Holo, Holochain și Dapps: Tot ce trebuie să știți

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți

⚡️ Ce este un jeton fierbinte?

Pentru consumatori, holo hot crypto Token (HOT) va fi un token care le va oferi acces la cele mai mari oferte și economii disponibile. Pentru întreprinderi, va fi un instrument care le va permite să măsoare adevărata elasticitate a prețului funcției lor de cerere.

⚡️ Este Holocenul sigur?

Ar putea Holochain să fie folosit pentru a construi un spațiu de comunicare neîngrădit, liber de orice formă de moderație și care să nu fie închis? Absolut! Cu toate acestea, acest lucru ar putea avea loc numai în anumite situații. În plus, nu este un refugiu foarte atrăgător nici pentru atacatori.

⚡️ Cum să investești în Holochain?

Pentru a obține o monedă Holo, va trebui mai întâi să achiziționați Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) sau Litecoin (LTC) de la Coinbase sau Bitpanda – care sunt singurele două locuri în care pot fi achiziționate aceste criptomonede. Ambele acceptă cardul de credit și transferul bancar ca forme de plată.

⚡️ Pot să cumpăr Holochain pe KuCoin?

Cum să achiziționați criptomonedă pe KuCoin. Puteți tranzacționa sute de criptomonede pe KuCoin, iar tot ce trebuie să faceți este să cumpărați prima criptomonedă. KuCoin are un aspect ușor de utilizat, indiferent dacă folosești aplicația sau online, dar trebuie să recunoaștem că a întâmpinat unele dificultăți tehnice.

Cum să cumpărați holo. Servicii Holochain

Holochain este o criptomonedă care susține un proiect de platformă de găzduire descentralizată. Această inițiativă folosește tehnologia proprie a Holochain, ceea ce reprezintă o abordare unică pe piața criptomonedelor. În funcție de situație, în cadrul proiectului poate fi folosită una dintre cele trei definiții ale termenului holo cripto.

Ce este un jeton fierbinte
Cine se află în spatele Holochain?

Holo crypto este o afacere care oferă infrastructură de rețea și servicii de backup primar pentru ecosistemul Holochain.

Criptomoneda Holo este o tehnologie care a fost creată cu scopul principal de a oferi servicii de găzduire virtuală.

Holo este o criptomonedă care într-o zi vă va permite să achiziționați servicii de găzduire virtuală în ecosistemul criptografic holo.

Ce este bun despre holo criptomonedă
Ce este holo cripto și holochain?

Proiectul holo crypto are două ipoteze principale:

 • Distribuie și execută o componentă de bază pentru utilizare generală în aplicații complet descentralizate (nu doar contracte inteligente) care funcționează pe rețeaua de internet existentă.
 • Pentru a găzdui și gestiona aplicații descentralizate la nivel global, oferiți o infrastructură de facturare complet scalabilă.
Merită să cumpărați un jeton fierbinte
Este holochain sigur?

Dezvoltatorii de criptomonede holo au fost până acum receptivi la dificultățile legate de implementarea tehnologiei blockchain pe scară largă.

Cele mai frecvente probleme sunt:

 • De exemplu, minerii de Bitcoin au nevoie de mult mai multă energie decât băncile tradiționale pentru a-și face să funcționeze computerele. Acest lucru se datorează faptului că rețeaua bitcoin consumă cantități mai mari de energie pentru infrastructura sa. Potrivit diferitelor rapoarte, numai rețeaua BTC consumă atât de multă energie electrică cât o țară mică.
Este holo crypto sigur
Va ajunge Holochain la 1 dolar?
 • Pe măsură ce rețeaua se dezvoltă, un număr tot mai mare de tranzacții trebuie să fie gestionate concomitent. Acest lucru face ca pentru o criptomonedă să fie importantă scalabilitatea și, prin urmare, numărul de tranzacții posibile pe secundă, adesea cunoscut sub numele de tx/s (pentru BTC, 3-5 tx/s este tipic; operatorul de plăți VISA poate procesa până la 2000 tx/sec, dar cu o infrastructură foarte diferită, desigur).
 • Principala dificultate cu criptomonedele PoS (P.Roof – of – S – Take – proof of ownership) este necesitatea de a stabili reguli uniforme de consens pentru întreaga rețea, ceea ce duce cel mai adesea la crearea unor reguli care favorizează așa-numiții EA (Early Adopters).

Cum ați fost până acum?

Va înlocui Holochain blockchain
Este Holochain o investiție bună în 2023?

Până în prezent, există două tipuri de minerit holochain în proiectele comune de criptomonede de pe piață: PoW (P Roof -Of Work Proof Of Work ) sau așa-numitul hardware de excavare, care în prezent consumă foarte multă energie. A doua abordare este mineritul folosind o variantă de proof-of-stake numită. Utilizând monedele (acțiunile) pentru a valida tranzacțiile, le puteți “miza” și câștiga mai multe monede ca recompensă.

Cum se explică Holochain holo criptomonedă
Are Holochain un viitor?

În acest caz, moneda este generată prin rezolvarea unui algoritm complicat care servește ca bază a unei rețele. Ulterior, monedele trebuie repartizate operatorilor rețelei pentru ca aceasta să rămână operațională. Este suficient ca aplicația respectivă să fie pornită pentru a deveni un nod al rețelei care va supraveghea întreținerea acesteia.

Timp de milenii, cei bogați au reușit să acumuleze cu ușurință mai multă bogăție, în timp ce cei săraci sunt adesea lăsați în urmă și, ca urmare, devin mai săraci. Într-un astfel de climat inegal, a fost de obicei suficient ca indivizii să achiziționeze numărul exact de monede pentru orice proiect încă de la început, deoarece auditorii externi nu pot lua cupoane decât ulterior.

Este holo crypto (HOT) criptomonedă o investiție bună
Ce este Holo holo criptomonedă

Pentru o persoană obișnuită care utilizează o rețea, o aplicație sau un SC (S Mart Contract), este puțin probabil să îi pese de modul în care funcționează rețeaua. Utilizatorul plătește o taxă minusculă care este achitată prin intermediul unui cost de transfer/tranzacție în rețea. Costul de tranzacție este pur și simplu remunerația plătită “minerilor” care întrețin și operează rețeaua.

Serviciile holochain pot înlocui blockchain
Ce fel de blockchain folosește Holochain?

Atât algoritmii PoW, cât și cei PoS sunt concepuți pentru a garanta scalabilitate, viteză și stabilitate. Persoanele care întrețin infrastructura rețelei nu doresc să își ofere timpul pe gratis, așa că trebuie să folosiți PoW sau PoS pentru a vă compensa în mod echitabil pentru contribuția dumneavoastră la întreținerea rețelei.

Între timp, când tehnologia blockchain a evoluat în proiecte mai avansate de criptomonede, precum Cardano (ADA) sau Lisk (LSK), aceștia și-au oferit ideile pentru îmbunătățirea metodei PoS.

Are holo crypto un blockchain
Care este diferența dintre Blockchain și Holochain?

Ideile se bazează, printre altele, pe necesitatea de a selecta delegați sau de a îndemna liderul “grupului de miză”. Unele soluții sunt superioare altora. Din nefericire, niciun PoS nu este pe deplin demn de încredere și favorizează întotdeauna grupul în care este implementat. Dacă cunoaștem algoritmul unui PoS cu ajutorul unor contramăsuri adecvate, putem, teoretic, să îl manipulăm.

Limitările de scalabilitate ale Blockchain în comparație cu holochain
3 motive pentru a cumpăra holo crypto

Rețeaua poate fi vulnerabilă la influența unui grup mic de persoane cu mulți bani în cazul PoW sau PoS. Acest lucru presupune un asalt al puterii rețelei de 51%, în care ipoteticii 51% dintre “minerii” care alcătuiesc în prezent infrastructura rețelei au “preluat” controlul acesteia.

Cu toate acestea, cu PoS, suntem capabili să valorificăm înțelegerea noastră a algoritmului de consens pentru a ne optimiza și organiza eforturile. Acest lucru ne permite să maximizăm producția rețelei, să exprimăm voturi valoroase cu privire la proiectele viitoare și multe altele!

Care sunt avantajele Holochain față de Blockchain?

Holo Coin (HOT) o criptomonedă inteligentă
Ce face HoloChain?
 • Simplitatea rețelei – nu este necesar să se țină evidența tranzacțiilor la fiecare nod, nu este necesară păstrarea blocului anterior al rețelei pentru întreaga rețea. Se presupune că întreaga rețea funcționează la fel de repede ca și cel mai slab membru al său.
 • Problema capacității insuficiente de tranzacționare poate apărea în cazul în care un nod este capabil să execute doar patru tranzacții pe secundă. Această problemă nu există în Holocena, deoarece tranzacțiile pot fi finalizate separat una de cealaltă, ceea ce înseamnă că:
 • Nu este necesar ca toate nodurile rețelei să vadă toate tranzacțiile, așa cum se întâmplă în cazul unei rețele blockchain. Scalabilitatea se poate dezvolta în mod similar în această abordare, așa cum se întâmplă în Tangle IOTA, pe măsură ce utilizatorii (nodurile) rețelei cresc. Valabilitatea și securitatea tranzacției sunt menținute de DHT, care este un tabel hash dispersat (ceea ce este semnificativ diferit de un blockchain).
Ce face Hot Crypto
Care este diferența dintre holo cripto și Holochain?
 • Nu există un PoS standard și nici un PoW standard, care să dicteze consensul rețelei. Fiecare utilizator validează tranzacțiile altor noduri în propriul lanț hash din mediul său unic.
 • În teorie, numărul de tranzacții ar putea depăși 56.000 fps, ceea ce ar depăși recordul VISA.

Principalii actori ai lanțului holografic sunt:

Este holo holochain proof-of-work
Este Holochain proof-of-work?

Într-o rețea blockchain tipică, cum ar fi rețeaua Bitcoin, avem două tipuri de actori de sistem: “mineri” și “utilizatori”. Utilizatorii creează tranzacții, plătesc o taxă (sau nu plătesc nicio taxă în cazul IOTA) și folosesc diverse tipuri de portofele cu o înregistrare blockchain definită. “Minerii”, sau cei care minează PoS sau PoW, validează tranzacțiile și adaugă blocuri în blockchain.

Sistemul Holo-chain este puțin diferit de cel al unei rețele blockchain obișnuite. În cadrul rețelei, există doi actori distinși: “utilizatorii” și “validatorii”. Fiecare dintre aceste entități se află pe picior de egalitate în ceea ce privește obligațiile pe care le au în cadrul sistemului, însă îndeplinesc funcții divergente.

Ce este dent crypto
Ce este rețeaua Holo?
 • Utilizatorii sunt cei care instalează aplicația Holo, care le permite să își publice propriile aplicații și date în rețea. “Validatorii” sunt persoanele care contribuie cu resurse pentru a menține rețeaua în funcțiune.
 • Validatorii nu trebuie să fie online tot timpul, așa cum fac minerii într-un sistem PoW sau PoS. Aceștia trebuie doar să fie disponibili atunci când un utilizator le solicită serviciile pentru a valida o tranzacție.

Care este rolul lui Holochain în Dapp?

Holochain este o platformă excelentă pentru orice dApp care necesită un număr mare de intrări individuale, fiecare persoană având acces la doar o fracțiune din toate intrările.

Care este rolul lui Holochain în Dapp?
Este Holochain mai bun decât blockchain?

Principalul caz de utilizare actuală a Holochain este pentru rețelele de socializare, dar au sugerat, de asemenea, că ar putea fi utilizat în sistemele peer-to-peer, în gestionarea lanțului de aprovizionare, în criptomonedele de reputație, în programele de loialitate, în inițiativele de inteligență colectivă și în alte aplicații.

Natura bazată pe agenți a Holochain îl face foarte potrivit pentru aceste inițiative. De asemenea, puteți examina tipurile de aplicații care pot fi create pe harta Holochain în întregime.

Token Holochain (HOT).
Ce sunt Holochain, Holo și HOT Token?

Token Holochain (HOT).

Oferta inițială de monede (ICO) a companiei s-a încheiat la 28 aprilie 2018, obținând un profit remarcabil de 30.000 ETH (20 de milioane de dolari la momentul respectiv), ceea ce a făcut-o una dintre cele mai de succes ICO-uri de până acum. ICO a generat 133.214.575.156 de jetoane HOT. La data de 21 octombrie 2019, tokenul HOT se tranzacționează la 0,000950, cu un capital de piață

Poate Holochain să înlocuiască blockchain
Poate Holochain să ajungă la 1 dolar?

După ICO, token-ul a ajuns la o valoare de 0,002 dolari în șapte zile – o creștere fără precedent de 1.000%! Prețul s-a prăbușit rapid pe parcursul următoarelor două luni și se tranzacționa sub 0,0005 dolari în iulie 2018.

Ce sunt Holochain, Holo și HOT Token
Care va fi următoarea criptomonedă la modă?

Ce este Holofuel și care este diferența față de marijuana obișnuită?

Holo fuel este planificat să fie o criptomonedă proprie pentru Holochain, care va fi o monedă de credit mutual și va fi garantată cu active reale.

Termenul “obligație” este folosit de echipa Holochain deoarece poate fi câștigat și schimbat pentru găzduire pe platforma Holochain. Funcția sa principală este ca dezvoltatorii de hApp să compenseze gazdele Holo pentru serviciile lor.

Care este viitorul serviciilor holochain
Este Holochain mai bun decât blockchain?

Echipa Holochain consideră că Holofuel se deosebește de multe criptomonede existente din trei motive principale:

 • Credit reciproc: Spre deosebire de alte criptomonede, care sunt în mare parte create din nimic, HoloFuel este un sistem de contabilitate criptografic cu două intrări care oferă scalabilitate, transparență și responsabilitate.
 • HoloFuel este generat de puterea de calcul a gazdelor din întreaga lume și, prin urmare, depinde de activitatea acestora.
 • Valoare stabilă: Valoarea HoloFuel este legată de puterea de calcul a rețelei gazdă. Această capacitate se dezvoltă lent și nu este supusă unor fluctuații abrupte, așa cum sunt alte monede speculative.
Care este viitorul serviciilor holochain
Va fi Holochain pe Coinbase?

Holochain este un token de utilitate pentru găzduire și există deja numeroși rivali care se află mai departe în dezvoltare. Utilizatorii sunt răsplătiți cu Sia, Storj și Filecoin, printre altele, pentru că contribuie cu puterea lor de calcul, spațiul pe hard disk sau lățimea de bandă la rețea.

Cât va valora Holochain
Ce companii folosesc Holochain?

Retragere

Deși ni s-a promis că bitcoin și blockchain sunt tehnologiile viitorului nostru, ar putea fi destul de ambițios să ne așteptăm la o schimbare atât de rapidă. În realitate, tehnologia blockchain are deja aproape zece ani, iar criptomonedele de top replică sistemul nostru monetar corupt existent și corupt într-o manieră pe jumătate descentralizată.

Bitcoin a fost creat pentru a stoca bani și a evoluat într-un cazinou pentru comercianți. Holochain este un sistem de generare a valorii și de conectare socială orientat spre a ne ajuta în tranziția către o societate post-monetare bazată pe comunitate, responsabilitate personală, merit și voluntariat. Acesta a fost conceput pentru a oferi atât date, cât și confidențialitate personală.

Caracteristicile Holochain
Cine se află în spatele Holochain?

Nu se știe dacă Holochain va fi un succes, dar este gata să fie implementat, iar dezvoltatorii pot începe deja să dezvolte aplicații care, în opinia lor, ar putea contribui la modelarea lumii și a societății noastre. Iată câteva exemple de aplicații descentralizate Holochain și puteți începe de aici dacă doriți să vă dezvoltați o aplicație descentralizată folosind Holochain.

Investitorii au tranzacționat deja o monedă digitală care a crescut cu 500% de la ICO, perioadă în care piața criptomonedelor a fost devastatoare. Tokenul HOT ar putea cunoaște o dezvoltare semnificativă odată ce bitcoin și alte criptomonede vor începe să-și revină.

Caracteristicile Holochain

Ce avantaje oferă blockchain pe care nu le-am văzut deja în cazul rețelelor descentralizate? Să descoperim mai jos principalele motive.

Colectarea și transformarea energiei irosite

Dacă platformele blockchain continuă să consume cantități mari de energie, ar putea agrava încălzirea globală.

Ce sunt aplicațiile Holochain?
Caracteristicile Holochain

Vă prezentăm cel mai nou și mai îmbunătățit model!

Tehnologia Holochain introduce un model care oferă un transfer și o stocare îmbunătățită a datelor.

Acesta poate fi utilizat pentru a permite smartphone-urilor să acționeze ca parte a rețelei, oferind rețelei un potențial de scalabilitate nelimitat și, de asemenea, făcând ca fiecare dispozitiv sau coleg să devină parte a acesteia.

Ce sunt aplicațiile Holochain?

Aplicațiile Holochain sunt un motiv cheie pentru care avem nevoie de ele. Abordarea cadrului open-source este una revoluționară, permițând comunicarea între rețelele publice și private. Aplicațiile Holochain sunt puternice și flexibile. fiecare dApp pe care o creați poate fi personalizată pentru a interacționa cu alte rețele.

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți