Top cripto

  7 greșeli criptomonede

  ⚡️ Este încă profitabil să investești în criptomonede?

  Investiția în cripto-monede este o aventură unică în care potențialele recompense depășesc cu mult riscurile asumate. Criptomoneda este o investiție bună dacă doriți să aveți acces imediat la cererea de ➦monedă digitală. Cumpărarea de acțiuni în firme legate de criptomonede poate fi o opțiune mai sigură, dar mai puțin profitabilă.

  ⚡️ Este Bitcoin o investiție bună în 2023

  Din cauza modului în care a fost îmbrățișată, ➦Bitcoin este cea mai mare criptomonedă de cumpărat în 2023. Popularitatea sa o face o investiție mai sigură, deoarece este mai greu de piratat, ceea ce o face mai sigură din punct de vedere tehnic și mai puțin predispusă la fluctuații mari de preț.

  ⚡️ Cât de jos vor cădea criptomonedele în 2023?

  Jocul de predicție a devenit și mai dificil de atunci, deoarece prețul Bitcoin a scăzut vertiginos. Cei mai ➦extrem de pesimiști cred că bitcoin va atinge un minim de 10.000 de dolari în 2023, dar mulți experți credeau că va crește până la ➦100.000 de dolari la sfârșitul anului trecut, dar pe o perioadă mai lungă de timp.

  ⚡️ Cât valorează Ethereum în 2025?

  Se estimează că Ethereum va valora ➦ 11.764 de dolari în 2025.

  greșeli criptomonede

  Pe măsură ce poveștile de succes și pierderi ale criptomonedelor se răspândesc ca un foc de paie, nu este de mirare că Bitcoin, Ethereum, Elon Musk și Tesla tweetând despre Dogecoin au înregistrat o creștere dramatică a popularității. Oamenii investesc mai mult ca niciodată pe piața monedelor digitale datorită acestor potențiale randamente – investitorii curioși s-ar putea să se întrebe dacă se pot alătura și ei acestei călătorii potențial profitabile?

  Deși prețurile au înregistrat o ușoară scădere și o oarecare incertitudine a cuprins piața criptomonedelor, criptomonedele sunt încă un domeniu de interes. Chiar și pentru cei mai avizați dintre investitori poate fi descurajant să pătrundă pe piața monedelor digitale. Un comentator a remarcat odată atât de elocvent:

  Șapte greșeli comune ale cripto-investitorilor și comercianților
  Există un dezavantaj în a investi în cea mai bună criptomonedă?

  Criptomonedele rămân un subiect în vogă, dar lumea criptomonedelor poate fi complexă de explorat și de înțeles – mai ales pentru cei care nu au experiență în domeniu. De aceea, am evidențiat șapte greșeli pe care investitorii în criptomonede le fac adesea, pentru ca tu să nu fii nevoit să le faci! Înarmați-vă cu informații astăzi și rămâneți în fața jocului, evitând aceste erori mult prea frecvente.

  Ce greșeală fac cei mai mulți greșeli criptomonede
  Așadar, iată care sunt cele mai frecvente 7 greșeli de investiții în Bitcoin.
  Cuprins

  Greșeala nr. 1: Evitați să credeți că a cumpăra mult și a vinde puțin este o modalitate eficientă de a genera profituri substanțiale.

  Este investiția în criptomonede o idee bună?
  Mai este profitabil să investești în criptomonede?

  Cea mai mare greșeală pe care o fac oamenii este să investească prea mulți bani dintr-o dată. Deoarece criptomonedele sunt atât de volatile, acest lucru duce la „rekt”. Sincronizarea pieței este o cheie uriașă a succesului atunci când se cumpără și se vinde, dar este dificil de realizat. Cunoașterea tiparelor vă poate ajuta să cronometrați mai bine piața.

  Există două greșeli semnificative pe care indivizii le fac în mod frecvent:

  • FOMO este un termen folosit pentru a se referi la anxietatea de a rata ceva. Cu toții am trecut prin asta. Vedeți că un proiect crește în valoare și doriți să vă implicați. Cu atât mai mult dacă ați ratat posibilități similare anterioare.

  Din păcate, orice ascensiune trebuie să fie urmată în cele din urmă de o cădere. Dacă investiți atunci când un proiect este în plină ascensiune, există o șansă mai mare de a pierde bani, deoarece investitorii timpurii vor începe să ia profituri și este posibil să trebuiască să așteptați mult timp înainte de a ajunge la echilibru sau de a câștiga bani.

  7 greșeli criptomonede le fac atunci când investesc în criptomonede
  Cele mai mari 7 greșeli în investițiile cripto

  De asemenea, este dificil să se achiziționeze monede atunci când un proiect se extinde rapid. Tranzacțiile pe bursele descentralizate (dex), cum ar fi Uniswap, pot fi o provocare, mai ales dacă tranzacționezi criptomonede împotriva pieței. Dacă nu sunteți atent, puteți cheltui cu ușurință o avere pe taxe de gaz și alte cheltuieli legate de tranzacționarea Ethereum.

  • FUD este un termen care se referă la orice tip de publicitate negativă. Aceasta este menită să arunce investitorii în panică și să-i îndepărteze de moneda dumneavoastră, chiar dacă este un proiect extraordinar (Vindeți ieftin). Puține lucruri sunt mai descurajatoare decât să-ți vezi investiția cum se adâncește tot mai mult în roșu. Atunci când o monedă își scade rapid valoarea, se creează o mulțime de FUD.
  FOMO (Frica de a pierde sau de a greșeli criptomonede
  Șapte sfaturi despre cea mai greșeli criptomonede

  Vânzarea monedei în pierdere pentru a o vedea cum crește în valoare în următoarele zile sau săptămâni poate părea atractivă, dar această opțiune implică riscuri considerabile. Cel mai bine este să fiți precauți decât să vă aruncați în ceva prea repede. Nu sugerez acest lucru doar de dragul de a o spune… în momentul în care scriu aceste rânduri, în timp ce întregul meu portofoliu generează în continuare câștiguri excelente, jumătate dintre monedele mele sunt pe roșu.

  Greșeala nr. 2: Urmărirea unei singure părți

  Lipsa unei securități adecvate
  FUD (Fear, Uncertainty, and Doubt sau, cu alte cuvinte, vindeți mai ieftin)

  Ce v-a stârnit entuziasmul pentru Bitcoin? Unde ați găsit materialele necesare pentru a obține o înțelegere mai profundă a acestuia? Prietenii, Twitter, YouTube sau Reddit? Este întotdeauna o idee bună să vă diversificați „canalele de știri” pentru a obține o cunoaștere mai profundă a pieței, indiferent de cine este sau cât de fiabilă pare a fi acea sursă.

  De exemplu, eu am sursele mele:

  • Am trei YouTubers preferați și îi urmăresc pe fiecare dintre ei din motive diferite: cercetare altcoin, analiză tehnică și un punct de vedere/apropiere alternativă.
  • Pe Twitter, există mai multe persoane cu aceleași trei nume.
  • De asemenea, sunt atent la toate proiectele majore care mă interesează pe Twitter, Telegram și Discord.
  • Există câteva servicii premium ale Patreon.
  • În cele din urmă, câteva buletine de știri și site-uri web, cum ar fi Coinbureau sau CoinMarketCal, de exemplu
  Ce fel de greșeli fac comercianții de criptografie
  Necunoașterea analizei de greșeli criptomonede

  Rămân vigilent și caut întotdeauna informații suplimentare înainte de a lua o decizie.
  Este dificil să faci alegeri în materie de investiții dacă ai o singură sursă de informații, mai ales pentru că ceea ce ar putea fi o investiție excelentă pentru o persoană poate să nu funcționeze pentru altcineva din cauza toleranței la risc, a punctului de intrare sau a obiectivelor diferite

  Greșeala nr. 3: Lipsa unei strategii.

  7 greșeli criptomonede înainte de a investi în cripto-monede
  Greșeli de investiții Crypto

  Care este toleranța dumneavoastră la risc și care este randamentul dorit al investiției? Când doriți să scoateți niște bani de pe piață pentru a obține un profit sau să scoateți bani (fie să reintrați la un preț mai mic, fie să scoateți complet banii)?”. Investiți pe termen scurt sau pe termen lung?

  Având în vedere strategia dvs. de investiții, este esențial să răspundeți în mod corespunzător la toate considerentele de mai sus. Nu contează cât de mult cheltuiți pentru bitcoin dacă intenționați să îl păstrați pe termen lung; valoarea sa este aproape sigur că va crește în timp (orice poate fi garantat în criptomonede!)

  Cum să începi să investești în criptomonede
  Cea mai frecventă greșeală pe care trebuie să o evitați înainte de a face o mișcare decisivă

  Atunci când investiți pe termen lung, trebuie să vă așteptați la fluctuații ale randamentelor. Cu toate acestea, dacă profitați de momentul potrivit și cumpărați criptomonede mai mici atunci când prețurile lor sunt scăzute, randamentul dumneavoastră ar putea fi mai generos decât de obicei. În schimb, dacă investiți prea mult, la costuri ridicate pe monedă – s-ar putea să nu observați niciun randament al investiției până când nu trec mulți ani.

  Greșeala nr. 4: Măsurile de securitate insuficiente reprezintă o problemă de maximă importanță.

  Investiții în criptomonede
  Investiția în cea mai bună criptomonedă pentru un start rapid

  Nu este cel mai fascinant subiect, dar este esențial. Este esențial să ne amintim că, spre deosebire de sistemele bancare tradiționale, criptomonedele rămân în mare parte nereglementate. Dacă ceva nu merge bine, s-ar putea să vă confruntați cu imposibilitatea de a vă recupera activele – ceea ce face ca miza să fie și mai mare atunci când investiți.

  Deoarece există mulți influenceri frauduloși de criptomonede pe site-uri de socializare precum YouTube, Twitter și Telegram, aceste platforme trebuie să fie foarte atente la potențialii escroci. În special pe Telegram, veți descoperi o mulțime de conturi false de „administrator” și „suport tehnic”. Aceștia oferă de obicei niște oferte fantastice grozave sau promit să vă dubleze criptomoneda într-o perioadă scurtă de timp.

  Modalități de a investi propriul capital
  Cum să investești în cea mai bună criptomonedă pentru începători

  Faptul de a avea o bancă proprie are dezavantaje, cum ar fi necesitatea de a vă proteja cheia privată, parola și fraza sursă. Acestea nu ar trebui să fie niciodată salvate pe computer, telefon, e-mail sau în cloud. În schimb, faceți o copie a acestora și păstrați-le într-o locație sigură (ideal ar fi să aveți și o altă copie într-un alt loc sigur).

  Luați în considerare utilizarea browserului Brave dacă utilizați Metamask sau un portofel software similar. Acesta are o securitate mai bună și, ca bonus, include câteva funcții interesante, cum ar fi câștigarea unei mici sume de criptomonede atunci când navigați pe internet.

  Cum să retrageți cea mai bună criptomonedă în bani reali?
  Este posibil să investești în criptomonede?

  Dacă doriți să mențineți securitatea criptomonedelor dumneavoastră, 2FA și YubiKey sunt două instrumente esențiale. Dacă aveți un volum mai mare de criptomonede, atunci Ledger sau Trezor vă pot oferi o protecție suplimentară.

  Greșeala nr. 5: Analiza de bază a pieței este necunoscută de mulți.

  V-ați întrebat vreodată: „Ce se întâmplă dacă bitcoin valorează acum peste 30.000 de dolari, iar ADA sau XRP ajunge la aceleași valori?” Dacă investesc chiar acum, în câțiva ani voi obține cu ușurință un randament de 1.000 de ori mai mare.” Nu.

  "Investește în bani cripto - câștigă pe criză"
  Riscurile investiției în criptomonede

  Veți observa că, în acest caz, prețul nu este la fel de esențial. Ceea ce contează este capitalizarea de piață (market capitalization), care reprezintă valoarea activului înmulțită cu cantitatea sa.

  Spre exemplu, Cardano costă aproximativ 1,5 dolari pe unitate și este evaluat la o capitalizare de piață de aproximativ 50 de miliarde de dolari. Așadar, valoarea ADA ar trebui să crească de peste 60 de ori pentru ca aceasta să valoreze 100 de dolari pe monedă (capitalizare de piață de 100 de miliarde de dolari).

  Cum să începi să investești în criptomonede?
  Cum să investești corect în criptomonede

  Dimpotrivă, dacă valoarea de piață a XRP crește până la o sumă uriașă de 100 de miliarde de dolari, va trebui doar să atingă un preț de aproximativ 17 cenți bucata.

  În general, criptomonedele cu capitalizare de piață mai mică au un potențial de creștere mai mare decât cele mai mari. Motivul este că acestea trebuie să crească mai puțin în valoare pentru ca capitalizarea lor de piață să ajungă la cea a cripto-monedelor mai mari.

  Pentru ca ADA să ajungă la 100 de dolari pe monedă, ar trebui să valoreze aproape de două ori mai mult decât întreaga piață de criptomonede sau de peste 4 ori mai mult decât Bitcoin.

  Probleme de a investi în cei mai buni bani crypto
  Criptomoneda – o investiție pentru cei care riscă

  Având în vedere expansiunea rapidă a pieței cripto, o astfel de creștere impresionantă a valorii nu este doar imaginabilă, ci și probabilă! Înainte de recenta sa scădere, valoarea totală a criptomonedelor a fost estimată la aproximativ 2,5 trilioane de dolari și este posibil să ajungă la o sumă uluitoare de 8-10 trilioane de dolari în următorii doisprezece ani! Până în 2033, am putea asista cu ușurință la o schimbare semnificativă a modului în care monedele digitale sunt percepute de societate, având în vedere această rată de creștere preconizată.

  Cu toate acestea, acest exemplu demonstrează cât de mulți bani ar fi necesari pentru ADA. Nu doriți să vizați prea sus sau prea jos atunci când căutați o monedă profitabilă. Dacă urmărești să culegi un randament de 50-100x, nu te uita mai departe de companiile care au capitalizări de piață de mai puțin de 10 milioane de dolari! Pentru comparații între diverse criptomonede, precum și capitalizările lor de piață, volumul de tranzacționare și multe altele, Coin Market Cap și Coingecko sunt resurse excelente.

  Greșeala nr. 6: De asemenea, este posibil să nu aveți un portofoliu suficient de diversificat sau să fiți investit în prea multe monede diferite.

  Investiția în criptomonede pentru un start rapid
  Greșelile de a investi în cripto 2023

  Acest lucru este puțin mai dificil, deoarece conținutul portofoliului dvs. ar trebui să fie determinat de obiectivele dvs. (ca la punctul 3). Puteți păstra pur și simplu Bitcoin, Etherium și/sau Cardano dacă doriți doar să stocați monede pentru o perioadă lungă de timp.

  Cu toate acestea, atunci când investiți în altcoins mai riscante cu scopul de a obține randamente mai mari, este înțelept să fiți precauți și să nu vă extindeți prea mult. Vă puteți reduce riscul general prin repartizarea investițiilor pe mai multe proiecte.

  Greșeala nr. 7: Plasarea banilor într-o investiție în care nu puteți suporta să suferiți pierderi este o tactică extrem de periculoasă.

  Modalități simple de a investi în bitcoin
  Merită să investești în cripto acum

  Acest lucru ar trebui să fie evident, dar vreau să-l reiterez. Ar trebui să riscați doar o sumă pe care vă puteți permite să o pierdeți. Cu siguranță, nimeni nu dorește să facă o eroare costisitoare; cu toate acestea, ar trebui să țineți cont de faptul că Bitcoin este incredibil de imprevizibil și are potențialul de a duce la pierderi drastice. Cu cât capitalizarea sa de piață devine mai expansivă, cu atât există o șansă mai mare de volatilitate și risc.

  Bitcoin și Ethereum sunt adesea considerate investiții de încredere, însă pot suferi pierderi drastice de până la 70% din valoare, așa cum s-a văzut când BTC a trecut de la un maxim istoric de 20.000 de dolari la un minim de aproximativ 3.200 de dolari în decurs de un an. Atunci când piața pivotează din nou (ceea ce se întâmplă întotdeauna), monedele alternative pot suferi căderi libere mai mari de 90%, unele dintre ele neputându-și mai recupera niciodată valoarea inițială.

  Beneficiile păstrării criptomonedelor într-un portofel online
  De unde să începi pentru un începător în cripto

  Înainte de a face pasul spre investiții, este esențial să înțelegeți și să înțelegeți riscurile implicate. Circumstanțele dumneavoastră și toleranța la risc vor determina câți bani veți investi și de unde îi veți lua, dar asigurați-vă că sunteți pe deplin informat cu privire la pericole și luați în considerare cel mai rău scenariu.

  Beneficiile păstrării criptomonedelor într-un portofel online

  O criptomonedă este o formă digitală de bani care necesită un portofel online pentru a fi păstrată în siguranță. Portofelele online sunt mai convenabile, dar și mult mai riscante decât stocarea criptogramei în mediul offline. Acestea sunt mai vulnerabile la atacuri și hacking, iar hackerii vă pot goli întregul portofel prin escrocherii sau hacking-uri. Pentru a vă proteja criptomonedele și a le asigura siguranța, un portofel hardware offline este cea mai fiabilă soluție. Acest dispozitiv funcționează în mod similar cu un stick USB, cu o protecție criptografică sporită pentru cheile private asociate acestuia.

  Retragere

  NU vă bazați exclusiv pe informațiile din această postare pentru a lua decizii de tranzacționare sau de investiții. Înainte de a investi sau de a tranzacționa, efectuați cercetări amănunțite și o diligență corespunzătoare.

  ARE YOU NEW TO CRYPTO STAKING?