Ce este indicele fricii și lăcomiei? Ce influențează mișcarea prețurilor activelor? Analiza sentimentelor criptografice

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți

⚡️ Cum pot obține monedele fricii?

✔️ Creați un portofel Coinbase. Pentru a achiziționa Fear, veți avea nevoie de un portofel care acceptă self-storage, cum ar fi Coinbase Wallet.
✔️ Creați un cont Coinbase Wallet folosind adresa dvs. de e-mail și următoarele informații: ✔️ Numele pe care doriți să îl utilizați.
✔️ Fraza de recuperare trebuie să fie stocată în siguranță
✔️ Înțelegeți și planificați cheltuielile defuncționare a unei rețele Ethereum.
✔️ Folosiți o bursă de criptomonede pentru a cumpăra și a vă transfera Ether în contul Coinbase.
✔️ Folosiți ETH-ul dvs. pentru a cumpăra Fear pe pagina de schimb.

⚡️ Cum funcționează indicele fricii și lăcomiei în criptomonede?

Indicele de frică și lăcomie cripto este un sondaj conceput pentru a evalua sentimentul pieței, care este cuantificat pe o scară de la 0 la 100. Frica rezidă în intervalul inferior al acestui spectru (0-49), în timp ce lăcomia se găsește la capătul superior al acestuia (50-100).

⚡️ Ce înseamnă “steaking” în criptomonede?

Stivuirea permite investitorilor în criptomonede să își folosească activele digitale și să genereze venituri pasive fără a fi nevoiți să le vândă. Vă puteți gândi la stivuire ca la o versiune criptografică a plasării banilor într-un cont de economii cu randament ridicat.

⚡️ Este sigur să pariezi?

Cel mai probabil, fondurile sunt în siguranță, deoarece se află într-un cont bancar. Cu toate acestea, este esențial să rețineți că, chiar dacă banii dvs. apar “înghețați” în timp ce pariați, acest lucru nu garantează siguranța lor totală. În timp ce unele burse pretind că își păstrează activele înghețate în depozite frigorifice, acest lucru nu este întotdeauna cazul, iar infractorii cibernetici au luat bitcoini de la burse importante

indicele fricii și al lăcomiei

Vizitați site-ul nostru pentru a afla mai multe despre Indicele fricii și lăcomiei.

V-ați gândit vreodată că, chiar dacă aveți o strategie de investiții solidă, aceasta ar putea fi distrusă într-o clipă de membrii pieței care acționează din frică sau lăcomie?

Sentimentele de pe piață pot fi influențate de o varietate de stimulente, cum ar fi “Fear of Missing Out” sau “FOMO” în rândul organizațiilor și întreprinderilor publice și private care se interesează de Bitcoin.

Mulți investitori se tem că valoarea investiției lor va crește mai mult decât este în prezent, așa că plasează un număr substanțial de ordine de cumpărare. Ca urmare, prețul crește.

indicele fricii și al lăcomiei
Frica – indicele fricii și al lăcomiei

Atunci când o masă de investitori își vinde brusc activele din cauza panicii sau a unor știri negative, se produce o schimbare evidentă în ceea ce privește sentimentele acestora față de investiția lor.Reacția pieței la astfel de știri se numește “indicele fricii și al lăcomiei”.

Care sunt cele mai bune modalități de a evalua sentimentul investitorilor care influențează valoarea de piață a unui activ?

Investitorii sunt preocupați de conservarea activelor în timpul unei crize, în care vânzătorii de pe piețe pun presiune asupra acestora. Atunci, investitorii folosesc indicii ca proxies pentru a măsura panica investitorilor pe piața bursieră.

"Frica extremă" pune stăpânire pe piața criptografică
indicele fricii și al lăcomiei

Indicele VIX, numit în mod obișnuit indicele de volatilitate, este un barometru fiabil pentru a evalua cât de turbulentă sau neregulată a fost piața bursieră. Volumul tranzacțiilor de pe piața instrumentelor derivate este utilizat pentru a crea un indice cu această valoare.

Acțiunea prețului VIX va reflecta ideile de investiții ale investitorilor instituționali și ale investitorilor cu averi mari.

Un alt indicator care poate fi utilizat pentru a evalua sentimentul investitorilor este indicele Cryptocurrency Fear and Greed, care se aplică, de asemenea, pieței criptomonedelor.

Indicele Crypto Fear and Greed măsoară sentimentul investitorilor pentru a ajuta investitorii în Bitcoin să analizeze condițiile de piață.

Frica și lăcomia Index Bitcoin și Crypto
Crypto frică și lăcomie index

Indicele criptomonedelor este un instrument de măsurare a emoțiilor investitorilor pe piața Bitcoin, în special a lăcomiei și a fricii. Este folosit de analiști pentru a studia activitatea investitorilor legată de criptomonede. Investitorii primesc rapid știrile de pe piață și pot lua decizii imediat când au loc evenimente semnificative pe piață, atât bune, cât și rele.

Imaginați-vă dacă investitorii din întreaga lume ar fi aflat de acest lucru în același timp. Este mult mai probabil ca acest lucru să inducă “buy FOMO” sau “panic selling” pe alte piețe decât în cazul acțiunilor.

Există ceva numit frică și indicele fricii și al lăcomiei
Indicele de frică și lăcomie al criptomonedelor arată o creștere record

Atunci când investitorii intră în panică sau sunt lacomi pe această piață 24/7, indicele Cryptocurrencies Fear & Greed este folosit pentru a studia comportamentul investitorilor și pentru a ajuta la luarea deciziilor.

În acest fel, nu vă bazați pe sau nu sunteți influențat de starea de spirit a pieței, ceea ce poate ajuta investitorii să își execute mai bine strategiile. Indicele utilizat în acest exemplu este preluat de pe site-ul alternativ.

Indicele Crypto Fear and Greed este un scor pe care investitorii îl folosesc pentru a înțelege dacă piața simte anxietate extremă (0) sau lăcomie (100). O valoare de 100 implică faptul că investitorii au devenit excesiv de lacomi. FOMO ar fi putut declanșa un impuls de cumpărare.

"Frica extremă" domină piețele criptografice
indicele fricii și al lăcomiei

Criptostrategy și Greed Index se bazează pe date din cinci surse, potrivit site-ului.

Aceste surse sunt:

 • social media (Twitter)
 • Google Trends
 • capitalizarea pieței
 • volumul de tranzacționare
 • volatilitatea prețurilor.

Partea de social media a indicelui caută mențiuni de “buy”, “sell” și “hold” în tweet-uri.

Căutați anumite cuvinte-cheie legate de bitcoin pe Google Trends pentru a urmări interesul global de căutare. De exemplu, “bitcoin price” vă va da o idee despre cât de des este căutat acest cuvânt cheie la nivel mondial.

Crypto Fear și Greed Index
Indicele de frică și lăcomie Bitcoin

CoinMarketCap.com ne oferă date privind capitalizarea pieței și volumul de tranzacționare pe care ne putem baza.

În sfârșit, volatilitatea prețului se bazează pe datele furnizate de BitVol.info.

În mod regulat, indicele este recalculat la fiecare oră, iar pe site-ul nostru web puteți vizualiza performanțele sale pentru orice săptămână, lună sau an anterior.

Știința din spatele indicelui de frică și lăcomie CNNMoney

Știința din spatele indicelui de frică și lăcomie CNNMoney
Frica și lăcomia Index Crypto

Indicele fricii și al lăcomiei este un instrument pe care unii investitori îl folosesc pentru a măsura piața. Acesta indică faptul că, atunci când investitorii sunt prea temători, acțiunile tind să fie subevaluate, dar atunci când devin prea încrezători și lacomi, acțiunile se vând adesea la un preț mai mare decât valoarea lor reală. Unii sceptici nu cred că este un instrument de investiții util, deoarece vă spune să cumpărați sau să vindeți în funcție de ceea ce simt alte persoane, în loc să ofere criterii obiective. Indicele CNN al fricii și lăcomiei măsoară șapte factori pentru a stabili gradul de frică sau lăcomie de pe piață, care sunt următorii:

Indicele Crypto Fear and Greed măsoară sentimentul investitorilor pentru a ajuta investitorii în Bitcoin să analizeze condițiile de piață.
Cum se obțin monedele de lăcomie?
 • Momentul prețului acțiunilor: Prețul mediu al S&P 500 pe o perioadă de 125 de zile în comparație cu valoarea sa actuală.
 • NYSE se confruntă cu o abundență de acțiuni care ating maximele ultimelor 52 de săptămâni în comparație cu cele care ating minimele ultimelor 52 de săptămâni.
 • Știința din spatele indicelui de frică și lăcomie CNNMoney
 • Un instrument de analiză tehnică care compară numărul de acțiuni în creștere cu cel al acțiunilor în scădere.
 • Diferențele dintre opțiunile put și opțiunile call pot ajuta investitorii să înțeleagă ce simt oamenii pe piață. În general, dacă opțiunile put sunt în urma opțiunilor call, înseamnă că oamenii sunt mai lacomi. Atunci când opțiunile put depășesc prețurile opțiunilor call, acesta este adesea un indiciu al fricii în rândul investitorilor.
 • Prin măsurarea diferenței dintre randamentele obligațiunilor cu grad de investiție și cele ale obligațiunilor de tip junk, putem înțelege mai bine cât de mult apetit există pentru strategiile cu risc mai ridicat.
 • Volatilitatea pieței: CNN măsoară indicele de volatilitate al Cboe (VIX), cu accent pe MA de 50 de zile.
indexul fricii și lăcomiei online
Indicele Crypto Fear and Greed măsoară sentimentul investitorilor pentru a ajuta investitorii în Bitcoin să analizeze condițiile de piață.
 • Diferențierea randamentelor acțiunilor față de cele ale titlurilor de trezorerie.

Acești șapte indicatori sunt clasificați pe o scară de la 0 la 100. Indicele este apoi calculat prin luarea mediei tuturor indicatorilor, 50 fiind neutru și orice valoare mai mare însemnând mai multă lăcomie decât în mod normal.

Ce ne dezvăluie un scor ridicat sau scăzut al indicelui Crypto Fear & Greed Index?

Ce ne dezvăluie un scor ridicat sau scăzut al indicelui Crypto Fear & Greed Index?
Graficul indicelui de frică și lăcomie

Atunci când indicele scade sub 50, acest lucru ar putea indica faptul că investitorii au intrat într-o stare de teamă și, prin urmare, reprezintă o mare oportunitate de cumpărare.

În cazul în care indicele crește peste 50, ar putea fi un indiciu că investitorii devin lacomi, ceea ce ar putea fi un semnal de vânzare.

Cercetarea este un pas esențial pentru luarea unor decizii în cunoștință de cauză, iar o singură măsură nu ar trebui să fie singurul factor de decizie.

Ce influențează frica și lăcomia Crypto?
Graficul indicelui de frică și lăcomie

În ciuda realizărilor din trecut, nu există nicio promisiune de succes în viitor. Prin urmare, fiți atenți la faptul că rezultatele dumneavoastră pot fi diferite de cele anterioare.

Dar dacă sunteți în căutarea unui alt instrument care să vă ajute în tranzacționarea cripto, indicele de frică și lăcomie cripto ar putea fi demn de luat în considerare.

Ce influențează frica și lăcomia Crypto?

Indicii trebuie să îndeplinească anumite criterii specifice.

Crypto indicele de frică și lăcomie în timp
Instrumentul de indexare a fricii și lăcomiei

Ținând cont de faptul că fluctuațiile pieței Bitcoin pot avea ramificații pe scară largă, a fost creat un set specific de criterii pentru a asigura o indexare adecvată. În prezent, doar Bitcoin este inclus în respectivul indice datorită acestor parametri; cu toate acestea, astfel de stipulații includ:

 • Aurul, argintul și platina au o volatilitate combinată de 25%.

Cifra este calculată pe baza volatilității și a scăderii maxime a prețului bitcoin față de volatilitatea medie pe 30 și 90 de zile. Atunci când volatilitatea crește, aceasta indică entuziasmul pieței.

indicele cripto frică și lăcomie
Frica și lăcomia index ethereum
 • 25 % din impulsul/volumul de piață al unei acțiuni este irelevant.

Atunci când piața bursieră este înclinată, această strategie presupune verificarea mediilor mobile pe 30 și 90 de zile pentru a determina dacă există o activitate de vânzare abundentă pe o anumită acțiune. Acest lucru duce la lăcomia investitorilor pe piață.

 • Potrivit raportului, social media reprezintă doar 15% din crearea de lead-uri B2B.

Dacă doriți să analizați criptomonedele, folosiți un hashtag pentru fiecare dintre ele. De exemplu, #XRP. Calculul se bazează pe rata și pe numărul de răspunsuri.

 • Sondajele au o rată de succes de numai 15%.

Opinii despre un site închis temporar

Aflați mai multe despre indicele de frică și lăcomie crypto
Ce înseamnă lăcomia extremă în criptomonede?
 • Experiența mea cu această tulpină a fost fantastică; scriu această recenzie în timp ce sunt drogat cu ea.

Procentul de capitalizare a pieței se bazează pe preț. Bitcoins și altcoins sunt privite ca un refugiu atunci când anxietatea legată de marketing atinge cote maxime, în timp ce altcoins sunt folosite doar în scopuri speculative.

Deși analiza capitalizării de piață ar putea oferi o indicație asupra atitudinii investitorilor, este greu de spus cu certitudine, deoarece creșterea capitalizării pieței altcoin ar putea fi rezultatul unui interes real al investitorilor.

 • Numărul mărcilor care folosesc expresia “ca peștele în apă” a crescut de la zero la 70 %. Folosirea acestor cuvinte nu este populară doar în rândul întreprinderilor, ci și în rândul consumatorilor.
Care este indicele de frică pentru criptomonedă? indicele de frică și lăcomie criptografic
Ce este indicele fricii și al lăcomiei în criptomonede?

Google Trends este un instrument Google care analizează cuvintele cheie legate de bitcoini. Atunci când numărul de interogări pentru termeni legați de bitcoin crește, acest lucru indică faptul că investitorii devin din ce în ce mai interesați de piața criptomonedelor.

Ce vă spune graficul fricii și lăcomiei?

Când pot cumpăra indicele fricii și lăcomiei?
Cum se obțin monedele de lăcomie?

Puteți observa mai mult decât valoarea actuală prin suprapunerea indicelui bitcoin peste graficul prețului bitcoin. Veți putea vedea cum s-a modificat evaluarea pe măsură ce prețul său a evoluat de-a lungul timpului. Acesta este un instrument excelent pentru observarea și urmărirea fluctuațiilor în ceea ce privește tendințele sau oportunitățile de investiții.

Prin adăugarea acestei dimensiuni noi și unice la indicele de frică și lăcomie al criptomonedelor Bitcoin, investitorii pot evalua cu mai multă acuratețe modul în care indicele a reacționat în trecut la schimbările de preț. Această descoperire prețioasă este exclusivă pentru acest site și niciun alt site care discută despre Indicele de frică și lăcomie nu poate pretinde acest lucru.

În fiecare zi, vom actualiza acest grafic live pentru a arăta modul în care indicele de frică și lăcomie Bitcoin se modifică în paralel cu prețul Bitcoin.

Oferim, de asemenea, un robot Twitter care transmite pe Twitter valoarea curentă a indicelui de frică și lăcomie în fiecare zi.

Frica și lăcomia Index Crypto
Frica – Indicatori și semnale

Scala fricii variază de la 0 la 100, 0 însemnând “frică extremă” și 100 însemnând “lăcomie extremă”.

Sperăm să vă bucurați de acest serviciu inovator și gratuit.

Atunci când este utilizat cu bitcoini. Luând în considerare indicele de stres și lăcomie al cripto, precum și prețul bitcoin, vedem că atunci când indicele de stres și lăcomie al cripto a atins linia verde din figura 1 la 10, prețul bitcoin a crescut de cinci ori.

Crypto Fear și Greed Index
Cum interpretați indicele fricii și lăcomiei?
 • Creșterea 1 +70%.
 • Creștere 2 +45%
 • Creștere 3 +310%
 • Creștere 4 +25%
 • Creștere 5 +300% .

Combinația dintre cripto-strategie și indicele de lăcomie la 90 (linia roșie din figura 1) implică faptul că prețul bitcoin va scădea de două ori de la vârf, după cum urmează:

 • Scădere 1 -40%.
 • Scădere 2 -45%.
Indicele fricii și lăcomiei este corect?.
Indicele de frică Crypto arată

Dacă ne uităm la rezultatele testului, se pare că putem utiliza indicele Crypto Fear and Greed ca parte a analizei noastre de investiții cripto.

În timp ce al doilea scop al unui indice este de a măsura sentimentul investitorilor, acesta nu ar trebui să fie folosit ca un semn de vânzare-cumpărare. Cu toate acestea, dacă ne bazăm pe această metodă, utilizatorii pot fi copleșiți de sentimentele pieței. Putem măsura anxietatea și lăcomia investitorilor pe piața criptomonedelor cu ajutorul indicelui Crypto Fear and Greed Index. Cu toate acestea, ar trebui să fie folosit doar pentru a urmări sentimentul investitorilor pe piață, în timp ce recomandările de vânzare bazate pe acesta ar trebui să fie luate în considerare cu ajutorul unor criterii suplimentare.

Acum că sunteți bine familiarizat cu indicele fricii și lăcomiei, folosiți-vă noile cunoștințe pentru a lua decizii de investiții mai bine informate. Cu puțină cercetare, puteți verifica de două ori faptele pentru a garanta succesul la fiecare achiziție. Acesta este momentul în care Zipmex vine în ajutor. Pentru a începe să tranzacționați, intrați pe bursă!

Care este indicele fricii și lăcomiei
Ca întotdeauna, tranzacționare plăcută!

Crypto Fear and Greed Index este un nou instrument care poate fi folosit pentru a măsura sentimentul investitorilor pe piața criptomonedelor. Indicele se bazează pe prețul Bitcoin, precum și pe alte condiții, cum ar fi numărul de căutări pe Google pentru termeni legați de Bitcoin. Puteți utiliza indicele pentru a monitoriza piața

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți