ETF-uri de criptomonede: Ce sunt și cum funcționează

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți

⚡️ Care este cel mai mare cripto-ETF?

Cel mai mare ETF de criptomonede este Valkyrie Bitcoin Strategy ETF BTF, în valoare de 460 de milioane de dolari, care are active de 24,10 milioane de dolari.

⚡️ Există un ETF pentru XRP?

În prezent, niciun ETF nu urmărește Ripple, deoarece nu doriți să folosiți un portofel digital sau să acceptați aceste noi reglementări. Nu se știe niciodată dacă Ripple va crește la fel de mult ca și Bitcoin în prezent, iar dacă o va face, veți putea să vă mulțumiți peste câțiva ani.

⚡️ Are Vanguard criptomonede?

Clienții Vanguard pot achiziționa orice fonduri OTC de bitcoin sau cripto, cum ar fi Bitwise 10 Crypto Index Fund (BITW) sau Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), printre altele. Clienții pot cumpăra, de asemenea, acțiuni la firme de minerit bitcoin listate la bursă, precum Riot Blockchain și Argo Blockchain.

⚡️ Care ETF blockchain este mai bun?

✔️ Cele mai bune ETF-uri blockchain pentru luna mai 2023
✔️ Bats Global Index 500 (BATS) are deja un fond de indici, Bats Global Vectors Junior 20+ ETF (BGVK Al doilea produs nou al companiei este BITQ.
✔️ Global X Blockchain ETF (BKCH) este un fond care investește în cele mai performante companii din domeniul tehnologiei blockchain
✔️ Fondul BLCN este un fond de urmărire a acțiunilor care investește în acțiuni americane în sens larg, precum și în companii similare tranzacționate pe piața bursieră Nasdaq sau pe NYSE Arca, printre alte burse
✔️ ETF-ul Amplify Transformation Data Sharing (BLOK) a fost, de asemenea, în scădere

Iată care sunt cele mai bune cinci ETF-uri de criptomonede cu cele mai bune performanțe din 2019 până la 4 februarie 2023. Atunci când am întocmit această listă, am luat în considerare diverse aspecte, cum ar fi randamentele, comisioanele și activele.

Care este cel mai mare cripto-ETF?

Sunteți fascinat de ETF-urile de criptomonede și de mecanismul acestora?

ETF-urile legate de criptomonede sunt o modalitate sigură de a investi în moneda digitală. Spre deosebire de alte metode, nu aveți nevoie de monede sau jetoane reale – ceea ce le face mai sigure și mai fiabile pentru investitori. În schimb, acestea urmăresc prețul uneia sau mai multor criptomonede și sunt susținute de active tangibile. Cu acest fond, puteți avea ocazia să beneficiați de o creștere potențială cu un risc minim.

La 19 octombrie 2021, ProShares Bitcoin Strategy ETF ( BITO ) a devenit primul ETF de criptomonede. Până atunci, 13 noi cereri de ETF pentru criptomonede erau în așteptarea aprobării SEC. SEC a autorizat doar ETF-uri bazate pe contracte futures pentru criptomonedele Bitcoin începând cu decembrie 2021, deoarece Statele Unite rămân în așteptarea unui ETF pentru criptomonede cu suport fizic.

Evaluarea ETF-urilor pentru criptomonede
Are Vanguard un fond criptografic?

Unele ETF-uri oferă acces limitat sau indirect la Bitcoin prin investiții în mineri blockchain sau în firme care pot beneficia de tehnologia blockchain. Aceste fonduri cripto sunt adesea cunoscute sub denumirea de “blockchain ETF”.

Pentru cei care preferă să evite să joace un rol activ în gestionarea activelor lor digitale, investiția într-un fond tranzacționat la bursă (ETF) de criptomonede este o altă opțiune. Cu toate acestea, acești investitori trebuie să știe că cripto-ETF-urile sunt investiții cu risc ridicat, cu posibilitatea unor fluctuații mari de preț.

Evaluarea ETF-urilor pentru criptomonede

Această listă de cripto-ETF-uri analizează performanța din 1 ianuarie 2018 până la 4 februarie 2023.

Care Bitcoin-ETF este mai bun
Există un fond de indici pentru Criptomonede?

Cheltuieli: Atunci când ETF-urile urmăresc același indice sau marfă, cel cu cel mai mic raport de costuri depășește în general pe cele cu costuri mai mari. Investitorii ar trebui să rețină că ETF-urile criptografice de astăzi au cheltuieli mai semnificative decât ETF-urile tradiționale care urmăresc un indice bursier larg.

ETF-urile organizate sub formă de trusturi fiduciare oferă o structură avantajoasă, deoarece permit fondului să dețină o selecție limitată de active, respectând în același timp cerințele de diversificare. Unele ETF-uri de criptomonede sunt constituite în societăți comerciale în scopuri de eficiență fiscală, în timp ce altele sunt înființate ca societăți de investiții înregistrate.

Va exista un bitcoin-ETF
Cele mai bune șapte ETF-uri de criptomonede

Cercetarea noastră urmărește să identifice cele mai influente ETF-uri de criptomonede. Le-am selectat doar pe cele care urmăresc să țină pasul cu valoarea uneia sau a mai multor monede virtuale după deducerea cheltuielilor fondului și apoi explorăm idei conexe din alte domenii în acest articol.

ETF-urile care urmăresc valoarea criptomonedelor sunt compuse, de obicei, din contracte futures pe criptomonede și instrumente ale pieței monetare din SUA, ca alternativă la acțiuni sau obligațiuni.

Are Fidelity are un fond cripto
Există un ETF pentru criptomonede?

Este esențial să ne amintim că ETF-urile de criptomonede sunt asigurate doar pentru a urmări uneori costul unei singure monede digitale sau al unei colecții de criptomonede. Investitorii ar trebui să recunoască faptul că, în cazul piețelor futures, pot avea acces la activul suport fără a-l deține efectiv. Înainte de a decide să intre pe piața futures ca trader direct sau să investească în ETF-uri care conțin poziții futures, este esențial să înțeleagă disparitățile dintre cele două opțiuni.

Primele cinci ETF-uri de criptomonede cu cele mai bune performanțe

Există un ETF cripto pe blockchain
Există un ETF pentru XRP?
  • Invesco QQQ Trust ( QQQ )
  •  SPDR S&P 500 ETF ( SPY )
  •  Vanguard S&P 500 Index Fund ETF Acțiuni ( VOO )
  •  iShares Core S&P 500 ETF ( IVV )
  •  SPDR Dow Jones Industrial Average ETF ( DIA )

Primele cinci ETF-uri de criptomonede în funcție de performanță

ProShares Bitcoin Strategy ETF (BITO)

ProShares Bitcoin ETF încearcă să profite de aprecierea prețului Bitcoin investind în contracte futures. Inovatorul BITO a devenit primul ETF din lume bazat pe o piață futures de cripto, cu active de peste 1 miliard de dolari gestionate în prezent.

Primele cinci ETF-uri de criptomonede în funcție de performanță
Care este cel mai popular ETF Bitcoin?

ETF-ul Amplify Transformational Data Sharing (BLOK)

Amplify Transformational Data Sharing ETF investește în mod activ în companii care dezvoltă sau utilizează tehnologia blockchain. BLOK este selecția optimă pentru cei care doresc să se aventureze în domeniul criptomonedelor, dispunând de peste 600 de milioane de dolari în active și de un raport de cheltuieli modest de 0,65%.

Indicele First Trust bazat pe CBOE Bitcoin Futures (CFBT)

Care este cel mai eficient ETF criptografic
Este XRP o investiție bună în 2023?

First Trust Index Based on CBOE Bitcoin Futures este un fond indexat care urmărește performanța contractelor futures pe bitcoin, cu o rată a cheltuielilor CFBT de 0,50%. Acest lucru îl face să fie singurul ETF care oferă expunere la contractele futures pe bitcoin.

VanEck Vectors Bitcoin Strategy ETF (KBWB)

VanEck Vectors Bitcoin Strategy ETF este un fond indexat care urmărește performanța Bitcoin. KBWB are o rată a cheltuielilor de 0,55% și este singurul ETF care oferă expunere la Bitcoin.

Global X Blockchain Thematic ETF (BLOC)

Va fi aprobat un ETF bitcoin
Care este cel mai performant cripto-ETF?

Global X Blockchain Thematic ETF este un fond administrat activ care investește în companii.

ProShares Bitcoin Strategy ETF (BITO) a subperformat prețului de referință al bitcoin în dolari americani. Deoarece ETF-urile cu contracte futures pentru bitcoin urmăresc contracte care speculează asupra prețului viitor al monedei digitale, mai degrabă decât asupra prețului actual sau “la fața locului” al activului în sine, urmărirea indicelui de referință poate fi dificilă.

În ciuda faptului că a fost primul ETF Bitcoin aprobat, prețurile acțiunilor BITO au rămas în urma celor din indicele S&P 500 de la lansarea sa.

Care este cel mai mare cripto-ETF
Care este cel mai mare cripto-ETF?

Am discutat deja în detaliu despre BITTREX.

Platforma are un comision de 0,25% pentru cei care efectuează tranzacțiile și un comision de 0,15% pentru cei care le efectuează. Bittrex are, de asemenea, suport pentru aplicația mobilă pentru dispozitivele Android și iOS, astfel încât să puteți tranzacționa din mers!

Pentru cei care caută un gateway de încredere pentru tranzacționarea a peste 200 de active digitale, Bittrex. Nu numai că oferă unele dintre cele mai mici comisioane bidirecționale de pe piață – 0,25% comision de acceptare și 0,15% comision de acceptare – dar aplicația sa mobilă pentru Android și iOS oferă un nivel suplimentar de confort! Începeți să tranzacționați cu Bittrex astăzi și vedeți de ce mulți traderi de cripto au încredere în această platformă de încredere!

Bitcoin ETF (BTF) oferă investitorilor acces la piața criptomonedelor.

Bitcoin ETF (BTF) oferă investitorilor acces la piața criptomonedelor.
Va exista un ETF Bitcoin?

În prezent, ETF-ul oferă un randament echivalent cu 1,8% pe an pentru S&P 500, fără a cumpăra sau vinde bitcoin. Bitcoin Strategy ETF este un fond listat la Nasdaq, administrat în mod activ, care investește în contracte futures pe bitcoin. Fondul are în prezent o creștere de peste 30% de la înființare.

VanEck Vectors Bitcoin Strategy ETF (KBWB) este un fond indexat care urmărește performanța Bitcoin. KBWB are o rată a cheltuielilor de 0,55% și este singurul ETF care oferă expunere la Bitcoin.

De ce nu ar trebui să investești în XRP
Care este cel mai eficient ETF în 2023?

BTF, care se tranzacționează sub indicativul “VIP”, a rămas în urma prețului de referință al Bitcoin în ceea ce privește performanța. Acest lucru se datorează faptului că ETF-urile cu contracte futures pe Bitcoin urmăresc pariurile pe valoarea viitoare a Bitcoin, mai degrabă decât prețul său actual sau “la fața locului”.

BTF, la fel ca și alte ETF-uri cripto care investesc în contracte futures pe bitcoin, a înregistrat performanțe sub așteptări în comparație cu indicele S&P 500 în cea mai mare parte a anului până în 2023.

Pentru cei dornici să profite de mișcarea contractelor futures Bitcoin, ProShares Bitcoin Strategy ETF (BITO) oferă investitorilor o modalitate de ultimă oră de a obține expunere la acest activ digital revoluționar. Acest fond tranzacționat la bursă vă permite să urmăriți performanța cu ușurință și încredere. BITO are o rată a cheltuielilor de 0,50% și este singurul ETF care oferă expunere la contractele futures pe Bitcoin.

Merită să cumpărați XRP
Ce etf cripto are cel mai mare randament pe 10 ani?

First Trust Index Based on CBOE Bitcoin Futures (CFBT) este un fond indexat care urmărește performanța contractelor futures pe bitcoin, iar CFBT are o rată a cheltuielilor de 0,65%. În prezent, este singurul ETF care oferă expunere la contractele futures pe bitcoin.

Global X Blockchain Thematic ETF (BLOC) este un fond administrat activ care investește în companii care stimulează inovația în domeniul blockchain. BLOC are o rată a cheltuielilor de 0,75% și este singurul ETF care oferă expunere la tehnologia blockchain.

Un fond care acoperă primele 10 criptomonede în funcție de capitalizarea de piață

Indicele Bitwise 10 Cryptocurrency este un indicator de referință care urmărește primele zece criptomonede, inclusiv Bitcoin. BTW are ca scop urmărirea unui indice al celor mai valoroase zece criptomonede de top și apoi examinarea și monitorizarea acestora pentru anumite pericole, ponderate în funcție de capitalizarea pieței, în fiecare lună.

Care sunt primele 5 cele mai bune criptomonede
Există un fond de indice Ethereum?

BITW este un cripto-ETF, deoarece nu cumpără contracte futures pe bitcoin. De asemenea, investitorii trebuie să rețină că BITW este format ca un parteneriat, astfel încât investitorii vor primi un K-1 la sfârșitul anului fiscal. Investitorii ar trebui să verifice de două ori dacă înțeleg implicațiile fiscale ale fondului – în plus, cheltuiala de 2,50%.

Amplify Transformational Data Sharing ETF (BLOK) este o investiție ideală pentru oricine este interesat de tehnologia blockchain. BLOK are o rată de cheltuieli redusă de 0,70% și este singurul fond care oferă expunere la acest domeniu de ultimă oră.

Care sunt cele mai eficiente ETF-uri
Ce este un fond indexat Bitwise 10?

Vanguard S&P 500 ETF (VOO) este opțiunea ta ideală! Acțiuni cuprinse în renumitul indice S&P 500, totul la o rată de cheltuieli incredibil de competitivă de doar 0,04%. Doar VOO este opțiunea dvs. ideală dacă doriți să investiți direct în acest indice de referință foarte urmărit!

Care etf cripto de eteriu este mai bun
Pot să investesc în Bitwise?

Invesco QQQ Trust (QQQ) este un fond indexat care urmărește performanța indicelui NASDAQ-100 și are o rată a cheltuielilor de numai 0,20%. Este, de asemenea, singurul fond tranzacționat la bursă (ETF) care oferă expunere la indicele NASDAQ-100.

iShares Russell 1000 ETF (IWB) este un fond indexat care urmărește performanța indicelui Russell 1000. IWB are o rată a cheltuielilor de 0,15% și este singurul ETF care oferă expunere la indicele Russell 1000.

Performanța ETF-ului care urmărește indicele Bitwise 10 Cryptocurrency Index

Bitwise's 10 Crypto ETF a subperformat prețului bitcoin în dolari americani. Acest lucru se datorează faptului că BITW este un vehicul care urmărește un indice de criptomonede, altele decât bitcoinii. Prin urmare, investitorii pot compara și contrasta BITW cu bitcoinii în dolari americani, dar nu ar trebui să se aștepte ca performanța să reflecte acest indice de referință.

Care ETF este numărul 1
Este VanEck un etf cripto bun?

BITW a scăzut drastic în comparație cu indicele S&P 500 din 2021 până la 4 februarie 2023.

Pentru anul 2020 până în prezent, BITW a înregistrat o scădere semnificativă de -53,13%, în timp ce indicele S&P 500 a avut o creștere impresionantă de +11,77%.

În ultimele douăsprezece luni, BITW a scăzut cu -51,72%, în timp ce indicele S&P 500 a crescut cu +17,01%.

Van Eck SolidX Bitcoin Strategy ETF ( XBTF )

Există un etf cripto blockchain
Cum pot cumpăra un XBTF?

VanEck Bitcoin Strategy ETF (VBST) este un fond tranzacționat la bursă, administrat în mod activ, care investește în contracte futures pe bitcoin pentru a crește capitalul. Deși XBTF are cel mai mic raport de cheltuieli dintre ETF-urile de bitcoin-criptovalută, nu depășește performanța altor lideri din categorie.

XBTF are o rată a cheltuielilor de 0,50% și este singurul ETF care oferă expunere la contractele futures pe bitcoin.

ETF-ul Amplify Online Retail ETF (IBUY)

Amplify Online Retail ETF (ticker IBUY) investește în companii care obțin venituri semnificative din activități de vânzare cu amănuntul online. IBUY oferă expunere la companii care stimulează inovația și creșterea în comerțul cu amănuntul online.

Este posibil să cumpărați un ETF Ethereum
Ce este un etf cripto blockchain?

IBUY are o rată a cheltuielilor de 0,60% și este singurul ETF care oferă expunere la retailerii online.

Fondul First Trust Dow Jones Internet Index Fund (FDN)

Fondul First Trust Dow Jones Internet Index Fund (ticker FDN)

Atunci când este măsurat în dolari americani, VanEck Bitcoin Strategy ETF (XBTF) rămâne în urma prețului de referință al bitcoin. Acest lucru se datorează faptului că aceste tipuri de ETF-uri urmăresc contracte care pariază pe valoarea viitoare a bitcoin, nu pe prețul actual sau “spot” al bitcoin în sine.

În comparație cu performanța impresionantă a indicelui S&P 500, XBTF și alte ETF-uri de bitcoin care dețin contracte futures pe bitcoin au rămas semnificativ în urmă în ultimele săptămâni.

Global X Blockchain și Bitcoin Strategy etf cripto (BITS)
Care este diferența dintre un ETF blockchain și un ETF Bitcoin?

În comparație cu S&P 500, XBTF a înregistrat o prăbușire uimitoare de 53,13% de la începutul anului până în prezent, față de creșterea de 11,77% a omologului său.

În ultimele douăsprezece luni, XBTF a scăzut cu -51,72%, în timp ce indicele S&P 500 a crescut cu +17,01%.

Fondul First Trust Dow Jones Internet Index Fund (FDN) este un fond indexat care urmărește performanța indicelui Dow Jones Internet Index. FDN are o rată a cheltuielilor de 0,47% și este singurul ETF care oferă expunere la indicele Dow Jones Internet.

Global X Blockchain și Bitcoin Strategy ETF (BITS)

Global X Bitcoin Strategy ETF, un fond tranzacționat la bursă gestionat în mod activ care investește într-o combinație de întreprinderi de tehnologie blockchain și contracte futures pe bitcoin pentru a obține o creștere a capitalului, este cea mai nouă ofertă de la Global X.

Bitwise 10 intră sub incidența SEC
Ce este un stoc bun blockchain?

Global X Blockchain and Bitcoin Strategy ETF este un fond tranzacționat la bursă gestionat în mod activ care investește într-un mix de firme de tehnologie blockchain și contracte futures pe bitcoin pentru a obține o apreciere a capitalului.

Rata de cheltuieli a fondului este de 0,65%.

Acțiunile Reality Shares Nasdaq NexGen Economy ETF ( BLCN )

Reality Shares Nasdaq NexGen Economy ETF, un fond tranzacționat la bursă care investește în companii aflate în fruntea dezvoltării și utilizării tehnologiei blockchain, este unul dintre cele mai noi fonduri care au ajuns pe piață.

Este un etf cripto un BITW
Este Bitcoin ETF merită cumpărat?

Reality Shares Nasdaq NexGen Economy ETF este un fond tranzacționat la bursă care investește în companii aflate în fruntea dezvoltării și utilizării tehnologiei blockchain. Raportul de cheltuieli al fondului este de 0,70%.

SPDR S&P Kensho Final Frontiers ETF ( XKFF )

SPDR S&P Kensho Final Frontiers ETF, un fond tranzacționat la bursă care investește în companii implicate în explorarea spațială și în alte industrii de ultimă oră, este unul dintre cele mai noi fonduri care au intrat pe piață.

Cine deține ETF-uri VanEck
Ce companii sunt în ROKT etf cripto?

SPDR S&P Kensho Final Frontiers ETF este un fond tranzacționat la bursă care investește în companii implicate în explorarea spațială și în alte industrii de ultimă generație. Raportul de cheltuieli al fondului este de 0,45%.

Investiția în ETF-uri de criptomonede poate fi o propunere volatilă.

Deoarece criptomonedele sunt încă o clasă de active nouă, ETF-urile axate pe acestea trebuie să fie și ele mai mature. Având în vedere acest lucru, există de obicei multe fluctuații nu doar în criptomonedele în sine, ci și în companiile care lucrează la dezvoltarea lor.

Pariați doar o sumă mică de bani și nu uitați de efectele pe termen lung ale tehnologiei blockchain.

Ce este un etf cripto blockchain bun
Investiția în etf cripto de criptomonede poate fi o propunere volatilă.

Concluzia

ETF-urile de criptomonede permit investitorilor să participe la piața activelor digitale, care se află în creștere rapidă. ETF-urile vă oferă expunere la o varietate de active și strategii.

Ce este un stoc bun blockchain
Ce companii sunt în ROKT etf cripto?

Aceste ETF-uri, cu cheltuieli cuprinse între 0,45% și 0,70%, ar putea fi modalități ieftine de acces la spațiul criptografic; cu toate acestea, este esențial să ne amintim că aceste produse sunt extrem de noi și, prin urmare, prezintă un factor de risc ridicat. Pentru a se proteja înainte de a investi, potențialii investitori ar trebui să efectueze în prealabil cercetări complete.

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți