10 cripto pentru 2023 pentru a cumpăra și a păstra

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți

⚡️ Ce este Coinbase?

Coinbase revoluționează modul în care cum cumpărăm, vindem și stocăm monedele digitale cu platforma sa revoluționară de schimb de criptomonede. Fondat de Brian Armstrong și Fred Ehrsam în 2012, acest broker de top din industrie deservește peste 30 de milioane de clienți din 32 de țări. Cu platforma sigură a Coinbase, utilizatorii pot avea liniște atunci când tranzacționează criptomonede populare precum Bitcoin, Ethereum și Litecoin.

⚡️ Cât de sus poate ajunge Ethereum

La începutul anului 2023, Money Morning a prezis că Ethereum ar putea ajunge până la 8.000 de dolari până la sfârșitul anului 2023.
În cazul în care impulsul ascendent stabilit la mijlocul anului 2021 continuă, prețul Ethereum ar putea face un salt până la 6.500 de dolari sau poate crește până la un vârf impresionant de 7.500 de dolari până la sfârșitul anului 2023
Din nefericire, în ultimele luni ale anului 2023, au urmat tulburări pe piața criptomonedelor, iar ETH s-a prăbușit În ianuarie 2023, ETH se tranzacționa la un curs sumbru de 700 de dolari.

⚡️ Cum va fi bitcoin peste 5 ani?

Mike Novogratz, liderul Galaxy Digital, a declarat marți pentru Bloomberg Technology că un singur bitcoin va ajunge la o valoare de până la 500.000 de dolari în cinci ani.

⚡️ Va crește din nou LTC?

LTC a cunoscut o dezvoltare impresionantă în prima jumătate a anului 2021, dar, din păcate, în lunile și anii următori s-a observat o scădere.

cumpăra criptomonede

În timp ce lumea se schimbă rapid, un lucru rămâne stabil – criptomoneda. În ciuda concepției greșite a multor oameni, criptomoneda s-a dovedit a fi rezistentă și rezistentă la modificări. Monedele Fiat sunt reglementate de guverne și pot avea scăderi frecvente ale valorii, în timp ce acțiunile sunt controlate de instituții și puternic influențate de recesiunile economice.

În același timp, monedele digitale și token-urile bazate pe tehnologia blockchain sunt din ce în ce mai populare. Nu în ultimul rând pentru că oamenii sunt mai dispuși să creadă în ele, deoarece portofelele digitale nu sunt influențate de evenimente geopolitice și nu sunt conduse de o entitate exterioară. Pe măsură ce investițiile în active digitale cresc în popularitate, numărul investitorilor care investesc a crescut vertiginos! Această creștere a interesului investitorilor este atribuită în mare parte creșterii gradului de conștientizare și a entuziasmului publicului față de aceste forme independente de monedă.

Merită să investești în cumpăra criptomonede chiar acum?

Merită să investești în cumpăra criptomonede chiar acum?
Care este cea mai bună cripto 2023 în care să investești pentru un nou venit?

Deoarece previziunile multor persoane cu privire la viitorul apropiat s-au realizat deja, criptomoneda s-a impus ca o figură cheie în finanțele internaționale. Deoarece criptomonedele nu s-au impus încă suficient de ferm în viața de zi cu zi pentru a-și pierde potențialul de creștere, există încă un potențial masiv de dezvoltare pentru criptomonedele independente. investitorii care intră în acțiune astăzi pot profita încă de creșterea prețurilor criptomonedelor și, cu cât încep mai repede să joace acest joc, cu atât mai mari vor fi randamentele lor.

Investiția în cumpar criptomonede 2022: Do or Don't?
Top 10 cumpăra criptomonede pe care să le cumperi și să le păstrezi în 2023

Desigur, chiar și după ce sistemul de criptomonede va deveni parte din viața de zi cu zi pentru majoritatea oamenilor, acest sector va continua să ofere oportunități profitabile. Vor apărea noi jetoane de înaltă tehnologie, iar monedele subevaluate vor crește. Cu toate acestea, totul va avea loc într-un nou ecosistem financiar. Investitorii au două alternative în acest moment: să se agațe de piața convențională care se dezintegrează sau să își diversifice portofoliul cu active în criptomonede.

Având în vedere popularitatea crescută a bitcoin ca mecanism financiar, vă sugerăm să alegeți opțiunea a doua. Cel mai important lucru este să nu cumpărați totul deodată și să vă concentrați pe activele care pot produce cu adevărat profituri.

Top 10 criptomonede pe care să le cumperi și să le păstrezi în 2023

Top 10 criptomonede pe care să le cumperi și să le păstrezi în 2023
Care este cea mai bună cumpar criptomonede pentru investiții?

La jumătatea lunii februarie 2023, indicele CoinMarketCap Digital Currency Value Index avea peste 17.500 de criptomonede distincte. Deocamdată, doar doar 10.000 de active au fost indexate – celelalte entități nu au suficiente date pentru a fi evaluate cu precizie. Deși poate părea mică în comparație cu alte investiții precum acțiunile sau bunurile imobiliare, criptomoneda este totuși o industrie mare – ținând cont de faptul că CoinMarketCap include doar monedele pe care persoanele fizice sunt dispuse să le cumpere și să le utilizeze.

Am întocmit o listă cu 22 de criptomonede majore care vă vor îmbogăți în 2023. Au fost incluse doar monedele cu un potențial de creștere semnificativ, deci nu au fost incluse și monedele stabile, deoarece acestea corespund fluctuațiilor monedelor fiat la care sunt ancorate.

Totuși, acest lucru nu înseamnă că vă descurajăm să investiți în stablecoins în acest an. Decât atât, luați-le, mai ales USD Coin sau Tether. Monedele legate de dolarul american sunt avantajoase pe o piață în care prețurile se schimbă rapid. Țineți cont doar de faptul că creșterea criptomonedelor poate oferi în continuare randamente semnificative și nu le ratați.

Bitcoin

Bitcoin cumpăra criptomonede
Modalități de a investi în bitcoin

Dominația Bitcoin este pe cale să se extindă și mai mult, deoarece rămâne în prim-planul imaginației oamenilor atunci când se discută despre monedele digitale.
Deși Bitcoin mai trebuie să se ridice la standardele tehnologice actuale, este încă în fața colegilor săi în ceea ce privește securitatea, caracterul practic și simplitatea. Bitcoin ar putea fi prima monedă care va sparge banca, motiv pentru care vom continua să vedem cum capitalizarea sa va continua să urce.

Dezavantajul major al Bitcoin este dependența sa excesivă de sentimentul pieței. Deoarece această formă de monedă este legată de perspectivele întregului sistem de criptomonede, orice modificare a așteptărilor utilizatorilor are un impact imediat asupra prețului de piață față de același dolar american. Pe de altă parte, volatilitatea are anumite beneficii:

Top 10 criptomonede pe care să le cumperi și să le păstrez
Merită să investești în criptomonede chiar acum?
  • Bitcoin are o mulțime de vârfuri agresive care apar atunci când este doar ușor provocat. Dacă urmăriți știrile, veți avea suficient timp să vă ajustați câștigul obținut din vânzare și apoi să cumpărați bitcoini suplimentari pe baza unei reacții naturale la valoarea monedei.
  • Moneda are în prezent un impuls pozitiv puternic, însă acest lucru indică doar un mic procent din potențialul său; există încă mult loc de creștere în ceea ce privește gradul de conștientizare și de aplicare, ceea ce va continua să ducă la creșterea prețului.
  • Bitcoin este cel mai lichid activ digital, ceea ce vă asigură că nu veți rămâne niciodată blocat cu monede pe care nimeni nu vrea să le cumpere.
  • Fiecare tranzacție va fi autorizată și finalizată instantaneu. Acesta este cel mai plăcut mediu posibil pentru criptomonede: chiar dacă ceva nu merge bine, activele dvs. nu vor fi complet distruse de o scădere masivă a cererii.
Merită să investești în bitcoin? Cel mai bun cripto pentru 2023
Este Bitcoin o investiție bună

Analiștii sugerează că investitorii ar trebui să investească banii în bitcoin în sine, nu în minerit, deoarece valoarea acestuia crește. Mineritul devine treptat mai puțin profitabil decât tehnicile conservatoare de câștig: cumpărarea de bitcoini atunci când aceștia sunt ieftini și vânzarea lor atunci când sunt mai scumpi. În plus, în cazul în care mineriți bitcoin cu hardware-ul tău, ai o posibilitate reală de a-ți pierde banii – adică de a-i cheltui pe toți. Pentru a evita complet această problemă, puteți folosi echipamentul de minerit Bitcoin al altei persoane; mai multe despre asta într-un moment.

Ethereum

Ethereum
Este stocul Ethereum o investiție bună în 2023

Ethereum este cea mai importantă monedă independentă dintre concurenții săi și nu este surprinzător faptul că experții de pe piață estimează o creștere a valorii cu 200% până în 2023! Moneda a ajuns la 4.000 de dolari anul trecut, în parte datorită așteptărilor entuziaștilor. Excitația crește în jurul viitoarei lansări a Ethereum 2.0; o monedă modernizată Proof-of-Stake care se laudă cu multe capacități și caracteristici îmbunătățite.

Ethereum este cea mai căutată și utilizată criptomonedă, cu o legiune de dezvoltatori care o îmbunătățesc și o actualizează continuu. Se preconizează că actualizarea va face ca tranzacțiile între proprietarii de monede să fie mai rapide și mai puțin costisitoare. Se așteaptă ca Ethereum să devină ecosistemul digital cu cea mai rapidă expansiune din lume.

Deși vor exista numeroase imitații ale Ether, criptomoneda își va menține poziția pe piață. Dominația sa în regiunea sa este esențială, chiar dacă alte opțiuni mai avansate din punct de vedere tehnologic intră în joc.

Merită să investești în ether?
Merită să investești în ether?

Deși cel mai probabil veți putea profita de pe urma fluctuațiilor Ethereum în 2023, luați în considerare posibilitatea de a păstra cel puțin o parte din monedele dvs. pentru o perioadă lungă de timp. Potențialul ecosistemului digital este supus dezbaterii. În ciuda oricăror îndoieli, mulți sunt de acord că în următorul deceniu va avea loc un progres colosal al tehnologiei. Păstrați o cantitate mică de ETH și urmăriți cum crește cu 500-800% în ceea ce privește valoarea.

Litecoin

perspectivele cripto Litecoin pentru 2023
Cum să investești în Litecoin?

În 2023, perspectivele Litecoin sunt nesigure.Pe de altă parte, această monedă a cunoscut o creștere a popularității datorită asemănărilor cu bitcoin. Cu asemănări superficiale, oferă viteze de tranzacționare mai rapide (de 4 ori!) și o mai mare ușurință de utilizare, ceea ce sună bine – dar nu este la fel de semnificativ ca rivalii care produc token-uri multifuncționale și monede pe care sunt construite sisteme comerciale întregi. Investitorii în monede ușoare au văzut anul trecut cum această strategie s-a întors împotriva lor, când moneda s-a prăbușit după ce a atins un maxim istoric.

Pe de altă parte, indiferent de faima pe care o ai în lumea criptomonedelor, capitalizarea reală este în continuare esențială (ceea ce LightCoin este, de asemenea, în creștere). Litecoin se confruntă cu o creștere rapidă a popularității, deoarece tot mai multe întreprinderi o acceptă acum ca metodă acceptabilă de plată. Chiar dacă previziunile de scădere din acest an sunt corecte, aceasta va implica o probabilitate mare de recurență. În această situație, moneda ușoară ar urma mai întâi să scadă înainte de a crește conform secvenței Fibonacci: începând de la 600 de dolari și ajungând apoi la un neverosimil 1000 de dolari.

cumpara monede virtuale
Popularitatea Litecoin este în creștere

În cazul în care se va întâmpla scenariul prezentat mai sus, investitorii în monede Light care au intrat devreme vor putea să își vândă monedele în mod profitabil și să își repare pierderile. Nu are sens să le păstreze pentru o perioadă lungă de timp: dacă LTC urmează anumite tipare istorice, moneda va ajunge la noi valori medii la scurt timp după ce va fi depășit vârful, care vor fi semnificativ mai mari decât maximul atins.

În cazul în care acest lucru nu se va realiza, se preconizează că prețul criptomonedelor va scădea încet până la sfârșitul acestui an, înainte de a-și începe din nou traiectoria ascendentă.

Binance Coin

Ce este o monedă Binance?
Merită să cumpărați Binance Coin?

Binance Coin (BNB) este un token de criptomonedă preeminent emis de cea mai importantă bursă de valută digitală din lume, Binance. După ce a petrecut ani de zile ascunsă în umbra marilor săi rivali, moneda a ajuns în cele din urmă la proeminență în 2021, când a crescut dramatic, atingând un maxim istoric de aproape 700 de dolari. Ulterior, criptomoneda s-a “liniștit” la un interval de preț mai realist de 300-400 de dolari, dar înainte de sfârșitul anului, BNB a urcat până la un alt vârf de 634,34 dolari.

Prețul monedei joacă acum la valori mai stabile, dar motivul pentru salturile anterioare este evident: încrederea în platforma de criptomonede și în potențialul său pe termen lung. În acest sens, Binance Coin calcă oarecum pe urmele Bitcoin și Ethereum. Devenind rapid locul principal unde investitorii pot achiziționa, tranzacționa și schimba moneda digitală, această platformă și-a asigurat ferm locul în industrie.

Creșterea bruscă a prețului monedei Binance Coin în 2019 și creșterea sa continuă până în 2023 reprezintă o dovadă a potențialului nedescoperit. Măsurile interne de îmbunătățire a atractivității monedei, cum ar fi recompensele prin intermediul programelor de afiliere BNB, încurajează implicarea utilizatorilor și, ca urmare, cererea pentru criptomoneda distinctă.

Binance Coin înregistrează deja o activitate intensă.
Are Binance Coin un viitor?

Binance Coin înregistrează deja o activitate intensă. Tokenul poate fi cheltuit pe taxe, cheltuieli de călătorie și venituri din dobânzi prin intermediul împrumuturilor în criptomonede. Site-ul mizează pe îmbunătățirea eficienței mecanismului său de plată, dacă luăm în considerare programul de recompense în curs de dezvoltare al platformei Binance.

Pe măsură ce crește numărul de utilizatori activi ai Binance Coin și modalitățile de cheltuire a monedei, va crește și prețul. Chiar și acum, specialiștii anticipează că în scurt timp vor fi stabilite noi valori medii de până la 2.000 de dolari pentru 1 BNB. Se anticipează că aceste valori vor crește în medie pe parcursul a 3-5 ani, cu o creștere preconizată de aproximativ 1000 de dolari în următorii doi ani – ceea ce va duce aproape sigur la o pierdere dacă veți cumpăra monede la începutul anului 2023.

Ripple

XRP este o criptomonedă a rețelei Ripple
Investiții în Ripple

Piața chineză a criptomonedelor este un adversar dificil nu doar din cauza propriei sale tehnologii. Ripple, la fel ca alți concurenți mari din 2023, se concentrează nu numai pe popularitatea propriilor monede, ci și pe valoarea publică a ecosistemului său. În acest caz, este vorba despre impulsionarea transferurilor de bani la nivel mondial. În acest scop, sub marca Ripple au apărut mai multe proiecte: Rețeaua mondială RippleNet pentru transferuri de bani rapide și ieftine, blockchain-ul open-source XRP Ledger cu propria monedă XRP și platforma RippleX, utilizată pentru promovarea tehnologiilor companiei.

Urcușurile și coborâșurile ratelor Ripple sunt legate în mod intangibil de valoarea atașată monedei sale digitale, XRP. Cu toate acestea, valoarea XRP este încă legată de operațiunile comerciale ale Ripple. Moneda cibernetică mondială a demonstrat o creștere solidă până în 2021, când au existat scăderi notabile în 2023. Acțiunile juridice recente întreprinse de Comisia pentru valori mobiliare și burse din SUA au determinat utilizatorii Ripple să își exprime îngrijorarea cu privire la acuzațiile că Ripple își vindea în mod ilegal token-urile. Reprezentanții legali ai Ripple resping afirmațiile și susțin că jetoanele lor nu sunt considerate valori mobiliare.

Decizia instanței în acest caz este așteptată în cursul acestui an; dacă Ripple va câștiga, credibilitatea sa se va îmbunătăți, iar valoarea token-urilor ar putea crește de peste două ori pe parcursul anului.

Rețea de lanțuri

Chainlink a ajuns în fruntea listei de monede cu randament ridicat al investiției
Merită să cumpărați criptomoneda Link?

În ciuda reticenței multor investitori de a anticipa același succes pe care Chainlink l-a înregistrat în 2020, aceasta continuă să fie o oportunitate de investiție profitabilă pentru 2021. Este important să ne amintim că Chainlink a fost anul trecut în fruntea listei de monede cu randament ridicat al investiției. Ceea ce diferențiazăChainlink de alte criptomonede este faptul că este rețeaua descentralizată a Oracle, care oferă date pentru contracte inteligente pe un blockchain. În plus, în contradicție cu concurenții săi, Chainlink poate comunica cu alte rețele.

Mai mult de 1.100 de întreprinderi au adoptat Chainlink pentru operațiunile lor de la începutul anului 2023. Se anticipează că sistemul va sări peste rivali și va deveni liderul pieței locale în sectorul DeFi, însă experții sunt încă împărțiți în ceea ce privește momentul în care DeFi va decola.

Chiar dacă nu aveți o mulțime de bani de rezervă, atâta timp cât credeți în potențialul jocurilor DeFi și NFT, această criptomonedă poate fi achiziționată cu o reducere substanțială la începutul anului. Dacă sunteți dornici să investiți în tehnologia care va revoluționa industria NFT, acum este oportunitatea optimă, deoarece această piață emergentă continuă să se extindă.

Solana

Are moneda Solana un viitor?
Are tokenul SOL un viitor? cumpara monede virtuale

Printre primele cinci criptomonede, există unele care sunt deja stabilite de ani de zile. Solana este una dintre ele. A fost lansată în 2020 și a obținut deja o creștere istorică de peste 300 de ori mai mare decât valoarea sa inițială într-un singur an. Popularitatea monedei provine din utilitatea sa: permite dezvoltatorilor să creeze mai ușor aplicații descentralizate, făcând finanțele descentralizate mai accesibile publicului larg.

În 2023, se așteaptă ca Solana să își continue expansiunea în rafale. Fluctuațiile generale ale pieței criptomonedelor sunt singurul lucru care întrerupe această tendință. În timp ce moneda nu încearcă să repete maximele anterioare, este un moment bun pentru a o adăuga în portofoliu în caz de noi scăderi. Dacă ratați oportunitatea acum, s-ar putea să vă treziți fără buget în anii următori.

EOS

cumpara monede virtuale
Este EOS o investiție bună?

Moneda EOS a fost considerată cândva un adversar major al bitcoin și Ethereum. Acum este clar că EOS este departe de liderii din industrie, însă este o criptomonedă funcțională relativ populară, cu un viitor strălucit în fața ei, pe măsură ce piața aplicațiilor descentralizate se maturizează și crește.

Pe lângă contractele inteligente, blockchain-ul EOSIO este și un sistem de operare descentralizat. Un astfel de sistem de operare descentralizat are mai multe beneficii, printre care securitatea, libertatea și eficiența ridicată. Chiar și acum, platforma oferă multe posibilități interesante pentru dezvoltatori, însă piața reacționează doar la anunțurile zgomotoase – și atunci EOS înregistrează noi maxime – înainte de a reveni.

Se așteaptă ca EOS să nu aibă surprize majore pentru 2023, însă faptul că EOS este o monedă cu un potențial remarcabil și că este încă ieftin de cumpărat acum nu s-a schimbat.

Cardano

Cardano este o criptomonedă decentă pentru a investi în 2023
Platforma descentralizată Cardano cumpara monede virtuale

Un alt proiect de școală veche, platforma descentralizată Cardano este acum în curs de dezvoltare intensă și va crește cu siguranță în valoare ca următoarea criptomonedă care va exploda 2023 pe piață și va dezvolta Web 3.0. Pragul minim de intrare a investițiilor aici este printre cele mai ieftine posibile: puteți cumpăra o monedă Cardano pentru mai puțin de un dolar fiecare. Poate vă amintiți că înainte de 2021, când se tranzacționa cu doar câțiva cenți, popularitatea cripto a crescut vertiginos. Acum s-a stabilizat la un nivel mai consistent, ceea ce arată că interesul publicului pentru cripto este în creștere pentru 2023.

Principalul avantaj al Cardano este platforma sa de ultimă generație de contracte inteligente, care va fi mai avansată decât toate protocoalele existente în ceea ce privește funcționalitatea și eficiența. Până în prezent, Ethereum are o capitalizare de piață mai mare decât Cardano. Cu toate acestea, proiectul își urmează propriul drum și dă roade: de multe ori, liderii din industrie au fost depășiți în trecut de nou-veniții superiori din punct de vedere tehnic.

Top 10 criptomonede în aprilie 2023, conform Forbes https://www.forbes.com/advisor/investing/cryptocurrency/top-10-cryptocurrencies/

Următoarea cripto pentru 2023 va exploda

1. 1inch

De ce 1Inch va exploda în 2023 cumpara criptomonede
1Inch este un agregator de schimb descentralizat (DEX)

1INCH reprezintă un agregator de schimb descentralizat (DEX). Bursele descentralizate permit oamenilor să facă schimb de criptomonede fără a fi nevoie să folosească cripto pentru portofelul 2023 prin conectarea propriului lor. Nu există o autoritate centrală care să se ocupe de schimb și nu este nevoie să vă creați un cont la multe DEX-uri.

2. Redarea

Redarea
Jeton de redare (RNDR) cumpara criptomonede

Popularitatea jetoanelor Metaverse este în creștere datorită interesului tot mai mare pentru realitatea virtuală și pentru tărâmurile online. Multe dintre aceste criptomonede sunt folosite în Metaverse, dar tokenul Render ( CRYPTO:RNDR ) este destul de distinct.

Render Network este o rețea descentralizată de randare bazată pe GPU. Aceasta pune în legătură creatorii digitali, cum ar fi artiștii și studiourile, care au nevoie de calcul pe GPU cu furnizorii care sunt dispuși să închirieze puterea de procesare neutilizată a GPU-urilor lor. Furnizorii de GPU primesc plăți sub formă de token-uri Render de la creatorii digitali.

3. Fantoma

Prognoza cumpara criptomonedei GHOST pentru 2023
Este Aave o investiție bună în 2023?

Aave (CRYPTO: AAVE) este un mecanism de împrumut popular și simplu. Utilizatorii pot împrumuta și împrumuta o varietate de criptomonede. Veți primi plăți de dobândă dacă contribuiți cu criptomoneda dumneavoastră la Aave.

Caracteristicile Aave care îl diferențiază de alte sisteme de creditare sunt Împrumutații își pot modifica ratele dobânzii între fixă și variabilă, la fel ca în cazul oricărui alt tip de împrumut. Aave este recunoscută și pentru FlashLoans, care sunt împrumuturi negarantate care pot fi rambursate în cadrul aceleiași tranzacții. Acestea trebuie, însă, să fie achitate în aceeași tranzacție.

Sunteți în căutarea următoarei criptomonede de succes?

Ce cripto pentru 2023
Ce cumpara criptomonede vor decola?

Este atrăgător să cauți următoarea criptomonedă uriașă. În timp ce puteți face bani importanți în acest fel, este, de asemenea, complicat, consumator de timp și periculos.

Este nevoie de timp pentru a studia aceste criptomonede mai puțin importante. În ciuda faptului că propunerea pare a fi avantajoasă pentru ambele părți, este important să ne amintim că orice se poate întâmpla în industria criptomonedelor. Nimic nu poate ieși dintr-o investigație amănunțită a unor active bine studiate dacă acestea nu sunt cercetate temeinic.

Nu este o idee bună să pariezi pe tendințele criptomonedelor. Nu este nimic greșit în a încerca, dar păstrați-vă așteptările și suma pe care o puneți în pericol pentru dumneavoastră.

Este mai bine să tranzacționați în timpul zilei sau să păstrați în timpul unei ierni cripto?

Unii oameni văd piețele bear ca pe o oportunitate de a-și crește portofoliile și de a învăța mai multe despre investiții. Hodlerii ar putea dori să continue să dețină în timpul unei ierni criptografice, iar comercianții de zi ar trebui să continue să tranzacționeze și să profite de volatilitatea probabil mai mare a piețelor. Mulți învață mai multe tehnici pentru ca efectele emoționale, cum ar fi FOMO, să fie minimizate. Accentul poate fi pus pe construirea unei averi mai mari, pe bucuria vieții și pe investiția în propria persoană

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți