Top cripto

  Cele mai bune 6 schimburi Altcoin din 2024

  Cu un schimb de altcoin, puteți explora celelalte peste 18.000 de criptomonede aflate în circulație în prezent. Chiar dacă majoritatea acestor proiecte au capitalizări de piață mici și un interes redus din partea investitorilor, este totuși distractiv (și uneori profitabil) să speculezi pe marginea mișcărilor lor viitoare.

  Cuprins

  Ce este un schimb Altcoin?

  Fiecare schimb de altcoin percepe un comision. Acest lucru implică faptul că vi se va percepe un comision pentru fiecare ordin de cumpărare și vânzare pe care îl creați. În majoritatea situațiilor, întrucât eToro este singura excepție de la regulă, acest comision este exprimat ca procent din valoarea totală a tranzacției. Rata de schimb alt este, de asemenea, un aspect de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați sau vindeți altcoins, deoarece vă poate afecta în mod apreciabil profiturile.

  Atunci când căutați o platformă de tranzacționare altcoin, ce factori ar trebui luați în considerare?

  Cu o abundență de peste 300 de schimburi de criptomonede disponibile în întreaga lume, găsirea celui mai potrivit pentru nevoile dumneavoastră poate fi o provocare. Din fericire, CoinMarketCap oferă o listă cuprinzătoare a tuturor platformelor existente, astfel încât găsirea celei care vi se potrivește perfect nu ar trebui să fie prea dificilă!

  Cele mai bune schimburi altcoin
  Ce este un schimb de criptomonede?

  Vom clarifica ceața trecând prin cele mai importante lucruri pe care trebuie să le luați în considerare în timp ce selectați cel mai bun exchange altcoin pentru nevoile dumneavoastră în secțiunile de mai jos.

  Pentru a le folosi, va trebui să deschideți un cont și să depuneți bani pe cele mai eficiente burse altcoin. Schimbul de Bitcoin cu o monedă digitală alternativă, cum ar fi Ethereum, necesită mai întâi deschiderea unui cont nou și depunerea de bani cu acte de identitate oficiale valabile, cum ar fi permisul de conducere sau pașaportul.

  Cele mai bune schimburi Alt pentru 2024

  Iată o listă scurtă a celor mai bune burse altcoin de luat în considerare astăzi.

  • Crypto.com – un exchange excelent pentru a face bani
  • ByBit – schimb care oferă instrumente derivate
  • Nexo – platformă excelentă pentru câștigarea de dobânzi la activele digitale
  • Bitfinex – o platformă excelentă pentru tranzacționarea avansată a criptomonedelor
  • eToro – cel mai bun exchange altcoin din SUA
  • Binance este un schimb popular cu comisioane scăzute  
  • Coinbase este un exchange bun pentru începători
  • Huobi – Cea mai bună bursă pentru diversificare
  • Webull – investește în criptomonede pentru doar 1 dolar
  • ByBit – schimb care oferă instrumente derivate
  • Luno – aplicație utilă pentru schimbul de altcoins
  • Kraken – tranzacționați altcoins cu efect de levier
  • Gemini – schimb de altcoin sigur și reglementat în SUA.

  Sunt analizate cele mai bune cinci burse altcoin.

  Când am căutat cel mai bun exchange altcoin, am luat în considerare următorii factori:

  • Reglementare și încredere
  • Piețe altcoin acceptate
  • Disponibilitatea efectului de levier și a marjei
  • Taxe și comisioane
  • Instrumente și caracteristici de tranzacționare
  • Cerințe minime de depunere
  • Și nu numai.

  Ne vom concentra asupra aspectelor precedente în evaluările noastre de mai jos, care acoperă cele mai bune cinci burse Altcoin pentru 2023

  Crypto.com

  Dacă sunteți în căutarea unui înlocuitor Coinbase, Crypto.com este schimbul perfect pentru a vă uita în! Are mai mult de 250 de altcoins care pot fi investiții excelente pe termen lung – ce este și mai bine? Finalizarea configurării contului durează doar câteva minute și, după ce a fost confirmată, puteți utiliza cardul de debit sau de credit pentru a cumpăra imediat criptomonede. Nu ezitați; începeți să investiți în cripto astăzi cu Crypto.com!

  Ce exchange cripto este cel mai ușor de utilizat?
  Care este cel mai bun schimb de criptomonede

  Pentru cei care doresc să economisească bani, optați pentru trimiterea de numerar în format electronic prin ACH sau prin transfer bancar local. Cel mai bun lucru este că este gratuit! Iar atunci când plata sosește, veți fi taxat doar cu 0,40% pe slide. Un bonus în plus este că CRO – una dintre cele mai populare altcoins de pe piață – are comisioane de tranzacționare și mai mici datorită implicării Crypto.com!

  După o investigație în profunzime, a devenit evident că Crypto.com este platforma perfectă de tranzacționare altcoin pentru a obține mai multe randamente din investițiile tale în criptomonede. Nu numai că acest incredibil cont de economii criptografic găzduiește o gamă variată de diverse tipuri de altcoins, dar îți oferă și un venit pasiv în funcție de perioada de timp în care blochezi token-urile – de la o lună, trei luni sau chiar fără perioadă de blocare!

  Pentru a vă crește vertiginos APY și Google Ads, ar trebui să investiți în token-uri CRO. Crypto.com este renumit pentru împrumuturile sale cripto, care acordă bani fără a forța vânzarea vreunei criptomonede – fără complicații! În plus, această platformă oferă o aplicație de portofel mobil securizată, precum și o platformă de tranzacționare NFT pentru a optimiza experiența utilizatorului.

  eToro

  eToro este cea mai bună platformă de tranzacționare a criptomonedelor, oferindu-vă o oportunitate fără egal de a cumpăra și tranzacționa mai multe monede digitale la o rată competitivă de numai 10 dolari. Nu numai atât, dar eToro are și comisioane reduse – ceea ce o face o alegere ideală atunci când trebuie să vă finanțați contul în mod rentabil. Profitați de această oportunitate excepțională!

  Altcoin Exchange
  schimb de criptomonede

  Pentru cei care locuiesc în Statele Unite ale Americii, există mai multe metode gratuite de depunere la un schimb de criptomonede. Printre acestea se numără plățile cu cardul de debit sau de credit, precum și PayPal, Skrill, transferurile ACH și depozitele prin transfer bancar intern – toate acestea necesită doar 10 dolari pentru a deschide un cont!

  Dacă intenționați să investiți în criptomonede pe eToro, Ethereum, Binance Coin, Cardano, EOS și Monero sunt cele mai bune opțiuni. Dar asta nu e tot – ar trebui să luați în considerare și finanțele descentralizate, cum ar fi Decentraland, AAVE Cosmos și SushiSwap! În plus, un portofoliu inteligent ar putea fi exact ceea ce le trebuie celor care doresc să cumpere cripto pe eToro.

  eToro este un deschizător de drumuri în ceea ce privește replicarea tranzacțiilor din industria cripto. Acest instrument remarcabil vă permite să reproduceți strategiile comercianților profesioniști, ajutându-vă să cumpărați și să vindeți monede digitale fără a face dumneavoastră tranzacțiile efective. În plus, eToro oferă oportunități de tranzacționare a acțiunilor și ETF-urilor, a produselor forex, precum și a mărfurilor și indicilor – oferindu-le utilizatorilor o gamă incredibil de solidă de opțiuni!

  Cumpărați criptomonede pe eToro schimb de criptomonede
  Care este cel mai bun schimb cripto pentru Altcoins?

  eToro este o platformă ideală pentru a tranzacționa acțiuni online. Pentru cei care caută o autonomie și o confidențialitate sporite, eToro vă oferă, de asemenea, opțiunea de a tranzacționa în criptomonede fără a vă teme că vă vor fi furate cheile confidențiale. Mai mult, aplicațiile lor pentru iOS și Android sunt prevăzute cu o funcție de tranzacționare a criptomonedelor pe mobil care face ca tranzacțiile să fie și mai convenabile!

  Binance

  Cu Binance, puteți accesa cu ușurință sute de piețe și beneficiați de comisioane de tranzacționare extrem de scăzute. Tranzacționarea cu ei vine adesea cu un comision de 0,1% + reduceri la cumpărarea token-ului BNB (similar cu Huobi și Crypto.com). Căutați ajutor pentru a achiziționa această criptomonedă? Nu căutați mai departe, deoarece am creat un ghid cuprinzător care oferă toate răspunsurile!

  Binance este bine cunoscut în domeniul altcoins
  Cum să vinzi pe Binance

  Platforma de tranzacționare a Binance se mândrește cu instrumente sofisticate pentru cei cu înclinații tehnice. Pentru cei care sunt noi în domeniul cripto și doresc să cumpere altcoins în dolari americani, Binance oferă o interfață ușor de utilizat, precum și o gamă de metode de plată cu taxe de depunere diferite – transferurile ACH sau depozitele bancare, vin fără nicio taxă suplimentară atașată!

  Clienții din SUA care plătesc cu cardul de credit sau de debit vor fi taxați cu 4,5% în plus față de taxa de tranzacție instantanee de 0,5% deja aplicată tranzacțiilor lor. Alternativ, puteți folosi BTC și să le depuneți în contul dumneavoastră Binance – acest proces durează de obicei 20 de minute pentru a ajunge și a se reflecta în soldul dumneavoastră datorită portofelelor Trust descentralizate, configurate chiar de Binance!

  Portofelul web Binance vă oferă acces direct la aplicațiile descentralizate (DApps), cum ar fi Pancakeswap. Nou-veniții ar putea dori să își păstreze în schimb altcoins pe un portofel web Binance. Protejarea contului dvs. este prioritatea noastră cea mai mare, așa că se utilizează autentificarea cu doi factori și lista albă de IP-uri. În acest fel, dacă aveți nevoie să vă conectați dintr-o locație nouă, vă vom cere pur și simplu o confirmare suplimentară a identității.

  Coinbase

  Cu Coinbase, comercianții începători pot intra cu ușurință în lumea tranzacțiilor cu altcoin în 2023. Cu această platformă ușor de utilizat, orice persoană își poate începe călătoria – indiferent de nivelul de îndemânare sau de experiență. Deschiderea unui cont este floare la ureche și o poți face chiar din liniștea propriului tău domiciliu! Așa că nu așteptați; acționați acum și înscrieți-vă astăzi! În plus, selecția sa impresionantă de opțiuni de carduri de debit și de credit face din Coinbase o alegere de top în rândul multor entuziaști de cripto. Nu mai ezitați! Asigură-ți locul și începe să investești în altcoins acum, înainte de a fi prea târziu!

  Popular Altcoin Exchange
  Merită Coinbase să fie folosit pentru un începător?

  Deși mai puțin costisitoare decât Binance, există totuși o taxă de 3,99% atunci când se utilizează carduri de debit sau de credit pentru a cumpăra criptomonede, precum și pentru achizițiile prin PayPal. Cu toate acestea, transferurile ACH sunt gratuite și va trebui să plătiți doar taxa de serviciu standard de 1,49% pentru tranzacțiile financiare. În plus, sunt acceptate depozitele de criptomonede, astfel încât să puteți folosi altcoins existente pentru a cumpăra și alte monede!

  Când vine vorba de mărimea criptomonedelor pe care Coinbase le acceptă, în general veți găsi monede cu capitalizare medie spre mare. Ethereum, Shiba Inu, Dogecoin, Cardano și USD Coin sunt câteva exemple. XRP și BNB ies în evidență ca excepții la Coinbase. Dar când vine vorba de securitate, nu vă faceți griji – 98% din token-urile clienților sunt păstrate offline în depozite reci.

  Coinbase necesită autentificare cu doi factori pentru o protecție suplimentară a banilor dumneavoastră. După ce ați obținut token-urile de criptomonedă pe care le doriți, le puteți păstra în portofelul web Coinbase. Pentru cea mai sigură rută, transferă-ți fondurile în aplicația Coinbase pentru portofelul fără custodie, disponibilă atât pe dispozitivele iOS, cât și pe cele Android. Această tehnologie de ultimă generație este concepută pentru a vă asigura că puteți sta liniștit știind că banii dvs. sunt în siguranță.

  Huobi

  Dacă doriți să vă diversificați investițiile și să explorați cele mai bune monede DeFi, Huobi este unul dintre cele mai fiabile schimburi de altcoin. Dispunând de sute de criptomonede alternative pe diverse piețe de tranzacționare – cum ar fi, de exemplu, tranzacționarea la vedere – această platformă are tot ce este necesar pentru a se adresa investitorilor de orice fel.

  Cele mai bune schimburi Altcoin
  Care este cel mai bun exchange altcoin?

  Pentru cei care au o toleranță mai mare la risc, tranzacționarea de altcoins pe acest schimb de criptomonede de top este posibilă. În plus, comercianții pricepuți pot considera că piețele derivatelor prezintă o oportunitate și mai profitabilă de a face bani prin intermediul contractelor futures care pot fi deschise folosind marja. Multe dintre aceste oportunități implică criptomonede legate de USDT și promit recompense uriașe pentru tranzacțiile de succes!

  Investiția în criptomonede nu a fost niciodată mai simplă cu rețeaua extinsă de perechi de tranzacționare și planurile competitive ale Huobi. În plus, comisionul de tranzacție este foarte rezonabil, de 0,2 la sută pe slide – ceea ce îl face o opțiune economică pentru oricine încearcă să intre pe piață. În plus, dacă aveți un token Huobi (HT), comisioanele vor fi reduse la jumătate!

  Pot tranzacționa pe Huobi fără verificare?
  Este Huobi un portofel bun?

  Investițiile în lumea volatilă a criptomonedelor pot fi deosebit de profitabile atunci când sunt făcute prin intermediul Huobi. Cu selecția sa mare de altcoins și accesul la APY-uri semnificative, veți avea o mulțime de oportunități de succes cu investiția dumneavoastră. Timpul blockchain este de obicei destul de scurt, de 7-14 zile, oferind în același timp și confortul suplimentar de a achiziționa aceste active prin card de credit – o caracteristică excelentă! Suita de servicii oferite de Huobi o face o alegere ideală pentru cei care doresc să facă bani din pozițiile lor în criptomonede.

  Skilling

  Un potențial de profit mai mare îi așteaptă pe cei care tranzacționează altcoins cu efect de levier, iar Skilling este locul perfect pentru a face acest lucru. Cu un efect de levier de până la 50:1 pe cripto, această platformă îi face de rușine pe mulți dintre concurenții săi. Pe Skilling, puteți tranzacționa CFD-uri pe peste 50 de altcoins, având în același timp acces la sute de alte instrumente, cum ar fi acțiuni, mărfuri, indici și forex.

  Competențe: Tranzacționare Forex & Acțiuni

  Fiind pe deplin licențiat și reglementat de autorități, Skilling păstrează în siguranță atât fondurile, cât și informațiile personale. Dacă aveți vreodată nevoie de ajutor, echipa noastră de asistență pentru clienți este disponibilă de luni până vineri și poate fi contactată prin telefon, e-mail sau chat live. Oferim două platforme de tranzacționare unice – platforma Skilling Trader și platforma cTrader. Prima este ideală pentru comercianții începători care doresc o experiență intuitivă și ușor de utilizat.

  Acesta din urmă este perfect pentru comercianții mai experimentați, deoarece oferă o varietate de indicatori și tranzacționare algoritmică, împreună cu funcționalitatea avansată a ordinelor și instrumente de gestionare a riscurilor. Deși, din păcate, nu este disponibil în SUA, Skilling oferă o bună varietate de metode de depunere pentru utilizatorii din alte țări. Platforma, în mare parte gratuită, are totuși o taxă pentru utilizarea Skrill și Neteller. Depozitul minim pentru Skilling este de numai 100 de dolari și există comisioane zero pentru orice tranzacție efectuată! În plus, spread-urile lor sunt, de asemenea, foarte competitive, începând de la 0,1 pips.

  Skilling - Cel mai bun loc pentru a tranzacționa Altcoins cu efect de levier
  Skilling Crypto schimb de criptomonede

  Cu toate acestea, este important de menționat că va trebui să verificați pagina specifică a altcoin-ului pentru a afla costurile exacte. Dacă ești captivat de ceea ce avem de oferit, fă clic aici pentru recenzia noastră completă!

  Retragere

  Pentru a vă asista în eforturile dumneavoastră de tranzacționare a criptomonedelor din 2021, am selectat manual cele mai bune burse altcoin alese de noi. Am luat în considerare o varietate de factori esențiali, cum ar fi elementele de securitate, comisioanele implicate, calitatea serviciului de asistență pentru clienți, accesibilitatea la piețe variate și alte instrumente de tranzacționare pertinente. Vedeți mai jos alegerile noastre cele mai bine cotate!

  eToro este o platformă populară pentru tranzacționarea criptomonedelor. Said, eToro vă permite să depuneți dolari americani fără costuri, folosind un card de debit/credit, pe care îl puteți folosi apoi pentru a tranzacționa altcoins într-un mediu ușor de utilizat.

  ⚡️What este un schimb de criptomonede?

  O bursă de criptomonede este sursa supremă pentru tot ceea ce ține de tranzacționarea criptomonedelor. Cumpărați, schimbați și vindeți cu ușurință criptomonede cu diferite tipuri de metode de plată, cum ar fi dolarul american, sau schimbați-le de la una la alta fără probleme. Prețurile fluctuează în mod constant pe burse, astfel încât să obțineți valori actualizate, cât mai apropiate de prețurile pieței – nu mai trebuie să așteptați! Asigurați-vă că profitați la maximum de oportunitățile de tranzacționare utilizând astăzi o bursă de criptomonede demnă de încredere și fiabilă.

  ⚡️ Ați fost vreodată curios de discrepanța dintre o criptomonedă și un schimb pentru aceasta?

  Păstrați-vă întreaga colecție de criptomonede în siguranță cu un portofel de criptomonede, software-ul perfect pentru toate nevoile dvs. de active digitale. Între timp, cu o bursă de criptomonede, puteți să tranzacționați sau să cumpărați monedă digitală, precum și să convertiți rapid banii tradiționali în varianta sa mai modernă. Utilizarea ambelor instrumente este esențială dacă doriți să maximizați potențialul criptomonedelor.

  ⚡️ Aveți nevoie de un portofel de criptomonede?

  Vă gândiți să investiți în Bitcoin? Din punct de vedere tehnic, nu este nevoie să vă păstrați monedele într-un depozit la rece sau să instalați un program de portofel fierbinte pe computerul dumneavoastră. Multe burse de criptomonede vă permit să stocați moneda pe bursă, iar unele persoane fizice fac acest lucru.

  ⚡️ Este criptomoneda o investiție bună?

  Investiția în criptomonede poate genera un randament semnificativ, dar este, de asemenea, o aventură imprevizibilă care necesită prudență și atenție. Neglijența ar putea să vă arunce rapid în datorii dacă nu este gestionată cu atenție. Dacă sunteți conștient de riscurile potențiale și sunteți dispus să le acceptați înainte de a investi bani în criptomonede, atunci acestea ar putea fi o opțiune bună pentru a obține un venit suplimentar. Cu toate acestea, luarea măsurilor necesare în prealabil este esențială pentru a-ți proteja finanțele și pe tine însuți.

  ARE YOU NEW TO CRYPTO STAKING?