Top cripto

  Vă prezentăm Safemoon: Un ghid pentru investitorul aspirant

  ⚡️ Pe ce platformă pot cumpăra SafeMoon?

  Cel mai simplu mod de a cumpăra SafeMoon este prin intermediul schimbului descentralizat PancakeSwap de pe lanțul inteligent Binance. Va trebui să configurați un portofel care acceptă token-urile BEP20, cum ar fi MetaMask sau Trust Wallet. Odată ce aveți un portofel configurat, puteți achiziționa SafeMoon schimbând alte criptomonede pentru el.

  ⚡️ Este safemoon crypto valoare crypto merită să cumpere?

  Actuala capitalizare de piață a SafeMoon este de aproximativ 900 de milioane de dolari, fiind a 214-a cea mai valoroasă criptomonedă, potrivit CoinMarketCap. Nu este rău pentru o criptomonedă proaspătă care concurează cu peste 9.000 de alte monede, dar nu este neapărat o investiție excelentă.

  ⚡️ Există un portofel SafeMoon?

  SafeMoon este un portofel securizat pentru cumpărarea, vânzarea și schimbul de criptomonede. Chiar și pentru noii veniți în domeniul cripto și blockchain, portofelul nostru este simplu de înțeles.

  ⚡️ Are SafeMoon un viitor?

  Pe termen lung, predicția noastră privind prețul Safemoon este mai pozitivă. Credem că activul ar putea ajunge la 1 dolar până în 2023 și să urce la 5 dolari până în 2025.

  https://youtu.be/ZPg9NfmQhHc
  criptomonede safemoon

  Binance revoluționează experiența parcărilor cu aplicația sa inovatoare bazată pe blockchain, SafePark. Spuneți adio căutării locurilor libere sau gestionării parcărilor supraaglomerate – această tehnologie de ultimă oră va face ca totul să fie mai ușor ca niciodată!

  În acest an, personalități de profil înalt, precum David Portnoy și Lil Yatchy, au fost creditate pentru creșterea valorii SafeMoon. Deși costul său a scăzut cu aproape 90% față de apogeu, implicarea acestora a fost un factor important în aprecierea rapidă a acestuia.

  Ce este criptomonede safemoon
  Cât valorează criptomonede safemoon?

  Atunci când decideți să vă vindeți jetoanele SafeMoon, se va percepe un comision de 10% pe tranzacție. De exemplu, veți plăti un comision de 100 de dolari dacă vindeți jetoane în valoare de 1.000 de dolari. Nu uitați că orice comisioane suplimentare de tranzacționare de la burse se pot aplica, de asemenea, ca parte a acestui proces!

  Dezvoltatorii SafeMoon au conceput o tactică care stimulează deținerea de criptomonede pe termen lung prin penalizarea vânzării și recompensarea deținătorilor de monede. „Aceasta este o abordare eficientă pentru a limita speculațiile, încurajând în același timp posesia extinsă de monede”, a anunțat Sean Heng, vicepreședinte al departamentului de dezvoltare și operațiuni de la CoinMarketCap.

  Utilizatorii de jetoane sunt recompensați cu toate veniturile din vânzări ca „reflectare” prin distribuție, în timp ce comisioanele rămase sunt puse în comun într-o rezervă de lichidități pe care SafeMoon o folosește pentru reglementarea constantă a prețurilor.

  criptomonede safemoon vs. SafeMoon V2: Care este diferența?
  Este Safemoon o investiție bună în mai 2023?
  Cuprins

  SafeMoon vs. SafeMoon V2: Care este diferența?

  SafeMoon a lansat o versiune îmbunătățită a jetonului, numită SafeMoon V2, în decembrie 2021. Noua criptomonedă este concepută pentru a combina versiunea originală cu un raport de 1 la 1000 și comisioane de tranzacție substanțial mai mici.

  Dacă dețineți criptomoneda originală SafeMoon, este important să înțelegeți că token-urile dvs. nu vor fi migrate automat la V2. Pentru a se asigura că sunt portate corect, utilizatorii trebuie să își transfere SafeMoon folosind cea mai recentă versiune a platformei sale – V2. Nu uitați: migrarea manuală a token-urilor dvs. este un pas esențial dacă le doriți pe această interfață nouă și îmbunătățită!

  De unde pot cumpăra SafeMoon Coin?
  Cât de mult valorează criptomonede safemoon

  Actualizarea la cea mai recentă versiune a aplicației SafeMoon și respectarea instrucțiunilor de consolidare vă va converti proprietatea din V1 în V2. Dacă folosiți un alt tip de portofel de criptomonede, vizitați site-ul SafeMoon Swap pentru consolidare.

  Dacă aveți criptomonede sigure pe o bursă, nu trebuie să întreprindeți nicio acțiune; bursele vor gestiona migrarea și vă vor anunța când aceasta se va încheia.

  Noul comision de tranzacție pentru SafeMoon V2 este de 2%. În versiunea originală, 50% din comision era acordat deținătorilor actuali de token-uri. Cealaltă jumătate din sumă (50%) este împărțită între fondul de lichidități și managerii din întregul ecosistem SafeMoon.

  Cum să achiziționați criptomonede safemoon
  Are SafeMoon un viitor?

  Cum să achiziționați SafeMoon

  O provocare majoră cu care se confruntă cei care cumpără SafeMoon pentru prima dată este necesitatea de a achiziționa o altă criptomonedă, deoarece în prezent nu este listată pe bursele care acceptă monedele fiat tradiționale, cum ar fi dolarii americani.

  Un alt dezavantaj major al SafeMoon este că nu este prezentat pe bursele criptografice principale, cum ar fi Coinbase sau Kraken. Robinhood, SoFi Invest și alte companii similare lipsesc, de asemenea, acest token din serviciile lor.

  Care sunt dezavantajele achiziționării criptomonede safemoon
  SafeMoon este în prezent al 217-lea cel mai popular

  Puteți achiziționa cu ușurință jetoane SafeMoon prin schimbul acestora cu alte criptomonede populare, cum ar fi Binance Coin (BNB). În plus, mai multe burse de criptomonede oferă servicii special concepute pentru cumpărarea și vânzarea acestui activ digital.

  Sunteți nou în jocul criptomonedelor? Dacă da, deschideți mai întâi un cont la un schimb de criptomonede de renume, cum ar fi cele mai bune opțiuni ale Forbes Advisor. După ce îți transferi fondurile de acolo, retrage-le și trimite-le în siguranță în portofelul tău înainte de a le trimite în cele din urmă la SafeMoon Exchange.

  Care sunt dezavantajele achiziționării SafeMoon?

  Ce este cripto safemoon crypto?
  criptomonede safemoon are câteva dezavantaje

  Din cauza volatilității ridicate, SafeMoon este o investiție cu risc ridicat, deoarece prețul poate sări în sus și în jos în mod dramatic. Veți pierde investiția inițială atunci când vindeți SafeMoon și 10% din taxa de tranzacție ca și cost de comision. Acest lucru este valabil pentru orice tip de criptomonedă.

  SafeMoon, pe de altă parte, nu este ideal pentru tranzacționarea frecventă din cauza taxelor și comisioanelor ridicate. De fiecare dată când vindeți, plătiți o taxă și un comision mare. În plus, deoarece SafeMoon nu este listată pe niciuna dintre bursele majore, este mai puțin lichidă, iar convertirea ei în numerar necesită mai multă muncă, deoarece trebuie să o convertiți mai întâi într-o altă criptomonedă.

  Ce este cripto criptomonede safemoon
  SafeMoon se poate bloca

  Potrivit lui Jeremy Britton, directorul financiar al Boston Trading Co., SafeMoon este în pericol, deoarece nu este tranzacționată pe bursele principale. „Cercetările bursei au arătat că proiectul nu avea potențial”, a comentat el. Dl Britton a mai avertizat: „Dacă nu țineți cont de ceea ce spun experții, vă asumați un risc major”.

  Care sunt avantajele achiziționării SafeMoon?

  Ce s-a întâmplat cu safemoon crypto?
  SafeMoon V2

  SafeMoon, ca și o monedă meme, are potențialul de a deveni virală, iar dacă acest lucru se întâmplă, valoarea sa ar putea crește semnificativ. Luați în considerare ceea ce s-a întâmplat cu Dogecoin: în doar câteva luni în 2021, valoarea Dogecoin a crescut de peste 200 de ori, pur și simplu prin intermediul cuvântului.

  De asemenea, veți beneficia de această gândire, deoarece veți primi o parte din comisionul plătit ori de câte ori alte persoane își vând jetoanele, dacă intenționați să păstrați SafeMoon pentru o perioadă lungă de timp. Acesta este un stimulent financiar pe care majoritatea celorlalte criptomonede bine cunoscute nu îl oferă, unde câștigi bani doar dacă prețul crește.

  criptomonede safemoon crypto token DEFI
  Prețul SafeMoon ar putea ajunge de la 0,0038$ la 0,018$.

  Recenta actualizare 2.0 a SafeMoon nu numai că a redus la minimum costurile de tranzacționare, dar a făcut-o și mai atractivă pentru burse și alte aplicații potențiale în viitor.

  Pilotaj automat pentru punerea în comun a lichidităților (LP)

  Echipa SafeMoon recunoaște că cheia triumfului lor se află în bazinele de lichidități automate. Un contract șiret este utilizat pentru a asigura o fracțiune din comisionul de 5% creat din activități precum swap-urile și transferurile. Cu această protecție strălucită, ei pot susține creșterea și succesul continuu!

  Este safemoon crypto sigur
  Cum pot trece de la SafeMoon la SafeMoon V2?

  Proiectul Smart Chain dispune de o cantitate considerabilă de jetoane, păstrate în propriul fond. Când rezerva de token-uri va atinge 500 de miliarde, acestea vor fi convertite înapoi în fondul de lichidități, creând un aflux de capital care nu ar fi fost realizabil fără Automatic LP și SAFEMOON. Ca atare, acest lucru asigură faptul că investitorii se bazează mai puțin pe furnizorii tradiționali de lichidități pentru sursa lor de fonduri.

  safemoon crypto argumente pro și contra
  Care este prețul criptomonede safemoon V2?

  Totul începe cu un contract inteligent care stabilește un preț minim, atrage cumpărători și vânzători și îi repartizează în mod corespunzător la un fond de lichiditate (LP).

  Pentru a proteja și mai mult investitorii SAFEMOON, a fost introdusă o taxă de 10% pe vânzările de criptomonede. Acest lucru ajută la menținerea ei ca un activ pentru proprietarii săi, în loc să devină un alt instrument speculativ supus manipulării și arbitrajului.

  De la SafeMoon la SafeMoon V2
  Poate SafeMoon V2 să ajungă la 1 dolar?

  Este SafeMoon un browser web sigur?

  Volatilitatea este sinonimă cu piața criptomonedelor, iar fluctuațiile de valoare ale SAFEMOON sunt o situație de tipul „ce vezi, primești”. Ca atare, investitorii ar trebui să se aștepte atât la câștiguri rapide, cât și la pierderi considerabile.

  Oscilațiile lui SafeMoon sunt aproape de neuitat. Unii au catalogat proiectul ca fiind o schemă Ponzi, în timp ce alții l-au numit „shikoon”. Dimpotrivă, unii se referă la el ca la o escrocherie în toată regula.

  Este SafeMoon un browser web sigur?
  Cum cum cumpăr pe SafeMoon?

  Această formă de criptomonedă este deseori numită schemă Ponzi, deoarece se bazează pe faptul că veniturile primilor utilizatori sunt susținute de noi utilizatori care plătesc mai mult decât cei anteriori pentru token. Și, la fel ca în cazul structurii piramidale dintr-o schemă Ponzi, metoda de distribuire a veniturilor este destul de similară.

  În timp ce alte platforme criptografice au baze instabile, SafeMoon oferă o alternativă robustă și fiabilă atât pentru comercianți, cât și pentru investitori. Piața sa ar putea fi mai puțin matură decât altele, dar încă puteți profita de pe urma tranzacționării pe SafeMoon dacă intrați cu ochii deschiși.

  safemoon crypto este de așteptat să crească la 0.00179 dolari
  Pe ce platformă pot cumpăra criptomonede safemoon

  Unii au susținut că, deoarece creatorii SafeMoon au blocat mai mult de jumătate din lichiditățile lor, există un risc mai mare ca aceștia să „scoată covorul”.

  Acesta este un exemplu de fraudă de ieșire în care lichiditatea este atrasă în mod deliberat de pe piață, lăsând investitorii care o dețin în imposibilitatea de a-și vinde token-urile. Directorul executiv al SafeMoon, John Caroni, susține că lichiditatea este reținută pentru a face tokenul mai sigur.

  Ce înseamnă SafeMoon V2?
  Ce este un fond comun de lichidități?

  Este SafeMoon o investiție inteligentă?

  SafeMoon este deja cercetată pentru că ar putea fi o schemă Ponzi, dar acum a mai apărut o altă problemă.

  Este SafeMoon o investiție inteligentă?
  Ce este un fond comun de lichidități în termeni simpli?

  Pe 25 mai 2021, o firmă de audit și consultanță renumită, HashEx, a făcut o dezvăluire alarmantă, descoperind douăsprezece potențiale slăbiciuni ale platformei SafeMoon, care ar putea pune în pericol peste două milioane de investitori.

  Raportul de audit va oferi un rezumat cuprinzător al tuturor investigațiilor. Prin efectuarea unei evaluări aprofundate, acest instrument va identifica și va aborda orice risc de securitate cu soluții adaptate. În plus, va oferi, de asemenea, o evaluare a robusteții generale a platformei și va sugera modalități de îmbunătățire a măsurilor de siguranță.

  Este profitabil să investești în SafeMoon?
  Este SafeMoon bun?

  Proiectul vine cu mai multe riscuri, așa cum s-a constatat în cercetarea lor, cum ar fi:

  • Un contract inteligent permite un comision de transfer de criptomonede lunar sigur de până la 100 la sută;
  • Excluderea celor care trag covoare de la plata comisioanelor. Carpet pulling este o formă de fraudă financiară în care dezvoltatorul se sustrage cu banii;
  • Jetoanele sunt temporar dezactivate de la transfer.
  • Pentru a face ca un contract de tip smart token să fie inoperabil, trimiteți următoarea comandă.

  Potrivit procesului, proprietarul contractului Safemoon smart token este un cont extern controlat de o anumită persoană.

  Este SafeMoon V2 realist?
  Va deveni SafeMoon o monedă?

  Compania noastră estimează că valoarea contului contractului inteligent este de 20 de milioane de dolari, care va crește pe măsură ce o parte din taxele de transfer sunt direcționate în mod continuu către contul proprietarului său.

  În cazul în care adresa proprietarului este expusă, infractorii cibernetici îl pot amenința cu o răscumpărare de până la 20 de milioane de dolari. Această sumă reprezintă aproximativ 15% din toate activele lichide și deținerile din cadrul fondurilor de lichidități, ceea ce înseamnă că rata de schimb pentru $safemoon ar putea scădea drastic instantaneu.

  Pot să cumpăr SafeMoon direct?
  Este sigur să cumpărați SafeMoon?

  O activitate frauduloasă dintr-un cont SafeMoon extern poate fi catastrofală, deoarece ar putea să golească fondul de lichidități și să împiedice dezvoltatorii să mute jetoane la adresa respectivă. Hashem ne avertizează cu privire la această consecință nefastă.

  În ianuarie 2018, protocolul financiar descentralizat DeFi100 a fost descoperit ca fiind o înșelătorie manipulatoare care a înșelat utilizatorii cu suma uluitoare de 32 de milioane de dolari.

  SafeMoon este o investiție riscantă din cauza volatilității ridicate
  Cum să cumpărați SafeMoon (SFM)

  Va ajunge luna sigură la 1 dolar în 2023?

  Prețul maxim istoric al Safemoon este semnificativ mai mic de un dolar, de numai 0,00001375 dolari. Chiar dacă acest cripto este comercializat ca o investiție pe termen lung, ar putea dura destul de mulți ani pentru ca Brooks să obțină un cent – ca să nu mai vorbim de un dolar. Tokenul cu tematică meme este în prezent pe locul 205 pe CoinMarketCap, cu o valoare de piață de puțin peste 2,26 miliarde de dolari și un volum de tranzacționare pe 24 de ore de aproape 21.700 de dolari.

  Este sigur să cumpărați SafeMoon?

  SafeCoin este o investiție cu risc ridicat și pe termen lung, așa că asigurați-vă că aveți tăria intestinală de a suporta pierderi pe termen scurt înainte de a investi în criptomonedele cu dispoziție sigură.

  Este sigur să cumpărați SafeMoon?
  Safemoon: ce este și cum să o cumpărați

  Potrivit lui Britton, chiar dacă SafeMoon pare a fi o investiție bună, el nu este sigur că este cea mai potrivită pentru dumneavoastră. „Aș sfătui pe oricine se gândește la SafeMoon să fugă îngrozit sau să-și facă temele și apoi să fugă îngrozit”, adaugă el.

  Când trebuie să o vinzi, trebuie să fii capabil să o vinzi”, conchide el.

  Totuși, nu vă gândiți în totalitate să evitați criptomonedele. Este adesea o decizie înțeleaptă să dai dovadă de scepticism și să alegi una dintre primele 20 de monede listate la bursele majore sau să investești într-un fond cripto diversificat, în loc să riști cu token-uri care pot deveni greu de cumpărat și chiar mai dificil de vândut mai târziu.

  Pot să cumpăr SafeMoon pe Coinbase?
  Cum și de unde pot cumpăra criptomoneda Safemoon?

  În cele din urmă, dacă SafeMoon este sau nu o investiție care merită, depinde de opinia fiecăruia. Dacă credeți că investiția în această criptomonedă este alegerea potrivită, este important să fiți atenți la riscurile asociate. Vă mulțumesc că mă urmăriți și învățați cu mine!

  ARE YOU NEW TO CRYPTO STAKING?