Trading pullback, 6 tehnici

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți

⚡️ Este profitabil să tranzacționați cripto?

Tranzacționarea criptomonedelor este deosebit de reușită deoarece criptomonedele sunt supuse unor fluctuații de preț sălbatice. Este neobișnuit ca acțiunile sau mărfurile convenționale să înregistreze o creștere de zece procente a valorii într-o singură zi. Astfel de sărituri se întâmplă destul de frecvent pe piața criptomonedelor.

⚡️ Este scalpingul mai bun decât tranzacționarea de zi?

Cu cât tranzacționați mai mult și cu cât profiturile dumneavoastră sunt mai mici, cu atât mai mare este potențialul de pierdere. Day trading – mai puține tranzacții, profituri mai mari, riscuri mai mari.

⚡️ Cât durează retragerile?

A doua concluzie este că majoritatea retragerilor mai mari de 20% au fost legate de recesiuni (au existat 12 din 1946). În al doilea rând, pentru investitorii pe termen lung, acest lucru indică faptul că chiar și retragerile relativ neobișnuite, dar severe, de 20-40% nu durează foarte mult – doar 14 luni.

⚡️ Sunt retragerile profitabile?

Tehnica de tranzacționare pe retrageri s-a dovedit a fi eficientă de nenumărate ori. Cheia ratei sale ridicate de succes este că tranzacționăm în direcția tendinței actuale. Este o metodă simplă de a profita de pe urma tranzacționării retragerilor, cumpărând slăbiciunea într-o tendință ascendentă și vânzând puterea într-o tendință descendentă.

⚡️ Ce este un pullback complex?

Piața canadiană a cunoscut o retragere complexă, care este, în esență, o retragere în două direcții cu o întreagă structură ABCD. Atunci când întâlniți un grafic care prezintă un sistem de tranzacționare a acțiunilor de pullback simplu și complex, este crucial să cunoașteți diferența. Pe o piață cu tendințe, pullback-urile sunt, în general, fie simple, fie complicate.

Sistem de trading pullback

O retragere este o scurtă pauză sau o scădere a prețului unei acțiuni de la vârfurile recente. Deși uneori sunt utilizate în mod eronat în mod interschimbabil, “retragere” și “consolidare” descriu două concepte distincte. Un “pullback” este asociat în mod obișnuit cu scăderi temporare de preț pe intervale de timp precum cele orare. În același timp, o “consolidare” se va referi mai des la o stagnare a prețului în cadrul graficelor zilnice sau săptămânale.

Ce este o retragere pe piața bursieră?

Cum tranzacționați pe o tranzacționare pullback? (trading pullback)
Cum profitați de tranzacționarea pe retrageri?

După cum puteți vedea în graficul de mai sus,SPDR S&P 500 ETF (SPY) a avut patru retrageri în timpul tendinței sale lungi de creștere. De obicei, acestea au inclus o mișcare până la locul unde media mobilă de 50 de zile a oferit suport tehnic înainte de a urca din nou. Pentru a se asigura că nu greșesc, comercianții ar trebui să utilizeze mai mulți indicatori tehnici diferiți atunci când se uită la paliere.

sistem de tranzacționare a stocurilor trading pullback
Este profitabilă o retragere?

Distincția dintre o retragere și o inversare

După cum sugerează și numele, o retragere reprezintă o scădere a prețului unui titlu de valoare de la maximele sale. Retrocedările sunt pe termen lung. Deci, cum pot comercianții să facă diferența între o tranzacție și o inversare? Cele mai multe inversări sunt cauzate de o modificare a elementelor fundamentale ale unui titlu de valoare care determină piața să îl supraevalueze.

Scenarii ca acestea abundă. De exemplu, o firmă poate raporta câștiguri catastrofale care îi determină pe investitori să reevalueze valoarea actuală netă a acțiunilor. De asemenea, ar putea fi vorba de o înțelegere proastă, de lansarea unui nou produs al unui concurent sau de orice altă evoluție care are un impact pe termen lung asupra companiei.

Pullbacks în tranzacționare sunt adesea limitate
Ce procentaj este trading pullback?

Aceste evenimente, deși nu sunt vizibile imediat pe grafic, se vor manifesta pe parcursul mai multor sesiuni și pot părea la început ca o retragere. Prin urmare, traderii folosesc medii mobile, linii de trend

Pullbacks în tranzacționare sunt adesea limitate

Cel mai important dezavantaj al tranzacționării pe retrageri este că o retragere poate fi începutul unei inversări reale. Deoarece atât tranzacționarea, cât și inversările au loc pe diferite intervale de timp, inclusiv pe parcursul zilei, dacă doriți să fiți mai detaliat, un pullback de mai multe sesiuni al unui trader este o inversare pentru un trader de o zi care se uită la același grafic. Prin urmare, comercianții de o zi trebuie să fie foarte atenți atunci când tranzacționează retrageri, în special pe intervale de timp mai mici, cum ar fi graficul de cinci minute.

Strategii de tranzacționare Pullback
De ce se întâmplă tranzacționarea pullback?

Dacă este nefavorabilă, există momente mai oportune pentru a investi în mod optimist. Bineînțeles, încorporarea unor indicatori tehnici suplimentari și examinarea datelor fundamentale vor crește încrederea unui trader în identificarea tranzacțiilor de tip pullback de la adevăratele inversări.

Strategii de trading pullback

Indicatorii de impuls ajută la determinarea momentului în care o acțiune ar putea fi gata să se inverseze. Iată 6 tactici de tranzacționare pe tranzacționare pe pullback:

linii de tendință

Direcția tendinței poate fi indicată prin observarea modelului de maxime și minime în cadrul oscilațiilor.

Când ar trebui să folosesc o tranzacționare de tip pullback?
Ce este un exercițiu de pullback?

Un trend ascendent este definit ca o secvență de maxime mai mari, urmată de o serie de minime mai mari. În schimb, un trend descendent este reprezentat de o secvență de minime mai mici și de maxime mai mici.

Dezavantajul este că examinarea liniilor de tendință necesită mai mult timp. Pentru a evalua o linie de trend, aveți nevoie de 3 puncte de contact. Puteți conecta oricând două puncte la întâmplare, dar numai după ce obțineți un al treilea punct puteți examina cu adevărat curba.

Ca urmare, puteți tranzacționa doar pe o retragere a liniei de trend la al treilea, al patrulea sau al cincilea punct de atingere.

Sunt tranzacțiile de retragere a pieței sănătoase?
Tranzacționarea pe retrageri: 5 lucruri la care trebuie să fii atent

Atunci când sunt combinate cu alte tehnici de retragere, liniile de trend pot fi extrem de valoroase. Dar, dacă traderii aleg să urmeze doar una dintre aceste strategii, pot pierde mai multe oportunități de tranzacționare profitabile dacă le ia prea mult timp să analizeze linia de trend.

Media mobilă (MA)

Utilizarea mediilor mobile este o tehnică utilizată pe scară largă în rândul comercianților și poate fi realizată în numeroase moduri. De exemplu, mulți le folosesc pentru a tranzacționa în timpul unei retrageri.Se poate folosi o medie mobilă pe 20, 50 sau chiar 100 de perioade. Nu este important și totul depinde de faptul dacă sunteți un trader pe termen scurt sau pe termen lung.

Cât durează retragerile?
Ce este Ma în prognoză?

Traderii care doresc răspunsuri mai rapide folosesc medii mobile mai scurte. Este important să rețineți că mediile mobile mai scurte sunt mai vulnerabile decât cele mai lungi atunci când vine vorba de zgomot și semnale false

Mediile mobile pe termen lung se mișcă mai încet și sunt mai puțin influențate de zgomot, dar pot trece cu vederea oportunitățile de tranzacționare pe termen scurt. Trebuie să puneți în balanță beneficiile și dezavantajele tranzacționării dvs.

Media mobilă de 50 de zile a fost un suport cheie pentru investitorii care au intrat în acțiune în timpul retragerilor. În graficul Suzlon Energy Ltd. de mai sus, vedem cum EMA 50 servește drept barieră, iar atunci când comercianții ratează ocazia de a cumpăra pe o scădere, o pot folosi.

Tehnici Fibonacci pentru o tranzacționare profitabilă
Sunteți interesat să descoperiți cel mai eficient mod de a utiliza retragerea Fibonacci? Dacă da, atunci nu mai căutați – aici se află cheia!

Tehnici Fibonacci pentru o tranzacționare profitabilă

Nivelurile Fibonacci sunt foarte utile pe piețele financiare, precum și pentru comercianții care se află pe retrageri. Acest lucru se realizează prin așteptarea apariției unei noi tendințe incipiente și apoi rularea instrumentului Fibonacci AB de la începutul tendinței până la încheierea acesteia. Puteți apoi să creați retrageri folosind punctul C al recuperării Fibonacci.

Breakout Trader Definiție
Este Fibonacci bun pentru tranzacționare?

Tendința actuală, care a început la jumătatea lunii martie cu un declin minor, a revenit exact la retragerea Fibonacci de 50% și acum își reia ascensiunea.

Utilizați retragerile Fibonacci în combinație cu mediile mobile pentru a profita de regiunile de retragere cu probabilitate mare de retragere.

Breakout Trader Definiție

Prețul nu se mișcă întotdeauna în linie dreaptă, iar fluctuațiile de preț de pe piața financiară sunt frecvent caracterizate de valuri de preț. Mai mult, piețele trec prin cicluri de valuri de tendințe ascendente și descendente.

După cum arată graficul de mai jos, înălțimea valurilor a crescut în timpul creșterii. Fazele de retragere sunt inversări ale tendințelor actuale care au loc în timpul retragerilor, care este momentul în care comercianții fac tranzacții.

Ce sunt strategiile orizontale?
Un comerciant breakout este un tip de comerciant care folosește o strategie breakout

Este sugerat să vă retrageți și să anticipați o scădere pentru a obține cel mai favorabil cost de intrare. Dacă vă așteptați ca piața să continue să crească, atunci este esențial să accesați comerțul la cel mai economic preț atunci când acesta crește.

Strategia de tranzacționare breakout pullback este un model puternic și comun de acțiune a prețurilor pe care mulți comercianți se bazează.

Ori de câte ori un model de consolidare este spart și piața suferă o inversare, ne putem aștepta să vedem și retrageri de tip breakout. Modelele populare care indică astfel de inversări sunt panourile, triunghiurile și dreptunghiurile.

Ce sunt strategiile orizontale?

Cum arată o retragere?
Ce este, de exemplu, strategia de integrare orizontală?

În timpul mai multor faze de tendință, toate piețele financiare pot fi observate manifestând un comportament de pas. Este un ritm natural al prețului care dezvăluie fluxurile și refluxurile activității de pe piață.

Aprovizionarea cu jargonul de analiză tehnică este puțin intimidantă la început. Dar, învățând elementele de bază ale analizei tehnice, veți fi bine pregătiți să stăpâniți fazele intermediare și avansate și chiar să folosiți backtestingul, după caz! Unii traderi sunt conștienți de această terminologie și o pot utiliza sau nu în tranzacționarea în timp real.

Aplicați liniile de tendință Fibonacci
Unde aplicați pentru retragerea Fibonacci?

Cu toate acestea, în cazul în care un trader ratează o șansă timpurie de a intra în tranzacție, pașii orizontali îl pot ajuta să găsească posibilități alternative de intrare pe măsură ce piața evoluează.

Comerciantul poate folosi, de asemenea, modelul în trepte pentru a-și plasa stop loss în afara unei tendințe într-un mod mai sigur. În acest caz, în loc să mute imediat stop loss-ul după ce prețul face o mișcare, așa cum s-a procedat anterior, traderul așteaptă ca prețul să facă o altă mișcare înainte de a-l scoate din pericol.

Aplicați liniile de tendință Fibonacci

În această strategie folosim atât liniile de trend, cât și nivelurile Fibonacci pentru a tranzacționa pe retrageri. Etapele sunt următoarele:

Ce înseamnă MA în diagrame?
Ce este strategia de tranzacționare Fibonacci pullback?
  • Primul pas este identificarea unei tendințe de creștere prin căutarea unei succesiuni de maxime și minime mai mari.
  • Acum ne putem concentra asupra perioadei pe care am ales-o și asupra succesului înregistrat în detectarea unui model. Poate fi orice interval de timp care vă este mai convenabil. Cu toate acestea, vom utiliza un interval de timp de 1 oră pentru acest tip de tranzacționare pe tragerile înapoi.
  • Din cea mai recentă oscilație, determinați minimul și maximul. Între cele două oscilații, plasați un indicator de retragere Fibonacci.
Comercianții de zi folosesc Fibonacci?
Tranzacționarea pe Breakouts și strategia de tranzacționare pullback

În cazul în care graficul indică o tranzacție în regiunea de revenire Fibonacci (între 50% și 61,8%), atunci este înțelept să acționăm rapid. Aveți posibilitatea de a cumpăra la 50% sau puteți aștepta până când 61,8% a fost atins, dacă doriți. O modalitate strategică de a utiliza această strategie este de a profita de punctele de oscilație scăzute atunci când se creează niveluri de retragere, deoarece acestea sunt ideale pentru plasarea stop loss-urilor de protecție și a ieșirilor de profit pentru a obține recompense maxime cu un risc minim!

Webinarii privind strategiile de tranzacționare Pullback

Webinarii privind strategiile de tranzacționare Pullback
Webinarii privind strategiile de tranzacționare Pullback

Moduri interesante de a utiliza ADX și RSI în strategia dvs. de tranzacționare de Amit Seth

Retragerea poate fi un subiect foarte delicat în tranzacționare. Nu toate Pullback-urile funcționează – asta e sigur. Pentru a avea un succes mai mare cu ele, vom folosi Price Action în combinație cu ADX și RSI, așa cum este prezentat în această strategie bazată pe reguli. Această metodă nu este specifică intervalului de timp și poate fi utilizată dacă doriți să păstrați o poziție pentru o perioadă de timp sau să faceți tranzacții în cursul zilei.

Se va discuta o strategie concisă, bazată pe reguli, pentru a evidenția intrările și ieșirile. Accentul va fi pus pe gestionarea riscurilor și pe oferirea de oportunități cu risc scăzut, dar cu recompense mari.

Acțiune de preț și Pullback Trading de Stock Trader
Webinarii privind strategiile de tranzacționare Pullback

Acțiune de preț și Pullback Trading de Stock Trader

Un element cheie pentru un sistem de tranzacționare de succes în cazul unui pullback este o confirmare a pieței înainte de a intra sau de a face prima tranzacție. Procedând astfel, veți putea evita intrarea pe piață cu un semnal inexact. Tranzacționarea pullback este o modalitate excelentă de a începe pentru noii comercianți. Strategiile de urmărire a tendințelor, cum ar fi tranzacționarea pullback, sunt concepte de bază pe care fiecare trader ar trebui să le cunoască. Există numeroase moduri în care puteți profita de pe urma tranzacționării retragerilor în tendințe – pe care acest webinar le va acoperi în profunzime, împreună cu furnizarea unui sistem complet de tranzacționare a prețurilor și a Pullback Trading.

În concluzie, am dori să adăugăm că vă lăsăm să decideți ce este mai bine pentru situația dumneavoastră.

Cum folosești Fibonacci pentru profit?
Strategii de tranzacționare pe un pullback

Tranzacționarea pe retrageri poate fi una dintre cele mai profitabile metode de tranzacționare accesibile. Tehnica de tranzacționare pe o strategie de tranzacționare pullback s-a dovedit a fi eficientă de nenumărate ori. Rata sa ridicată de succes se datorează faptului că tranzacționăm în direcția tendinței actuale.

Profitând de retrageri și cumpărând la un nivel scăzut într-o tendință ascendentă sau vânzând la un nivel ridicat într-o tendință descendentă, puteți obține un profit. Sperăm că blogul nostru v-a fost de folos și că ați început deja să puneți în practică unele dintre strategii. Sprijinul dumneavoastră ne ajută foarte mult să ne atingem obiectivele, așa că luați în considerare posibilitatea de a răspândi acest articol celor dragi!

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți