Cele mai bune criptomonede de cumpărat pe Reddit în 2023

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți

⚡️ Ce este un crypto Reddit?

Cu o reputație internațională, criptomoneda este o monedă digitală foarte sigură care facilitează tranzacțiile pe internet. Fie că trebuie să achiziționați bunuri sau servicii, criptomoneda oferă o modalitate de plată sigură și de încredere. O mare parte din atenția acordată acestor monede nedetectabile are legătură cu tranzacționarea pentru profit, speculatorii împingând uneori prețurile în sus.

⚡️ Ce este cripto?

Orice tip de monedă care există în formă digitală sau virtuală și care utilizează criptografia pentru a securiza tranzacțiile se numește criptomonedă. Criptomonedele nu au un administrator centralizat sau un organism de reglementare; în schimb, sistemul descentralizat urmărește tranzacțiile și creează noi monede digitale.

⚡️ Sunt criptomonedele bani reali?

Criptomonedele sunt active virtuale care pot fi utilizate ca investiții și pentru tranzacții online. Se tranzacționează bani reali pentru achiziționarea de “monede” sau “jetoane” într-un anumit tip de criptomonedă. Faceți o strategie financiară solidă cu un consilier financiar competent.

⚡️ Merită să investești în criptomonede?

Deși investiția în active în criptomonede implică un risc ridicat, recompensele ar putea merita. Dacă doriți să aveți acces imediat la cererea de monedă digitală, criptomonedele sunt o investiție bună. Cumpărarea de acțiuni la companii care se ocupă de criptomonede este o opțiune mai sigură, dar potențial mai puțin profitabilă.

Crypto de pe reddit

Reddit este un loc frecventat de mulți investitori care caută sfaturi, inclusiv de cei interesați de criptomonede. Utilizatori din întreaga lume fac predicții despre monedele lor preferate pe acest popular forum online. Pentru a descoperi ce monedă digitală ar putea urca vertiginos, Reddit este sursa ta de bază pentru a obține informații valoroase. Înscrieți-vă și veți fi ținut la curent cu cele mai noi mișcări și actualizări din acest domeniu, ceea ce vă va permite să faceți predicții solide.

Care este cea mai bună Crypto de pe reddit
Care este cea mai bună criptomonedă în care să investești în 2023?

În această postare, analizăm cele mai bune criptomonede de cumpărat chiar acum pe Reddit, pe baza tendințelor actuale, a feedback-ului utilizatorilor și a celor mai excelente comunități și abonamente de criptomonede Reddit.

O privire mai profundă asupra celor mai importante criptomonede în care să investești pe Reddit

Cele zece proiecte enumerate mai sus sunt considerate cele mai bune criptomonede în care să investești pe criptomoneda Reddit datorită echipei lor de dezvoltare musculoasă și a potențialului de creștere, deoarece și-au stabilit o reputație de excelență. Haideți să trecem în revistă fiecare dintre aceste proiecte în parte pentru a vă asigura că aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a lua o decizie avizată:

Care este cea mai bună criptomonedă în care să investești acum
Care este cea mai bună cripto reddit în care să investești în 2023?

Pe Reddit, cea mai importantă criptomonedă de cumpărat este Lucky Block (LBLOCK).

Cea mai populară platformă de crypto-gaming de pe Reddit este Lucky Block. Aceasta oferă o nouă modalitate de a participa la extrageri de jackpoturi și de a câștiga premii folosind tehnologia blockchain.

Blocul norocos al Binance Smart Chain (BSC) le permite utilizatorilor să cumpere bilete și să concureze în cadrul unor extrageri zilnice de premii, cu jackpot-uri distribuite la LBLOCK. Cel mai popular subreddit de criptomonede de pe Reddit a fost subredditul Lucky Block, care a primit cele mai multe puncte în timpul creșterii Coindicatorilor în primul trimestru, de la 65 la puțin sub un cent pe zi. Câștigă popularitate pentru că este un proiect legat de cripto cu accent pe jocuri, ceea ce este rar.

Crypto de pe reddit
Este Dogecoin o investiție bună?

BLOCK este un token BEP-20 nativ Lucky Block emis pe PancakeSwap la 0,00020 dolari în ianuarie 2023. Tichetul a oferit randamente de patru cifre în primele săptămâni de tranzacționare înainte ca impulsul să încetinească după un maxim record în februarie. Având în vedere că LBLOCK este acum oferit la un cost redus, este momentul optim pentru a intra în această scădere și a profita de recompensele sale. Având în vedere recenta scădere a prețului său, acum ar putea fi un moment înțelept pentru a investi în jetoane LBLOCK cât timp acestea sunt încă relativ accesibile.

Piața ICO-urilor a fost înnebunită, dar criptomoneda Lucky Block a evitat o mare parte din agitație. În ciuda faptului că a început la 0,00 dolari, valoarea monedei a urcat vertiginos la 7 cenți în mai puțin de șase ore. După această ascensiune fulminantă, prețul a scăzut treptat timp de aproape o lună, până când a primit o atenție amplificată din partea presei și a investitorilor, ceea ce a alimentat revenirea sa bruscă pe parcursul a numeroase zile.

Primele extrageri Lucky Block sunt programate să înceapă în mai 2023, iar utilizatorii BLOCK pot cumpăra bilete. Biletele costă 5 dolari fiecare, dar utilizatorii care își leagă zilnic portofelele de site vor avea acces gratuit la extragerea loteriei. Utilizatorii care păstrează BLOCK în portofelele lor vor fi recompensați cu o parte din jackpot.

criptomonedă reddit
Cele mai bune zece criptomonede pe care să le cumperi acum pe Reddit

Defi Coin (DEFC) este cea mai bună criptomonedă de pe Reddit în industria Defi.

Logo-ul DEFC este o abordare pentru a vă crea propriul logo. Acest format a fost creat de M. Unger folosind Photoshop și GIMP. Ar putea fi o strategie mai bună, dar o puteți folosi pentru a vă inspira designul. DEFC înseamnă “Digitalisation of Financial Customer Engagement” (Digitalizarea angajamentului clienților financiari).

Defi Swap este un exchange descentralizat (DEX) găzduit de Binance Smart Chain, iar token-ul său nativ este DeFi Coin. Deși Defi Coin a fost lansat în mai 2021, unele probleme de dezvoltare au provocat câteva eșecuri. În ciuda acestui fapt, prețul DEFC a crescut cu aproximativ 300% la doar câteva ore după ce tokenul a debutat pe bursa descentralizată PancakeSwap.

care este cel mai bun cripto pentru a cripto reddit
Crypto de pe reddit

Defi Swap este una dintre cele mai bune burse de schimburi Defi din lume, permițând persoanelor fizice să facă schimb, să liciteze și să câștige plăți ale dobânzii prin agricultură. Deoarece DEFC depinde de creșterea ecosistemului Defi Swap, acesta beneficiază de pe urma succesului bursei. Acest lucru este evidențiat de creșterea valorilor de la debutul Defi Swap, care a înregistrat o creștere semnificativă a prețurilor.

Cu arhitectura sa de rețea pe două niveluri, DEFC oferă investitorilor caracteristici și avantaje unice. Iată câteva dintre avantajele pe care le oferă deținerea unei monede Defi Coin.

Polkadot (DOT) este o platformă de comunicare nouă, de mare anvergură, cu o viziune pe termen lung.

Are Polkadot un viitor
Este Polkadot o investiție bună?

Polkadot este o criptomonedă excelentă în care să investești dacă ești în căutarea celei mai bune criptomonede Reddit cu potențial pe termen lung. Polkadot este o altcoin foarte căutată și promite să revoluționeze industria blockchain prin rezolvarea problemelor de interoperabilitate care persistă de ani de zile. Fiind o rețea cu mai multe lanțuri, Polkadot permite rețelelor individuale să comunice, crescând semnificativ eficiența schimbului de date.

Este o evoluție revoluționară, deoarece, pe măsură ce crește acceptarea criptomonedelor, va deveni din ce în ce mai esențială cerința ca diferite blockchains să interacționeze. Capacitatea Polkadot de a oferi această soluție face din el un proiect cu un mare potențial pe termen lung.

Jetonul DOT este esențial pentru guvernanța operatorului de rețea Polkadot și pentru mecanismele de feedback ale ecosistemului. Fiind criptograficul de bază pentru aplicațiile de generație următoare, DOT va deveni mai valoros pe măsură ce dApps vor fi construite pe Polkadot.

Bitcoin (BTC) este standardul de aur al criptomonedelor, permițând investitorilor pricepuți să o achiziționeze la un preț redus.

Care va fi valoarea bitcoin în 2023
În ce criptomonedă să investești în 2023?

CoinMarketCap spune că Bitcoin (BTC) este cea mai căutată monedă digitală la nivel mondial. Deși a înregistrat fluctuații ale valorii în ultima vreme, aplicațiile sale primare rămân solide, cu peste 15K companii din întreaga lume care acceptă plăți Bitcoin și peste 14K ATM-uri operaționale în întreaga lume!

Bitcoin revoluționează lumea în timp ce tulburările financiare cresc în mai multe părți ale globului. Ceea ce a fost cândva o criptomonedă de nișă a crescut în valoare cu fiecare zi care trece, iar milioane de dolari sunt schimbate zilnic cu ajutorul tranzacțiilor BTC. Această monedă digitală se află în pragul de a revoluționa modul în care privim banii, atrăgând zilnic noi investitori în rândurile sale. Moștenirea sa se va face simțită pentru generațiile următoare!

Cum va fi bitcoin în 2025 cripto reddit
Cât va valora Bitcoin în 2023?

Cel mai cunoscut broker de Bitcoin și criptomonede, Coinbase.com, percepe comisioane cuprinse între 0% și 1%.

Finanțe. De la înființarea sa, Finance a devenit una dintre cele mai rentabile opțiuni pentru achiziționarea de criptomonede. De la interfața lor prietenoasă și până la ratele competitive, nu este de mirare de ce utilizatorii au făcut din ei o alegere de bază atunci când caută soluții financiare alternative. Pe scurt, este un APY. Finance este o tehnică de creștere a veniturilor care permite persoanelor fizice să descopere cele mai mari pariuri pe diverse platforme Defi. Întreaga procedură este complet automatizată cu APY. Finance ia un mic procent din profituri.

Va crește Ripple în 2023
cele mai promițătoare cripto 2023 reddit

APY. Criptomoneda protocolului financiar, APY, este parte integrantă în menținerea sistemului – deținătorii de token-uri pot vota nivelurile de risc pentru dezvoltarea culturilor și metodele de împărțire a profitului. În plus, APY este utilizat pentru a evidenția orice depozit făcut în fondul de lichidități al protocolului; Cu toate acestea, tokenul funcționează la fel de bine ca o investiție speculativă. Comunitatea de finanțeAPY.TheAPY.The nu este mare în acest moment, dar a câștigat tracțiune recent, cu mai multe discuții pe r/DeFi – acest lucru sugerează o creștere potențială în viitoarele backup-uri de la utilizatori.

Ripple (XRP) este o criptomonedă bine-cunoscută, cu un număr mare de adepți pe Reddit.

Care va fi prețul XRP în 2023
Este XRP o investiție bună în 2023?

Ripple se evidențiază ca o criptomonedă stelară pentru investitori datorită capacității sale de a transforma complet plățile internaționale. Ripple este numele organizației care a creat RippleNet, o rețea descentralizată care permite oamenilor și companiilor să facă rapid plăți ieftine.

În comparație cu rețeaua SWIFT standard, care poate dura până la trei zile pentru plăți, criptomoneda XRP a RippleNet permite procesarea aproape instantanee a plăților și este mult mai eficientă.

Care va fi prețul XRP în 2023
Cât valorează XRP în 2023

În ultimele săptămâni, Ripple a suferit o scădere semnificativă a capitalizării de piață, pe măsură ce lupta cu SEC continuă. Zvonurile potrivit cărora procesul este înainte de termen s-au întețit, determinând mulți utilizatori Reddit să prezică faptul că XRP ar putea înregistra o creștere substanțială a prețului.

Ethereum (ETH) este cea mai bună rețea blockchain pentru o varietate de aplicații.

Ethereum este o altă alegere populară pentru cea mai bună criptomonedă de pe Reddit în acest moment. Mulți investesc în Ethereum datorită aplicațiilor sale extrem de versatile, cum ar fi dApps, contractele inteligente și NFT-urile. Spre deosebire de Bitcoin, care este în principal un mijloc de transfer de fonduri, mai degrabă decât o platformă deschisă pe care dezvoltatorii o folosesc în întreaga lume, Ethereum oferă o rețea descentralizată concepută în mod explicit cu aceste numeroase scopuri în minte.

cele mai promițătoare cripto 2023 reddit
Care va fi prețul ETH în 2025?

Comisioanele de tranzacționare costisitoare ale Ethereum au împiedicat mulți utilizatori de criptomonede să se conecteze la rețea. Aceste costuri sunt asociate cu gradul de congestionare a lanțului de blocuri la un moment dat – mai multă congestionare înseamnă prețuri mai mari. În ultima vreme, Reddit și alte forumuri online au fost animate de discuții despre avantajele trecerii la Ethereum 2.0. Un astfel de upgrade elimină problemele existente și crește capacitățile de scalabilitate ca niciodată.

reddit crypto pentru a cumpăra
Ce ne așteaptă pentru AVAX în 2023

AVAX este cea mai scalabilă criptomonedă disponibilă pe Reddit.

O platformă contractuală inovatoare compusă din trei rețele: Exchange Chain, Contract Chain și Platform Chain, este cunoscută sub numele de Avalanche. Prin utilizarea a trei lanțuri, mai degrabă decât a unuia singur, Avalanche le poate specializa pentru diverse scopuri. Rezultatul este o scalabilitate îmbunătățită, menținând în același timp viteza și descentralizarea.

Majoritatea investitorilor în criptomonede sunt noi pe piață, motiv pentru care atât de multe proiecte nu au devenit încă celebre. Avalanche, deși nu este încă la fel de entuziasmat ca Ethereum, concurează cu siguranță în ceea ce privește puterea. De asemenea, mulți oameni iubesc AVAX pe platformele de socializare și chiar au subreddits care discută despre utilizările sale și despre predicțiile de preț!

Ce ne așteaptă pentru AVAX în 2023
Avalanche (AVAX) ghid pentru 2023

Shiba Inu (SHIB) – O “monedă meme” cu un sprijin extraordinar din partea comunității

Shiba Inu a fost una dintre cele mai meme monede în 2021, datorită succesului Dogecoin. Shiba Inu are un număr mare de urmăritori în social media, lucru evident prin subredditul r/SHIBArmy, care are peste 470.000 de membri.

În acest subreddit, proprietarii de Shiba Inu discută despre caracteristicile cheie care vor face ca această criptomonedă să aibă succes pe termen lung. De asemenea, sunt împărtășite glume și anecdote pline de umor despre animalele lor de companie. Recent, s-a discutat mult despre “ShibaSwap”, un schimb descentralizat care oferă schimb de token-uri, sisteme de pariuri și chiar o piață specializată NFT.

Cum va fi Shiba Inu în 2023
Cât va valora Shiba în 2025?

Pe baza comentariilor și a voturilor de pe popularul forum Reddit, Algorand (ALGO) este cea mai bună criptomonedă ieftină de cumpărat.

Algorand este un proiect care a devenit cunoscut în 2021, când prețul a crescut cu 1.240% în mai puțin de un an. Deși ALGO a scăzut cu 92% față de maximele din noiembrie 2021, această rețea blockchain are încă potențial. În consecință, multe persoane de pe cele mai importante forumuri Reddit consideră că Algorand se tranzacționează pentru o sumă mai mică decât valoarea sa “reală”.

Rețeaua Algorand urmărește în primul rând să rezolve “Trilema Blockchain” folosind un protocol de consens de tip “Proof-of-Stake”. Cu acest sistem, toți deținătorii de monede ALGO primesc recompense de validare, nu doar validatorii. Rețeaua Algorand poate gestiona peste 1.000 de tranzacții pe secundă, cu un timp de finalizare a tranzacțiilor de cinci secunde sau mai puțin, ceea ce o face comparabilă cu alte blockchains de top.

cripto reddit
cripto reddit

Un sistem inovator de rețea peer-to-peer, IPC (Internet Computing Protocol), este în curs de dezvoltare și este gata să fie lansat! Este un protocol criptografic securizat pentru cloud computing descentralizat.

Internet Computing este o criptomonedă discutată pe larg pe pagina de criptomonede de pe Reddit. Introducem un protocol inovator pentru a revoluționa complet cloud computing-ul, prezentând o alternativă revoluționară la Amazon Web Services și Microsoft Azure.

Crypto de pe reddit
Creșterea dezamăgitoare a IPC

Ca urmare a arhitecturii descentralizate, milioane de dispozitive din întreaga lume își vor asuma puterea și autoritatea asupra cloud computing-ului în locul unei entități centrale, cum ar fi Amazon sau Microsoft.

Participând la sistem și trimițând date, utilizatorii pot câștiga ICP. Acest lucru poate deschide calea pentru un viitor descentralizat, deoarece tot mai multe sisteme tradiționale sunt descentralizate. În consecință, ICP este un proiect interesant cu mult potențial.

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți