Cele mai bune 5 aplicații cripto pentru Android și iOS

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți

⚡️ Care este cea mai ieftină criptomonedă de cumpărat în acest moment?

Stellar este o criptomonedă bine-cunoscută care are un viitor solid. Stellar – O monedă cu performanțe slabe, dar cu o foaie de parcurs solidă. XRP – O criptomonedă cu o capitalizare de mai puțin de 1 dolar. Investiți în Ankr, care oferă recompense pentru creștere. Dogecoin – Cea mai ieftină criptomonedă care poate fi achiziționată la orice interval de preț este Dogecoin.

⚡️ Care este cea mai ușor de cumpărat criptomonedă

Bitcoin este cea mai cunoscută și apreciată criptomonedă, în ciuda trecutului său turbulent. Nu numai că s-a impus ca un mecanism de plată digitală, dar și popularitatea BTC – împreună cu prețul său – continuă să crească vertiginos. Cu toate acestea, experții au considerat-o prea volatilă pentru utilizarea comercială în acest moment, ceea ce îi face pe investitori și utilizatori să fie optimiști cu prudență în ceea ce privește evoluțiile viitoare legate de Bitcoin.

⚡️ Sunt sigure aplicațiile de criptomonede?

Aplicațiile de criptomonede care sunt bine cunoscute și de încredere iau în serios securitatea. Gemini și Coinbase, care sunt cunoscute pentru adoptarea unor măsuri de securitate de top în industrie, sunt cele mai bune două alegeri în materie de securitate.

⚡️ Ce aplicație de criptomonede are cele mai multe monede?

Una dintre cele mai populare criptomonede accesibile traderilor din SUA este Bitcoin de la Crypto.com, care are peste 150 de criptomonede diferite disponibile. Peste 150 de criptomonede sunt disponibile prin KuCoin, cu peste 150 de opțiuni. Pentru persoanele din afara Statelor Unite, una dintre cele mai ieftine opțiuni de criptomonede accesibile pentru cumpărare este pe KuCoin (peste 750)

⚡️ Care este cea mai bună aplicație de criptomonede pentru începători?

Cea mai bună aplicațiemobilă pentru Crypto Trading
  ✔️Coinbase – Cea mai bună aplicație de schimb valutar Crypto pentru Swing Trading.
Altcoin și ofertă de active multiple
✔️Blockchain.com – Cea mai bună aplicație Crypto pentru începători
✔️ZenGo – Cea mai bună aplicație de portofel cripto fără cheie software
✔️NordVPN – Cea mai bună aplicație VPN pentru Crypto Trading

⚡️ Sunteți curioși să aflați care este diferența dintre un exchange și un broker de criptomonede?

O bursă de criptomonede este deja o metodă obișnuită de tranzacționare a criptomonedelor, în special pentru tranzacțiile cu sume mici de bani. Un broker de criptomonede acționează ca o interfață între comercianți și piață.

aplicații cripto

Atunci când căutați aplicația de criptomonede perfectă pentru dvs., există câteva elemente esențiale de luat în considerare. Mai presus de toate, acordați prioritate securității și căutați aplicații care oferă autentificare cu doi factori și protocoale de criptare robuste, astfel încât monedele dvs. să rămână în siguranță. În al doilea rând, veți dori să puteți urmări date în timp real, astfel încât să puteți lua decizii de tranzacționare informate; multe aplicații de criptomonede oferă grafice de preț în direct și date despre cripto market app ios. În cele din urmă, dacă doriți să utilizați aplicații de criptomonede pentru a accesa aplicații descentralizate (dApps), asigurați-vă că aplicația acceptă această funcționalitate.

Lista celor mai bune aplicații cripto pentru IOS și Android

Lista celor mai bune aplicații cripto pentru IOS și Android
Acum că știți ce să căutați la o aplicație de criptomonede, este timpul să explorați lista noastră cu cele mai bune cinci aplicații disponibile pe Android și iOS.

Deoarece toate aceste criptovalute sunt opțiuni excelente, există încă o varietate de alte alternative disponibile. Faceți câteva cercetări și găsiți-o pe cea care vi se potrivește – la urma urmei, criptomonedele dvs. sunt la fel de sigure ca și aplicația pe care o folosiți pentru a le stoca. Investiții fericite!

Coinbase

Lista celor mai bune aplicații cripto pentru IOS și Android
Coinbase este un schimb popular de criptomonede

Dacă vrei să investești în criptomonede în Statele Unite, Coinbase este alegerea ta numărul unu. Oferă o experiență de utilizare simplă și convenabilă care o face accesibilă pentru comercianții de toate nivelurile de calificare. Popularitatea sa spune multe despre eficiența sa ca platformă de investiții! Este o platformă sigură și legală, care oferă funcții precum miza, investiția, tranzacționarea, trimiterea și primirea. Coinbase servește, de asemenea, ca soluție de custodie bancară a criptomonedelor pentru grupuri și instituții de toate mărimile, inclusiv pentru alte burse de criptomonede.

Deși bursele centralizate au comisioane mari și utilizatorii nu își controlează cheile private, unii oameni le preferă pentru că sunt foarte lichide. Lichiditatea uriașă îi protejează pe investitori și pe comercianți de derapajele de preț, ceea ce este deosebit de important pe o piață atât de volatilă. Cu toate acestea, aceste tipuri de piețe sunt restrânse în ceea ce privește sfera tranzacțiilor cu criptomonede oferite.

Blockfolio este un schimb popular de criptomonede aplicații cripto
Lista celor mai bune aplicații cripto pentru IOS și Android

Blockfolio

Această aplicație nu este la fel ca alte dispozitive de urmărire a criptomonedelor. Pe lângă faptul că le permite utilizatorilor să vadă informații vitale despre activele și portofoliul lor, îi ajută să ia decizii de vânzare și cumpărare în cunoștință de cauză. Cu această platformă de tranzacționare cripto, utilizatorii sunt plătiți în timp real pe măsură ce tranzacționează. În plus, știrile actuale despre piața criptomonedelor sunt ușor accesibile pentru a vă ajuta să luați decizii în cunoștință de cauză în timpul tranzacționării.

Cu această aplicație pentru criptomonede, utilizatorii nu numai că se pot alătura platformei de comunicare a echipei token, dar pot primi și notificări push despre orice subiect de interes pentru ei. Aplicația a ajuns acum la 6 milioane de utilizatori.

Crypto.com este un popular schimb de criptomonede
aplicații cripto

Crypto.com

Găsirea aplicației perfecte de tranzacționare cripto este o briză cu Crypto.com! Disponibilă în mod convenabil pe platformele web și mobile (Android și iOS), aceasta vine, de asemenea, cu un card de credit exclusiv Crypto.com, permițându-vă să vă cheltuiți criptomonedele fără dificultate. De exemplu, cardul Visa îți permite să convertești rapid orice criptomonedă în numerar și să o folosești la mii de magazine din întreaga lume sau să retragi de la bancomate.

Crypto.com oferă o modalitate eficientă și ușoară de a cumpăra criptomonede cu un card de debit sau de credit în câteva minute! De asemenea, puteți schimba cu ușurință criptomonede sau le puteți tranzacționa pe piața la vedere prin intermediul acestei aplicații. Această aplicație este, de asemenea, inclusă în această listă pentru că acceptă tranzacționarea de instrumente derivate în aplicație. Pentru tranzacționarea la vedere sau pe instrumente derivate, puteți utiliza o marjă de tranzacționare de până la 10x. De asemenea, aplicația poate fi utilizată pentru a plăti și a primi plăți în cripto pentru bunuri și servicii.

Caracteristicile aplicației Criptomonedă

Caracteristicile aplicației Criptomonedă
Care sunt avantajele criptomonedelor?

Atunci când alegeți cea mai bună aplicație de criptomonede pentru nevoile dumneavoastră, trebuie să țineți cont de câteva caracteristici esențiale. Să analizăm acum câteva dintre opțiunile de top care se pot obține pe piața actuală și care îndeplinesc aceste cerințe.

Coinbase este o platformă de criptomonede pentru mulți, având o aplicație mobilă intuitivă care face tranzacționarea ușoară și accesibilă tuturor, chiar și începătorilor. Blockfolio este o altă alegere excelentă, oferind funcții extinse de urmărire și date de piață. Crypto.com este o opțiune excelentă dacă doriți să folosiți criptomonedele pentru cumpărăturile de zi cu zi, deoarece oferă un card Visa care poate fi utilizat oriunde este acceptat Visa. Dacă sunteți în căutarea celei mai mari securități, Edge Wallet este o opțiune ideală. Acesta oferă autentificare cu doi factori și recunoaștere a amprentelor digitale pentru a vă păstra datele complet păzite. Aplicația Trust Wallet completează lista noastră cu suportul său pentru o gamă largă de criptomonede și dApps.

Noțiuni de bază pentru început cu Crypto

Noțiuni de bază pentru început cu aplicații cripto
Care criptomonedă este cea mai bună pentru început?

Atunci când selectați aplicația potrivită pentru criptomonede, este esențial să vă cercetați temeinic opțiunile și să vă asigurați întotdeauna că monedele dvs. digitale rămân protejate prin măsuri de siguranță solide. Investiții fericite!

Când vine vorba de aplicații de criptomonede, există câteva caracteristici pe care ar trebui să le căutați. Mai presus de toate, securitatea este de cea mai mare importanță. Asigurați-vă că aplicația dispune de măsuri de securitate solide pentru a vă proteja monedele. Ulterior, aplicația ar trebui să furnizeze date în timp real pentru a vă asigura că sunteți mereu la curent cu orice modificare de preț. Și, în cele din urmă, căutați o aplicație care oferă aplicații descentralizate (dApps). Mulțumită dApps, puteți utiliza acum moneda dvs. digitală pentru a achiziționa sau a oferi bunuri și servicii, plus să vă jucați cu aceeași investiție!

Acum că ați înțeles elementele cheie pe care trebuie să le căutați atunci când selectați o aplicație cripto, este timpul să explorați unele dintre cele mai bune opțiuni disponibile.

 cele mai bune aplicații de criptomonedă pentru iPhone
CoinMarketCap cripto aplicație

Pentru utilizatorii de Android, cea mai bună aplicație pentru criptomonede este CoinMarketCap. Această aplicație vă permite să fiți la curent cu peste 2.000 de criptomonede și să obțineți acces instantaneu la grafice de preț și la date privind capitalizarea pieței. puteți, de asemenea, să configurați alerte de preț și să vizualizați informații detaliate despre monede.

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații de portofel criptografic, atunci Blockchain Wallet este o opțiune excelentă. Stocați-vă Bitcoin, Ether, Litecoin și Bitcoin Cash într-un singur spațiu de încredere cu această aplicație minunată! Aplicația vă permite, de asemenea, să cumpărați și să vindeți criptomonede și chiar cea mai bună aplicație de schimb pentru iPhone între diferite monede.

Pentru utilizatorii de iOS, cea mai bună aplicație pentru criptomonede este Coinbase Wallet. Păstrați-vă criptomonedele în siguranță cu această aplicație, precum și cumpărați și vindeți în mod convenabil criptomonede direct din interfață. Cumpărăturile și jocurile cu criptomonede sunt accesibile cu Coinbase Wallet, care integrează un browser dApp ca parte a ofertei sale!

Este posibil să câștigi criptomonede pe CoinMarketCap?
Cele mai bune aplicații pentru bitcoin și criptomonede

conținutul postărilor de pe blog: Care este aplicația ta preferată pentru criptomonede? Vă rugăm să ne împărtășiți opiniile dumneavoastră în secțiunea de comentarii.

Deci, iată-l! Acestea sunt cele mai bune aplicații de criptomonede pentru Android și iOS. Aceste aplicații fac gestionarea criptomonedelor mai ușoară ca niciodată. Puteți urmări cele mai recente evoluții ale prețurilor și chiar să vă cheltuiți activele digitale pentru bunuri, servicii sau achiziții în joc. Așadar, deblocați potențialul portofoliului dvs. cu aceste aplicații care trebuie descărcate! Așadar, ce mai așteptați? Începeți să utilizați una dintre aceste aplicații chiar astăzi și vedeți cât de ușor și convenabil poate fi să investiți în criptomonede!

Sunteți intrigat de potențialul investițiilor în criptomonede? Ce părere aveți despre ele? Vă rugăm să ne împărtășiți gândurile dumneavoastră în secțiunea de comentarii de mai jos. Și nu uitați să consultați celălalt articol de pe blogul nostru despre cele mai bune sfaturi pentru începători privind cele mai bune sfaturi pentru aplicația de tranzacționare a criptomonedelor ios. până data viitoare, investiții fericite!

Cele mai bune aplicații și schimburi de criptomonede
Este investiția în criptomonede o investiție bună?

P.S. Dacă sunteți în căutarea celei mai bune aplicații de schimb de criptomonede pentru iPhone pentru a începe să tranzacționați, vă recomandăm Coinbase Pro. Coinbase Pro este un schimb de criptomonede de top care oferă comisioane competitive, funcții avansate de tranzacționare și asistență pentru clienți 24 de ore pe zi. În plus, puteți începe cu doar 100 de dolari. Așa că, dacă ești pregătit să începi să tranzacționezi criptomonede, înscrie-te astăzi la Coinbase Pro!*.

Acesta este un post sponsorizat. Coinbase Pro nu susține sau sprijină investițiile sau tranzacționarea de criptomonede. Înainte de a întreprinde orice acțiune în lumea finanțelor, cereți mai întâi sfatul unui consilier financiar profesionist. Vă mulțumim că ați citit!“Post sponsorizat” aplicație criptomonedă, aplicație portofel cripto, aplicație de tranzacționare cripto, Coinbase Pro

Volumul tranzacțiilor și listările de piață ale Coinbase Exchange
Cele mai bune aplicații de criptomonede ale lui Ascent

Folosiți o anumită aplicație de criptomonedă care s-a dovedit a fi de succes? Nu uitați să distribuiți această postare cu prietenii dvs. dacă vă este de ajutor! Până data viitoare, bucurați-vă de investițiile în criptomonede!

* Acesta este un post sponsorizat. Coinbase Pro nu susține și nu sprijină investițiile sau tranzacțiile cu criptomonede.

Comparație între cele mai bune aplicații de criptomonede – suma comisioanelor

Cele mai bune aplicații pentru criptomonede
Ce aplicație cripto are cele mai mici comisioane?

Valoarea comisioanelor plătite de aplicațiile de criptomonede variază semnificativ, majoritatea cazurilor fiind cuprinse între -0,025% și 0,075%. Procentul de comision al unor burse de criptomonede proeminente este prezentat în acest tabel.

Care sunt criteriile de alegere a unei aplicații de tranzacționare a criptomonedelor?

Comercianții de astăzi au la dispoziție mai multe aplicații pentru criptomonede din care să aleagă și fiecare dintre ele are un scop diferit. Pe aplicațiile populare, tranzacționarea în criptomonede este mai frecventă decât pe burse. Cu toate acestea, multe firme de brokeraj oferă criptomonedele ca parte a listei lor de opțiuni de investiții. unele aplicații vă permit chiar să profitați de pe urma deținerilor de criptomonede într-o manieră pasivă. Vom trece în revistă în această parte caracteristicile pe care trebuie să le luați în considerare atunci când selectați cel mai bun program de tranzacționare a criptomonedelor cu aplicații ios.

Top 8 Cei mai fiabili 8 furnizori de semnal gratuit de criptomonede gratuite

Care sunt criteriile de alegere a unei aplicații de tranzacționare a criptomonedelor?
Cine este cel mai bun furnizor de criptomonede?

1. jurisdicție.

Jurisdicția unei aplicații criptografice este statutul juridic al acesteia, așa cum se aplică în țara sau orașul dumneavoastră. Înainte de a începe să o utilizați, asigurați-vă că software-ul ales funcționează în țara și orașul dumneavoastră; în caz contrar, nu veți putea face comerț cu el.

De asemenea, trebuie să știți că unele burse mențin site-uri web locale pentru fiecare țară. Verificarea statutului legal al unui exchange nu numai că vă informează despre piața sa țintă, dar vă poate permite, de asemenea, să faceți tranzacții legitime pentru a cumpăra și tranzacționa criptomonede fără a încălca legile din țara dumneavoastră.

2. Ușurința de utilizare

cele mai bune aplicații de criptomonedă
Top 8 Cei mai fiabili 8 furnizori de semnal gratuit de criptomonede gratuite

Interfața programului va varia în funcție de nivelul de experiență și de cunoștințele de tranzacționare a criptomonedelor. Persoanele care nu sunt familiarizate cu o aplicație sunt în mod natural atrase de designul său ușor de utilizat. Utilizatorii avansați creează afișări mai complicate ale informațiilor, posibilitatea de a alege tipul și abordarea afișării graficelor, unde sunt accesibili indicatorii și instrumentele de analiză tehnică. Alegeți o aplicație de schimb de criptovalute cu o interfață simplă pentru utilizator dacă sunteți la început în tranzacționare. Avantajul va fi reprezentat de instrucțiunile amănunțite care vă vor ghida în procesul de instalare după descărcarea programului.

o lichiditate extraordinară

Furnizori de semnal criptocurrency
Unde pot vedea lichiditatea criptomonedelor?

O bursă tipică de criptomonede are trei caracteristici: valute Fiat, criptomonede și tranzacționare în marjă. La un moment dat, lichiditatea indică numărul de ordine care pot fi finalizate pe o platformă de schimb. Acest lucru vă permite să executați rapid tranzacțiile și să evitați să pierdeți bani ca urmare a cererii excesive sau a fluctuațiilor de preț. Noii investitori în criptomonede trebuie să înțeleagă

Principalele burse au un număr mare de persoane care tranzacționează în mod activ la un moment dat. Site-urile cu volume de tranzacționare limitate se confruntă frecvent cu întârzieri în executarea tranzacțiilor din cauza cererii reduse de cantități de tranzacții. Nivelurile scăzute de implicare duc frecvent la slippage, adică atunci când prețul tranzacției se schimbă dramatic, reducând profiturile sau făcând o afacere neprofitabilă.

4. Alegeți dintr-o varietate de active.

Top 8 Cei mai fiabili 8 furnizori de semnal gratuit de criptomonede gratuite
Care este cea mai fiabilă și eficientă metodă de a cumpăra criptomonede?

Atunci când căutați o aplicație de cumpărare de criptomonede, asigurați-vă că aceasta acceptă toate activele dumneavoastră. Acest lucru este crucial, deoarece nicio bursă nu poate oferi perechi de tranzacționare pentru miile de active cripto disponibile pe piață în prezent.

Cele mai populare burse investesc în principal în instrumente cu capitalizare bursieră mai mare, în timp ce bursele mai mici pot găsi monede mai puțin tranzacționate.

5. Sistemul dvs. a fost securizat.

Una dintre cele mai importante caracteristici care trebuie luate în considerare în timpul selecției unui software de tranzacționare este protecția împotriva atacurilor hackerilor și a hackerilor. Atacurile de hacking sau malware nu sunt neobișnuite în zilele noastre, mai ales în mediul actual, când activele de criptomonede pot fi pierdute în conturi sau portofele. Pe site-urile proprii, mai multe platforme arată clar ce informații păstrează și cum le securizează. Deși nicio aplicație pentru criptomonede nu poate oferi o securitate absolută, pot fi descărcate programele unor burse de renume, cu mulți utilizatori și recenzii excelente.

valute Fiat, criptomonede și tranzacționare în marjă
Vulnerabilitatea cripto-aplicațiilor

Protejați-vă contul cu o varietate de tehnici:

(a) Depozit frigorific.

Fondurile sunt păstrate offline într-un portofel de criptomonede, inaccesibil pentru hackeri.

b) Portofel cu semnături multiple

Acesta este un tip de securitate care implică utilizarea mai multor tipuri de identificare sau semnături pentru a vă accesa contul. De exemplu, unele burse de criptomonede vă pot solicita să folosiți două adrese de e-mail diferite pentru a vă debloca portofelele.

6. Reputația

Atunci când compară aplicațiile de cumpărare de criptomonede, clienții se concentrează pe reputația burselor de criptomonede. Atunci când alegeți o bursă de criptomonede, asigurați-vă că citiți recenziile consumatorilor și evaluați caracteristicile. Urmăriți evaluările pentru a lua o decizie educată.

Care este cea mai bună cripto aplicații
Reputația schimburilor de criptomonede

Investițiile în criptomonede vin cu un nivel substanțial de risc, așa că este esențial să alegeți un serviciu care oferă cel mai înalt standard de securitate, caracteristici ușor de utilizat și numeroase instrumente de tranzacționare. Optați întotdeauna pentru servicii cu o reputație excelentă și cu mai multe niveluri de protecție a contului.

7. Comisioanele sunt percepute pentru fiecare tranzacție.

Comisioanele de servicii sunt percepute atunci când achiziționați orice activ de criptomonedă. Principala sursă de venit pentru burse este perceperea de comisioane. Deși aplicația Binance, printre alte burse, oferă propriile “jetoane de schimb“. Proprietarii de conturi de tranzacționare beneficiază de reduceri de preț pe platformele de schimb ale token-urilor lor. Utilizatorii Binance care își stochează BNB într-un portofel Binance pot beneficia de comisioane de tranzacționare reduse. Comisionul pentru fiecare tranzacție va fi plătit sub formă de BNB în loc de perechea valutară tranzacționată.

Comisioanele de tranzacționare cripto aplicații
Comisioanele de tranzacționare
  • Atunci când navighezi în lumea comisioanelor, trebuie să ții cont de mai multe tipuri.

Comisioanele de tranzacționare

Costul comisionului diferă de la o bursă la alta și depinde de tipul de tranzacție pe care o efectuați, dar, de obicei, este cuprins între 0,1% și 0,5% pentru fiecare tranzacție.
Unele burse oferă tranzacții gratuite. Comisioanele de tranzacție sunt plătite de unele burse de criptomonede în format procentual. Atunci când volumul de tranzacționare crește, comisioanele pot fi reduse. Economisirea comisioanelor este posibilă prin utilizarea

reputațiile schimburilor de cripto aplicații
Ce aplicație de criptomonede are cel mai mic comision?

Taxe pentru efectuarea unui depozit

Majoritatea aplicațiilor de tranzacționare a criptomonedelor vă permit să vă umpleți contul cu un credit sau un transfer bancar. Depozitele de fonduri folosind un card de debit pot costa până la 1,5%, însă comisioanele ar putea sări la 3,5% dacă decideți să folosiți un card de credit atunci când faceți schimburi pe anumite site-uri web.

Taxe de retragere

Bitcoin, Ethereum și o mulțime de alte monede digitale au comisioane de retragere diferite pentru depozitele de tranzacționare. În funcție de tipul de monedă și de opțiunea de retragere, fiecare cripto-schimb va avea costurile sale de retragere. Costurile de retragere pentru fiecare bursă sunt, de obicei, afișate pe site-ul acestora. Verificați termenii de depunere și retragere înainte de a descărca un software de tranzacționare a criptomonedelor.

Comisioanele de tranzacționare cripto aplicații
Termeni și condiții pentru depunerea și retragerea de fonduri în aplicații criptografice

8. Asistență pentru clienți

Utilizatorii aplicațiilor de criptomonede întâmpină frecvent probleme legate de instalare și utilizare. Chiar și comercianții experimentați pot întâmpina ocazional dificultăți pe care numai suportul tehnic le poate rezolva. Rezultatul financiar al unei tranzacții este uneori influențat de timpul de răspuns al angajatului, deoarece situația de pe piață se schimbă rapid. Luați în considerare timpul de răspuns, disponibilitatea suportului tehnic, comentariile clienților și posibilitatea de a contribui la activitatea bursei atunci când evaluați calitatea serviciilor.

9. Asigurare

Cele mai multe dintre bursele criptografice de top oferă acum clienților o asigurare totală sau parțială a depozitelor. Acest lucru favorizează o mai mare încredere în noii utilizatori, care pot fi siguri că, în cazul unui atac al hackerilor sau al spargerii conturilor, bursa îi va acoperi împotriva pierderilor.

Deoarece politicile de asigurare variază de la o piață la alta, este bine să vă consultați cu asigurătorul dumneavoastră înainte de a vă înscrie într-un cont. Utilizatorii bursei de aplicații binance sunt protejați împotriva pierderilor financiare.

Care sunt aplicațiile financiare de tranzacționare a criptomonedelor?
Care este cea mai bună cripto aplicații pentru cumpărarea de criptomonede?

10. Infrastructura tehnică

Înainte de a instala un software de cumpărare de criptomonede pe smartphone-ul lor, noii utilizatori ar trebui să cerceteze infrastructura platformei. Clienții pot plasa rapid comenzi și achiziționa active fără să vadă cum valoarea acestora scade din cauza traficului ridicat și a volumului mare de tranzacții din cadrul burselor. Căutați ceva pe care utilizatorii îl vor aprecia. Poate fi un serviciu, cum ar fi transmisia video în direct sau o aplicație care să ofere ajutor.

11. Pârghie și produse

Bursele la vedere și bursele de instrumente financiare derivate sunt două tipuri diferite de piețe unde pot fi tranzacționate criptomonedele. Bursele la vedere tranzacționează monede reale, în timp ce piețele de instrumente derivate tranzacționează instrumente derivate de criptomonede mai degrabă decât monede reale. Contractele futures și opțiunile sunt exemple de contracte derivate comune, în care cumpărătorii sunt de acord să vândă sau să cumpere o marfă la un preț și la o dată specificate în viitor.

De ce nu funcționează aplicația crypto
Comenzi limită pe cripto aplicații

12. restricții privind depunerea și retragerea de fonduri

Atunci când un trader de acțiuni își atinge limita financiară, poate alege să retragă numerar. Este esențial să înțelegeți restricțiile de retragere stabilite de bursele de valori pentru a vă păstra banii în mod corespunzător. În timp ce unele burse nu au o cerință de depunere minimă, altele impun limitări zilnice de retragere.

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți