Top cripto

  Tranzacționare de criptomonede cu Voyager Crypto Exchange

  ⚡️ Este aplicația Voyager legală?

  Da, Voyager este o platformă autentică de cumpărare și depunere de criptomonede. Fondurile sunt protejate de FDIC, iar firma aderă la legislația americană.

  ⚡️ Este Voyager mai bun decât Coinbase?

  Voyager este ideal pentru comercianții de criptomonede care doresc o interfață de utilizator simplă, comisioane mici și mai multe alternative de depunere. Deși nu are la fel de multe caracteristici sau servicii ca Coinbase, poate fi preferabil pentru pariuri, deoarece vă permite să câștigați până la 12% APR (Coinbase permite doar până la 5%).

  ⚡️ Cât timp durează să vă retrageți din Voyager?

  În funcție de mai multe criterii, inclusiv de ora la care a fost trimisă cererea de retragere și de instituția care primește fondurile, retragerile pot dura între trei și patru zile lucrătoare.

  ⚡️ Cât timp îi ia lui Voyager să facă o depunere?

  Aproximativ 5-10 zile lucrătoare
  Înainte ca întregul sistem să fie compensat, puteți tranzacționa pentru depozite prin intermediul unei proceduri de pre-creditare Înainte de a încerca să retrageți bani sau criptomonede, așteptați până când depozitul dvs. a fost validat. De obicei, durează între 5-10 zile lucrătoare pentru ca depozitele să treacă cu succes prin procesul de aplicare.

  voyager schimb

  Voyager este o aplicație de tranzacționare a criptomonedelor pentru iOS și Android, care vă conectează la peste o duzină de burse de criptomonede pentru peste 50 de active distincte, oferind până la 9% TAE pentru anumite investiții. Citește recenzia noastră completă despre criptomonede Voyager pentru a vedea dacă această platformă este potrivită pentru tine.

  Cuprins

  Evaluarea completă a lui voyager schimb

  Dacă sunteți un investitor intermediar care dorește să tranzacționeze o gamă largă de monede fără a fi nevoit să mențină conturi diferite deschise pe diverse burse, acesta este brokerul perfect pentru dumneavoastră.

  Evaluarea completă a lui voyager schimb
  Caracteristici ale aplicației voyager schimb

  Pro de

  • ✔️ Puteți utiliza un singur cont pentru a tranzacționa pe mai multe burse.
  •  ✔️ Sunt disponibile peste 50 de active digitale diferite.
  •  ✔️ Fără comisioane pentru tranzacții
  •  ✔️ Puteți obține o dobândă anuală de până la 9% investind în 
  • Contul de certificate de îndatorare.

  FDIC vă asigură toți banii.

  Voyager este o aplicație pentru investiții în criptomonede
  Pro și contra voyager schimb

  Contra

  • ❌ Monedele nu mai sunt necesare pentru tranzacții – acum există o alternativă mai eficientă și mai transparentă.
  • ❌ Procesul anevoios a necesitat o mare cantitate de documente și o perioadă lungă de așteptare.

  Sunt disponibile beneficii mai bune.

  voyager schimb broker
  Un singur cont vă permite să accesați numeroase burse de la un singur profil.

  În calitate de broker, puteți accesa Voyager crypto pentru a tranzacționa peste 50 de monede digitale diverse prin intermediul a peste o duzină de burse de criptomonede. Acest lucru deblochează o gamă extinsă de opțiuni pentru comercianții de la toate nivelurile de experiență și cunoștințe. Cu această platformă, construirea unui portofoliu diversificat de active criptografice se face fără efort. Aveți posibilitatea de a alege monedele digitale pe care doriți să le cumpărați sau să le vindeți atunci când generați un ordin, fără să vă faceți griji cu privire la crearea de conturi multiple pe diferite burse! Acest proces vă asigură că monedele dorite provin și din surse de încredere.

  Programul de criptomonede al Voyager este un instrument esențial pentru urmărirea performanței activelor dumneavoastră, oferindu-vă o imagine de ansamblu a întregului portofoliu.

  Revizuirea completă a Voyager crypto
  Cu aplicația Voyager, puteți urmări performanța fiecăruia dintre activele dvs.

  Ați putea obține un randament de până la 9% pe an.

  Deținătorii de conturi Voyager pot obține dobânzi pentru activele lor în 24 de valute, ratele variind în funcție de monedă. Potrivit Voyager, monedele stabile precum USDC oferă până la 9% pe an, în timp ce bitcoinii oferă până la 6,25%.

  Valoarea dobânzii acumulate este determinată de ratele zilnice și lunare, care sunt ambele fixe. Soldul mediu lunar pentru moneda corespunzătoare trebuie să fie cel puțin egal cu minimul pentru a câștiga dobândă pentru luna respectivă. Puteți obține dobânda pentru orice active aprobate din contul dumneavoastră, indiferent dacă le-ați cumpărat de pe platforma noastră de cripto-monede Voyager sau le-ați adăugat dintr-un cont extern.

  voyager schimb spune că poți câștiga până la 9% anual
  Cum funcționează voyager schimb

  Cumpărați criptomonede fără efort cu Voyager!

  Aplicația noastră intuitivă vă oferă posibilitatea de a tranzacționa fără probleme mai mult de 50+ criptomonede, toate acestea fiind susținute de securitatea tehnologiei blockchain. Cu Voyager, puteți urmări mișcările pieței, rămâneți informat cu știri și informații în timp real, puteți face tranzacții în doar câteva atingeri și vă puteți stoca în siguranță investițiile în criptomonede. Niciodată nu a fost mai ușor să investești în moneda digitală! Descărcați aplicația Voyager astăzi și începeți să vă faceți investițiile în criptomonede simple, sigure și securizate.

  Experimentați puterea tranzacționării cripto cu Voyager – oriunde vă aflați, oricând doriți. Platforma noastră avansată oferă o execuție rapidă ca fulgerul cu spread-uri strânse pe peste 50+ monede digitale, totul fără a fi nevoie să configurați mai multe portofele sau conturi.

  Care este cel mai important rezultat de îmbunătățit?

  Ce este Voyager crypto
  Cum funcționează voyager schimb

  Nu există două monede care să poată fi schimbate.

  Cu Voyager, puteți încasa criptomonedele și primi dolari americani în cadrul aplicației. Tot ce trebuie să faceți este să conectați un cont bancar extern, să selectați activul digital pe care doriți să îl vindeți și să vedeți cum apar în contul Voyager banii care pot fi transferați direct în altă bancă. Pregătește-te să experimentezi astăzi un mod cu totul nou de a tranzacționa criptomonede!

  Rezervați-vă o bună parte din timp, deoarece completarea sondajului poate dura până la 20 de minute.

  Jeton voyager schimb
  Ce este voyager schimb?

  Voyager nu ține pasul cu creșterea în momentul de față, așa că noii clienți sunt înscriși pe o listă de așteptare și primesc acces la platformă în mod continuu. Neavând un termen definitiv pentru aprobarea contului, s-ar putea să rămâneți cu mâinile în sân în timp ce anticipați cu nerăbdare să profitați de oportunitățile de tranzacționare ale aplicației.

  Ce este Voyager?

  Voyager este un broker de criptomonede care permite clienților să tranzacționeze pe mai mult de o duzină de burse importante. Nu este o bursă; în schimb, utilizează o tehnologie proprie numită Voyager crypto Smart Order Router pentru a oferi acces la zeci de monede de pe numeroase platforme.

  Prezentare generală a comisioanelor cripto Voyager
  Voyager vă oferă acces la tranzacționarea a 57 de valute

  În prezent, bursa acceptă rezidenți din toate cele 50 de state ale Statelor Unite, dar cei din New York nu sunt eligibili. În 2021, Voyager intenționează să se extindă la nivel internațional și să permită persoanelor din afara Statelor Unite să se înscrie.

  Pentru a începe să utilizați Voyager, trebuie mai întâi să descărcați aplicația. Aceasta este disponibilă atât pentru dispozitivele iOS, cât și pentru cele Android. După ce vă creați contul și trimiteți detaliile de verificare a identității (cerute la nivel federal în Statele Unite), puteți depune fonduri în contul dvs. pentru a iniția tranzacționarea, odată ce ați fost verificat de sistemul nostru!

  Criptomoneda ta este în siguranță cu voyager schimb
  Voyager pentru investitori

  Există o listă de așteptare pentru a fi aprobat permanent pentru platformă, prin urmare, este posibil să aveți de așteptat până când veți putea tranzacționa în aplicație.

  Depuneți ușor și convenabil în contul dumneavoastră cu fonduri americane!

  • Depozitele pot fi făcute în dolari americani prin intermediul contului dvs. bancar cu Plaid, prin conectarea acestuia la Plaid. Pentru conturile noi se aplică o limită zilnică de depunere de 10.000 de dolari.
  • Deschideți un portofel care acceptă Basic Attention Token, Bitcoin, Bitcoin Cash, Dash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Tether (USDT), US Dollar Coin (USD) sau Voyager Token și copiați adresa de depunere pe care ați obținut-o din aplicație. Depozitele de criptomonede nu sunt limitate în niciun fel.
  • Prin crearea de tranzacții recurente în contul dumneavoastră, vă puteți automatiza investițiile. Acest lucru permite retragerea de fonduri din contul dvs. bancar extern la intervale de timp specificate pentru a cumpăra criptomoneda pe care o alegeți.
  Instruire cripto pentru Voyager   
  voyager schimb

  Rata dobânzii pentru activele din contul dumneavoastră Voyager variază între 10% și 10% pe an, în funcție de monedă.

  Instruire cripto pentru Voyager   

  Puteți utiliza programul de tranzacționare automată de pe Voyager Crypto pentru a profita de criptomonede în mod automat și eficient. De asemenea, are mai multe instrumente unice care vă vor ajuta să înțelegeți mai bine piața criptomonedelor înainte de a investi.

  Platforma cripto Voyager
  Voyager extinde tranzacționarea criptomonedelor în aplicația sa mobilă

  Pentru a vă oferi cea mai informativă comparație, am selectat doar caracteristicile de top ale fiecărei soluții. Iată selecția noastră de caracteristici de instruire remarcabile:

  • Suntem încântați să anunțăm integrarea Chainlink în Voyager's Node. Voyager Crypto, platforma noastră de bloguri, are articole special concepute pentru începători, permițându-le acestora să înțeleagă povestea fiecărui token și cum pot fi adăugate rapid și ușor în portofoliul lor în câteva minute! Nu ratați șansa de a profita de această oportunitate extraordinară!
  • Cu ajutorul fluxului de știri în timp real despre criptomonede de la Voyager, rămâneți la curent cu cele mai recente știri de pe piață fără efort. Toate detaliile portofoliului dvs., inclusiv monedele și token-urile, sunt furnizate în permanență cu informații fiabile care vă ajută să luați decizii în cunoștință de cauză cu privire la investițiile dvs. Pentru a accesa articolele relevante pentru un anumit proiect, este suficient să dați click pe tickerul acestuia sau să navigați la fila Știri din aplicația propriu-zisă!
  Prezentare generală voyager schimb
  Voyager Criptomonedă revizuire

  Aplicația noastră simplifică procesul de a fi la curent cu evenimentele actuale din domeniul criptomonedelor, permițându-vă să rămâneți la curent cu toate știrile relevante fără efort. În plus, pentru și mai multă comoditate și ușurință în utilizare, fluxul nostru de știri vă permite, de asemenea, să sortați informațiile de piață în funcție de fiecare monedă în parte!

  Sunteți curios să aflați dacă investițiile în criptomonede vă pot ajuta să vă îmbunătățiți finanțele? Folosiți calculatorul pentru a compara două strategii pentru o analiză și mai amănunțită. Știind de câți bani aveți nevoie în funcție de obiectivele, calendarul și rata de rentabilitate dorită, ați putea determina cât timp ar trebui să păstrați fiecare aventură. Acest lucru vă permite să stabiliți un cost țintă atunci când vine momentul să cumpărați sau să vindeți!

  Jeton Voyager
  Cum funcționează Voyager 2023

  Prezentare generală a programului de taxe

  Cu Voyager, aveți întotdeauna garanția că veți plăti un preț corect pentru tranzacțiile dumneavoastră. Dacă găsim un preț mai mic decât cel care v-a fost oferit, vom lua doar o mică parte și vă vom lăsa să păstrați diferența. În acest fel, câștigăm bani doar dacă vă economisim bani.

  Criptomoneda este una dintre opțiuni

  Voyager Crypto 2023 recenzie aplicație
  Cum funcționează Voyager Crypto 2023

  Tranzacționarea a 57 de valute pe mai multe burse este o joacă de copii cu Voyager. Fie că doriți să tranzacționați Bitcoin, Ethereum, Lighting sau orice alt număr de monede Defi și Altcoin – această platformă le are pe toate! Lăsați în urmă stresul de a tranzacționa valute străine folosind Voyager astăzi.

  • Bitcoin (BTC)
  • Cardano (ADA)
  • Algorand (WHAT)
  • Cosmos (ATOM)
  • Avalanche (AVAX)
  • Protocol de gamă (BAND)
  • Jeton de atenție de bază (BAT)
  • Bitcoin Cash (BCH)
  • Bitcoin Satoshi Vision (BSV)
  • BitTorrent (BTT)
  • Rețeaua nervoasă (CKB)
  • Conexiune (COMP.)
  • Dai (DAI)
  • Dash (DASH)
  • Digibyte (DGB)
  • Dogecoin (DOGE)
  • Mazăre (DOGE)
  • Elrond (EGLD)
  • MOTOR (ENJ)
  • Social (EOS)
  • Ethereum Classic (ETC)
  • Ethereum (ETH)
  • Filecoin (FIL)
  • Golem (GLM)
  • Ivy Hashgraf (HBAR)
  • ICX.
  • IOTA (IOT)
  • Rețeaua cibernetică (KNC)
  Ce este Voyager 2023
  Voyager 2023

  Iată câteva dintre motivele pentru care investitorii apreciază aplicația mobilă Voyager:

  • Comenzile sunt întotdeauna plasate în ordinea cea mai naturală posibilă. Comenzile personalizate pentru dispozitive mobile sunt ușor de creat. Pur și simplu introduceți informațiile despre comandă, glisați în sus și așteptați finalizarea comenzii. Voyager a luat măsuri pentru a accelera plasarea comenzii, asigurându-se în același timp că aceasta necesită doar câteva atingeri pe telefon.
  • Aplicația Voyager oferă diverse grafice pentru a urmări creșterea valorii Bitcoin și pentru a prezice viitoarele modele de preț. Cu cea mai recentă versiune a aplicației, puteți crea acum vizualizări personalizate ale graficelor – lucru care nu era posibil în versiunile anterioare. O altă caracteristică utilă este faptul că poți vizualiza spread-urile atât în format orizontal, cât și vertical, în funcție de preferințele tale, prin simpla înclinare a telefonului.
  • Aplicația mobilă Voyager Crypto are, de asemenea, suport pentru autentificarea cu 2 factori, ceea ce asigură că numai tu ai acces la contul tău de criptomonede. La accesarea aplicației Voyager Crypto, vi se va solicita să introduceți un cod primit prin e-mail sau SMS. Acest lucru vă protejează informațiile personale și bunurile împotriva intrușilor ilegali.
  Aplicația Voyager
  Criptomoneda este una dintre opțiuni
  • Atunci când accesați aplicația noastră mobilă, datele în timp real sunt disponibile imediat. Puteți vedea modificarea valorii monedei, deoarece aceasta reacționează imediat la modificările pieței. Atunci când prețurile cresc, vor apărea în verde; dacă există o scădere – roșu; iar atunci când are loc o creștere – albastru. Alături de aceste informații, pentru confortul dvs. sunt furnizate și procentul de modificare a fiecărui produs, rata de capitalizare pe o perioadă de 24 de ore și volumul tranzacționat în această durată.

  Compatibil atât cu dispozitivele Apple, cât și cu cele Android, software-ul Voyager Crypto poate fi accesat cu ușurință – gratuit – fie prin intermediul App Store, fie prin Google Play.

  Voyager vă poate păstra în siguranță activele digitale.
  Voyager este o aplicație pentru investiții în criptomonede

  Voyager vă poate păstra în siguranță activele digitale.

  Voyager este o firmă cotată la bursă, cu sediul în SUA și reglementată. Prin relația sa cu băncile partenere, până la 250.000 de dolari din contul dumneavoastră Voyager este garantat de FDIC.

  Atunci când utilizați Plaid, informațiile dvs. personale și financiare sunt întotdeauna în siguranță. Utilizăm măsuri de securitate standard din industrie, cum ar fi stocarea și transferul de date criptate, pentru a ne asigura că informațiile dvs. nu sunt niciodată compromise. Peste 2.000 de instituții financiare ne încredințează deja datele clienților lor.

  Procesul de jalonare a jetoanelor Voyager
  Voyager crypto broker

  Voyager este potrivit pentru dumneavoastră dacă:

  • Cu excepția orașului New York, aveți reședința în Statele Unite ale Americii.
  • Vă lăudați cu o experiență bogată în investiții în criptomonede.
  • Doriți să puteți tranzacționa într-o varietate de valute fără a fi nevoit să mențineți numeroase conturi de schimb valutar.

  Procesul de jalonare a jetoanelor Voyager

  Deținătorii de jetoane Voyager (VGX) pot alege să își plaseze jetoanele în programul de loialitate. Făcând acest lucru, aceștia câștigă o rată anuală a dobânzii de randament de 7% în primul an. Ulterior, voturile deținătorilor de VGX vor determina viitoarele rate de randament. Cei care își mizează jetoanele în scopuri de guvernanță vor avea o putere de vot suplimentară în cadrul ecosistemului Voyager.

  ARE YOU NEW TO CRYPTO STAKING?