorii pot experimenta cu tranzacționarea socială și pot folosi planul predefinit al altcuiva pentru a-și crește banii. Roboții cloud nu au nevoie să opereze propriul server, deoarece toate tranzacțiile au loc pe un site normal de tablou de bord. Nu există riscul ca robotul defect să retragă criptomonede, deoarece cheia API primește doar drepturi de tranzacționare și nu există pericolul ca robotul să fie piratat.

Majoritatea schimbătorilor DEX sunt litecoins. Se mai numesc și pharming și multisig, etc.
boții de tranzacționare cripto

Investitorii privați își pot diversifica mai ușor participațiile, primind în același timp semnale utile. Inteligența artificială (în special, un robot de învățare automată) recunoaște mai repede schimbările de tendințe și poate preveni o cădere.

Profesioniștii au la dispoziție tot ceea ce au nevoie pentru o analiză tehnologică și de piață de succes, fără a fi nevoie să cheltuiască o avere. Pentru câteva sute de dolari, se poate achiziționa o soluție gata făcută, cu o asistență remarcabilă.

Unele roboți de tranzacționare a criptomonedelor sunt gratuite pentru a încerca pentru o perioadă limitată de timp. Înscrieți-vă pentru o perioadă de încercare de 7 zile și testați-l pe un cont demo pentru a vedea dacă merită să folosiți sisteme automate de tranzacționare.

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți