EOS: Un ghid cuprinzător al platformei de aplicații descentralizate

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți

⚡️ La ce se utilizează EOSIO?

Pentru companiile și dezvoltatorii care au nevoie de un protocol blockchain fiabil și de înaltă performanță pentru contracte inteligente, dApps sau registre distribuite, EOSIO este răspunsul. Creat de Block. One în 2018 pentru a aborda problemele de scalabilitate și de utilizare ale arhitecturilor existente, EOSIO poate gestiona milioane de tranzacții pe secundă fără taxe de tranzacție!

⚡️ Care este diferența dintre EOSIO și EOS?

EOS este o criptomonedă care rulează pe blockchain-ul său. EOSIO este un blockchain open-source în curs de dezvoltare pe care îl guvernează Block

⚡️ Este EOSIO un blockchain?

Dezvoltat de Block, EOSIO este un protocol software bazat pe blockchain adaptat pentru a alimenta întreprinderile și aplicațiile descentralizate (dApps). Mecanismul său de consens de tip “delegated Proof of Stake” (dPoS) îi permite să proceseze mii de tranzacții pe secundă cu taxe nominale. Pe lângă funcțiile de recuperare a conturilor și de gestionare a identității care fac platforma atractivă pentru dezvoltatorii care construiesc aplicații, criptomoneda sa nativă – EOS – menține funcționarea rețelei, încurajându-i în același timp pe utilizatorii săi.

⚡️ De ce este EOS o investiție bună?

Cu un randament ridicat și profituri potențiale pe termen lung, tehnologia blockchain a EOS.IO poate revoluționa industriile și afacerile. Această tehnologie avansată permite aplicațiilor să îmbunătățească performanța prin optimizarea utilizării resurselor informatice. Mai multe elemente cheie se află în spatele viitoarei creșteri a valorii EOS – o echipă de dezvoltare experimentată care lucrează la progresul său, mai multe dApps care sunt construite pe baza acestuia, plus o curiozitate tot mai mare față de criptomonede & descoperiri blockchain în general!

Cât costă eos

Ce este cripto EOS?

EOS/EOS.IO este o platformă blockchain care poate schimba modul în care construim aplicații distribuite la scară industrială. Ea oferă o bază solidă pentru acest proces.

EOS își propune să facă dezvoltarea dApp ușor de utilizat și de utilizat în afaceri, spre deosebire de Ethereum și de alte sisteme blockchain mai vechi.

Este EOS mai bun decât Ethereum
Ce este EOS în tranzacționare?

Principalele dezavantaje ale blockchain, în ceea ce privește scalabilitatea, împiedică răspândirea acestuia.

Ce este Dogecoin? Cum funcționează?

Utilizarea sarcinilor platformei necesită timp și efort, deoarece utilizatorii trebuie să plătească o taxă de gaz pentru a utiliza orice dApps construită pe aceasta. Acest lucru face ca sistemul să fie extrem de incomod pentru persoanele care, de obicei, nu optează pentru ceva care le percepe taxe de fiecare dată când efectuează tranzacții.

Are EOS un viitor
Ce face ca EOS să fie diferit?

Cu EOS, clienții pot scala pe verticală și orizontală pentru a asigura performanța neîntreruptă a aplicațiilor – o caracteristică pe care alți furnizori de blockchain nu o oferă. În plus, EOS se mândrește cu o platformă sigură care poate gestiona cu promptitudine mii de tranzacții pe secundă! Acest lucru o face incredibil de avantajoasă atunci când furnizează servicii web, cum ar fi autentificarea criptografică.

Tipuri de criptografie

 • Contractele inteligente EOS.
 • Aplicații de stocare în cloud dApps
 • Autentificarea utilizatorilor etc.

Nevoile acestora au fost examinate în detaliu pentru a asigura satisfacția maximă a întreprinderilor, dezvoltatorilor și promotorilor din cadrul ecosistemului EOS.

Care sunt cei mai importanți factori de succes pentru o platformă dApp?
Ce este EOS în blockchain
 • Eliminați pe cât posibil comisioanele de tranzacționare. Capacitatea de a efectua milioane de tranzacții pe secundă.

Să explorăm pe scurt trăsăturile unei platforme dApp de succes înainte de a analiza în profunzime platforma EOS.

Visul de venit pasiv Crypto: Agricultură de randament

Care sunt cei mai importanți factori de succes pentru o platformă dApp?

Pentru ca aplicațiile descentralizate să aibă succes în rândul publicului lor țintă, trebuie să se întrunească numeroase elemente.

Reușita aplicațiilor descentralizate necesită mai multe elemente cheie, inclusiv, dar nu numai, următoarele:

De ce a eșuat EOS
Ce este EOS: Cum funcționează EOS Blockchain?
 • Acestea susțin o bază mare de utilizatori. Platforma dApp trebuie să fie scalabilă, astfel încât milioane de utilizatori să o poată utiliza fără întrerupere.
 •  Utilizare gratuită. Aplicația trebuie să fie gratuită pentru utilizatori și ușor de actualizat pe orice sistem blockchain. Utilizatorii vor ezita să reutilizeze aplicația dacă trebuie să plătească o taxă de tranzacție.
 •  Scăzut. O aplicație descentralizată ar trebui să funcționeze cu o latență cât mai mică pentru a asigura o bună interacțiune cu utilizatorul.
 •  Performanță paralelă și consecventă O dApp pe orice platformă blockchain ar trebui să permită procesarea paralelă pentru a distribui volumul de muncă și a economisi timp. O aplicație descentralizată ar trebui să permită, de asemenea, numeroase operațiuni secvențiale pentru a evita greșeli precum dubla cheltuire.
Care sunt aspectele tehnice ale EOS?
Înțelegerea EOS și EOSIO

Care sunt aspectele tehnice ale EOS?

Ce face ca platforma blockchain EOS să iasă în evidență? Caracteristicile sale tehnice sunt de netăgăduit, iar aici este o listă pe care ar trebui să o cunoașteți:

Cei mai buni indicatori tehnici pentru Crypto și Stocks

Robustețe

Care sunt cele 6 componente ale EOS
Este EOS o criptomonedă privată?

Capacitatea unui blockchain de a procesa multe tranzacții pe secundă este destul de complexă din cauza necesității de a obține un acord la nivelul întregii rețele pentru validarea acestor operațiuni. Această problemă restricționează semnificativ interacțiunea cu utilizatorii, astfel încât este esențial să se asigure că sistemul ales are capacități puternice de scalabilitate – cum ar fi EOS, o criptomonedă privată.

Visa efectuează 1.667 de tranzacții pe secundă, în timp ce Paypal efectuează 193. Bitcoin efectuează 3-4 tranzacții pe secundă, în timp ce Ethereum este ușor superior, cu 20. Mecanismul distribuit de confirmare a acțiunilor (DPOS) al EOS permite milioane de tranzacții pe secundă.

Cardano vs Ethereum: Diferențele

Flexibilitate

O eroare de codare dezastruoasă a lovit Organizația Autonomă Descentralizată (DAO) în 2016, pierzând o treime din fondurile sale. În consecință, aceasta a fost împărțită în două blockchains independente și în token-urile lor corespunzătoare.

Care sunt conceptele EOS
Cum pot cumpăra EOS?
 • Ethereum Classic este o dovadă a imutabilității și a păstrării principiilor de validare anterioare, chiar și după ce baza de cod a Ethereum a fost modificată.
 •  Ethereum utilizează un blockchain cu algoritmi de validare inovatori, în timp ce EOS se apără cu încredere împotriva unor astfel de slăbiciuni folosind abordarea DPOS. În cazul unor erori sau atacuri ale dApp-urilor, anumiți furnizori de blockchain pot opri temporar executarea dApp-urilor până la remedierea acestora.

Prin intermediul sistemului de permisiune, sunteți responsabil pentru cine vă poate vizualiza informațiile confidențiale.

Prin intermediul sistemului de permisiune, sunteți responsabil pentru cine vă poate vizualiza informațiile confidențiale.
Modelul EOS

Căutați un ghid simplu de urmat pentru a configura scheme de permisiuni personalizate în cadrul organizației dumneavoastră? Atunci nu mai căutați – în acest articol, vă vom arăta cât de ușor poate fi să utilizați EOS și să personalizați drepturile fiecărui utilizator!

Puteți crea aplicații mai fiabile fără a porni de la zero, stabilind autorizații pentru a proteja o anumită caracteristică a contractului inovator EOS și împărțind permisiunile necesare pentru activarea acesteia în diferite conturi cu ponderi de autoritate diferite. Este o capacitate benefică care simplifică progresul dezvoltatorilor în codificarea aplicațiilor.

Arhitectura tehnică EOS
Este EOS ucigașul lui Ethereum?

Toate aplicațiile descentralizate construite pe blockchain EOS pot fi actualizate. Utilizatorii pot instala fără efort și se pot bucura de cele mai recente actualizări pe dispozitivele lor cu doar câteva clicuri. De asemenea, dezvoltatorii pot modifica funcțiile existente sau schimba logica aplicației, după cum este necesar. Contractele inteligente EOS ireversibile create unilateral sunt, de asemenea, o posibilitate. Cu toate acestea, astfel de soluții se bazează mai degrabă pe discreția dezvoltatorului decât datorită restricțiilor de protocol.

Ghid de arbitraj Crypto

DPOS reduce consumul de energie al EOS în comparație cu alte platforme.

În cadrul EOS, guvernanța este facilitată prin integrarea jurisdicției și a alegerii legii în normele stabilite, realizată printr-o cartă cu caracter obligatoriu din punct de vedere juridic. Fiecare tranzacție EOS include un hash de constituție, obligând utilizatorii să adere la document.

Care este diferența dintre conturi și portofele în EOS?
Este EOS o monedă verde?

EOS permite procesarea în paralel a contractelor inteligente prin:

 • Scalabilitatea orizontală îmbunătățește ratele de tranzacționare prin încorporarea unor sisteme și calculatoare diferite în fondul de resurse, în timp ce scalabilitatea verticală îmbunătățește vitezele de tranzacționare prin creșterea puterii de procesare a calculatoarelor.
 •  Comunicarea care nu este sincronă Nu este necesar ca toate părțile implicate să fie prezente simultan pentru a comunica.
 •  Interoperabilitatea se referă la capacitatea unui sistem informatic de a comunica și de a utiliza datele în mod semnificativ.
 •  Ethereum funcționează în mod defensiv ca un supercomputer descentralizat, dar EOS duce această idee la un nivel superior. Este un sistem de operare cu funcții integrate care sunt benefice pentru afaceri și ușor de utilizat.
Cum îmi accesez portofelul EOS
Care este unicitatea EOS?

Care este diferența dintre conturi și portofele în EOS?

În contextul infrastructurii EOS, un portofel EOS este un depozitar pentru perechile de chei publice și private necesare pentru a autoriza tranzacțiile blockchain.

Software-ul EOS care gestionează portofelele și stochează cheile private este EOS. Portofelele sunt accesate cu ajutorul Cleos (un instrument de linie de comandă EOS).

EOS urmează un format de cont diferit față de alte criptomonede. Conturile EOS sunt comparabile cu identificatorii de rețea, care acordă drepturi de acces.

Ce este un cont EOS
Ce limbaj de programare folosește EOS?

În mod implicit, EOS are două niveluri de permisiune pentru partajarea unui singur cont între mai mulți utilizatori. Acesta vă permite să personalizați accesul membrilor echipei dvs. în funcție de rolurile și responsabilitățile acestora.

Criptomoneda are ore de tranzacționare?

 • Cu permisiunea proprietarului, aveți control complet asupra persoanelor care dețin contul dvs.
 •  Activ – Utilizatorii au dreptul de a controla datele lor. Această autorizație specială, necesară pentru transferurile de bani, sondajele furnizorilor și alte transformări de nivel înalt, este un caz perfect de drept activ.

Dacă aspirați să construiți și să susțineți aplicații bazate pe JavaScript, atunci Node.js este necesar pentru a vă îndeplini visul.

Menținerea conturilor și a portofelelor separate este esențială pentru menținerea securității.

Cât costă EOS dApps?
Sistemul de operare corporativ (EOS) în acțiune

Cât costă EOS dApps?

Costul dezvoltării unei dApp pe EOS depinde în principal de trei factori: tipul și cantitatea de resurse utilizate, precum și alocarea resurselor. Să analizăm în detaliu fiecare dintre aceste aspecte.

Conturile necesită trei tipuri distincte de resurse în ecosistemul dApp:

Cumpărați primul dumneavoastră Crypto? 10 lucruri pe care ar trebui să le știți

 • RAM – memorie de stat.
 •  Rețea – lățime de bandă și stocare a jurnalelor
 •  CPU – calcul și calcul nefinalizat
 •  Utilizarea resurselor
Cum îmi accesez portofelul EOS
Cum se deosebește un cont de un portofel?

Memoria de stare RAM păstrează starea curentă a computerului și stochează eficient toate informațiile relevante pentru un acces rapid.

Tehnologia Blockchain permite un registru securizat și lipsit de încredere care înregistrează tranzacțiile dintre două părți, oferind în același timp verificabilitate. Tranzacțiile sunt organizate în blocuri și apoi legate între ele pentru a crea lanțul – fiecare bloc conținând date esențiale accesibile prin intermediul structurii logice a unei aplicații. Printre exemplele de date utile din blockchain se numără registrele de comenzi și soldurile conturilor.

Este un portofel digital același lucru cu un cont bancar?
Lățime de bandă crescută

Lățime de bandă crescută

Fiecare tranzacție pe care o efectuează o persoană consumă lățime de bandă de rețea, calculată prin împărțirea mediei zilnice în octeți din cele trei zile precedente și apoi prin luarea valorii medii.

Cele mai bune 10 burse descentralizate (DEX)

Performanța CPU

Ce este un portofel EOS
Este gratuit un cont EOS?

Pentru a determina media CPU consumată cu fiecare acțiune sau tranzacție a utilizatorului, calculăm o medie pe trei zile prin împărțirea numărului total de microsecunde utilizate în acest interval de timp.

Rețea, CPU – Stivuire

Cantitatea de jetoane din contractul de însumare pe 3 zile determină lățimea de bandă disponibilă. Are loc o monitorizare a utilizării rețelei și a CPU, iar dacă limitele sunt depășite, se alocă resurse suplimentare de lățime de bandă și CPU. Pe măsură ce timpul avansează, lățimea de bandă de rețea și CPU utilizată este eliberată automat, permițând refolosirea jetoanelor.

RAM

Care sunt alternativele de utilizare a unei dApp eos crypto?
Un ghid complet pentru a înțelege conturile eos crypto


Atunci când se cumpără RAM în cantități mari, este necesară respectarea algoritmului Bancor, care funcționează pe baza ratelor pieței. Acest algoritm evaluează rata predominantă de pe piață și determină cantitatea de RAM care poate fi achiziționată. Este important de reținut că rata pieței se poate schimba în orice moment, așa că este esențial să fiți pregătiți pentru astfel de fluctuații atunci când folosiți algoritmul Bancor. În plus, achiziționarea RAM în tranșe mai mari atunci când se fac achiziții în vrac este recomandabilă pentru a atenua riscurile de volatilitate.

Odată achiziționată, memoria RAM poate fi utilizată pentru dezvoltarea dApp sau ca garanție pentru jalonare și alte activități. Cu o cantitate potrivită de RAM, vă puteți alimenta eficient afacerea sau proiectul de dezvoltare fără probleme.

Care sunt alternativele de utilizare a unei dApp EOS?

Ubuntu Energy Ledger
eos crypto

EOS a primit o primire entuziastă din partea pasionaților de blockchain, numeroase aplicații fiind deja stabilite pe platformă și multe altele fiind în curs de dezvoltare. Haideți să explorăm câteva dintre aceste programe pentru a descoperi potențialele lor oportunități!

EOS Knights, un joc RPG bazat pe blockchain, este una dintre cele mai populare aplicații. Jucătorii pot să crească și să lupte cu creaturi virtuale, câștigând în același timp recompense în jetoane EOS. Este o modalitate excelentă de a-i introduce pe nou-veniți în criptomonede, pe măsură ce învață să se joace cu bani digitali.

Ubuntu Energy Ledger

Ubuntu Energy Ledger este o piață revoluționară de energie curată construită pe blockchain-ul EOS. Scopul nostru este de a împuternici națiunile africane cu energie regenerabilă la costuri reduse și de a furniza energie electrică pentru 4 miliarde de locuințe până în 2030. Microcreditele și investitorii sunt esențiali pentru a ajuta întreprinderile mici, gospodăriile și comunitățile să facă tranziția către producția de energie verde. Împreună putem face ca această viziune ambițioasă să devină realitate!

Cine sunt fondatorii eos crypto?
Ce sunt criptomonedele și un portofel?

Hrana este disponibilă pentru toți jucătorii

Cardurile EBT permit familiilor cu venituri mici să cumpere alimente și alte produse de primă necesitate. Un procent impresionant de 45% dintre portoricani folosesc scaune cu rotile, format din persoane cu dizabilități (22%), mame, copii mici și persoane în vârstă. Prin furnizarea de carduri EBT pe platforma blockchain EOS, putem ajuta aceste comunități să aibă o mai mare putere financiară de cumpărare și să aibă acces la alimente sănătoase.

Cum pot primi monede EOS fără a fi nevoit să plătesc pentru ele?

Cine sunt fondatorii EOS?

Protocolul EOS a fost înființat în 2017 de către Block-one, avându-i la conducere pe directorul general Dan Larimer și pe președintele Brendan Blumer. Înainte de a dezvolta EOS, dezvoltatorul Blockchain Larimer făcuse deja valuri în industrie prin crearea BitShares- prima bursă descentralizată de criptomonede- și Steemit, primul proiect de media socială cripto.

Cine sunt fondatorii eos crypto?
Cine sunt fondatorii eos crypto?
Larimer este actualul director de tehnologie al Block și arhitectul principal al software-ului EOS.

Concluzie

EOSIO, sau EOS, este cea mai avansată tehnologie blockchain din lume. Toate aplicațiile descentralizate construite cu această platformă au valoare și utilitate în lumea reală, ceea ce o face o alegere ideală pentru jocuri de noroc, jocuri de noroc, servicii de taxi, aplicații de streaming de muzică, sisteme de urmărire a fitness-ului și soluții de plată digitală. Cu gama sa vastă de capacități și utilizări dincolo de aceste industrii, nu există nicio limită pentru ceea ce puteți crea!

Aplicațiile descentralizate ale monedei EOS au făcut progrese semnificative în a deveni mai sigure, mai rapide și mai rentabile decât alte aplicații blockchain. În plus, având în vedere dovezile succesului său de până acum și datorită tendințelor actuale, este previzibil că EOS ar putea oferi recompense substanțiale pentru o gamă largă de scopuri comerciale cândva în viitor. Nu este de mirare de ce mulți îl consideră un lider în tehnologia blockchain!

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți