Criptomonedă Swing Trading: Ce este și cum să te implici

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți

⚡️ Care este cea mai bună monedă pentru swing trading?

Cele mai valoroase criptomonede sunt de obicei selectate în swing trading crypto. Bursele de criptomonede și sălile de tranzacționare sunt pline de cele mai râvnite active digitale, precum Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) și Tether (USDT).

⚡️ De ce criptomonedele leagă atât de mult comercianții?

Costul bitcoin este supus unor fluctuații în continuă schimbare, influențat de factori precum sentimentul investitorilor și al consumatorilor, acoperirea mediatică, dinamica cererii și ofertei și chiar reglementările guvernamentale. Acești factori colaborează pentru a produce volatilitatea prețului.

⚡️ Ce este Bitcoin swing trading?

Swing trading cu criptomonede este o combinație între cele două. Comercianții Swing investesc pe termen lung. Cu toate acestea, ei sunt în permanență vigilenți pentru noi oportunități de investiții. Zilnic, chiar dacă nu fac tranzacții în fiecare zi, ei sunt de obicei la curent cu mișcările pieței criptomonedelor.

⚡️ Ce monedă va exploda în 2025?

Din 2023 până în 2025, Avalanche va fi aproape sigur una dintre cele mai explozive criptomonede.

Ce este swing trading cryptocurrency și cum funcționează?

Dacă doriți să investiți pe termen scurt și mediu, tranzacționarea swing cripto ar putea fi potrivită. Această abordare implică cumpărarea și vânzarea de contracte futures pentru a profita de schimbările de preț. Această strategie urmărește să detecteze orice “oscilații” de pe piață pe parcursul a zile, săptămâni sau luni.

Poți să te balansezi comerciant de tranzacționare cripto
Este criptocurrency swing trading cripto o idee bună?

Există două valori pe care comercianții se concentrează atunci când urmăresc o acțiune sau o marfă: prețul de deschidere și cel de închidere. Aceste prețuri pot fi prezise, cu o anumită marjă de manevră pentru ajustări în perioadele de scădere a pieței.

Cât de mult fac comercianții de criptocurrency swing să facă?
Este posibil să te îmbogățești din swing trading?
  • Cel mai bun moment pentru a intra pe o nouă poziție este atunci când piața se află într-o tendință de creștere. Când piața atinge un maxim, atunci va începe să scadă, oferind o oportunitate pentru o tranzacție scurtă.
  • Volatilitatea maximă permisă este aproape de prețul curent și nu există minime de oscilație Atunci când piața scade și își revine, acest lucru oferă o șansă pentru o tranzacție lungă.

Tehnicile de tranzacționare Swing funcționează bine pe piețele cu tendințe, cum ar fi piața forex, piața bursieră și criptomonedele. Dacă sunteți începător, Bitcoin, Ethereum și Tether sunt unele dintre cele mai bune criptomonede pentru tranzacționarea cripto de swing trading. Datorită capitalizării imense a pieței și a activității de tranzacționare voluminoase, aceste valori sunt unele dintre cele mai lichide și mai tranzacționate active active.

Day-trade și swing-trade criptomonede
Care este cel mai bun interval de timp pentru tranzacționarea criptomonedă swing?

Analiza tehnică este cel mai comun instrument pe care îl folosesc comercianții de succes de cripto-balansare pentru a detecta tendințele zilnice și săptămânale. Analiza fundamentală este, de asemenea, esențială, deoarece evenimentele economice pot avea loc pe parcursul mai multor zile sau săptămâni.

Day-trade și swing-trade criptomonede.

Comercianții de zi urmăresc să profite de creșterile de preț pe termen scurt din timpul zilei, în timp ce comercianții de tip swing caută să beneficieze de mișcările de preț pe termen lung. Comercianții de zi își monitorizează activ pozițiile și rareori își lasă pariurile deschise mai mult de o zi, în timp ce comercianții de tip swing își pot lăsa pozițiile deschise timp de mai multe zile sau săptămâni.

Un ghid de tranzacționare a criptomonedei swing
Cum de a face 100 de zile criptocurrency swing stocuri de tranzacționare?

Comercianții de zi folosesc adesea analiza tehnică pentru a identifica tendințele pe termen scurt și a le valorifica pentru a obține profituri maxime. De asemenea, aceștia pot folosi indicatori precum mediile mobile, nivelurile de suport și rezistență și alte modele de grafic pentru a determina când să intre și să iasă din tranzacții. Comercianții Swing, pe de altă parte, se concentrează mai mult pe analiza fundamentală. Aceștia se uită la știri, rapoarte economice, anunțuri ale companiilor și alte surse de informații pentru a identifica tendințele pieței. Acești traderi sunt mai predispuși să dețină poziții pentru perioade îndelungate pentru a maximiza profiturile.

Cum să începeți stocurile de tranzacționare cripto swing
Ce este o strategie de tranzacționare swing?

Preferințele și obiectivele investiționale ale investitorului determină, în cele din urmă, decizia între tranzacționarea de zi și tranzacționarea de tip swing trading cripto. Unii traderi preferă să facă tranzacții zilnice, în timp ce alții ezită să păstreze poziții peste noapte. În plus, unii traderi pot beneficia de un cadru rapid, în timp ce alții doresc un stil mai relaxat.

Ghidul unui începător pentru stocuri de tranzacționare a criptomonedei swing de tranzacționare

Strategii pentru tranzacționarea criptomonedelor swing
Tranzacționarea criptomonedelor poate fi copleșitoare, având în vedere marea varietate de opțiuni disponibile pentru a se potrivi dorințelor și nevoilor dumneavoastră specifice.

Strategii pentru tranzacționarea criptomonedelor swing

Tranzacționarea criptomonedelor pe swing este puțin mai complicată decât tranzacționarea monedei fiduciare, deoarece swing-urile încorporează diferite tipuri de ordine, spread-uri și ordine stop-loss. Tranzacționarea criptomonedelor poate fi complexă, cu multe opțiuni care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Trebuie să vă acordați timpul necesar pentru a determina care este cea mai bună metodă pentru dvs. și pentru obiectivele dvs. de tranzacționare. Am oferit două exemple comune mai jos.

Ce monede sunt potrivite pentru swing trading
Care este cea mai bună criptomonedă pentru swing trading?

“Incapabil să evadeze.”

Această metodă se bazează pe găsirea punctelor în care piața se inversează, stagnează sau sare. Din cauza acestei relații cu liniile de suport și de rezistență la nivel, comercianții o consideră adesea “prinsă” între o limită superioară și una inferioară. În cazul în care prețul se rupe sub suport, traderul așteaptă o mișcare semnificativă a prețului (lumânarea se închide deasupra suportului) înainte de a deschide o poziție extinsă. Obiectivul este de a ieși din tranzacție înainte ca presiunea cumpărătorului să ajungă la nivelul de rezistență.

Ce este criptocurrency swing trading
Ce este Reddit swing de tranzacționare cripto?

Obiectivul este de a utiliza un grafic cu lumânări pe termen trei pentru a identifica și a profita de potențialele oportunități de cumpărare. Pentru a garanta succesul acestui plan, trebuie mai întâi să fiți familiarizat cu graficul cu lumânări de zi cu zi, precum și cu nivelurile de suport și rezistență. Stop loss și take profit vor fi, de asemenea, importante, deoarece acestea vă vor asigura că nu vă supraevaluați.

Cum să tranzacționați Criptomonedă Swing în mai 2023
Cât de mult câștigă în medie un trader de cripto pe timp de zi?

“Urmărirea tendințelor”.

După cum sugerează și numele, această abordare constă în urmărirea tendinței existente pe piață. În timpul unei creșteri a pieței, un comerciant isteț poate cumpăra la un preț scăzut și poate profita de cerere vânzând la un preț ridicat.

“Prindeți valul”.

După cum sugerează și numele, obiectivul acestei abordări este de a lua o singură mișcare pe o piață în trend după ce retragerea s-a încheiat.

Cât de mult câștigă cripto swing trading
Care este cea mai bună criptomonedă pentru tranzacționarea de zi?

Această strategie este soluția perfectă dacă doriți să maximizați profiturile potențiale din tranzacționarea Bitcoin, limitând în același timp riscul. Profită de tendințele pe termen scurt și asigură-ți viitorul financiar! Urmând această strategie vă puteți maximiza profiturile și vă puteți minimiza pierderile. Așa că dă-i drumul și încearcă!

Poți să faci o zi de viață de tranzacționare criptomonedă?
Care este cel mai bun indicator cripto swing trading

Strategii de tranzacționare folosind criptomonede pentru comercianții de leagăn

Fie că tranzacționați bitcoini sau alte monede alternative, există mai multe instrumente disponibile pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abordarea de tranzacționare swing și să vă oferiți încredere atunci când lucrurile merg prost.

Trader social

Puteți folosi un copy trader dacă tranzacționați criptomonede și doriți să știți cum se schimbă prețurile pe piață. Cu acest instrument, oamenii pot urmări propunerile dvs. de tranzacționare și tranzacțiile de succes ale altora. Așadar, este perfect pentru cei care încă experimentează în domeniu.

Este ziua de tranzacționare criptomonedă profitabilă?
Cât de mult poate cripto swing trading

Cu ajutorul funcției lor de tranzacționare prin copiere, puteți copia tranzacțiile unor comercianți mai experimentați și puteți învăța de la ei pe măsură ce avansați. Platforma lor oferă, de asemenea, diverse materiale educaționale pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile. Dacă doriți să vă perfecționați abilitățile de swing trading, eToro este un loc perfect pentru a începe.

Automatizări și semnale

Tehnologiile automatizate, cum ar fi roboții și semnalele cripto, vă pot ajuta să faceți mai multe tranzacții mai rapid. Roboții de tranzacționare vor scana piața și vor cumpăra și vinde active atunci când sunt îndeplinite anumite condiții.

Sunt disponibile multe tipuri diferite de roboți pentru a se potrivi diferitelor metode de tranzacționare swing. De asemenea, puteți crea roboți care să funcționeze în funcție de specificațiile dumneavoastră, cum ar fi în funcție de volum, tranzacții, timp și preț.

Cum să tranzacționați cripto swing trading
Care RSI este cel mai bun pentru tranzacționarea swing?

Unele platforme colectează semnale din diverse surse, care pot fi automate sau manuale. Din moment ce sunt operaționale 24/7, tehnicile de tranzacționare swing pot folosi cu acestea.

Analiza tehnică

Nivelurile de suport și rezistență, indicele de rezistență relativă (RSI), benzile Bollinger, recuperarea Fibonacci, volumul, oscilatorul stochastic și mediile mobile sunt instrumente comune pe care le folosesc comercianții de criptomonede swing.

Sunt comercianții swing profitabili
Strategii de tranzacționare cripto swing trading

Instrumentele tehnice îi ajută pe comercianți să localizeze zonele de creștere și scădere de pe grafic, unde pot cumpăra și vinde. Prin urmare, traderii vor căuta să identifice două tipuri de posibilități: tendințe și breakouts. Mișcările pieței pe termen lung sunt definite de fluctuațiile pe termen scurt cunoscute sub numele de tendințe. Breakouts amintesc de începutul unei noi direcții.

Definiția tranzacționării criptomonedă swing trading
Este swing trading-ul potrivit pentru criptomonede?

Mediile mobile sunt unul dintre cei mai populari indicatori de tranzacționare a leagănului. Acestea calculează valoarea medie a mișcării prețului unui activ criptoactiv pe o anumită perioadă. Dacă se descoperă vreo încrucișare, aceasta ar putea indica un impuls puternic sau slab. Mediile mobile pot fi, de asemenea, folosite ca niveluri de suport și rezistență.

Instrumente de gestionare a riscurilor

Regula de aur a oricărei tehnici de tranzacționare swing este de a nu investi niciodată mai mulți bani pe piață decât ești dispus să pierzi. Stabilirea unor niveluri de stop-loss este cea mai eficientă abordare pentru a reduce riscul, rămânând în același timp în tranzacționare.

Este MACD bun pentru tranzacționare swing
Este swing trading cu risc ridicat?

Ar trebui să plaseze un stop loss pentru a vă proteja fondurile în timp ce nu stați la calculator. Stop trading necesită frecvent păstrarea pozițiilor peste noapte, astfel încât un stop loss este necesar pentru a vă proteja banii.

Procesul este simplu: Mai întâi, plasați pariul. Dacă câștigați pariul, profitul dvs. minus suma pariată va fi creditat în contul dvs. Dacă pierde, puteți apoi să vă retrageți câștigurile. Avantajul de a paria în mod frecvent pe o opțiune exotică este că, indiferent cât de rău merg lucrurile la bursă, tot vei fi plătit.

Pro de tranzacționare în Crypto folosind tehnici Swing
Este greu să tranzacționezi criptomonede?

Pro de tranzacționare în Crypto folosind tehnici Swing

Deși tranzacționarea swing poate părea simplă, nu este la fel de dificilă ca alte tehnici de tranzacționare cripto. În plus, puteți obține diverse avantaje cu această strategie:

  • Strategia pe termen lung. Comparativ cu alte forme de tranzacționare, swing trading nu necesită ore lungi de monitorizare, deoarece tranzacțiile pot dura zile sau săptămâni.
Swing Strategii de tranzacționare care funcționează
Ce criptomonedă este cea mai bună pentru tranzacționarea de zi?
  • Mai puțină intensitate. Swing trading criptomonede poate fi mai puțin stresant decât day trading, deoarece implică un interval de timp mai lung și mai puține tranzacții.
  • Comerț în timp parțial. Prin urmare, este posibil să lucrezi cu normă întreagă în timp ce tranzacționezi în mod activ.
  • Volatilitatea. Deoarece tranzacționarea criptomonedelor pe o piață în mișcare precum Bitcoin implică multă volatilitate, este important să înțelegem. Piața criptomonedelor este extrem de volatilă, ceea ce ar putea atrage comercianții experimentați de swing.

Contra de Swing Trading Crypto

Swing trading-ul cu criptomonede poate fi dificil atât pentru începători, cât și pentru experți.

Care sunt dezavantajele tranzacționării swing
Pro și contra tranzacționării swing
  • Risc peste noapte. Swing trading ar putea duce la pierderi semnificative, deoarece țineți pozițiile deschise mai mult timp decât comercianții de zi. De asemenea, luați în considerare orice cheltuieli de swap overnight.
  • Diferențe de preț. Decalajele de preț pot apărea atunci când comercianții păstrează pozițiile deschise peste noapte sau în weekend. Acest lucru se poate întâmpla atunci când știrile și analizele au loc în timpul orelor de tranzacționare.
  • Sincronizarea pieței. Chiar și pentru comercianții experimentați de criptomonede, fluctuațiile pieței pot fi dificil de prevăzut.
Care este cel mai bun interval de timp pentru tranzacționarea criptomonedelor swing?
Strategii de tranzacționare pentru Swing Traders

Tactici pentru swing trading

Dacă sunteți un comerciant de leagăn, vă petreceți cea mai mare parte a timpului uitându-vă la modelele graficelor pe mai multe zile. Printre cele mai frecvente pe care trebuie să le căutați se numără încrucișările mediei mobile, modelele de tip “cup-and-handle”, modelele cap și umeri, steagurile și triunghiurile. În plus față de acești indicatori, lumânările de inversare cheie vă pot oferi o idee solidă despre momentul în care trebuie să intrați sau să ieșiți dintr-o tranzacție.

În cele din urmă, fiecare comerciant de leagăn creează un plan și o strategie care îi oferă un avantaj față de majoritatea tranzacțiilor. Acest lucru implică găsirea unor configurații de tranzacționare care, de obicei, rezultă în mișcări previzibile ale prețului activului. Totuși, acest lucru nu este ușor și nicio strategie sau configurație nu funcționează întotdeauna. Cu un raport risc/recompensă favorabil, a câștiga de fiecare dată nu este necesar. Cu cât riscul/recompensa unei strategii de tranzacționare este mai pozitiv, cu atât mai puține ori trebuie să câștige pentru a genera un profit global după mai multe tranzacții.

Strategii de tranzacționare pentru Swing Traders

Care este cea mai volatilă criptomonedă?
Dezavantajele tranzacționării swing

Un cont demo este o modalitate perfectă de a testa tranzacționarea cu criptomonede swing fără riscuri. Veți putea experimenta piețele în timp real și vă veți putea face o idee despre cum este înainte de a angaja bani. Atunci când sunteți gata să vă testați abordarea de swing trading, majoritatea brokerilor oferă un cont demo gratuit cu bani simulați. Nu vă veți risca niciodată proprii bani atunci când vă testați tehnica de swing trading.

Care este cea mai stabilă criptomonedă
Intraday criptomonedă swing trading

Fiți cu ochii pe Bitcoin.

Pe piața criptomonedelor, cele mai multe altcoins sunt legate pozitiv sau negativ de mișcările bitcoin, ceea ce face ca prețurile criptomonedelor să scadă atunci când BTC crește. Acest lucru se datorează faptului că oamenii se retrag din sectorul altcoin și investesc în bitcoin.

În cazul în care valoarea Bitcoin se prăbușește dramatic, se anticipează că și alte criptomonede vor avea de suferit în mod similar. Prin urmare, tranzacționarea altcoins este adesea cea mai bună oportunitate atunci când Bitcoin crește treptat în timp.

Strategii de tranzacționare pentru Swing Traders
Care este cel mai bun interval de timp pentru tranzacționarea criptomonedă swing?

Costul împrumutului, inclusiv dobânda și comisioanele.

Atunci când se execută tranzacții swing în criptomonede, spread-urile sunt plătite mai rar și au o dimensiune mai mică. Pe de altă parte, traderilor swing li se percepe un cost de swap, o rată a dobânzii percepută pentru pozițiile overnight.

Unele firme pot percepe comisioane mari sau alte cheltuieli atunci când deschideți un cont, așa că verificați-le mai întâi. În funcție de cadrul de reglementare, s-ar putea să vi se perceapă taxe pentru tranzacționarea criptomonedelor în națiunea dvs.

avantajul tranzacționării swing
Ce este swing trading în criptomonedă?

Educație

Fluctuațiile criptomonedelor pot atrage novicii interesați să învețe tranzacționarea pe termen mediu și lung. Cu toate acestea, veți avea nevoie de acces la materiale didactice excelente și la instrumente suplimentare pentru a vă extinde înțelegerea.

Un curs de conținut poate fi orice, de la un program de formare în domeniul criptografic la un forum de discuții sau o carte online despre swing trading. Atunci când alegeți un broker cripto, gândiți-vă la acest lucru.

Particularitățile tranzacționării criptomonedă swing trading
Este cripto swing trading profitabil?

Analiză

În plus față de studiul fundamental, metodele tehnice sunt utilizate în dezvoltarea unor strategii eficiente de tranzacționare în regim de schimb valutar.

Sunteți la un start bun dacă aveți o înțelegere fermă a graficelor de lumânări zilnice și a indicatorilor. Cu toate acestea, este imperativ să fiți la curent cu evenimentele cruciale și cu rapoartele financiare care pot afecta piața.

Cum să tranzacționați criptomonedă swing trading
Ce monedă este criptomonedă swing trading

În ceea ce privește criptomonedele, merită să urmăriți surse de încredere precum Binance, Coin Metrics, CoinDesk sau Coin Telegraph.

Un cuvânt final pe Swing Trading Cryptocurrency

Mulți oameni sunt atrași de swing trading pe piața criptomonedelor, deoarece pare o metodă mai ușoară și mai puțin consumatoare de timp decât alte tipuri de tranzacționare. Dar, înainte de a face orice tranzacție, investitorii începători ar trebui să învețe cum să tranzacționeze în mod oscilant activele criptografice și să se acomodeze cu procesul prin exersarea pe un cont demo. După ce ați înțeles elementele fundamentale, este timpul să decideți în ce criptomonede merită să investiți pentru swing trading.

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți