Ce este cripto heliu?

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți

⚡️ Ce este cripto?

Criptomoneda este o monedă digitală sau virtuală care utilizează criptografia pentru a autentifica și securiza tranzacțiile. Această metodă revoluționară a revoluționat sistemele financiare din întreaga lume, permițând utilizatorilor să aibă mai mult control, rapiditate și securitate atunci când vine vorba de schimbul de bani.

⚡️ Cum pot fi utilizate cripto pentru a ne aduce beneficii?

O criptomonedă este un instrument puternic care poate revoluționa modul în care trăim. Prin utilizarea cripto ca formă alternativă de plată, utilizatorii pot economisi bani pe comisioane, beneficiind în același timp de tranzacții rapide și sigure, cu un risc mai mic de fraudă sau de manipulare. Cu ajutorul criptomonedelor, nu numai că oamenii vor avea mai multă putere financiară, dar se vor simți mai în siguranță știind că fondurile lor sunt mai bine protejate împotriva actorilor răi și a activităților rău intenționate.

⚡️ Ce face blockchain-ul Helium?

Helium blockchain este un nou blockchain construit de la zero pentru a încuraja crearea de rețele publice wireless descentralizate. Acesta se bazează pe o metodă nouă de operare numită “Proof of Coverage”, care plătește minerii în HNT, moneda nativă a blockchain-ului Helium.

⚡️ Cum pot vinde criptomoneda Helium?

Pentru a începe să tranzacționați jetoanele Helium, trebuie mai întâi să vă achiziționați un portofel digital și un cont. Folosiți portofelul pentru păstrarea în siguranță a monedelor dvs. valoroase, apoi verificați Coingecko pentru a determina valoarea lor actuală înainte de a decide dacă merită sau nu să le vindeți. În plus, această platformă oferă informații utile despre mișcările de preț de pe piață din perioadele anterioare!

cripto heliu

În timp ce numeroase criptomonede sunt create în diverse scopuri, sectorul IoT găzduiește în prezent relativ puține dintre acestea. Iota (MIOTA) este una dintre cele mai cunoscute platforme fără blockchain pentru conectarea dispozitivelor la Internetul Lucrurilor, dar cripto heliu este un proiect blockchain cu același scop și o abordare diferită.

Helium este o rețea bazată pe blockchain pentru conectarea la internet a oricărui dispozitiv fără fir. Alimentat de tokenul HNT, acesta este folosit pentru a plăti punctele de acces care transmit date de conectare prin rețea. Odată cu creșterea cererii de dispozitive IoT, Helium devine un proiect din ce în ce mai important în criptomonede.

Ce este cripto heliu
Cât valorează o cripto heliu

Dacă HNT este ceva nou pentru dumneavoastră, acest ghid vă va oferi baza necesară pentru o călătorie ușoară și de succes. În plus, interfața sa simplă de tranzacționare depășește orice altă platformă de pe piață! Așadar, pregătiți-vă să începeți cu ușurință aventura cu Heliu – noi vom fi sursa dvs. supremă de cunoștințe la fiecare pas.

Ce este heliul?

Pentru a crea o rețea conectată și descentralizată pentru toate dispozitivele IoT, Helium și-a creat un criptosistem. Acest sistem este construit cu o tehnologie de ultimă generație care permite gadgeturilor și sistemelor să comunice între ele prin mai multe noduri din rețelele respective; de exemplu, se conectează în mod convenabil la tehnologii precum LoRaWAN prin intermediul componentei sale cloud. În plus, acest strat de control al accesului încorporează LoRaWAN, astfel încât transportul de date între diferitele componente ale rețelei să rămână sigur și fără probleme.

Ce este cripto heliu HNT?
Cât valorează cripto heliu?

Prin valorificarea puterii LoRaWAN cu dispozitive de minerit bazate pe blockchain, rețeaua Helium Network se distinge printre concurenții săi ca fiind una dintre cele mai mari rețele disponibile. Cu peste 25.000 de puncte de acces care servesc drept noduri în această rețea, utilizatorii se pot bucura de acoperire și servicii fiabile pentru nevoile lor de date.

Personificat prin litera “H”, Helium (cunoscut și sub numele de “People's Network”) se străduiește să creeze un Internet al obiectelor eficient, util și sigur în viitorul nostru. În prezent, securitatea și confidențialitatea sunt preocupări majore atunci când vine vorba de hub-uri IoT bine-cunoscute, precum Google sau Amazon – un aspect care poate fi rezolvat cu ajutorul descentralizării și tehnologiei blockchain de la Helium. Datorită acestor dezvoltări de ultimă oră, utilizatorii se pot alătura cu încredere Internetului Lucrurilor fără a se teme că datele lor vor fi încălcate.

Ce este heliul?

minerit de monede de heliu
Ce este un Radio Miner?

Scopul proiectului este de a dezvolta o rețea securizată, descentralizată și mondială pentru dispozitivele conectate la internet, care să fie alimentată de HNT-uri. Rețeaua este formată din noduri, care sunt întreținute de operatori de noduri care sunt proprietari reali de HNT. Utilizatorii primesc stimulente pentru participarea la operațiunile rețelei prin plasarea de puncte de acces și gestionarea nodurilor.

WiFi funcționează deja cu dispozitivele de tip internet al lucrurilor. Cu toate acestea, conformarea cu cât mai multe gadgeturi diferite creează probleme legate de confidențialitate. Arhitectura descentralizată criptografică Helium și mecanismul de consens oferă rețelei o acoperire de 200 de ori mai mare decât WiFi pentru dispozitivele IoT prin utilizarea unei arhitecturi descentralizate și a unui mecanism de consens care oferă rețelei o acoperire de 200 de ori mai mare decât o conexiune WiFi pentru IoT.

Cum se lucrează cu cripto heliu
Cum să cumpărați cripto heliu?

Mecanismul de consens al rețelei, Proof of Coverage, este, de asemenea, responsabil de distribuirea recompenselor între deținătorii de HNT și operatorii de noduri. Pentru a obține puncte de acces, utilizatorii trebuie să cumpere un dispozitiv de minerit de pe site-ul Helium. Minerii generează frecvențe radio prin conectarea la rețea, iar metoda Proof of Coverage confirmă localizarea punctelor de acces.

Cele trei roluri pe care le pot avea participanții la rețea sunt importante pentru funcționarea rețelei: Contender, Transmițător și Martor. Rolul în rețeaua Hotspot afectează recompensele furnizate prin intermediul sistemului.

Cine este fondatorul heliului?
La ce folosește heliul?

Cine este fondatorul heliului?

În 2013, lumea a fost schimbată pentru totdeauna odată cu introducerea fără precedent a noii criptomonede revoluționare a Helium Inc., care a urmat la doar câțiva ani după invenția inaugurală a Bitcoin. Această lansare inspirată a adus o rețea wireless peer-to-peer incomparabilă, care nu fusese văzută până atunci; aceasta a permis interconectarea a nenumărate dispozitive și construirea unui Internet al lucrurilor pentru toți cei de pe Pământ – indiferent de locul în care se află.

Tehnologia de registru distribuit Helium revoluționează modul în care datele sunt transmise între dispozitive, eliminând orice nevoie de o autoritate centralizată. Platforma asigură confidențialitate și protecție absolută a înregistrărilor prin metode avansate de criptare care garantează utilizatorilor săi o securitate imuabilă. În plus, Helium se remarcă prin faptul că oferă o experiență de rețea consistentă, cu niveluri de robustețe și reziliență de neegalat.

Ce diferențiază Helium de alte motoare de căutare?
Prezentare generală a heliului

Ce diferențiază Helium de alte motoare de căutare?

Sloganul acestei monede este “Internetul lucrurilor pe blocuri”. În afară de IOTA (MIOTA), care utilizează așa-numita tehnologie “fără blockchain” și rețeaua Tangle pentru a conecta dispozitivele la Internetul Lucrurilor, este unul dintre puținele proiecte blockchain dedicate IoT. Metoda “Proof of Coverage” este principalul factor de diferențiere al cripto heliu.

Care este valoarea cripto heliu
Cum funcționează dovada de acoperire pentru Helium?

Rețeaua Helium este o rețea extraordinară care utilizează un mecanism de consens Proof-of-Coverage (PoC) inovator, bazat pe protocolul de toleranță la erori bizantine HoneyBadger. Chiar dacă vă confruntați cu întârzieri aleatorii ale conexiunii, acest sistem funcționează fără probleme și eficient!

Pentru a acoperi costurile de tranzacție, Helium oferă, de asemenea, un token separat care nu poate fi schimbat: Credite de date.

Care este valoarea criptogramei Helium?

Cum să cumpărați Heliu Criptomonedă?
Cât de sigură este rețeaua cripto heliu?

Valoarea Helium Crypto este determinată de o serie de factori, inclusiv caracterul practic, capacitatea tehnologică, importanța proiectului și tehnologia care stă la baza acestuia. Valoarea intrinsecă și prețul de piață pot fi semnificativ discrepante din cauza fluctuațiilor sălbatice ale pieței criptomonedelor. Cu toate acestea, atunci când se evaluează valoarea intrinsecă a HNT, aceasta trebuie să se rezume întotdeauna la utilitate și tehnologie pentru a-și asigura succesul pe termen lung.

Valoarea de piață a heliului variază semnificativ în funcție de mai multe criterii. Valoarea reală a proiectului este, de asemenea, supusă volatilității pieței și inversării imprevizibile a tendințelor, prin urmare, prețul de piață al HNT diferă frecvent de valoarea reală a proiectului.

Care este numărul total de monede din nitrat de heliu aflate în circulație?
Cât de aproape ar trebui să fie minerii de Heliu?

Care este numărul total de monede din nitrat de heliu aflate în circulație?

În prezent, sunt în circulație 100 539 362 de HNT dintr-un plafon total de 223 de milioane. Nimic nu a fost minat în prealabil, iar noi jetoane HNT vor fi minate pentru a recompensa hotspoturile, pentru a contrabalansa cantitatea de jetoane arse folosite pentru generarea de credite de date.

Capitalizarea de piață a unei criptomonede indică dimensiunea și puterea relativă a acesteia în comparație cu alte active digitale disponibile în industrie. Pentru a o calcula, este suficient să înmulțițiți prețul actual cu numărul total de jetoane disponibile. În mod incontestabil, capitalizările de piață mai mari semnifică o monedă mai semnificativă!

Cum pot mina cripto heliu?
Cât câștigă un miner de heliu pe zi?

Alte specificații tehnice

Rețeaua criptografică helium se bazează pe un tip distinct de algoritm de consens care a fost creat special pentru protocolul Helium. Mecanismul de consens “Proof of Coverage”, care permite adăugarea la infrastructura rețelei a trei tipuri de puncte de acces: provocatori, transmițători și martori, oferă funcționalitate și descentralizare rețelei.

heliu crypto HNT - curs
Cum exploatează minerii de criptomonedă heliu

Solicitanții elaborează verificări ale frecvențelor radio pentru fiecare perioadă de 240 de blocuri din rețea. Aceștia trimit apoi o cerere către nodurile emițătoare, care au nevoie de noduri martor din apropierea nodului emițător pentru a o valida. HNT poate fi câștigat și prin construirea de puncte de acces și prin mineritul criptografic cu heliu.

Cum este protejată rețeaua Helium?

Securitatea Helium provine din Proof of Coverage, care obligă utilizatorii rețelei să mențină stabilitatea Helium prin minerit. Succesul rețelei depinde de mineri, deoarece Proof of Coverage este mai complicat decât Proof of Work.

Cum este protejată rețeaua criptomonedă heliu
Care este prețul actual al criptomonedă heliu

Protocolul a fost creat cu gândul la mineritul cu consum redus de energie, astfel încât chiar și un dispozitiv simplu de 5 W, precum cel de la Helium, poate permite mineritul de monede. În acest fel, Helium obține eficiență și permite comunicarea dispozitivelor din Internet of Things.

Care este cea mai bună utilizare a heliului?

Profitând de capacitățile sale de consum redus de energie, Helium este opțiunea de bază pentru dispozitivele care se vor alătura Internetului obiectelor. Nu numai că asigură o conectivitate reușită și eficientă, dar utilizatorii pot, de asemenea, să profite de pe urma implicării lor în această rețea revoluționară, atât prin minerit, cât și prin pariuri pe heliu.

Criptomonedă Heliu
Se vor scumpi criptomonedă heliu?

Posesorii de token-uri HNT le pot tranzacționa pe principalele burse de criptomonede, ceea ce le transformă în credite de date care nu pot fi schimbate în bani.

Odată cu Ethereum, platforma publică bazată pe blockchain care revoluționează economia wireless cu cadrul său descentralizat, Bitcoin se confruntă cu un concurent formidabil.

Care este cel mai bun portofel pentru depozitarea heliului?

Ce este acoperirea criptomonedă heliu
Cum să schimbi dolari pentru heliu?

Echipa de dezvoltare Helium recomandă aplicația Helium, un portofel de bani digitali pentru HNT care funcționează cu sistemele Android și iOS și care permite asocierea și configurarea hotspoturilor. O altă soluție de stocare electronică este portofelul în linie de comandă, care oferă un mediu securizat pentru HNT-uri. Portofelul în linie de comandă este destinat persoanelor mai tehnice, așa că începătorii ar trebui să folosească aplicația Helium.

Există numeroase alte locații în care vă puteți păstra HNT-urile, iar portofelul pe care îl alegeți va fi aproape sigur determinat de ceea ce doriți să folosiți și de cât spațiu de depozitare aveți nevoie.

Cum funcționează criptomonedă heliu Hotspot?
Ce cripto pentru a cumpăra acum?

Portofelele de criptomonede portabile sau de birou, cum ar fi Ledger și Trezor, le oferă utilizatorilor opțiunea de a-și stoca HNT-ul offline, o abordare extrem de sigură, dar de obicei mai tehnică. În plus, aceste soluții sunt adesea mai scumpe decât alte alternative; prin urmare, ele pot fi ideale pentru cei care au cantități mai mari de HNT și care au nevoie de protecție suplimentară.

O altă alternativă este un portofel software, care este atât gratuit, cât și simplu de utilizat. Acestea pot fi descărcate sub formă de aplicații mobile sau clienți desktop și pot fi custodiale sau nu. În numele dumneavoastră, furnizorul de servicii vă gestionează și vă rezervă cheile private în portofele custodiale. Cheile private sunt stocate pe dispozitivul dvs. în portofelele non-custodiale.

Unde ar trebui să plasez un miner de heliu?
Cel mai bun portofel de criptomonedă heliu pentru PC și dispozitive mobile

Portofelele hardware oferă cel mai înalt nivel de securitate disponibil și sunt practic impermeabile la hacking, spre deosebire de portofelele mobile. Acestea pot fi o alegere mai bună pentru cei care au mai puține HNT-uri sau care sunt noi în domeniu.

Portofelele web, cunoscute și sub numele de portofele online, sunt gratuite și simplu de utilizat și pot fi accesate de pe mai multe dispozitive cu ajutorul unui browser web. Cu toate acestea, ele sunt considerate portofele fierbinți și pot fi mai puțin sigure decât alternativele hardware sau software. Deoarece probabil că aveți încredere în platformă pentru a vă păstra HNT-ul în siguranță, ar trebui să alegeți un serviciu de încredere cu o interfață de utilizator fiabilă.

Ca atare, acestea sunt cele mai potrivite pentru păstrarea unor cantități mici de criptomonede sau pentru cei care fac achiziții mai frecvente.

Poți construi un miner de heliu?
Ce portofel hardware să alegeți

Kriptomat oferă o soluție de stocare securizată care vă permite să stocați și să schimbați HNT fără probleme. Stocarea HNT cu Kriptomat oferă securitate la nivel de întreprindere și funcționalitate convenabilă.

Atunci când alegeți platforma noastră sigură ca soluție de stocare, puteți cumpăra și vinde HNT sau îl puteți schimba cu alte criptomonede în câteva minute.

Exploatarea minereului He4 a fost autorizată de către provincie și este în curs de desfășurare.

Care este prețul actual al criptomonedă heliu
Cum funcționează dovada în Bitcoin?

Rețeaua Helium, spre deosebire de Bitcoin, nu se bazează pe mecanismul Proof of Work. Minerii sunt obligați să stabilizeze și să protejeze rețeaua pentru ca aceasta să funcționeze. Protocolul Helium utilizează dovada extinsă a lucrului bazată pe BFT, care necesită ca minerii să autentifice acoperirea rețelei wireless generată de punctele de acces (noduri).

Spre deosebire de alte platforme care necesită mineri, cum ar fi Bitcoin, procesul de minerit al Helium este unic. În cazul în care minerii sunt apropiați, mecanismul permite grupurilor de mineri să funcționeze mai rapid. Cu toate acestea, pentru a mina în mod productiv, fiecare dispozitiv trebuie să se afle la cel puțin 300 de metri de orice alt dispozitiv similar .

Câte monede Heliu (HNT) sunt disponibile în prezent?
Ați putea să mă lămuriți ce înseamnă “dovadă de lucru”?

Câte criptomonedă heliu (HNT) sunt disponibile în prezent?

Investitorii se pot aștepta să primească recompense din activitățile lor de minerit periodic, cu perioade medii care durează între 30 și 60 de minute. Mărimea recompensei va fi determinată de un plan de creștere care poate fi modificat. Helium explică faptul că, la început, cei care generează HNT pentru construirea infrastructurii rețelei vor fi recompensați mai mult. Mai târziu, însă, va deveni mai avantajos să transfere datele dispozitivelor. Ei prezic că această schimbare va dura aproximativ 20 de ani.

Începând cu 1 octombrie 2020, există 48.712.218 jetoane HNT în circulație. Tokenul a fost lansat cu o ofertă de zero și fără premise.

Cum este securizată rețeaua Helium?
criptomonedă heliu

Cum este securizată rețeaua Helium?

Helium utilizează un mecanism de consens personalizat numit “dovada de acoperire” (PoC), care recompensează utilizatorii pentru contribuția la minerit (validarea tranzacțiilor) și asigurarea stabilității.

PoC se bazează pe protocolul HoneyBadger BFT, care este special conceput pentru comunicarea între noduri atunci când condițiile nu sunt fiabile.

Helium spune că cel mai probabil vectorul de atac are un impact asupra operatorilor de noduri sub forma porturilor de intrare ale Hotspot-urilor. Pentru deținătorii de token-uri, portofelul propriu al platformei utilizează chei asimetrice pentru a ajuta utilizatorii cu securitatea cheilor private.

Concluzie

Helium reinventează modul în care blockchain interacționează cu Internetul Lucrurilor, furnizând o rețea descentralizată și stimulată. Prin utilizarea unor echipamente speciale de minerit, utilizatorii pot obține recompense în HNT pentru protejarea și întreținerea acestui sistem, consumând în același timp mai puțină energie. Această tehnologie de pionierat a revoluționat relația noastră cu dispozitivele digitale!

Helium a dezvoltat o tehnologie revoluționară pentru a facilita producerea rapidă și simplă de frecvențe radio pentru gadgeturile fără fir, în condițiile în care există o necesitate tot mai mare de conectare a acestor dispozitive prin intermediul internetului obiectelor. Această caracteristică unică face din Helium un jucător cheie în rețeaua globală de dispozitive IoT – ceea ce îi conferă în mod corespunzător numele de “Rețeaua oamenilor”, deoarece oricine poate accesa cu ușurință acest instrument fiabil.

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți