Ce rezervă viitorul pentru criptomonede?

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți

⚡️ Ce criptomonedă are cel mai bun viitor?

✔️Bitcoin are o istorie îndelungată, iar acest lucru vă va ajuta să înțelegeți de ce este atât de important. Bitcoin este și astăzi o investiție valoroasă.
✔️Ethereum 2.0 a revitalizat platforma bazată pe blockchain pentru a oferi o modalitate eficientă și sigură pentru tranzacțiile peer-to-peer fără a se baza pe intermediari
Avalanche
✔️ Monedă în dolari americani
✔️Binance Monedă
✔️Pulsation.
️Earth

⚡️ Cât va valora bitcoin în 2030?

În 2030, Bitcoin ar putea valora 1 milion de dolari.

⚡️ Care este cea mai bună criptomonedă în care să investești în 2023?

Bitcoin este pe cale să atingă o capitalizare de piață remarcabilă de 100 de miliarde de dolari și există peste 1.000 de alte monede digitale care ar putea să vă aducă profituri și mai mari. Investiți cu înțelepciune, deoarece vă așteaptă un potențial de profituri monumentale! Ethereum a explodat cu aproape 600% numai în ultimul an. Rămâne cea mai populară altcoin în rândul investitorilor și al entuziaștilor; mulți văd Ethereum ca fiind mai mult decât o altă criptomonedă.

⚡️ De ce este XRP atât de scăzut?

Cu toate acestea, creșterile de preț ale Ripple au fost extrem de modeste în comparație cu alte criptomonede. După ce US Securities and Exchange Commission a intentat un proces împotriva Ripple în noiembrie 2020, noile creșteri ale prețului XRP au venit oarecum târziu – imediat după sfârșitul anului 2020, în comparație cu majoritatea celorlalte criptomonede. În ciuda faptului că procesul intentat de SEC a făcut ca valoarea XRP să scadă dramatic de la 0,70 dolari la doar 0,20 dolari, experții rămân optimiști cu privire la perspectivele sale și anticipează că ar putea escalada din nou până la 0,75 dolari până la închiderea anului 2021!

⚡️ Este PoS mai bun decât PoW?

Abordarea “Proof-of-Stake” este deseori numită modalitatea ideală de abordare a problemelor criptografice. Metoda PoS este utilizată de o mână de criptomonede, care este mai rapidă și mai sigură decât PoW.

top criptomonede de viitor

Viitorul criptografic

În ultimul an, am văzut cum bitcoin a atins noi maxime istorice, urmate de scăderi puternice și de un interes instituțional tot mai mare din partea marilor companii. În toamna anului 2017, Ethereum a făcut istorie, atingând un vârf remarcabil și devenind a doua cea mai valoroasă criptomonedă în circulație. Administrația Biden manifestă un interes din ce în ce mai activ pentru crearea de noi reguli în jurul criptomonedelor.

Interesul pentru piața cripto a crescut rapid, devenind un subiect fierbinte nu numai pentru investitori, ci și pentru celebrități și oameni obișnuiți. De la investitori experimentați, precum Elon Musk, până la acel tip din liceu care se lăuda mereu cu averea sa în Bitcoin, criptomonedele devin din ce în ce mai populare.

top criptomonede de viitor
Este criptomoneda o investiție bună pentru top criptomonede de viitor?

În multe privințe, 2021 a fost un “an de descoperire”, potrivit lui Dave Ebner, șeful departamentului de dezvoltare la nivel mondial al Gemini. [Criptomoneda] primește multă atenție și acoperire în aceste zile, adaugă el.

Ce vrei să spui prin criptografie?

Acesta este unul dintre motivele pentru care fiecare nou maxim al bitcoin este urmat, de obicei, de un declin substanțial. Este dificil de anticipat încotro se va îndrepta industria cu ani în urmă în viitorul criptomonedelor, dar experții vor urmări subiecte precum reglementarea, acceptarea instituțională a criptomonedelor și altele pentru a înțelege mai bine încotro se îndreaptă piața criptomonedelor.

Ce criptomonedă are cel mai bun viitor?
Care este prognoza top criptomonede de viitor?

Am întrebat cinci experți la ce sunt atenți în sectorul criptografic în viitor și, deși este dificil să facem predicții exacte, am primit câteva răspunsuri interesante:

Reglementarea criptomonedelor

Este de așteptat ca Statele Unite să se angajeze în mai multe discuții privind supravegherea criptomonedelor. În mod specific, reglementarea Stablecoin a fost un subiect fierbinte de dezbatere.

Ce criptomonedă va crește în 2023
top criptomonede de viitor

Congresul Statelor Unite caută modalități de consolidare a măsurilor de securitate și a reglementărilor care vor face Bitcoin mai sigur pentru investitori, făcându-l în același timp mai puțin atractiv pentru infractorii cibernetici.

“Reglementarea este, fără îndoială, una dintre cele mai importante probleme din sectorul cripto din întreaga lume”, a declarat Jeffrey Wang, CEO al diviziei americane a Amber Group, pentru CNBC. “Am îmbrățișa cu entuziasm o reglementare clară”.

Președintele Rezervei Federale a SUA, Jerome Powell, a adus un sentiment de ușurare comunității criptomonedelor, anunțând că nu intenționează să interzică monedele digitale precum Ethereum în America.

Predicții privind criptomonedele
criptomonede de viitor

Gensler a mers atât de departe încât a afirmat că investitorii vor avea “cu siguranță” de suferit dacă nu se implementează nicio reglementare suplimentară. În plus, IRS este dedicat să se asigure că investitorii înțeleg cum să includă moneda virtuală în declarațiile fiscale. Observațiile lui Powell și Gensler sunt congruente cu accentul pus de administrația Biden și de alți legislatori pe reglementarea criptomonedelor în ultimele luni.

Este o tehnologie complexă și riscantă, motiv pentru care multe guverne ezită să o reglementeze. “Există mai multe agenții care pot avea sau nu autoritate asupra tuturor lucrurilor”, spune Wang. “Diferă de la stat la stat”.

Perspectivele viitoare ale criptomonedelor
criptomonede de viitor

SUA ar trebui să continue să exploreze beneficiile criptomonedelor și ale tehnologiei blockchain, implementând în același timp reglementări clare și concise. Acest lucru va permite întreprinderilor și investitorilor să opereze cu certitudine și va contribui la dezvoltarea în continuare a acestei tehnologii inovatoare.

Ce poate implica noua regulă pentru investitori

Proiectul de lege privind infrastructura în valoare de 1.200 de miliarde de dolari pe care președintele l-a promulgat în noiembrie include prevederi privind raportarea fiscală a criptomonedelor, care ar putea ajuta IRS în monitorizarea activității criptomonedelor americane. Experții sunt de părere că investitorii ar trebui să păstreze înregistrări ale tuturor câștigurilor sau pierderilor suferite din activele lor criptografice, indiferent dacă noua legislație este aprobată sau nu.

criptomonede de viitor 2023
Ar trebui să-mi vând criptomonedele?

Noile reglementări ar putea, de asemenea, să simplifice declararea corectă a tranzacțiilor cu criptomonede de către investitori.

Proiectul de lege privind infrastructura în valoare de 1.200 de miliarde de dolari pe care președintele l-a promulgat în noiembrie include prevederi privind raportarea fiscală a criptomonedelor, care ar putea ajuta IRS în monitorizarea activității criptomonedelor americane. Experții sunt de părere că investitorii ar trebui să păstreze înregistrări ale tuturor câștigurilor sau pierderilor suferite din activele lor criptografice, indiferent dacă noua legislație este aprobată sau nu.

Ce criptomonedă va exploda?
Ce criptomonede de viitor în 2023

Pe piețele deja volatile, declarațiile de reglementare ar putea duce la prăbușirea prețului criptomonedelor. Din cauza volatilității pieței, experții financiari sfătuiesc să păstrați orice investiții în bitcoin sub 5% din întregul portofoliu și să nu investiți niciodată bani în ceva ce nu vă puteți permite să pierdeți.

Mulți experți consideră că reglementarea este în cele din urmă benefică pentru acest sector. “Reglementarea rezonabilă este un câștig pentru toată lumea”, potrivit lui Ben Weiss, CEO și cofondator al CoinFlip, o platformă de cumpărare de criptomonede și o rețea de bancomate cripto. “Oferă consumatorilor o mai mare încredere în cripto, dar cred că trebuie să nu ne grăbim și să o facem cum trebuie.”

Ce viitor de criptomonedă mă va face bogat?
Aprobarea unui ETF bazat pe criptomonede

Sunteți pe cale să investiți în criptomonede? Luați o decizie în cunoștință de cauză și cântăriți toate opțiunile! Dacă da, există mai multe modalități de a cerceta și de a evalua potențialul de creștere a valorii diferitelor criptomonede.

Aprobarea unui ETF bazat pe criptomonede

Istoria a fost scrisă în domeniul criptografic odată cu introducerea fondului bitcoin-ETF (exchange-traded fund) al New York Stock Exchange în octombrie anul trecut. Acesta este un punct de cotitură care va revoluționa tranzacționarea criptomonedelor și oportunitățile de investiții. Apariția Bitcoin-ETF reprezintă o tehnică nouă și mai convențională de a cumpăra criptomonede. BITO este Bitcoin-ETF care permite investitorilor să cumpere criptomonede direct de la bursele de criptomonede existente. Criptomoneda este stocată într-un trust, iar investitorii nu trebuie să își facă griji cu privire la volatilitatea prețului criptomonedei sau la custodie.

criptomonedele în viitor
Cât va valora bitcoin în 2030?

Gensler a prezis că oamenii vor dori să înceapă să tranzacționeze cu monede digitale în vara anului trecut, în cadrul Forumului de securitate de la Aspen.

Pe de altă parte, unele persoane susțin că ETF-ul BITO nu este suficient, deoarece, deși este legat de bitcoini, nu îi deține direct. Fondul, în loc să dețină bitcoin în sine, deține contracte futures pe bitcoin. Deși contractele futures pe bitcoin reflectă tendințele generale ale criptomonedelor reale, similare celor observate pe piețele valutare reale, experții susțin că acestea ar putea să nu fie un substitut perfect.

În ultimii ani, SEC a luat în considerare de mai multe ori ETF-urile, dar BITO a fost primul care a fost aprobat.

Cât de sus poate ajunge Etherium?
criptomonedele în viitor

Ce înseamnă pentru investitori faptul că sunt permise cripto-ETF-urile?

Este imposibil de stabilit câți investitori se vor alătura BITO în acest moment, dar fondul a înregistrat deja o activitate de tranzacționare intensă în primele câteva săptămâni. În general, cu cât activele criptomonedei sunt mai accesibile în cadrul investițiilor tradiționale, cu atât mai mulți americani pot investi și pot avea un impact asupra pieței criptomonedelor.

Puteți adăuga criptomonedele în portofoliul dumneavoastră imediat de la același broker la care aveți un cont de pensie sau un alt cont de investiții, în loc să învățați cum să tranzacționați pe o bursă de criptomonede.

criptomonedele în viitor
Există un fond cripto-ETF?

Cu toate acestea, investiția în cripto-ETF-uri, precum BITO, prezintă același risc ca orice altă investiție în criptomonede. Este în continuare o investiție speculativă și volatilă. Dacă sunteți hotărât să vă protejați investiția în Bitcoin, ar putea exista alegeri mai prudente decât tranzacționarea acesteia pe o bursă de criptomonede. Prin urmare, investiția într-un fond de criptomonede ar putea fi cel mai bun pariu. Gândiți-vă cu atenție dacă sunteți dispus să vă asumați riscul ca piața criptomonedelor să se prăbușească, luându-vă investiția cu ea.

Creșterea acceptabilității blockchain în rândul instituțiilor mai mari

Care cripto-ETF este mai bun?
Există un ETF care deține bitcoini?

În 2021, mai multe întreprinderi mari dintr-o varietate de sectoare și-au exprimat interesul și, în anumite cazuri, au investit în criptomonede și în tehnologia blockchain. Până la încheierea anului 2021, AMC a declarat că va putea accepta plăți în bitcoin.

Criptomoneda devine rapid un element de bază al economiei noastre, companii renumite precum PayPal și Square permițând clienților să facă plăți în monedă digitală. Această tendință revoluționează modul în care ne gândim la bani și nu dă semne de încetinire prea curând. În ciuda faptului că a înregistrat pierderi de miliarde de dolari din investițiile în bitcoin până acum în acest an, Tesla continuă să accepte plăți în bitcoin.

Sunt cripto-ETF-uri sigure?
Cum să investiți în cripto-ETF-uri?

CELE MAI BUNE CRIPTOMONEDE NOI PE CARE SĂ LE CUMPERI ÎN 2023

Potrivit experților, până în a doua jumătate a anului 2018, chiar și întreprinderile internaționale mai mari ar putea accelera și mai mult procesul de adoptare. “Ceea ce vedem sunt instituții care se implică în criptomonede, cum ar fi Amazon sau marile bănci”, adaugă Weiss. Un mare retailer precum Amazon ar putea “să declanșeze o reacție în lanț și să ofere legitimitate” prin adoptarea acesteia.

criptomonedele în viitor
Merită cumpărat un ETF Bitcoin?

De fapt, potrivit Business Insider, în ultimele săptămâni, Amazon a dat anunț pentru un “manager de produs pentru moneda digitală și blockchain”. Walmart caută, de asemenea, un specialist în blockchain pentru a conduce strategia sa.

Ce altceva implică adoptarea instituțională pentru investitori?

Mai multe magazine care acceptă criptomonedele nu vor avea prea mult sens pentru majoritatea clienților în acest moment, dar tot mai mulți comercianți vor începe probabil să facă acest lucru în viitorul criptomonedelor. Va trece mult timp până când cineva va decide să cheltuiască Bitcoin pe obiecte sau servicii, dar adoptarea instituțională ulterioară poate duce la cazuri de utilizare suplimentare pentru persoanele obișnuite, ceea ce ar influența ulterior cursurile Bitcoin.

Investitorii instituționali investesc în criptomonede?
Ce proporție de bitcoini sunt deținute de investitori instituționali?

Perspectiva pe termen lung a Bitcoin

De departe cea mai mare criptomonedă în funcție de capitalizarea de piață, Bitcoin ne oferă o privire valoroasă asupra situației actuale a industriei monedelor digitale și ne oferă indicii despre viitorul său. Datorită influenței sale, alte criptomonede îi urmează adesea exemplul – ceea ce face ca aceasta să fie un indicator excelent pentru ceea ce ne putem aștepta de la fiecare sector.

Ce înseamnă adopție în criptografie?
De ce adoptă companiile criptomonedele?

2021 a fost un an monumental pentru Bitcoin, prețul său atingând un vârf fără precedent de 68.000 de dolari în noiembrie! Această creștere depășește reperele anterioare de 60.000 de dolari stabilite în lunile aprilie și octombrie, precum și spirala descendentă până sub 30.000 de dolari, la care s-a asistat în iulie. Consilierii financiari recomandă să alocați doar o cotă de 5% până la 20% din portofoliul dvs. către investițiile în criptomonede, deoarece acestea sunt încă considerate foarte speculative.

Cât va valora BTC în 2030?
Care este valoarea preconizată a Bitcoin peste cinci ani?

Cu cât ar putea crește valoarea bitcoinilor în următoarele luni? Experții prezic că ar putea urca vertiginos până la impresionanta sumă de 100.000 de dolari! Kiana Danyal, autoarea cărții “Cryptocurrency Investing for Dummies”, susține că trecutul Bitcoin poate oferi indicii despre potențiala sa creștere viitoare. Pregătiți-vă; această criptomonedă este pe cale să devină și mai valoroasă!

Potrivit lui Danyal, au existat numeroase creșteri substanțiale ale prețului Bitcoin pe parcursul anului 2011, cu retrageri ulterioare. “Anticipez că Bitcoin va cunoaște volatilitate pe termen scurt și creștere pe termen lung.”

Cât va valora BTC în 2025?
Cât va valora BTC în 2025?

Cât va valora BTC în 2025?

Un alt motiv pentru care investitorii trebuie să aibă o perspectivă pe termen lung este volatilitatea Bitcoin. Nu vă îngrijorați de fluctuațiile pe termen scurt dacă cumpărați având în vedere potențialul de creștere pe termen lung. Cel mai mare lucru pe care îl poți face este să nu te uiți la investițiile tale în criptomonede sau să nu te uiți la “set and forget”. Experții continuă să ne sfătuiască ca atunci când prețul se mișcă în sus sau în jos, să nu vă verificați soldul contului în fiecare zi.

Cât va valora bitcoin până în 2023
Ce implică volatilitatea prețului Bitcoin pentru investitori?

Un alt motiv pentru care investitorii trebuie să aibă o perspectivă pe termen lung este volatilitatea Bitcoin. Atunci când achiziționați cu scopul de a crește pe termen lung, nu vă faceți griji cu privire la orice instabilitate momentană. cel mai mare lucru pe care îl puteți face este să nu vă uitați la investițiile în criptomonede sau să “setați și uitați”. Experții continuă să ne sfătuiască ca atunci când prețul se mișcă în sus sau în jos, să nu vă verificați soldul contului în fiecare zi.

Viitorul cripto este luminos
Cine deține cei mai mulți bitcoini?

Viitorul cripto este luminos

Este adevărat că perspectivele criptomonedelor pot fi diferite, dar nu trebuie să uităm că acestea rămân o formă nouă și speculativă de investiție. Înainte de a vă decide să investiți în criptomonede, nu uitați că nu există garanții; asigurați-vă că cheltuiți doar ceea ce sunteți de acord să pierdeți eventual și că aveți o perspectivă extinsă asupra investiției dumneavoastră.

Criptomonedele: un viitor luminos

“Dacă v-ați trezi într-o dimineață și ați descoperi că criptomonedele au fost interzise de țările dezvoltate și că și-au pierdut valoarea, ați fi O.K.?” Potrivit lui Frederick Stanild de la Lifewater Wealth Management din Atlanta, Georgia, “Nu ar fi nasol?”.

Păstrați-vă investițiile mici și evitați să puneți investițiile în criptomonede înaintea altor obiective financiare, cum ar fi fondurile de pensii și plata datoriilor.

Criptomonedele: un viitor luminos
Viitorul NFT-urilor

NFT-urile, sau token-urile nefungibile, sunt un tip de criptomonedă care este unică și nereplicabilă. Acest lucru le face perfecte pentru a reprezenta active digitale sau obiecte de colecție virtuale. Spre deosebire de alte criptomonede, NFT-urile nu pot fi divizate sau combinate, ceea ce face ca fiecare să fie complet unic.

Viitorul NFT-urilor

Cu toate acestea, persoanele fizice nu sunt încă sigure dacă NFT-urile sunt pe termen lung sau sunt doar un moft. Potrivit datelor DappRadar, în iunie, vânzările de NFT au scăzut la mai puțin de 1 miliard de dolari – prima dată când au scăzut sub această valoare în ultimele 12 luni.

Mulți experți nu sunt de acord dacă recenta creștere a popularității NFT-urilor este rezultatul unei bule sau din cauza contractelor inteligente valoroase pe tehnologia blockchain. Deși unii ar putea vedea acest lucru ca pe o preluare nerușinată de bani, alții sunt convinși că este vorba de mult mai mult decât atât.

Cât ar putea valora bitcoin în 20 de ani?
Ce implică volatilitatea prețului Bitcoin pentru investitori?

Humphrey Yang, expert în finanțe personale și creatorul HumphreyTalks, consideră că NFT-urile sunt la modă în acest moment, dar crede că vor rămâne pe termen lung. “Peste 10 sau 20 de ani, cred că vor fi încă pe piață. Cât de mult le vom folosi – asta nu știu”, spune el. “Oamenii vor găsi în continuare întotdeauna o anumită valoare în comunități, dar aplicațiile mai largi ale NFT-urilor vor fi mai interesante.”

Dovezile recente sugerează că piața ar putea intra într-o perioadă de răcire. Potrivit unui raport realizat de Chainalysis, la începutul acestui an, aproximativ un milion de conturi cumpărau sau vindeau în mod activ NFT-uri, dar acest număr a scăzut semnificativ, ajungând la doar 491 de mii. Mulți experți anticipează că piața NFT va continua să scadă din diverse motive, cum ar fi scăderea prețurilor criptomonedelor, ratele inflației,…etc.

Potrivit Chainalysis, creșterea NFT-urilor a încetinit după un an exploziv în 2021.

Ce implicații are declinul NFT pentru investitori

Pe parcursul anului trecut, oamenii au cumpărat NFT-uri din diverse motive: unii ca investiții, în timp ce alții le-au considerat pur și simplu distractive sau plăcute. Din nefericire, activele digitale s-au devalorizat semnificativ, având în vedere că piața criptografică s-a prăbușit recent în valoare.

Ce implicații are declinul NFT pentru investitori
Ce implicații are declinul NFT pentru investitori

Potrivit lui Yang, investiția în NFT este mai periculoasă decât în criptomonede, deoarece oamenii le cumpără cu efect de levier. El afirmă că oamenii nu își dau seama că joacă jocuri de noroc și le cumpără pentru valoarea de divertisment.

NFT-urile sunt mai riscante și mai speculative decât criptomonedele, așa că ar trebui probabil să vă feriți de ele. Specialiștii financiari sugerează ca investitorii pe termen lung să își mențină partea de investiții în criptomonede la un nivel minim (în mod ideal, nu mai mult de 5%), alocând-o între Bitcoin și Ethereum, în loc de NFT-uri.

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți