4 Strategii de acoperirea criptomonedelor

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți

⚡️ Cum se acoperă criptomonedele?

De exemplu, un comerciant de criptomonede poate profita de schimbările de pe piață “cumpărând ieftin și vânzând scump”. Acest lucru presupune să profite de fluctuațiile de preț vânzând mai întâi Bitcoin la un curs mai mare și apoi cumpărându-l înapoi când costul a scăzut. Acest lucru compensează profitul sau pierderea la schimb, care se poate adăuga la câștiguri considerabile în timp. Deschiderea tranzacțiilor în acest mod este cunoscută sub numele de hedging bitcoins sau orice altă criptomonedă.

⚡️ Ce este un fond de acoperire pentru criptomonede?

Un fond de hedging care investește în bitcoin . Fondurile de hedging cripto, la fel ca fondurile de hedging tradiționale, investesc în criptomonede, precum și în derivate și contracte futures blockchain, în timp ce capitalul de risc și capital privat pentru startup-urile blockchain.

⚡️ Cum vă acoperiți portofoliul?

Investiția în diverse opțiuni este una dintre cele mai fiabile și durabile modalități de a obține stabilitate financiară. Volatilitatea globală este redusă prin păstrarea activelor necorelate într-un portofoliu și a acțiunilor. Activele alternative tind să piardă mai puțină valoare în timpul unei piețe bear, astfel încât un portofoliu diversificat va avea pierderi globale mai mici.

⚡️ Cum te protejezi împotriva unei prăbușiri a pieței?

Dacă sunteți legat de unele dintre activele cu risc mai ridicat, cumpărarea de opțiuni de vânzare este cea mai bună metodă de a vă proteja împotriva pierderilor potențiale de pe piață. Opțiunile de vânzare vă oferă posibilitatea de a alege să vindeți atunci când nivelul de siguranță atinge un anumit punct scăzut.

acoperirea criptomonedelor

Cum să vă acoperiți portofoliul cripto: sfaturi despre criptomonede

Pentru orice investitor aspirant, cheia pentru a maximiza investițiile este stocarea sigură a activelor criptografice. Dar există și alte metode ușor de utilizat pentru a crește și mai mult aceste câștiguri potențiale!

În decurs de numai cinci ani, interesul pentru criptomonede a crescut vertiginos în rândul investitorilor americani; ratele de deținere au explodat de la 1% la 13%. Se pare că această tendință nu va încetini prea curând, experții din industrie prognozând că până în 2021 până la 26% dintre americani ar putea deține active digitale!

Cum să vă acoperirea criptomonedelor
Este acoperirea criptomonedelor

Mulți dintre investitorii care intră pentru prima dată pe piață doresc să maximizeze potențialul de randament al criptoactivelor lor, învățând cum să le valorifice la maximum. Pentru a vă începe călătoria, iată patru sfaturi de specialitate de care trebuie să țineți cont!

Adăugarea de noi tipuri de criptomonede în portofoliul dumneavoastră de investiții

Diversificarea portofoliului de criptoactive este o modalitate inteligentă de a minimiza riscurile și de a maximiza câștigurile potențiale. Diversificarea sau alocarea activelor este termenul folosit în sfaturile de tranzacționare cripto pentru acest concept. În cazul în care piața scade, scopul este de a vă diversifica activele și de a face o medie a pierderilor.

Care este cel mai bun fond de hedging pentru criptomonede
Ce fonduri speculative cumpără bitcoin

Investirea a 1.000 de dolari în criptomonede este un joc de noroc riscant atât pentru Bob, cât și pentru Alice; cu toate acestea, șansele sunt în favoarea lui Alice de a suferi pierderi mai mari în cazul în care singurul ei activ scade. Pe de altă parte, piața ar putea merge în ambele direcții pentru ambii investitori atunci când crește. Prin urmare, diversificarea investițiilor ar putea merita să fie luată în considerare pentru a atenua potențialele pierderi financiare în cazul în care valoarea activelor proprii se prăbușește.

Cum te protejezi împotriva cripto
Cum să acoperiți o poziție de criptomonedă

Piața actuală prezintă un potențial extraordinar atât pentru câștiguri, cât și pentru pierderi. Atunci când investitorii încep să își diversifice portofoliile investind în mai multe tipuri de criptomonede, această strategie poate oferi un avantaj financiar în perioadele de scădere a pieței, dar implică și un risc inerent.

Iată doar câteva dintre numeroasele varietăți de criptomonede disponibile:

Ce este hedging în sfaturi de tranzacționare cripto
Ce este un fond de acoperirea criptomonedelor
 • Scumpiri ale prețului Bitcoin.
 • Jetoane neschimbabile sau NFT (Non-exchangeable tokens)
 • Tehnologia contractelor inteligente Ethereum (ETH)
 • Uniswap (UNI) este un VPN descentralizat care funcționează la nivel mondial.
 • Monede de plată: Monedă ușoară (LTK)
 • Criptomonedă: BitcoinDark (DCR)

Deși diversificarea investițiilor poate contribui la reducerea riscurilor și a pierderilor, aceasta poate duce, din păcate, și la reducerea randamentelor.

Sfaturi de tranzacționare Crypto
Cum să acoperirea criptomonedelor

Sfaturi de tranzacționare Crypto

Copy-trading este un mod de investiție care presupune reproducerea alegerilor de investiții ale unui investitor expert. De exemplu, eToro, Cosmetics și 3Commas au toate această capacitate.

Este ușor de început:

 • Urmăriți comercianții pe baza unor elemente precum succesul anterior, numărul de urmăritori și ratingul general de risc (cât de riscante sunt activele investite).
 • Pentru a face acest lucru, navigați la profilul dvs. de utilizator și faceți clic pe link-ul “Cont”.
 • Atunci când comercianții cumpără sau vând o criptomonedă, portofoliul dumneavoastră face același lucru.
Cum să acoperiți riscul de bitcoin
Acoperirea bitcoinilor cu CFD-uri

Puteți decide ce procentaj din portofoliul dvs. să delegați fiecărui trader după ce l-ați selectat deja. Dacă intenționați să investiți 1.000 de dolari în doi traderi individuali, cel mai bine este să vă împărțiți banii în mod egal între ei. Alocați 10% din suma investită pentru un trader și puneți restul de 90% către un alt trader. În acest fel, ambii vor beneficia de o parte egală de capital. Investind în domenii diferite/în mai mulți traderi, creați un echilibru în cadrul portofoliului dumneavoastră. În plus, tranzacțiile sunt executate automat imediat ce finalizați investițiile. Este important de reținut că aveți întotdeauna posibilitatea de a adăuga mai mulți bani unui trader performant sau de a-l înlocui în întregime.

Comercianții profesioniști vor face în mod inevitabil greșeli. Nu puteți prezice succesul unui trader sau cursul viitor al activelor criptografice, așa că este esențial să stabiliți o limită de pierdere. Acesta este un ordin automatizat care oprește copia ta de sfaturi de tranzacționare cripto dacă pierzi o anumită sumă sau dacă valoarea activului scade.

Token DeFi Bet

Aici încep chestiunile tehnice.

În contextul mizei DeFi “miza” se referă la blocarea activelor criptografice în platforme specializate de sine stătătoare cunoscute sub numele de “aplicații descentralizate”. Pentru a câștiga dobânda anuală, trebuie să vă mizați fondurile într-un pool de miză DeFi.

Strategii de acoperire a criptomonedei
Cum să începeți să acoperiți criptomonedele cu hedging

Finanțele descentralizate, sau DeFi, sunt o ramură a sectorului criptomonedelor care transformă serviciile financiare convenționale, cum ar fi creditele și asigurările, în aplicații bazate pe blockchain. Principala distincție constă în faptul că, în loc să fie controlate sau întreținute de o singură entitate, aceste aplicații financiare descentralizate sunt gestionate de propriile comunități de utilizatori și prin intermediul unor programe informatice executabile automat, cunoscute sub numele de “contracte inteligente”.

Aceste articole pot fi un punct de plecare excelent dacă vă scufundați în aplicații descentralizate și contracte inteligente!

Planul 5x/10% este o strategie minunată pentru a fi plătit pentru activele stocate dacă intenționați să achiziționați numai criptomonede și să le păstrați timp de un an întreg. Investiția în acest mod este similară cu depunerea banilor într-un cont de economii, în afară de o distincție semnificativă: ați putea câștiga de până la cinci sau chiar zece ori mai mult decât randamentul mizerabil de 1% pe care îl oferă băncile tradiționale!

acoperirea criptomonedelor cu contracte futures
Cum funcționează DeFi

Deși nu toate criptomonedele pot fi mizate, există o listă de active compatibile pe această pagină. Atunci când participă la platformele DeFi, utilizatorii trebuie să fie conștienți de alte câteva riscuri, pe lângă cele deja prezente la tranzacționarea cu criptomonede. Câteva exemple sunt enumerate mai jos:

 • Nu există reglementări privind dispozitivele de rețea descentralizate (DND), ceea ce înseamnă că niciun guvern nu le poate susține.
 • Valoarea unui activ mizat poate scădea, caz în care va trebui să așteptați până când acesta își revine pentru a vă câștiga dobânda.
 • Există întotdeauna riscul ca platforma pe care mizați să dea faliment sau să devină insolvabilă.
 • Înainte de a investi, faceți cercetări și mizați doar ceea ce vă puteți permite să pierdeți.
 • Acoperirea investițiilor cripto este o modalitate inteligentă de a vă proteja de dezavantaje, bucurându-vă în același timp de potențialul de creștere al pieței. Prin diversificarea portofoliului dvs., prin copy-trading și prin utilizarea platformelor de miză DeFi, puteți minimiza riscul, maximizând în același timp randamentul. Așa că ieșiți acolo și începeți să vă acoperiți.

Înainte de a vă încredința banii software-ului de pariuri Defi, asigurați-vă că vă faceți temele.

Metoda de vânzare în lipsă
Ghidul de acoperire a riscurilor în criptomonedă

Utilizarea instrumentelor derivate pe criptomonede vă poate proteja afacerile de schimbările bruște ale pieței.

Ce este mai exact hedging-ul?

Scopul acoperirii este de a reduce riscul și pierderile care pot apărea ca urmare a fluctuațiilor prețurilor de pe piață. Aceasta presupune stabilirea a două tranzacții în aceeași direcție în care vă așteptați ca piața să se miște, iar una în direcția opusă.

Aceasta este cea de-a doua tranzacție de rezervă pe care o puneți în aplicare în cazul în care piața merge împotriva dvs. și care este menită să compenseze pierderile din prima tranzacție.

Este criptomonedă copie cripto sfaturi de tranzacționare cripto profitabile
Ce este criptocurrency copy trading?

Piața futures este o metodă populară pentru investitorii în cripto-monede de a-și acoperi pariurile. Atunci când două părți convin să tranzacționeze un anumit activ la un preț și o dată specificate, acest lucru este cunoscut sub numele de crearea unei poziții lungi sau scurte pe piața futures.

 • Poziție lungă: Credeți că prețul unui activ va crește în viitor, așa că sunteți de acord să îl cumpărați la valoarea de astăzi la un moment dat.
 • Un preț negativ: atunci când credeți că valoarea unui activ va scădea, conveniți să îl vindeți la prețul de astăzi într-o perioadă determinată.

Sfaturi de tranzacționare cripto Futures este o activitate extrem de speculativă și periculoasă la care novicii nu ar trebui să participe. În timp ce nu există o limită la câți bani puteți face cu tranzacționarea futures (nu există o sumă infinită de profit), aceasta are o cantitate infinită de risc. în timp ce acest lucru implică faptul că, uneori, veți datora bursei mai mult decât ați depus inițial, suma pe care o puteți pierde este teoretic infinită.

Strategii de acoperire cripto de top
Ce înseamnă să investești în DeFi?

Strategii de acoperire cripto de top

În calitate de trader, puteți utiliza cele patru strategii de mai jos pentru a vă proteja activele în criptomonede împotriva volatilității pieței.

1. Vânzarea în lipsă

Vânzarea în lipsă poate deveni o oportunitate profitabilă de a face bani pentru comercianții care cred că valoarea activelor lor este pe cale să scadă. Această strategie de investiții presupune ca comercianții să se debaraseze de activele lor actuale și să revină pentru a le răscumpăra la un cost mai mic atunci când prețul scade. Procedând astfel, investitorii își pot maximiza profiturile și își pot crește puterea de cumpărare.

Atunci când trebuie să vă protejați de riscul de scădere a unei poziții lungi pe aceeași criptomonedă sau pe altele înrudite, vânzarea în lipsă este o opțiune ideală. Vânzarea în lipsă ajută la atenuarea oricărei expuneri lungi, în timp ce tranzacționarea în marjă oferă mai multă flexibilitate și putere cu o capacitate de împrumut sporită, deși ar putea face lucrurile mai complicate, deoarece ar putea crește prețul de lichidare.

Cum funcționează DeFi
Vânzarea în lipsă

2. Viitorul este luminos.

Contractele futures sunt pacte financiare încheiate între două sau mai multe părți pentru cumpărarea și vânzarea unui activ la o dată prestabilită. Contractele futures se pot tranzacționa înainte de data stabilită pe piețele secundare. Aceste contracte se numesc instrumente financiare derivate, inclusiv Contracte pentru diferență (CFD), opțiuni și swap-uri. Investitorii care consideră că o acțiune este supraevaluată și că urmează să se retragă pot deschide o poziție scurtă. Pe piețele secundare, ei pot câștiga bani din investiție și pot reinvesti atunci când prețul scade.

Contractele futures pe criptomonede le permit investitorilor să mențină poziții avantajoase pe piață, permițându-le astfel să obțină randamente maxime din investițiile lor.

Contractele futures reprezintă investiția perfectă pentru cei care doresc să își protejeze activele de imprevizibilitatea pieței și să își asigure profiturile într-un mediu instabil. Prin blocarea investițiilor dvs. pentru o perioadă de timp predeterminată, vă puteți limita substanțial expunerea la volatilitatea cripto.

Strategii de acoperire cripto de top
Viitorul este luminos.

3. Swapuri perpetue

Swapurile perpetue sunt o formă revoluționară de instrumente derivate care oferă investitorilor libertatea de a cumpăra sau de a obține profituri de pe urma unui activ suport fără un termen limită rigid. Investitorii pot alege când să își închidă poziția, oferindu-le o flexibilitate și un control de neegalat asupra parcursului lor investițional.

Swapurile perpetue pot fi un avantaj extraordinar pentru investitori, oferindu-le o pârghie suplimentară pentru a profita de fluctuațiile de preț, păstrându-și în același timp poziția actuală pe piața spot. Acest lucru permite comercianților pricepuți să exploateze piețele fluctuante fără a angaja capital nou sau a reduce participațiile existente. În plus, swapurile perpetue utilizează un sistem de rată de finanțare care oferă în mod regulat reduceri atunci când se păstrează locul – această taxă este dedusă din depozitul inițial de marjă. În cele din urmă, acest lucru vă maximizează bugetul și vă păstrează mai mulți bani în buzunar!

De ce ar trebui să puneți niște bani în fondurile de acoperire a criptomonedelor
Strategii de acoperire cripto de top

Investitorii de retail găsesc o valoare imensă în strategia de swap perpetuu, deoarece le permite să își asigure pozițiile fără a stabili o dată de expirare. Popularitatea sa a crescut în mod constant, ceea ce a făcut-o să devină alegerea preferată de mulți comercianți de cripto pentru a-și maximiza puterea de cumpărare.

Structura de stimulare a swap-ului perpetuu oferă un imbold suplimentar pentru comercianți să cumpere activul atunci când prețurile sunt scăzute pentru a restabili echilibrul pe piață. Ratele de finanțare sunt concepute în mod intenționat având ca obiectiv principal stabilizarea costurilor.

Opțiunile acționează, de asemenea, ca instrumente derivate pe piața criptomonedelor.
Ce este o acoperire scurtă?

4. Opțiuni

Opțiunile acționează, de asemenea, ca instrumente derivate pe piața criptomonedelor. Prin intermediul opțiunilor, investitorii pot paria pe creșterea, scăderea sau volatilitatea activului de bază fără a cumpăra sau vinde efectiv acest activ. Acest lucru permite acoperirea în criptomonede prin limitarea pierderilor în jos care pot apărea în timpul unei scăderi pe piață.

Cu o opțiune put, investitorul pariază pe o scădere a prețului, iar valoarea opțiunii va crește dacă activul suport scade sub prețul de exercitare. Acest lucru oferă un nivel ridicat de protecție cu efect de pârghie împotriva riscului de scădere la un cost relativ scăzut.

Sfaturi zilnice de tranzacționare a criptocurrency
Sfaturi zilnice de tranzacționare a criptocurrency

Acoperirea nu este imună la riscuri, ca orice altă strategie financiară, și nu există nicio garanție că va duce la succesul investiției dumneavoastră. Dacă se face corect și dacă momentul este ideal, hedging-ul poate genera profituri, permițându-vă să cumpărați la un preț mai mic. Cu toate acestea, fără o aplicare adecvată, hedging-ul poate duce, de asemenea, la pierderi substanțiale.

Atunci când un investitor are un portofoliu mare, avantajele acoperirii sunt mai avantajoase decât dacă nu se acoperă; prin urmare, investitorii în cripto-monede ar trebui să își acopere pariurile, în special comercianții de tip swing.

Ce este o acoperire scurtă?

Cum să vă acoperiți portofoliul DeFi
Cum să vă acoperiți portofoliul DeFi

Dacă doriți să vă protejați investițiile actuale de orice pierderi potențiale, luați în considerare utilizarea instrumentelor derivate și vânzarea în lipsă a unui activ. Această strategie presupune vânzarea investiției la un preț prestabilit, protejând-o împotriva unei devalorizări ulterioare.

De ce ar trebui să investești niște bani în fondurile de acoperire a criptomonedelor?

Piața criptomonedelor este caracterizată de volatilitate, ceea ce înseamnă că costul oricărei monede digitale poate varia drastic în timp. De exemplu, între ianuarie și aprilie 2021, Bitcoin a crescut exponențial, cu o creștere a valorii de 125%, pentru ca mai apoi să scadă cu 54%. Din fericire, și-a revenit la scurt timp după ce a urcat cu 59%. Această volatilitate servește drept memento pentru a ne reaminti cât de repede se pot schimba prețurile în acest spațiu.

De ce ar trebui să investești niște bani în fondurile de acoperire a criptomonedelor?
Care sunt câteva exemple de DeFi?

Având în vedere că piața criptomonedelor este în continuă schimbare, este riscant să investești din cauza imprevizibilității acesteia și a incertitudinii cu privire la direcția pe care o pot lua prețurile. Cu toate acestea, acoperirea pariurilor prin investiții în mai multe active criptografice poate atenua unele pierderi în cazul în care piața ia o turnură negativă.

Tranzacționarea criptomonedelor pentru începători

Pe măsură ce piața criptomonedelor continuă să crească și să se transforme, aveți o serie de șanse de a genera un profit din investițiile dumneavoastră. Sunt subliniate doar câteva tehnici pentru a extinde raza de acțiune a banilor dvs. și a optimiza potențialul de creștere, în funcție de cât de îndrăzneț vă simțiți. Este întotdeauna important să țineți cont de vechiul proverb despre investiții: Dacă în spatele capului vă pândesc îngrijorări legate de potențiale pierderi, atunci nu vă asumați niciun risc. Cea mai bună opțiune atunci când vremurile devin dificile este să vă reduceți sau să vă închideți poziția, mai degrabă decât să o închideți complet. Nu uitați, ar trebui să investiți și să tranzacționați doar cu o sumă care nu vă va rupe banca dacă ceva nu merge bine!

Ce este o acoperire scurtă?
Protocoale DeFi în creștere pentru acoperirea riscului

Conținutul are doar un scop educațional și nu ar trebui să fie considerat ca fiind un sfat de investiții. Nimic din ceea ce se menționează în acest text nu constituie un apel, o propunere sau o ofertă de a cumpăra sau de a vinde vreun activ criptografic. sfaturile de tranzacționare criptografică pe orice piață financiară au riscuri inerente și pot duce la pierderea fondurilor dumneavoastră. Înainte de a investi bani în ceva, ar trebui să faceți întotdeauna semnificativ.

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți