Descoperiți elementele de bază ale tehnologiei Stellar Blockchain

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți

⚡️ Ce face Stellar Crypto?

Stellar este o platformă revoluționară, cu sursă deschisă, care permite utilizatorilor să trimită și să convertească fără probleme moneda digitală în bani fiduciari locali, atât în țară, cât și în străinătate. Investind în finanțarea peer-to-peer, puteți genera un randament profitabil al banilor dvs. împrumutându-i altora. Transformați-vă astăzi fondurile virtuale în monedă reală! Criptomoneda blockchain a Stellar se numește lumen, care se tranzacționează sub simbolul XLM.

⚡️ Pe ce se bazează criptomoneda Stellar?

Stellar este o rețea de plăți construită pe tehnologia blockchain. Aceasta permite transferuri internaționale rapide de bani între orice pereche de monede. În multe privințe, este comparabilă cu alte monede digitale bazate pe tehnologia blockchain.

⚡️ Știți ce deosebește Stellar de Ethereum?

Stellar este mai puțin flexibil decât Ethereum
Ethereum este o platformă pentru contracte inteligente, la fel ca Stellar. Poate face tot ceea ce poate face Stellar și nu numai – dar nu la fel de rapid sau de ieftin. Cu toate acestea, creatorii lui Stellar l-au proiectat în mod special pentru a fi incapabil să realizeze tot ceea ce poate Ethereum.

⚡️ Stellar pe blockchain-ul Ethereum?

Stellar este o criptomonedă descentralizată care folosește blockchain pentru sincronizarea rețelei, dar experiența utilizatorului seamănă mai degrabă cu banii cash decât cu Bitcoin sau Ethereum.

Stellar coin

Ce este Stellar?

Protocolul de plată Stellar facilitează plățile transfrontaliere rapide în orice pereche de valute. Această criptomonedă avansată poate fi comparată în diverse moduri cu alte monede digitale construite pe tehnologia blockchain, deoarece funcționează pe același sistem de registru descentralizat.

Stellar este un blockchain care își propune să “permită băncilor, sistemelor de plată și persoanelor fizice” să interacționeze prin intermediul rețelei sale. Potrivit site-ului, blockchain-ul Stellar este o platformă care conectează băncile, sistemele de plată și persoanele “pentru a muta bani rapid, în siguranță și aproape fără costuri”.

Ce face ca Stellar să fie o criptomonedă
Este Stellar Crypto o investiție bună?

Blockchain-ul Stellar Lumen permite orice tranzacție posibilă și moneda sa digitală nativă, XLM/Stellar Lumens. În timpul creării rețelei, aceștia au generat un total de 100 de miliarde.

Singura altă modalitate de a produce XLM este prin inflație. Rata de creare a lumenurilor este de numai 1% pe an pentru a compensa expansiunea economică și lumenurile pierdute. Noi lumeni sunt generați în fiecare săptămână și sunt acordați prin vot direct.

Cum diferă Stellar de Bitcoin stellar bitcoin
Ce este un blockchain stelar?

rețeaua Stellar Network

Rețeaua Stellar este un protocol blockchain descentralizat, cu sursă deschisă, care permite oamenilor din întreaga lume să efectueze tranzacții financiare în siguranță. Comunitatea sa o alimentează și oferă o transparență fără precedent în industria plăților digitale. În același timp, Fundația de Dezvoltare Stellar – o organizație non-profit – lucrează pentru a promova o mai mare incluziune financiară prin crearea de instrumente și inițiative de sensibilizare socială în jurul acestei tehnologii revoluționare. Este demn de remarcat faptul că, deși angajații sau dezvoltatorii Stellar pot scrie o parte din codul rețelei Stellar, implementarea acesteia rămâne complet autonomă.

Care sunt caracteristicile Stellar Blockchain?
Ce este Stellar (XLM)?

Care sunt caracteristicile Stellar Blockchain?

Eliberați potențialul financiar al economiilor dvs. și obțineți un venit suplimentar prin intermediul împrumuturilor peer-to-peer. Bucurați-vă de randamente atractive ale investițiilor prin împrumuturi către alții și urmăriți cum crește averea dumneavoastră!

 • Baza de date Stellar încorporează mai multe caracteristici ale unui sistem blockchain natural, deoarece este open-source și descentralizată.
 •  Timpul de confirmare a tranzacțiilor este de 3-5 secunde, datorită unui mecanism de consens.
 •  Este numărul maxim de tranzacții pe care le poate suporta un bloc.
 •  Acesta permite semnături multiple și contracte inteligente.
 •  Acesta are o rată anuală fixă a inflației de 1%.
Cum funcționează Stellar Blockchain și ce avantaje oferă?
Ce face rețeaua Stellar?

Cum funcționează Stellar Blockchain și ce avantaje oferă?

La fel ca alte platforme blockchain, rețeaua Stellar înregistrează tranzacțiile într-un registru public distribuit și partajat.

Stellar Consensus Protocol (SCP) este un algoritm de consens bazat pe Federated Byzantine Agreement (FBA) utilizat de Stellar (SCP).

Tranzacțiile din rețeaua Stellar sunt procesate rapid și ieftin, deoarece fiecare utilizator de pe internet poate confirma validitatea unei tranzacții în câteva secunde. Fiecare utilizator (un “nod”) care contribuie cu informații la registrul global creează o rețea mai mică de colaboratori de încredere. Feliile de cvorum sunt mini-rețele construite de fiecare nod care includ doar participanții pe care îi taxează.

De unde provine valoarea Stellar?
Este rețeaua Stellar bună?

De unde provine valoarea Stellar?

Mii de transferuri de monede și token-uri au loc în fiecare secundă pe Stellar, ceea ce face ca rețeaua să fie benefică. Transferul criptomonedelor și al monedelor fiat este o procedură costisitoare și care necesită mult timp. Stellar o face rapidă și ieftină. Utilizatorii plătesc taxele de tranzacție folosind XLM (portofelul Stellar) și își mențin conturile cu XLM (rețeaua Stellar).

Sunteți nerăbdător să aflați mai multe despre sistemul de plată Stellar și despre modul în care funcționează?

Să presupunem o situație pentru a înțelege mai bine cum funcționează sistemul de plată Stellar.

Ce este blockchain stelar Un ghid complet pentru începători
Câte bănci folosesc Stellar?

Janet și Keith sunt amândoi rezidenți ai Statelor Unite.
Janet dorește să-i trimită lui Keith o afacere interregională de 5 000 de lire sterline (GBP

Cum veți realiza această tranziție?

Dacă Janet și Keith au un cont la Banca A în America și Keith are un cont la Banca B în străinătate, Janet și Keith pot transfera fără efort bani de la o bancă la alta. Ambele bănci sunt “ancore” în rețeaua Stellar conectată la ambele.

Care sunt cele mai importante cinci altcoins?

Iată ce se întâmplă în continuare.

Janet îi trimite lui Keith 5.000 de dolari. Obiectivul tranzacției este transmis imediat către Banca B pentru a vedea dacă se califică.

Stellar (rețea de plăți)
Are Stellar un viitor?

Banca A debitează contul lui Janet de îndată ce Banca B aprobă.
În continuare, fondurile sunt transferate din contul comun al băncii A în contul de rețea Stellar al băncii B, devenind XLM-uri
Odată intrat în rețeaua de monede Stellar, se caută rata de schimb optimă pentru a converti XLM în GBP Ulterior, fondurile se mută din contul de bază al Băncii B în contul lui Keith.

Care este comisionul minim de tranzacție în rețeaua Stellar?

Comisionul de bază al rețelei Stellar este foarte mic pentru fiecare tranzacție. Nu există niciun câștig personal în spatele acestei taxe. Este un factor de descurajare a comportamentelor dăunătoare (cum ar fi atacurile DoS).

Cine conduce rețeaua Stellar
Va ajunge moneda stelară la 10 dolari?

În prezent, taxa de bază este de 0,00001 XLM. Costul este suportat de expeditorul tranzacției. Registrul de evidență colectează plata și o redistribuie ulterior prin inflație.

Care sunt costurile de pornire și taxele pentru integrarea unui dApp în rețeaua Stellar?

Rețeaua Stellar Network poate fi utilizată gratuit, cu toate programele de care aveți nevoie pentru integrare incluse, și este acoperită de Licența Apache (versiunea 2.0). Aceasta permite utilizarea comercială, personalizarea și distribuția.

Integrarea din perspectiva monedei stellare se referă la procedura tehnologică de conectare la rețeaua Stellar. Aceasta presupune crearea unor sisteme care pot interacționa cu rețeaua Stellar.

Cum se deosebește Stellar de Bitcoin
Care este următoarea criptomonedă proeminentă?

Integrarea cu moneda stelară va necesita resurse tehnice. Timpul necesar pentru dezvoltarea tehnologică variază, de obicei, între 120 și 200 de ore, în funcție de mărimea și nivelul de calificare al echipei dumneavoastră.

Cum să cumpărați Amp (AMP)

Deci, să presupunem că utilizați un furnizor de servicii blockchain (BaaS) terț. Veți plăti toate taxele suportate în acest scenariu pentru consultanță de specialitate, consultanță și costul echipei de dezvoltare.

De ce folosesc băncile Stellar
Ce tip de blockchain are stellar xlm?

Ce sunt ancorele în Rețeaua Stelară?

O ancoră este o facilitate care poate stoca bani și acorda împrumuturi în rețeaua Stellar.
Considerați o “ancoră” ca fiind o legătură între diferite monede și rețeaua Stellar Network Toate tranzacțiile monetare efectuate în rețeaua de monede stelară, cu excepția XLM, se realizează cu ajutorul creditelor emise de ancore.
Rețeaua Stellar se bazează pe Ancore. În final, trebuie să încredințați depozitele și crearea de credite către Anchors.
Ce este nucleul Stellar în blockchain?

Ce sunt schimburile distribuite stellar xlm?
Ce este nucleul Stellar în blockchain?

Ce sunt schimburile distribuite Stellar?

Pentru a înțelege mai bine ideea de schimburi distribuite, trebuie mai întâi să înțelegem ce sunt “ofertele”.

O “ofertă” de a schimba un tip de credit cu un altul la o rată prestabilită este ceea ce Stellar consideră o “ofertă”. În acest fel, rețeaua Stellar devine o platformă de tranzacționare care permite schimbul a numeroase monede.

Comenzile făcute în registrul de monede stelare se numesc “oferte”. Rețeaua dispune de un registru de ordine pentru fiecare pereche de monede/emisiuni.

Stellar este o criptomonedă care poate gestiona mai multe monede diferite.
Cum funcționează rețeaua stellar xlm?

De exemplu, există un registru de comenzi pentru trecerea de la RBS/GBP la Bitstamp/Bitcoin.

Ce este criptomoneda Heliu (HNT)

Stellar este o criptomonedă care poate gestiona mai multe monede diferite.

Tranzacțiile în mai multe valute sunt o altă caracteristică principală a Stellar. De exemplu, transferul de fonduri dintr-un cont cu sediul în SUA către amicul tău din America este rapid și simplu cu instrumentele potrivite. Acest aspect unic al monedei Stellar este capacitatea sa de a efectua tranzacții într-un mod descentralizat. Vom presupune că se tranzacționează USD/EUR pentru a vă ușura lucrurile.

Cum asigură protocolul stellar xlm securitatea rețelei financiare?
Ce algoritm folosește Stellar?

Cum asigură protocolul Stellar securitatea rețelei financiare?

Mecanismul de consens al Stellar se bazează pe Federated Byzantine Agreement (FBA). FBA garantează buna funcționare a sistemului prin punerea în aplicare a feliilor de cvorum generate de fiecare nod; împreună, acestea definesc cvorumul la nivelul întregului sistem. La fel cum rețelele individuale conectează diferite părți ale rețelei globale a internetului, feliile de cvorum leagă între ele rețeaua monetară Stellar.

Într-un sistem FBA.

Participanții sunt organizați în rețele mai mici, permițând fiecărui nod din cadrul acestor rețele să fie conștient de principalii săi colaboratori.

Merită să cumpărați moneda stelară stellar xlm
De ce folosesc băncile Stellar?

După începerea tranzacției, un nod așteaptă ca majoritatea membrilor săi mici din rețea să fie de acord înainte de a declara o tranzacție de decontare.

Tranzacția de cumpărare se finalizează atunci când toți participanții necesari ajung la un acord. Pentru a fi verificată ca fiind legitimă, o tranzacție trebuie să primească aprobarea a numeroși participanți din rețea. În acest moment, devine imposibil de piratat sau de inversat.

7 Cele mai grave greșeli de investiții în criptomonede pe care trebuie să le evitați

Mecanismul de consens FBA protejează rețeaua financiară care operează în rețeaua Stellar prin asigurarea securității și integrității. Acesta oferă SCP-ului libertatea de a nu se confrunta cu stări de blocaj (atunci când consensul nu mai este fezabil), atâta timp cât eșecurile participanților nu fac imposibilă satisfacerea obligațiilor de încredere.

De ce scade moneda stelară
Cum funcționează Stellar coin?

Aplicații Blockchain pentru utilizarea în afaceri Stellar Blockchain

Ce cripto ar trebui să investesc în 2023?

Stellar are aplicații care acoperă o gamă largă de sectoare, de la finanțe până la asigurarea faptului că întreprinderile îndeplinesc funcțiile esențiale în siguranță. Având în vedere numeroasele caracteristici ale blockchain-ului Stellar, acesta este o platformă multifuncțională.

Iată o listă de idei de aplicații de top:

 • Ancore în alte monede.
 • Clienți mobili și de tranzacționare
 • Mashup-uri de aplicații de la web la mobil
 • Vânzător plugin
 •  Conturile pentru școală, sănătate și asigurări sunt cunoscute sub numele de Azul.
 •  Pentru a vă proteja organizația, puteți achiziționa o asigurare care să acopere: încălcarea securității datelor -> Puteți achiziționa o asigurare specializată pentru a vă proteja compania de daunele cauzate de atacurile cibernetice.
Ce monedă va exploda în 2025
Cum diferă Stellar de Bitcoin?
 • Investește în finanțarea peer-to-peer și culege roadele unui randament substanțial al capitalului tău! Împrumutul de fonduri către debitori calificați este o modalitate eficientă de a genera venituri în timp ce îi ajutați pe alții.
 •  Transferuri de bani în schimbul schimb de schimbări de comportament.
 •  Organizațiile nonprofit pot beneficia de un software de donații.
 •  Programe de loialitate
 •  Monedele locale
 •  Banca de timp bancară
 •  Urmărirea orelor de voluntariat
 • Puteți să vă conectați contul la orice dispozitiv.

Dacă sunteți nerăbdător să aprofundați lanțul Stellar, atunci The Stellar Blockchain Observer este de neprețuit. Dar ce este mai exact un observator blockchain? Considerați-l ca o poartă de acces la blockchain, comparabilă cu Internet Explorer sau Google Chrome.

Care sunt caracteristicile tehnologiei blockchain
Câte bănci folosesc Stellar?

În consecință, industria serviciilor financiare trebuie să își atingă încă potențialul de creștere, lăsând multe comunități care au nevoie de acces fiabil la produsele și serviciile financiare necesare. De asemenea, oferă statistici cuprinzătoare, istoricul prețurilor și rapoarte detaliate privind toate activele din rețeaua Stellar pentru a vă ajuta să luați decizii mai bune.

Protocolul 13

În fiecare an, Stellar aduce modificări semnificative la nucleul său de bază. Introducerea Protocolului 13 în 2020 a fost cea mai semnificativă schimbare din ultimii ani.

 • Creșterea taxelor.
 •  Taxele de drumeție sunt în creștere la mai multe stațiuni și hoteluri. Aceste drumeții permit următoarele: –
 •  Cererile trebuie să acopere taxele de utilizare.
 •  Creșteți costurile de tranzacționare pentru tranzacțiile pre-semnate, dacă este necesar.
 •  Permiteți validatorilor să crească prețurile în funcție de necesități.
 •  Puteți controla cu precizie autorizarea activelor.
Ce este special la moneda stelară
Oferă blockchain Stellar?

Protocolul 13 vă permite să anulați autorizațiile, păstrând în același timp comenzile în dosar. Acesta face mult mai simplă identificarea activelor reglementate, cum ar fi valorile mobiliare. Deținătorii de active reglementate pot efectua trei tranzacții într-o singură operațiune:

 • Permiteți accesul contului la achiziții (semnat de către emitent)
 •  Plătiți sau faceți o ofertă (semnată de utilizator)
 •  Refuzul accesului la suport (semnat de utilizator)
 •  Conturi multiplex premium

Pentru a actualiza corect conturile de utilizator, veți avea nevoie de note pentru a naviga prin plăți. Bursele de schimb și alte servicii de custodie trebuie să mențină o singură adresă de depozit stelară.

Cum se deosebește moneda Stellar coin
Suportă Stellar contractele inteligente?

Lansarea Protocolului 13 permite Stellar să ofere un nou tip de cont care va simplifica urmărirea diferitelor tipuri de plăți. Această modificare oferă o mai mare flexibilitate, permițând mai multe valute pe cont și subconturi pentru cazuri de utilizare specifice.

Deoarece infrastructura financiară globală conține multe sisteme închise, este nevoie de timp pentru ca banii să circule rapid și ieftin dincolo de granițele politice. În consecință, industria serviciilor financiare trebuie încă să își atingă potențialul de creștere, ceea ce face ca multe comunități să aibă nevoie de un acces fiabil la produsele și serviciile financiare necesare.

Este moneda stelară un blockchain de nivel 1
Cum să devii un nod Stellar coin?

Trebuie să construim o infrastructură economică mai bună pentru a sprijini creșterea organică masivă și inovarea companiei și pentru a asigura integritatea tranzacțiilor financiare.

Menținerea integrității a fost observată printr-o încredere semnificativă în barierele la intrare și în reglementarea din partea instituțiilor stabilite. Cu toate acestea, această abordare este diferită de premisele necesare pentru o creștere organică. Acest conflict necesită participanți noi, inovatori, dotați doar cu un minim de resurse financiare și informatice.

Platforma blockchain Stellar se mândrește cu potențialul de a crea o rețea financiară globală descentralizată deschisă oricui. Aceasta ar funcționa prin asigurarea faptului că participanții înregistrează cu exactitate tranzacțiile și că sunt de acord în mod colectiv cu privire la autenticitatea sau validitatea acestora. Într-o astfel de rețea, noi organizații ar putea intra rapid pe piață și ar putea extinde accesul financiar la comunitățile neservite.

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți