Top cripto

  16 moduri de a obține Bitcoins gratuit: Lista finală

  ⚡️ Cum pot obține ethereum gratuit?

  Ether este un tip de criptomonedă care poate fi achiziționată prin intermediul unui robinet Ethereum. Pentru a avea acces la această resursă neprețuită, utilizatorii trebuie să se angajeze în sarcini specifice și să primească recompense plătite în minuscule denominări de eter. La fel ca și în cazul robinetelor Bitcoin, robinetul Ethereum permite persoanelor fizice să obțină Ether fără a plăti sume mari pentru acesta. Ca atare, oferă o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să acumuleze ETH sau să învețe mai multe despre criptomonede cu o investiție minimă!

  ⚡️ Pot extrage Etherium de pe telefonul meu?

  În ciuda oricărei descurajări pe care o puteți simți, mineritul Bitcoin Android este posibil. Spre deosebire de software-ul sau hardware-ul de minerit tradițional, procesul de minerit de criptomonede cu un telefon mobil se evidențiază în mod dramatic. Prin urmare, nu lăsați ezitările să fie un impediment – puteți absolut să minați bitcoini prin intermediul dispozitivului dumneavoastră Android!

  ⚡️ Este profitabil să extragi criptomonede?

  În ciuda dificultății sale crescânde, mineritul Bitcoin poate fi încă o activitate profitabilă. Deși achiziția de hardware poate fi costisitoare – de obicei, un ASIC costă între câteva sute de dolari și 10.000 de dolari – multe mașini și-au adaptat procesele pentru a rămâne competitive pe piața actuală.

  ⚡️ Este ilegală mineritul de bitcoin?

  Regulamentele din cartierul dumneavoastră vor determina răspunsul la această întrebare. În general, țările care au cea mai liberală abordare a mineritului de criptomonede fie îl reglementează, fie îl permit fără restricții, în timp ce cele cu legi mai stricte pot solicita înregistrarea companiilor sau a persoanelor care se angajează în mineritul de criptomonede.

  https://youtu.be/GgpoFpeuZ20

  Dacă doriți să câștigați gratuit Bitcoinacesta este locul potrivit pentru dumneavoastră. În acest articol de blog, vom trece în revistă 41 de metode pe care le puteți folosi pentru a câștiga Bitcoin – online și offline. În plus, te vom îndruma către unele dintre schimburile noastre preferate de criptomonede care acceptă tranzacții pentru Bitcoin, Ethereum și Litecoin.
  Fie că sunteți la început cu criptomonedele sau tranzacționați de ceva timp, continuați să citiți pentru a descoperi sfaturi excelente pentru a obține profit folosind Bitcoin!

  Câștigați instantaneu bitcoins gratuit
  Cum pot obține Bitcoin gratuit fără a investi?
  Cuprins

  Schimburi criptografice recomandate

  Dacă doriți să luați o decizie în cunoștință de cauză cu privire la unde și cum să investiți în criptomonede, atunci cea mai bună sursă de informații sunt aceste burse de încredere. Acestea oferă o siguranță de neegalat atât pentru cumpărarea, cât și pentru vânzarea de monedă digitală; cu toate acestea, este important să efectuați propriile cercetări înainte de a vă stabili cu un exchange sau altul.

  Schimburi criptografice recomandate
  Colecție gratuită de bitcoin

  Dacă sunteți în căutarea unei burse de criptomonede cu caracteristici precum tranzacționarea în marjă și tranzacționarea cu roboți, Pionex este alegerea ideală. În plus, au propriul token – care permite reduceri la comisioanele de tranzacție atunci când este folosit!

  Cu CoinSmart, canadienii au acum acces la o bursă sigură și fiabilă care oferă atât tranzacționarea tradițională la vedere, cât și tranzacționarea în marjă. În plus, aplicația lor mobilă permite comercianților să participe fără efort la schimburi de oriunde și oricând!

  Cum să obțineți Bitcoins (BTC)
  Cum să obțineți bitcoins în 2023

  Crypto.com, o platformă de schimb criptografic de primă mână, cu peste două milioane de utilizatori din întreaga lume, revoluționează modul în care oamenii tranzacționează active digitale! Crypto.com se distinge de concurenții săi prin faptul că oferă o suită extinsă de caracteristici, inclusiv aplicația lor mobilă și cardul de debit care vă permite să vă cheltuiți în mod convenabil criptomonedele oriunde!

  Coinmama este destinația perfectă pentru nevoile dumneavoastră în materie de criptomonede, oferind o platformă web și o aplicație mobilă pentru a facilita tranzacțiile rapide. Coinmama va accepta plata prin orice metodă pe care o preferați, fie că este vorba de carduri de credit/debit sau transfer bancar – făcând investiția în criptomonede mai ușoară ca niciodată!

  Botos și platforme de basculare

  Ce este un robot de bacșiș?
  Ce este un pont cripto?

  Dacă sunteți în căutarea unei metode ușoare și sigure pentru a da bacșișuri în criptomonedă, atunci nu mai căutați! Vă sugerăm să folosiți una dintre următoarele platforme pentru a face plățile:

  ChangeTip – Transformați modul în care îi răsplătiți pe ceilalți cu platforma ChangeTip, care permite donatorilor generoși să dea bacșișuri în Bitcoin, Ethereum, Litecoin și multe altele. În plus, ei oferă integrări și cu Twitter, Reddit și YouTube! Faceți recunoașterea fără efort, în timp ce construiți relații prin aprecierea grijulie a ceea ce contează cel mai mult.

  Salutați CoinTip, platforma de bacșișuri pentru o varietate de criptomonede. Cu integrarea lor avansată Discord Bot, nu a fost niciodată mai ușor să recompensezi oamenii cu cripto în camerele de chat!

  Cum pot obține 1 bitcoin gratuit?
  Este Bitcoin gratuit real?

  Jocuri de noroc online și offline

  Dacă ești un gamer pasionat, am o veste pentru tine! Poți acumula bitcoini gratis pur și simplu jucând jocurile pe care le iubești. Iată câteva dintre opțiunile noastre preferate:

  Platforma Crypto Gaming – Bitcoin Games oferă o oportunitate incredibilă nu numai de a te distra jucând o multitudine de jocuri, dar și de a face bani din câștigurile tale cripto! Veți găsi favoritele clasice ale cazinourilor, cum ar fi sloturile și blackjack-ul, alături de jocuri de zaruri, cum ar fi craps. Profită de această șansă de a fi recompensat pentru că te distrezi de minune!

  Ghidul pentru bots de cripto câștig
  Este posibil să câștigi bitcoini criptografic jucând jocuri?

  Câștigă bitcoins cu Satoshi Quiz! Răspunde corect la întrebări pentru a avea șansa de a câștiga monedă digitală. Cu o gamă largă de subiecte, de la divertisment la știință și multe altele, acest joc inovator de quiz adaugă în mod constant noi concursuri, astfel încât să vă puteți distra mereu.

  Browsere miniere și software minier gratuit

  Te mănâncă să câștigi dobândă prin minarea criptomonedelor? Ei bine, avem câteva opțiuni extraordinare pentru dumneavoastră – inclusiv utilizarea unui browser de minerit sau a unui software gratuit! Mai jos, am inclus câteva dintre alegerile noastre preferate:

  Ce jocuri îți oferă bitcoin real?
  Ce joc bitcoin face cei mai mulți bani?

  Coinhive oferă un browser minier inovator cu o multitudine de caracteristici impresionante, permițând utilizatorilor să extragă Monero în mod eficient. Nu numai că dispun de un pool personalizabil și de o aplicație mobilă, dar Coinhive oferă și opțiuni suplimentare, cum ar fi setările personalizate ale minerilor. Cu această platformă, puteți rafina cu ușurință procesul de minerit în funcție de nevoile dumneavoastră!

  MinerGate vă permite să vă bucurați fără efort de criptomonedele populare, cum ar fi Bitcoin, Ethereum, Litecoin și multe altele, din confortul locuinței dumneavoastră sau în deplasare, cu ajutorul aplicației mobile simple. Mineritul nu a fost niciodată mai ușor!

  Câștigă Bitcoins gratuit folosind Bounty

  Câștigă Bitcoins gratuit folosind Bounty
  Este bitcoin mining ilegal?

  Dacă sunteți un dezvoltator sau un designer, este posibil să puteți câștiga bitcoini gratis prin completarea recompenselor. Iată câteva dintre platformele noastre preferate de recompense:

  Bitcointalk este o platformă apreciată pentru toate dialogurile și explorările legate de criptomonede, oferind adesea recompense pentru a atrage atât dezvoltatorii, cât și designerii.

  GitHub: Utilizat de nenumărați programatori și dezvoltatori, GitHub este un depozit de coduri recunoscut, care oferă în mod frecvent recompense pentru cei care sunt gata să contribuie la proiecte open-source.

  Câștigă Crypto Airdrops

  Ați investit în criptomonede? Dacă da, profitați de token airdrops gratuite disponibile pe aceste platforme minunate! Iată care sunt alegerile noastre de top:

  Câștigă Crypto Airdrops
  Este legal să câștigi BTC gratuit?

  Dacă aveți nevoie de cea mai fiabilă sursă de date despre criptomonede, CoinMarketCap este alegerea dvs. numărul unu. În plus, ocazional, aceștia au ocazii de airdrops care sunt deschise doar pentru utilizatorii lor – așa că nu le pierdeți!

  Binance este una dintre cele mai mari și mai renumite burse de criptomonede din lume, oferind utilizatorilor săi o varietate de oportunități profitabile prin intermediul airdrop-urilor sale. Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a vă extinde activele digitale fără să vă asumați prea multe riscuri și doriți cele mai bune randamente posibile pentru investițiile ICO, atunci Binance este potrivit pentru dumneavoastră! Cu Binance, veți avea acces la o mare varietate de noi oferte inițiale de monede (ICO) care oferă recompense potențiale mari și o valoare imbatabilă. Nu veți fi dezamăgiți dacă alegeți această platformă puternică!

  Site-uri de afiliere și recomandare

  Este câștigurile gratuite BTC legale
  Există vreun joc care plătește bani reali?

  Sunteți în căutarea unei modalități de a face bitcoins rapid prin programe de afiliere și de recomandare? Nu căutați mai departe! Vă sugerăm unul dintre următoarele site-uri ca soluție ideală:

  Dacă ceea ce căutați este tranzacționarea criptografică, Coinbase ar trebui să fie primul lucru pe care îl luați în considerare. Nu numai că această bursă proeminentă oferă un portofel și o piață online, dar are și un program de afiliere cuprinzător care recompensează membrii cu comisioane pentru aducerea de noi clienți.

  Blockchain.com este unul dintre cele mai căutate schimburi de cripto-monede, oferind o abundență de caracteristici, cum ar fi un portofel, un explorator și multe altele. Ce este și mai bine? Poți face bani prin programul lor exclusiv de afiliere, invitând oameni noi să se alăture familiei Blockchain!

  Învățarea cripto câștiga

  Învățarea cripto câștiga
  Cum se extrag bitcoini?

  Dacă doriți să vă extindeți cunoștințele în lumea criptomonedelor, atunci aceste resurse sunt esențiale.

  Descoperiți universul misterios al criptomonedelor cu Crypto 101! Acest podcast modern oferă conversații intrigante și oportune despre criptomonede, care depășesc tehnologia blockchain și metodele de investiție. Fiecare săptămână aduce noi episoade pline de informații pătrunzătoare – conectați-vă acum pentru a explora această lume captivantă!

  Atât pentru începători, cât și pentru entuziaștii experimentați în domeniul cripto, Academia CoinMarketCap este o resursă neprețuită. Oferă o selecție cuprinzătoare de cursuri – și altele sunt adăugate în mod regulat! CoinMarketCap Academy are ceva pentru toată lumea – de la cei neinițiați până la veteranii criptomonedelor care doresc să își actualizeze cunoștințele.

  Prin anunțuri

  Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a câștiga cripto prin publicitate, vă recomandăm să folosiți una dintre următoarele platforme:

  Cum pot obține 1 bitcoin gratuit
  Se plătește mineritul bitcoinilor?

  Cu A-Ads, puteți debloca potențialul site-ului dvs. pentru a face bani în bitcoins. Oferă diferite tipuri de anunțuri și o serie de caracteristici care vă vor ajuta să vă optimizați performanța site-ului dumneavoastră – de la platforma lor de autoservire până la raportarea în timp real! De fiecare dată când cineva vizualizează sau face clic pe una dintre reclamele tale, ești compensat în bitcoin pentru aceasta. Faceți bani cu doar câteva minute de efort astăzi cu A-Ads!

  CoinAd este o rețea de anunțuri eficientă și profitabilă care vă permite să plasați anunțuri pe site-ul dvs. web în schimbul bitcoinilor. Opțiunile lor sunt foarte variate, oferindu-vă o gamă largă de tipuri de bannere, precum și acces la platforma self-serve și raportare în timp real! CoinAd vă permite să profitați de cererea tot mai mare de criptomonede – așa că de ce să mai așteptați? Generați venituri de pe site-ul dvs. astăzi, folosind soluțiile revoluționare ale CoinAd!

  Prin intermediul site-urilor gratuite de minerit în nor

  Dacă doriți să extrageți bitcoini și nu vă simțiți în stare să investiți în hardware-ul necesar, atunci site-urile gratuite de minerit în cloud pot fi exact ceea ce vă trebuie. Pentru a vă simplifica procesul, am selectat cu atenție câteva dintre alegerile noastre preferate:

  Cât durează să extragi 1 bitcoin
  Cât de mult câștigă minerii Bitcoin într-o zi?

  Cu Eobot, aveți acces la o varietate de criptomonede, cum ar fi Bitcoin, Ethereum și Litecoin. În plus, cu funcția sa de aplicație mobilă, este simplu de minat din mers! Profitați la maximum de experiența dvs. de minerit utilizând tot ceea ce vă oferă Eobot astăzi.

  Minergate – O alegere ideală atunci când vine vorba de mineritul în cloud, Minergate vă oferă acces la o varietate de criptomonede profitabile precum Bitcoin, Ethereum și Litecoin. În plus, având la îndemână aplicația lor mobilă la îndemână oricând doriți să minați în timp ce sunteți în mișcare!

  Prin microtasking

  Cum funcționează jocurile bitcoin
  Este posibil să câștigi bani din parașutări de criptomonede?

  Următoarele platforme vă vor permite să câștigați bitcoins prin intermediul microtasking-urilor:

  Bitcointasker oferă o oportunitate fantastică! Culegeți recompensele de a câștiga bitcoins prin efectuarea unei serii de microtask-uri. De la sondaje, vizionarea de videoclipuri și testarea aplicațiilor până la jocuri și căutări pe internet – puteți câștiga monedă digitală doar pentru îndeplinirea acestor sarcini! Nu ratați această șansă de aur de a obține recompense financiare prin activitățile dvs. online.

  Coinworker este o altă platformă de top pentru obținerea de bitcoini prin microtasking. Puteți acumula bitcoin prin îndeplinirea unor sarcini diverse, cum ar fi elaborarea de recenzii de produse, răspunsuri la întrebări și rezolvarea unor probleme simple.

  Cât durează să extragi 1 bitcoin
  Este greu să înveți să câștigi cripto câștig

  Bitcoinget: Transformați modul în care câștigați bani cu această platformă inovatoare, completând sarcini simple, cum ar fi sondaje, vizionarea de videoclipuri, navigarea pe site-uri web sau descărcarea de aplicații! Primiți recompense impresionante în bitcoin și deblocați o lume de potențial.

  Earn.com: Primiți recompense în bitcoini pentru activități simple, cum ar fi răspunsul la sondaje, participarea la sondaje online și răspunsul la e-mailuri pe această platformă!

  Prin participarea la Hard Forks

  Dacă sunteți suficient de norocos să dețineți o anumită criptomonedă, atunci ați putea fi eligibil pentru token-uri gratuite prin intermediul unui hard fork. Pentru a vă ușura situația, am adunat cele mai bune platforme disponibile pentru a participa la astfel de furci:

  Prin participarea la Hard Forks
  Ce fel de criptomonedă să cumperi pentru un începător

  Dacă dețineți Ethereum Classic (ETC), atunci ați putea fi eligibil pentru tone de jetoane gratuite de la multiplele furci care s-au desprins din această criptomonedă populară, dându-i portofelului dvs. un impuls frumos!

  Dacă sunteți în căutarea unei monede digitale cu potențialul de a debloca jetoane gratuite, Bitcoin Cash ar putea fi cea mai bună opțiune. Cunoscută pentru faptul că suferă frecvent hard forks, dacă dețineți BCH aveți posibilitatea de a primi monede suplimentare fără niciun cost!

  Cu aplicații de exerciții fizice

  Dacă sunteți în căutarea unui mod unic de a achiziționa bitcoini în timp ce vă puneți în formă, vă sugerăm să testați una dintre următoarele aplicații:

  Este mineritul bitcoins ilegal
  Cum pot obține un airdrop gratuit pe Binance?

  Puneți-vă în formă și câștigați criptomonedă – cu Fitcoin, este la fel de ușor ca asta! Această aplicație revoluționară oferă o gamă de exerciții din care puteți alege și funcții precum clasamente și urmărirea progresului. Începeți să câștigați bitcoini în timp ce vă mențineți în formă chiar astăzi – descărcați Fitcoin acum!

  Fiți recompensat pentru că vă puneți în formă cu Sweatcoin! Această aplicație este partenerul perfect pentru toate nivelurile de fitness, de la începători la adepți! Toată lumea poate beneficia de funcțiile sale variate și utile. Cu o gamă extinsă de exerciții disponibile și funcții care includ clasamente și urmărirea progresului, nu a fost niciodată mai ușor să câștigați bitcoins în timp ce vă îmbunătățiți sănătatea.

  Urmărind videoclipuri, reclame și social media

  Doriți să câștigați bitcoins în timp ce vizionați videoclipuri, reclame sau navigați pe platformele de socializare? Există o varietate de opțiuni disponibile; verificați următoarele posibilități!

  câștigați recompense bitcoin
  Care este cel mai rapid mod de a obține 1 bitcoin gratuit?

  Videoclipurile, reclamele și rețelele de socializare sunt modalități minunate de a localiza potențialii clienți care ar trebui să afle despre marca dumneavoastră. Vizionarea acestor bucăți de conținut produse în mod intenționat este modalitatea perfectă de a înțelege ce își dorește sau de ce are nevoie publicul dvs. țintă. Punerea în aplicare a acestui proces vă oferă un avans crucial în dezvoltarea unor produse care să corespundă dorințelor lor!

  Mărcile au potențialul de a crea conexiuni profunde cu clienții lor prin mesaje personalizate care rezonează intim. Vizionarea videoclipurilor, a reclamelor și a rețelelor de socializare oferă, de asemenea, o oportunitate de neegalat pentru companii de a construi relații în timp ce colectează informații valoroase.

  Prin participarea la conversații și prin implicarea activă pe aceste platforme, întreprinderile pot crea o relație mai semnificativă cu clienții lor. Acest lucru permite construirea unei loialități față de marcă și creșterea semnificativă a satisfacției clienților.

  Câștigând Criptomonedă gratuită prin intermediul colecționarilor
  câștigați recompense bitcoin

  Câștigând Criptomonedă gratuită prin intermediul colecționarilor

  Collectors este o mare oportunitate de a intra în lumea palpitantă a criptomonedelor fără a cheltui niciun ban! Această platformă pune la dispoziție o serie de oferte gratuite, așa că nu ezitați și alăturați-vă acum pentru a afla mai multe despre această tendință revoluționară.

  Cum încep să învăț criptomonedele?

  Ai vrut vreodată să colectezi monede și să câștigi criptomonede gratuite simultan? Cu Coin Collector, acest vis poate deveni realitate! Oferă o selecție extinsă de monede pentru toate nivelurile de colecționari și oferă, de asemenea, unele bonusuri grozave, cum ar fi clasamente și urmărirea progresului. Începeți să colecționați monedele preferate astăzi cu Coin Collector!

  La Crypto Collectors Club, aveți acces la câștiguri gratuite de criptomonede dintr-o selecție de monede. În plus, funcțiile lor vă facilitează competiția și urmărirea progresului, clasamentul oferind un stimulent suplimentar! Nu există nicio limită în ceea ce privește suma de bani pe care o puteți câștiga – așa că înscrieți-vă astăzi și începeți să colecționați criptomonede!

  Prin testarea aplicațiilor și serviciilor

  Cum pot obține un cadou gratuit câștigați recompense bitcoin
  Merită să înveți despre criptomonede?

  Căutați o modalitate de a fi plătit în Bitcoins prin testarea aplicațiilor și serviciilor? Dacă da, vă sugerăm să încercați una dintre următoarele platforme – este ușor, simplu și profitabil!

  Testnet este platforma perfectă pentru testarea aplicațiilor și serviciilor de criptomonede. Funcția lor de autoservire, raportarea în timp real, plus o gamă de aplicații fac ca experiența ta cripto să fie mai ușoară ca niciodată! Nu mai așteptați pentru a începe să folosiți funcțiile revoluționare ale Testnet – înscrieți-vă astăzi pentru a nu pierde tot ce are de oferit!

  Blockchain TestNet oferă o platformă rapidă, eficientă și fără probleme pentru testarea aplicațiilor și serviciilor de criptomonedă. Echipat cu caracteristici precum platforme de autoservire și analize de raportare în timp real, acest serviciu convenabil vă oferă acces la mai multe aplicații personalizabile care răspund exact cerințelor dumneavoastră!

  Prin practicarea Crypto Trading

  Dacă doriți să profitați de piața criptografică și să câștigați niște bitcoini, vă recomandăm una dintre aceste platforme de tranzacționare proeminente:

  Prin practicarea câștigați bitcoin
  Câștigați recompense bitcoin

  Coinbase este platforma criptografică ideală pentru comercianți, oferind o selecție cuprinzătoare de monede, precum și un tablou de bord de tranzacționare intuitiv, echipat pentru a ajuta la analiza datelor și la tranzacții de succes. În plus, resursele lor educaționale, cum ar fi tutoriale și webinarii, sunt de neprețuit pentru a ajuta utilizatorii să se obișnuiască cu piețele de criptomonede.

  eToro este o alegere inteligentă pentru comercianții de criptomonede care doresc să obțină informații valoroase despre piață fără a-și risca proprii bani. Această platformă le oferă utilizatorilor posibilitatea de a exersa și de a tranzacționa pe piețele de criptomonede cu fonduri virtuale, ceea ce o face o modalitate ideală de a învăța tendințele pieței înainte de a investi capital real.

  Binance este o bursă de criptomonede extrem de populară și este alegerea preferată de milioane de investitori. Fie că sunteți la început în tranzacționarea cripto sau aveți ani de experiență, Binance are ceva de oferit tuturor cu gama sa largă de opțiuni. În plus, există chiar și un portal educațional special care oferă informații valoroase despre piețele de criptomonede și despre cum să le tranzacționați. Investițiile în criptomonede pot fi dificile, dar Binance face acest lucru mai ușor!

  Sunt criptocurrency airdrops reale
  Care sunt cele 4 tipuri de criptomonede?

  BitMEX – BitMEX este un alt schimb popular de criptomonede care oferă un cont demo. Aceasta este o oportunitate excelentă de a vă educa despre tranzacționarea criptografică fără a vă asuma riscuri financiare!

  Prin retragere

  Dacă doriți să câștigați rapid bitcoini, vă recomandăm să folosiți unul dintre următoarele schimburi:

  Coinbase este un schimb criptografic de încredere care simplifică retragerea bitcoinilor dumneavoastră. Puteți alege dintre mai multe metode, inclusiv transferul bancar și PayPal, pentru a vă retrage rapid și cu ușurință banii pe care îi dețineți. Coinbase se asigură că ai acces rapid la banii tăi într-un mod sigur!

  Cum puteți revendica câștigați bitcoin
  Ce aplicații câștigă criptomonedă?

  Kraken – Kraken este un alt schimb popular de criptomonede care vă permite să vă retrageți bitcoinii. Aceștia au o varietate de metode de retragere, inclusiv transfer bancar și PayPal.

  Dacă vrei să începi să colectezi criptomonede fără să cheltuiești un ban, acest ghid este pentru tine! Am adunat câteva dintre cele mai populare modalități prin care oamenii pot dobândi bitcoini gratuite și sperăm că se va dovedi util. Nu uitați să vă lăsați întrebările în secțiunea de comentarii – echipa noastră certificată vă va ajuta cu plăcere. Mult succes în câștigarea de monede criptografice!

  Diferența dintre practicarea Crypto Trading și simularea Crypto Trading
  câștigați bitcoin

  Diferența dintre practicarea Crypto Trading și simularea Crypto Trading

  Dacă preziceți corect prețul Bitcoin pe un schimb, puteți câștiga Bitcoins gratuit prin intermediul aplicațiilor de predicție a pieței criptografice. De exemplu, Spark Profit este disponibilă atât pentru utilizatorii iOS, cât și pentru cei de pe Android. Acumulați puncte pe măsură ce continuați să jucați și, odată ce aveți suficiente puncte (sau 20.000), puteți încasa bani.

  Altcoin Fantasy este un joc care vă permite să câștigați criptomonede gratuite simulând piețele și/sau învățând să tranzacționați active digitale. După ce înveți, poți fie să pui în practică ceea ce ai învățat, fie să participi la concursuri pentru a câștiga BTC gratuit. Până în prezent, Altcoin Fantasy a plătit peste 25.000 de dolari în premii.

  ARE YOU NEW TO CRYPTO STAKING?