Top cripto

  Căutați o asigurarea pieței criptocurrency?

  ⚡️Is există vreo protecție criptografică

  Asigurarea cibernetică protejează împotriva pierderilor cauzate de breșele de securitate cibernetică. Cele mai multe burse de criptomonede oferă cel puțin o anumită asigurare pentru a proteja activele digitale împotriva furtului și a daunelor cauzate de breșe de securitate. În această postare, vom trece în revistă în profunzime companiile de asigurare criptografică, cum funcționează și ce acoperă.

  ⚡️ Cum asigurați criptomonedele în acest moment

  Cu toate acestea, companiile de criptomonede au descoperit numeroase mijloace de a-și proteja activele digitale.

  ⚡️ Ce este un jeton de asigurare?

  Un simbol de asigurare se referă la un certificat de asigurare eliberat asiguratului în urma plății primei de asigurare. Riscul de asigurare asociat poliței este de obicei indivizibil și netransferabil, necesitând o acoperire printr-o singură abordare.

  ⚡️ Îți asigură Coinbase criptomoneda?

  Spre deosebire de alte case de brokeraj de criptomonede, Coinbase nu este protejată de Securities Investor Protection Corporation. Deși această platformă oferă o anumită asigurare, este posibil ca utilizatorii care își pierd banii din cauza hacking-ului sau a uitării credențialelor de conectare să nu poată recupera fondurile pierdute.

  ⚡️ Pot fi asigurate activele digitale?

  Nu puteți evalua valoarea activelor digitale, deoarece nu puteți cumpăra un înlocuitor. În timp ce asigurarea bunurilor nu este disponibilă, vă puteți proteja activele digitale cu o acoperire suplimentară.

  Asigurarea pieței criptocurrency
  Cuprins

  De ce am nevoie de o asigurare cripto (ins) în lumea criptomonedelor?

  Sectorul asigurărilor trebuie să fie mai mare pentru a profita de pe urma industriei criptomonedelor, formată în principal din noi întreprinderi și burse.

  Potrivit documentelor publice, chiar și Coinbase, cea mai importantă bursă de criptomonede din America de Nord, asigură doar 2% din activele sale la Lloyd's of London. Aceste monede sunt păstrate în stocare la cald (sau conectate la internet). Restul de 90% nu sunt conectate la internet și este nevoie de mai multe informații cu privire la statutul lor în cea mai bună asigurare de criptomonede.

  Având în vedere volatilitatea piețelor de criptomonede, asigurarea criptomonedelor devine crucială. Aprecierea rapidă a Bitcoin și a altor criptomonede a dus la furturi semnificative de portofele și schimburi online. Furtul de criptomonede în valoare de 500 de milioane de dolari de la întreprinderea japoneză Coincheck în ianuarie 2018 evidențiază vulnerabilitățile sistemului financiar general.

  De ce am nevoie de o asigurarea pieței criptocurrency
  Vor fi asigurate vreodată criptomonedele?

  Să examinăm exemplul BitGo, o firmă de securitate blockchain. În 2015, compania și-a anunțat acoperirea de asigurare oferită de XL Group. Din păcate, o postare pe blog a fost ștearsă din greșeală și restaurată în timpul acestui incident, susținând în mod fals că implicarea Bitfinex într-un hack a dus la pierderi de peste 70 de milioane de dolari în monedă virtuală.

  Având în vedere peisajul în continuă schimbare al Bitcoin și al altor criptomonede, companiile de asigurări au nevoie de ajutor pentru a percepe prime exacte.

  Cum funcționează asigurarea cripto DeFi?

  Datele privind criptomonedele nu sunt disponibile. Deoarece volatilitatea evaluării, care poate produce fluctuații de preț de trei cifre, diminuează numărul de monede protejate, primele pot fi afectate. Din cauza fluctuațiilor recente ale prețului criptomonedelor, industria rămâne foarte volatilă. Aceasta a șters o parte din optimismul anterior din jurul criptomonedelor, în general, și al tehnologiei blockchain, în special.

  Creșterea masivă a prețului Bitcoin din ultimele 365 de zile poate că i-a făcut pe unii investitori să fie ezitanți. Alte națiuni se gândesc acum la modalități de a controla monedele virtuale și blockchains, ceea ce ar putea împiedica anumite companii care doresc să facă afaceri acolo.

  asigurarea pieței criptocurrency
  Cine reglementează criptomonedele?

  Multe companii de asigurări au studiat Bitcoin de câțiva ani. În 2015, Lloyd's a publicat un raport în care se discutau diferitele riscuri asociate criptomonedelor. „Elaborarea unor standarde de securitate la nivel mondial atât pentru stocarea la rece (offline), cât și la cald (online) a Bitcoin ar contribui la reducerea riscurilor și la oferirea de asigurări”, se arată în raport. Compania a propus, de asemenea, securitatea pe server, stocarea offline și tehnologia cu mai multe semnături ca posibile metode de atenuare a acestor pericole.

  O sursă neprețuită de venituri

  Pe de altă parte, problemele de pe piața criptomonedelor pot reprezenta o sursă de venit pentru companiile de asigurări. Cele mai multe soluții de asigurare orientate către un sector sunt bunuri personalizate care se potrivesc nevoilor fiecărui client.

  Cum pot asigura criptomonedele acum?
  Probleme cu care se confruntă asigurările cripto

  Asigurarea împotriva furturilor este populară în rândul startup-urilor și al afacerilor din sectorul criptomonedelor, potrivit unui raport Bloomberg. Pe de altă parte, asigurarea ar trebui să acopere cererile de despăgubire care decurg din piraterie informatică. Studiul sugerează că startup-urile trebuie să plătească maximum 5% din limitele de acoperire. Costurile asigurărilor împotriva furturilor pot fi descurajante, ajungând până la 10 milioane de dolari anual. Din fericire, acoperirea este repartizată între mai mulți asigurători, de la 5 -15 milioane de dolari fiecare, astfel încât niciun asigurător nu suportă întreaga povară a investiției în acest serviciu.

  Firmele de asigurări au conceput metode inovatoare de calculare a primelor pentru a profita de această șansă. Șeful departamentului de asigurări cibernetice din America de Nord al AIG, Christopher Lin, a comparat afacerea cripto cu un serviciu de mașini blindate digitale. El a spus că și-a asumat abordarea de a căuta companii consacrate fără profiluri de risc similare.

  Două tipuri de programe de asigurare cripto de top sunt disponibile pentru firme și corporații.

  asigurarea pieței criptocurrency
  Pot fi asigurate criptomonedele?

  Mai jos sunt prezentate mai multe tipuri de asigurări de care trebuie să țineți cont pentru a vă proteja exploatațiile Bitcoin ale companiei dumneavoastră, indiferent dacă sunteți o afacere mică sau mare.

  Asigurarea de stocare a criptomonedelor

  Criptomonedele trebuie să fie păstrate în siguranță într-un portofel de active digitale, schimbate pe o platformă de schimb sau stocate prin intermediul unui alt serviciu online. Asigurarea de custodie vă poate ajuta să vă salvați situația dacă pierdeți accesul la criptomonedele dvs. (de exemplu, dacă pierdeți controlul asupra cheilor criptografice sau dacă firma care vă administrează afacerea dă faliment).

  O sursă neprețuită de venituri
  Cum pot fi asigurate acum criptomonedele?

  Deoarece Bitcoin este descentralizat, este nevoie de multă muncă pentru a anula sau șterge un cont. Fundația Bitcoin estimează că aproximativ 20% din totalul bitcoinilor sunt pierduți sau blocați în portofele cu parole necunoscute (1). Acest lucru înseamnă că investitorii au pierdut un total cumulat de aproximativ 185 de miliarde de dolari până în mai 2021. Odată ce acești bitcoini sunt cheltuiți, ei devin irecuperabili.

  Acoperire de asigurare Crypto
  Care este cel mai sigur mod de a stoca criptomonede?

  Asigurarea de custodie a criptomonedelor poate fi costisitoare, dar ar putea proteja compania dumneavoastră de pierderea definitivă a accesului la bitcoini și la alte monede digitale.

  Acoperire de asigurare Crypto

  În cazul în care cineva comite un furt sau un jaf, asigurarea de afaceri (asigurare împotriva infracțiunilor) poate acoperi cererile de despăgubire pentru pierderea de bani, bunuri și inventar. Piața criptomonedelor este un exemplu în care acest tip de acoperire ar fi benefic.

  Din păcate, activitatea infracțională este extrem de răspândită pe piața criptomonedelor, iar întreprinderile ignoră prea des cât de important este să aibă un protocol pentru a face față acestei situații. Asigurarea acoperă criptomonedele?

  Este posibil să asiguri criptomonedele?
  Asigurarea acoperă cripto?

  Achiziționarea unei polițe de asigurare adecvate vă protejează firma și bunurile sale digitale de infracțiuni și furturi. Un broker de asigurări comerciale expert poate

  Bitcoin este o marfă, așa că ar trebui să obțineți o asigurare comercială?

  Cum pot asigura criptomonedele acum?
  Bitcoin este o marfă, așa că ar trebui să obțineți o asigurare comercială?

  Activele comerciale digitale și portofoliile de criptomonede sunt acoperite de mai multe linii de asigurare standard pentru întreprinderi, cum ar fi asigurarea pentru directori și funcționari (D&O) și asigurarea pentru erori și omisiuni (E&O), cunoscută și sub numele de asigurare de răspundere civilă profesională.

  Aceste acoperiri devin din ce în ce mai greu de obținut de către organizații, dar ele sunt încă esențiale; prin urmare, găsirea unui broker asigurat cu o expertiză considerabilă este din ce în ce mai esențială.

  Defi pentru Criptomonedă: Asigurare financiară descentralizată (DeFi)

  Oferă bursele securitate pentru criptomonede? asigurări cripto
  Este posibil să cumperi criptomonede pe DeFi?

  Asigurarea contractelor competente este o formă de protecție a infrastructurii rețelei descentralizate (DNP) care protejează contractele inteligente. Contractele inteligente sunt algoritmi stocați într-un blockchain care se activează atunci când sunt îndeplinite anumite condiții, ceea ce le face să fie similare cu programele software convenționale. Prin eliminarea necesității de intermediari, contractele inteligente pot accelera tranzacțiile și le pot face mai sigure, oferind în același timp vizibilitate asupra întregului proces. Se asigură că acordurile sunt executate eficient, fără întârzieri sau complicații.

  O poliță de protecție a criptomonedelor de la un furnizor de încredere va asigura că software-ul monedei este imposibil de piratat și că tranzacțiile se desfășoară fără probleme în conformitate cu condițiile contractului inteligent.

  Deși această politică poate părea mai puțin esențială, trebuie să protejați activele financiare digitale ale companiei dvs. împotriva hackerilor.

  Oferă bursele securitate pentru criptomonede?

  Asigurarea de stocare a criptomonedelor
  Criptomonedele sunt mai sigure pe un exchange sau într-un portofel?

  De asemenea, este posibil să fiți acoperit de bursa criptografică pe care o utilizați. O'Connell susține că unul dintre cele mai căutate burse de criptomonede din America, Coinbase, are o poliță de asigurare impresionantă de 255 de milioane de dolari pentru infracțiuni.

  Polița de asigurare a Coinbase devine activă în cazul unui hack care vizează platforma Coinbase. Din păcate, dacă un hacker vă sparge contul și vă fură moneda digitală, asigurarea Coinbase nu vă poate oferi nicio reparație. În plus, nu există nicio garanție că, în cazul unui hack de sistem extins în care întreaga platformă este compromisă – toate fondurile dvs. vor putea fi recuperate. Conform politicilor de pe site-ul Coinbase: „Dacă întreaga pierdere… depășește compensația de asigurare… este posibil ca banii tăi să lipsească în continuare.

  Cum pot fi asigurate acum criptomonedele?
  „Coinbase rambursează banii în caz de hacking?

  Cele mai multe companii de schimburi criptografice, cum ar fi Gemini și Bitstamp, sunt protejate prin asigurări împotriva activităților ilicite. Principalul portofel de custodie al companiei Gemini protejează BlockFi împotriva furtului.

  Cu un uimitor 2 miliarde de dolari tranzacționați zilnic, această bursă Bitcoin este cea mai mare în ceea ce privește capitalizarea pieței. Cea mai mare bursă de valută digitală din punct de vedere al volumului de tranzacționare este CoinBase, care a adus o oarecare stabilitate pe piață atunci când a fost integrată cu comparații cu brokerii licențiați. Cu toate acestea, în comparație cu concurenții săi, cum ar fi Gemini și Binance, serviciile BitStamp sunt ceva mai puțin atractive.

  Pot să îmi asigur Bitcoin?
  asigurări cripto

  Pot să îmi asigur Bitcoin?

  Deși criptomonedele pot fi asigurate, este esențial să recunoașteți că polițele de asigurare tradiționale (asigurarea proprietarilor de locuințe) nu vă pot proteja împotriva furtului de monedă digitală. De asemenea, polițele de daune materiale și de infracțiuni ar putea acoperi pierderile din asigurarea cripto-monedelor și încearcă să excludă activele relativ noi sau volatile (vom intra mai în detaliu în acest sens mai târziu). Cu toate acestea, pe măsură ce popularitatea criptomonedelor crește, apar noi companii care oferă în mod specific soluții de protecție.

  Este posibil să asiguri criptomonedele?
  Poate cineva să-mi fure portofelul Bitcoin?

  Asigurătorii colaborează cu bursele de criptomonede pentru a dezvolta politici care să fie în beneficiul ambelor părți. Bitbuy, o bursă canadiană de bitcoin, a colaborat recent cu asigurătorul Knox pentru a crea o poliță de asigurare cuprinzătoare. Acoperirea include riscul de furt de monede, pierdere și trădare din partea hackerilor sau a angajaților.

  Un exemplu de platformă de asigurare a activelor clienților săi cu criptomonede este Bitbuy. Nu există nicio îndoială că și alte platforme oferă același nivel de protecție pentru numerarul digital. Asigurătorii pot folosi soluții de stocare la rece și la cald pentru a proteja monedele, scăzând riscurile tuturor.

  De exemplu, vom colabora cu dumneavoastră pentru a găsi cea mai bună modalitate de a vă asigura participațiile.

  Este Coinbase DeFi? asigurări cripto
  Este Bitbuy o companie de renume?

  Unele companii care asigură activele digitale sunt:

  • Bitbuy
  • Gemeni
  • Bitstamp
  • Coinbase
  • Binance.US
  • FTX
  • Kase

  Acoperirea prin asigurare este, fără îndoială, înțeleaptă, însă doar uneori garantează că veți putea recupera aceeași cantitate de active pe care le-ați pierdut din cauza unui atac cibernetic. Aceasta subliniază importanța de a reaminti că pierderile dumneavoastră s-ar putea acumula chiar și cu o poliță de asigurare. În plus, recuperarea fiecărui activ ar putea deveni imposibilă dacă există un scenariu de încălcare a securității de proporții catastrofale.

  Asigurarea proprietarilor de locuințe acoperă Bitcoin și alte criptomonede?

  Asigurarea proprietarilor de locuințe acoperă Bitcoin și alte criptomonede?
  Asigurarea acoperă Bitcoin?

  Dacă dețineți criptomonede, polița de asigurare obișnuită a locuinței nu le va acoperi în caz de furt sau pierdere. Căutați o platformă de monedă asigurată sau o poliță de asigurare specifică criptomonedelor pentru a vă proteja activele digitale. De exemplu, să spunem că extrageți Bitcoin și îl stocați pe un hard disk. Dacă cineva intră în casa dvs. și vă fură hard disk-ul care conține stocurile dvs. de Bitcoin, asigurarea standard a proprietarilor de locuințe nu vă va rambursa valoarea acelor fonduri pierdute.

  Să presupunem că aveți o poliță de asigurare cuprinzătoare pentru proprietarii de locuințe care include o acoperire în afara spațiilor comerciale. În acest caz, asigurătorul dvs. poate acoperi orice pierdere sau furt de criptomonedă în timp ce aceasta se află în afara siguranței locuinței dvs. Imaginați-vă circumstanța nefericită de a participa la o conferință Bitcoin și de a vi se fura laptopul din camera de hotel. În cazul în care asigurarea proprietarului de locuință acoperă această pierdere, depunerea unei cereri de despăgubire poate fi posibilă.

  asigurări cripto
  Care este cel mai sigur schimb de criptomonede?

  Nu vă grăbiți să găsiți o asigurare adecvată pentru criptomonedele dvs.; depinde de modul în care vă păstrați activele digitale și de tipul de acoperire pe care îl doriți. Faceți câteva cercetări și, în curând, veți găsi un plan ideal care să vă satisfacă nevoile.

  ARE YOU NEW TO CRYPTO STAKING?