Top cripto

  Cele mai bune carduri Crypto în 2024 | Carduri de debit și de credit Crypto

  Cărțile de credit și de debit cripto reprezintă instrumente inovatoare care stabilesc o legătură între criptomonede și metodele tradiționale de cheltuieli. Cu cardurile de debit cripto, utilizatorii își pot încărca cardul cu criptomonedă, care este apoi convertită și cheltuită ca monedă tradițională.

  Pe de altă parte, cardurile de credit cripto oferă o linie de credit bazată pe moneda locală, permițând utilizatorilor să câștige recompense în criptomonedă, mai degrabă decât în puncte de recompensă tradiționale, cu rambursare la sfârșitul fiecărui ciclu de facturare.

  Acest articol prezintă lista celor mai bune carduri cripto și oferă informații importante despre acestea.

  Cuprins

  Lista celor mai bune carduri criptografice

  1. Card de debit Bybit
  2. Card de credit Nexo
  3. Cripto.com Debit Card
  4. Card de debit CriptoWallet.com
  5. Cartet de debit Coinbase
  6. Cartet de debit Wirex
  7. BitPay Debit Card
  8. Card de credit Gemini
  9. Card de credit Ledger
  10. Card de credit Venmno

  Cele mai bune carduri cripto de debit & carduri de credit analizate

  Acest review se concentrează pe cele mai bune carduri de debit cripto și cele mai bune carduri de credit cripto disponibile pe piață. Ne propunem să oferim o comparație amănunțită pentru a ajuta utilizatorii să ia decizii în cunoștință de cauză cu privire la cardul care se potrivește nevoilor lor financiare și stilului de viață, asigurându-ne că beneficiază de cele mai bune caracteristici și servicii în acest spațiu financiar inovator.

  Cu cardul de debit bit

  Cardul Bybit Card este un card de debit cripto emis de bursa de criptomonede Bybit, care vă permite să vă cheltuiți criptomonedele pe care le dețineți ca și cum ați avea bani lichizi în milioane de magazine din întreaga lume. Se integrează cu contul tău Bybit pentru reîncărcări ușoare, oferă recompense pentru cheltuielile criptografice și acordă prioritate securității. De asemenea, vine în versiuni virtuale și fizice cu niveluri de cheltuieli și necesită verificarea identității pentru aplicare. Cu toate acestea, în prezent este limitat la SEE și Australia.

  .

  Cardul de debit Bybit.

  Caracteristici:

  Conveniență: Cheltuiește-ți cripto direct la orice comerciant Mastercard, online sau în magazin.
  Securitate: Bybit implementează măsuri de securitate precum tehnologia EMV 3DS pentru a vă proteja fondurile.
  Flexibilitate de finanțare: Contul dvs. de finanțare Bybit este sursa pentru tranzacțiile cu cardul dvs. Crypto din contul dvs. este automat convertit în monedă fiat (cum ar fi USD) pentru achiziții.
  Program de recompense: Bybit oferă un program de recompense cu caracteristici precum:

  • Cashback la achiziții (ratele pot varia)
  • .Abonamente cu reducere pentru anumite servicii

  Tarife:

  Taxele de tranzacție: Nici unul pentru majoritatea tranzacțiilor, dar unii operatori de ATM pot percepe taxe de retragere.
  Taxele ATM: Gratis pentru primele 100 de retrageri în valoare de 100 EUR/GBP în fiecare lună, apoi se aplică o taxă de 2%.
  Taxele de conversie: Când cripto-ul dvs. este convertit în fiat pentru o achiziție, se poate aplica o marjă.
  Taxa de emitere a cardului: Niciuna pentru cardul virtual, dar există o mică taxă (în jur de 5 EUR/GBP/USDT) pentru cardul fizic (se poate schimba).

  Verdictul nostru:

  Cel mai bun card cripto general adaptat pentru utilizatorii care apreciază ușurința și comoditatea cheltuielilor zilnice cu cripto, oferind o integrare directă cu conturile Bybit și fără comisioane de tranzacție pentru majoritatea activităților.

  Cardul de credit Nexo

  Cardul Cardul Nexo este un card de credit criptografic distinct, care prezintă un card Mastercard cu două moduri, legat de contul dumneavoastră Nexo. Cu cardul Nexo, nu aveți nevoie de un scor de credit bun, deoarece acesta folosește valoarea criptomonedelor stocate în contul Nexo pentru a vă oferi o linie de credit. Îl puteți utiliza în două moduri: ca un card de credit pentru a cheltui o parte din criptomoneda dvs. fără a o vinde sau ca un card de debit pentru a cheltui direct criptomoneda sau banii obișnuiți. 

  Îți oferă recompense, cum ar fi cashback la cumpărături, pe care le poți obține în Bitcoin sau în token-ul propriu al Nexo. De asemenea, puteți continua să câștigați dobândă pentru criptomoneda dvs. chiar și în timp ce o folosiți ca garanție pentru card. Și, spre deosebire de alte carduri de credit, puteți achita ceea ce datorați oricând doriți, fără comisioane suplimentare.

  Card de credit Nexo

  Caracteristici:

  Linia de credit pe cripto: Cheltuiți folosind o linie de credit bazată pe valoarea garanției cripto deținute în contul dvs. Nexo.
  Rambursare flexibilă: Nu sunt necesare rambursări lunare minime pentru achizițiile efectuate în modul de credit.
  Modul Dual: Comutați între Modul Credit (folosind linia de credit) și Modul Debit (cheltuind direct soldul cripto) pentru o flexibilitate sporită.
  Programul de recompense: Câștigați cashback în Bitcoin sau alte criptomonede la achizițiile dumneavoastră.

  Taxele:

  Taxele potențiale: Structura taxelor poate fi complexă, așa că luați în considerare următoarele:

  • Ratele dobânzii la linia de credit (variază în funcție de raportul împrumut/valoare).
  • .Taxele de răspândire atunci când convertiți cripto în fiat pentru achiziții în modul Credit.
  • Taxe potențial mai mici cu niveluri de loialitate mai mari obținute prin deținerea de token-uri NEXO.

  Verdictul nostru:

  Nexo Debit Card se remarcă prin măsurile sale de securitate de nivel înalt, oferind o modalitate sigură de a cheltui criptomonedele în liniște, plus opțiunea de a câștiga recompense la cumpărături.

  Cartela de debit Cripto.com

  Cardul Crypto.com Visa Card este un card de debit universal care vă permite să vă cheltuiți averile în criptomonede oriunde este acceptată Visa. Finanțat de soldul dumneavoastră Crypto.com, acesta oferă o conversie fără probleme a cripto în monedă fiduciară pentru a fi utilizat în milioane de locații din întreaga lume.

  Cardul oferă beneficii atractive, cum ar fi recompense CRO de până la 5% la cumpărături, fără taxe anuale și reduceri la abonamente populare. Deși nu există comisioane de emitere pentru acest card, unele tranzacții pot genera comisioane. Este o punte de legătură eficientă între finanțele digitale și cele tradiționale, oferind o modalitate practică de a utiliza criptomonedele în tranzacțiile de zi cu zi.

  Card de debit Crypto.com.

  Caracteristici:

  Recompense: Puteți câștiga recompense criptografice în funcție de cheltuielile dvs. Rata depinde de nivelul cardului, Midnight Blue nu oferă nimic, iar Obsidian oferă până la 8%. Recompensele sunt plătite în jetoane CRO.
  Cărți metalice: Cu excepția cardului Midnight Blue, care este din plastic, toate nivelurile sunt realizate din metal.

  Acces la saloanele din aeroporturi: Cardurile de nivel superior oferă acces la saloanele din aeroporturi prin Priority Pass.
  Reducerile serviciilor de streaming: Poți obține reduceri pentru unele servicii de streaming cu cardurile de nivel superior.
  Retrageri gratuite de la bancomat: Primești o limită lunară de retragere de la bancomat fără comisioane. Limita variază în funcție de nivelul cardului.
  Cartet virtual: Toate nivelurile sunt însoțite de un card virtual pe care îl puteți utiliza pentru cumpărături online.
  Plăți fără contact: Toate cardurile acceptă plăți fără contact.

  Taxele:

  Înlocuirea cardului: Există o taxă pentru înlocuirea unui card pierdut sau furat. Acest comision variază în funcție de opțiunea de card, variind de la 45,01 lire sterline pentru Midnight Blue la 50 de lire sterline pentru celelalte.
  Încărcarea cu card de credit/debit: Există un comision de 1% aplicat atunci când vă reîncărcați cardul cu un card de credit sau de debit.
  Comisioane ATM: Crypto.com în sine nu percepe comisioane pentru retragerile de la bancomat, dar este posibil ca operatorul ATM să perceapă comisioane.

  Verdictul nostru:

  Cartela de debit Cripto.com este cea mai bună alegere pentru cei care caută recompense extinse, inclusiv până la 8% înapoi în jetoane CRO, acces la saloanele din aeroport și multe altele, cu diferite niveluri pentru a se potrivi diferitelor nevoi.

  CryptoWallet.com Debit Card

  Cardul CryptoWallet.com Card este un card de debit criptografic care funcționează ca un card de debit obișnuit, permițându-vă să vă cheltuiți criptomonedele direct în magazine și online sau să retrageți numerar de la ATM-uri. Are caracteristici unice, cum ar fi cheltuirea a peste 800 de criptomonede fără conversii, câștigarea a până la 3% cashback în cripto la cumpărături și cele mai mici comisioane de tranzacție de pe piață. Puteți obține chiar și un card virtual pentru utilizare online imediată.

  Card de debit CryptoWallet.com.

  Caracteristici:

  Spanificare cripto directă: Cheltuiți criptomonedele pe care le dețineți direct, fără a fi nevoie să le convertiți mai întâi în monedă fiat. Acest lucru poate economisi potențial comisioanele de conversie.
  Suport Crypto larg: Cardul acceptă o gamă largă de criptomonede, oferindu-vă mai multă flexibilitate în utilizarea averilor dvs. cripto.
  Conversie în timp real: Tranzacțiile sunt convertite la ratele pieței în timp real, asigurând transparența cheltuielilor dumneavoastră.
  Program de recompense: Câștigați recompense în criptografii mizând token-uri $SPEND, token-ul nativ al CryptoWallet.com. Nivelurile de miză mai mari deblochează rate de cashback mai bune (până la 3%). De asemenea, puteți câștiga recompense pentru miză (până la 6% în plus).

  Taxele:

  În timp ce CryptoWallet.com evidențiază că nu există taxe de conversie, ar putea exista alte taxe potențiale de luat în considerare: Taxele anuale (detaliile privind nivelurile și taxele pot varia).

  • Comisioane de tranzacție (0,8%).comisioane de retragere de la ATM (percepute de operatorul ATM).
  • $SPEND cerințe de miză pentru jetoane pentru niveluri de recompensă mai mari (miza implică blocarea criptografiei pentru o perioadă).

  Verdictul nostru:

  Ideal pentru cei care preferă să își cheltuiască cripto direct, evitând comisioanele de conversie și bucurându-se de o selecție largă de criptomonede acceptate.

  Card de debit Coinbase

  Cardul Coinbase Card este un card de debit criptografic popular emis de bursa de criptomonede Coinbase. Acest card facilitează cheltuirea criptomonedelor pentru cumpărăturile de zi cu zi. Îl puteți conecta la contul Coinbase și puteți folosi Bitcoin, Ethereum sau USDC oriunde sunt acceptate cardurile Visa în întreaga lume. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă vindeți mai întâi criptomoneda, astfel încât nu veți pierde dacă valoarea acesteia crește ulterior.

  Plus, gestionarea cardului Coinbase este simplă. Poți face totul prin intermediul aplicației Coinbase, cum ar fi verificarea tranzacțiilor și adăugarea de bani din contul tău Coinbase. În cele din urmă, Coinbase folosește măsuri standard pentru a vă păstra banii în siguranță, iar cardul are o tehnologie specială pentru a vă proteja atunci când îl folosiți în magazine.

  .

  Card de debit Coinbase.

  Caracteristici:

  Conveniență: Cheltuiți-vă soldul de criptomonede sau USDC direct la orice comerciant Visa, online sau în magazin.
  Securitate: Coinbase implementează măsuri de securitate pentru a vă proteja fondurile.
  Flexibilitate de finanțare: Dumneavoastră alegeți ce portofel de criptomonede sau USDC să legați la cardul dumneavoastră pentru cheltuieli.
  Programul de recompense: Deși Coinbase nu oferă un program tradițional de cashback, puteți câștiga recompense în criptomonede alegând să cheltuiți criptomonede specifice în timpul perioadelor de recompensă prin rotație. Procentul de recompensă poate varia în funcție de cripto aleasă.

  Taxele:

  Cheltuieli de tranzacție: Nici unul pentru cumpărăturile care utilizează soldul cardului dvs. Cu toate acestea, operatorii ATM pot percepe comisioane de retragere.
  Cheltuieli ATM: Gratuit pentru retrageri în valoare de până la 200 de dolari pe lună, după care se aplică un comision de 2,5% (sub rezerva modificării).
  Cheltuieli de conversie: Atunci când cripto-moneda dvs. este convertită în monedă fiduciară pentru o achiziție, se poate aplica o marjă.

  Verdictul nostru:

  O alegere de top pentru conversii instantanee de la criptomonede la filiere, facilitând cheltuirea cripto pe achizițiile de zi cu zi, cu flexibilitatea de a alege ce portofel cripto să folosească.

  Cartela de debit Wirex

  Cardul Cardul Wirex combină confortul obișnuit al cardului de debit cu flexibilitatea criptomonedelor. Puteți utiliza criptomonedele direct pentru cumpărături online și în magazine fără a le converti mai întâi, economisind astfel comisioane. În plus, Wirex vă permite să câștigați dobândă pentru cripto deținerile dumneavoastră. Funcționează în întreaga lume, dar oferă deocamdată doar un card de debit Visa, fără opțiunea Mastercard.

  Wirex Debit Card.

  Caracteristici:

  Criptomonede fără efort: Cheltuiți criptomonedele sau stablecoins direct, fără complicații de conversie.
  Ratele competitive: Wirex susține că oferă rate de schimb competitive pentru conversiile cripto în timpul achizițiilor.
  Programul de recompense: Câștigați recompense crypto cashback pe cheltuielile dvs. prin programul lor de loialitate Wirex pe niveluri. Nivelurile superioare oferă rate de cashback mai bune (până la 8% începând cu martie 2024).
  Retrageri ATM: Retrageți numerar de la ATM-uri folosind soldul cardului dvs., deși se pot aplica comisioane.

  Cheltuieli:

  Potențiale taxe: În timp ce Wirex evidențiază caracteristicile cripto-friendly, ar putea exista unele taxe de luat în considerare:

  • Taxele lunare de întreținere a contului pentru anumite niveluri de carduri.
  • Taxele de tranzacție pentru anumite acțiuni cu cardul (verificați site-ul lor pentru detalii).
  • Taxele de retragere de la bancomat (percepute de operatorul ATM).

  Verdictul nostru:

  Perfect pentru călătorii, oferind rate de schimb competitive, cashback la cheltuieli și conversii valutare fără probleme, îmbunătățind experiența de cheltuire la nivel global.

  BitPay Debit Card

  Cardul Bitpay Card este un card de debit Mastercard preplătit care vă permite să schimbați rapid criptomonedele în bani obișnuiți. Odată convertiți, banii sunt plasați pe card, gata să fie utilizați în întreaga lume, oriunde sunt acceptate cardurile de debit Mastercard. De asemenea, puteți utiliza cardul BitPay pentru cumpărături online și pentru a retrage numerar de la bancomate.

  Caracteristici:

  Getiți cripto oriunde: Folosiți cardul Bitpay pentru a plăti cumpărăturile online și în magazin la orice comerciant Mastercard.
  Încărcare convenabilă: Încărcați cu ușurință cardul cu cripto din aplicația portofelului Bitpay.
  Securitate: Bitpay implementează măsuri de securitate pentru a vă proteja fondurile.
  Card virtual instantaneu: Obțineți imediat un card virtual pentru cheltuieli online imediate.
  Card fizic opțional: Comandați un card fizic pentru mai multă comoditate în magazinele fizice.

  Taxele:

  Taxele de tranzacție: Nu există taxe de tranzacție pentru utilizarea cardului pentru a plăti în SUA.
  Taxele ATM: 2,50 dolari pentru retrageri de la ATM sau cash-back în interiorul și în afara SUA.
  Cashuri de conversie: 3% comision pentru conversia valutară atunci când călătoriți în afara SUA.
  Cashuri de emitere a cardului: Se aplică un mic comision pentru a comanda un card fizic (aproximativ 10 dolari începând cu 18 martie 2024).

  Verdictul nostru:

  Conceput pentru utilizatorii axați pe eficiența costurilor, oferind o soluție de carduri preplătite fără taxe de tranzacție pentru utilizatorii din Statele Unite.

  Gemini Credit Card

  Cardul Cardul Gemini, recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune carduri de credit pentru criptomonede, este emis de WebBank și are un parteneriat cu exchange-ul de criptomonede Gemini. Fără comisioane anuale, acesta recompensează utilizatorii cu criptomonede pentru cheltuielile zilnice, cu opțiuni de a câștiga până la 4% înapoi la benzină și la încărcarea vehiculelor electrice, 3% la mese, 2% la alimente și 1% la orice altceva, toate acestea fiind depuse instantaneu în contul Gemini.

  Cu peste 40 de opțiuni criptografice disponibile, utilizatorii au flexibilitate în alegerea recompenselor lor. În plus, cardul oferă caracteristici de securitate și o gestionare convenabilă prin intermediul aplicației Gemini, ceea ce îl face o alegere atrăgătoare pentru cei care doresc să își maximizeze randamentele cripto.

  Card de credit Gemini.

  Caracteristici:

  Recompense cripto: Câștigați până la 4% înapoi în cripto la achizițiile de la benzinării și încărcătoare EV, 3% înapoi la mese și 1% înapoi la toate celelalte achiziții.
  Reducere flexibilă a recompenselor: Răscumpărați-vă recompensele în orice criptomonedă tranzacționabilă pe platforma Gemini.
  Recompense în timp real: Recompensele sunt depuse în contul dvs. Gemini instantaneu după fiecare achiziție.
  Securitate: Gemini implementează măsuri de securitate pentru a vă proteja informațiile cardului și cripto deținerile.

  Taxele:

  Potențialele taxe: Deși nu există o taxă anuală, luați în considerare următoarele

  • Ratele standard ale dobânzii la cardurile de credit se aplică soldurilor care nu sunt plătite integral în fiecare lună.
  • Taxele de tranzacționare în străinătate pentru utilizarea cardului în afara SUA.

  Verdictul nostru:

  Cel mai bun card cripto pentru recompense cripto instantanee, depunându-le direct în contul tău, cu accent pe securitate și o selecție de criptomonede pentru recompense.

  Cartela de registru (CL)

  Cardul Cardul Ledger, cunoscut și sub numele de Card CL, este un card de debit conceput pentru a se conecta fără probleme cu portofelul hardware Ledger și cu aplicația Ledger Live. Acționând ca o legătură între portofelul dvs. securizat Ledger și cheltuielile de zi cu zi, puteți transfera cu ușurință criptomonede din portofelul Ledger în contul dvs. de card CL Card pentru a le utiliza la milioane de comercianți din întreaga lume care acceptă Mastercard. Integrat cu Ledger Live, cardul CL Card vă permite să vă gestionați în mod convenabil cardul, să adăugați fonduri din portofelul Ledger și să urmăriți tranzacțiile într-un singur loc. 

  În plus, oferă conversia instantanee a criptomonedelor în monedă fiduciară la punctul de achiziție, deși detaliile în acest sens nu sunt dezvăluite pe deplin. Este demn de remarcat faptul că, în timp ce cardul CL beneficiază de tehnologia de securitate a Ledger, acesta este de fapt operat de o companie separată numită Baanx.

  Cardul Ledger (CL).

  Caracteristici:

  Spaniile: Permite cheltuirea criptomonedelor.
  Colateral: Permite utilizarea cripto ca garanție, pentru împrumuturi și alte servicii.
  Transacțiuni sigure: Se fac prin tehnologia Ledger.
  Cashback: Câștigarea de cashback la fiecare tranzacție.

  Câștiguri:

  Comision de schimb valutar: până la 1,5%
  Comision de conversie: de la crypto la moneda fiat 2%
  Cheltuieli de retragere: poate fi calculată la bancomatul local, inclusiv comisionul de retragere și comisioanele operatorului ATM

  Verdictul nostru:

  Cea mai bună soluție de card cripto pentru a vă conecta portofelul hardware Ledger la cheltuielile zilnice, combinând securitatea Ledger cu confortul unui card pentru a cheltui cripto la milioane de comercianți.

  Cardul de credit Venmo

  Cardul Cardul Venmo este un card criptografic Mastercard emis de Synchrony Bank în parteneriat cu aplicația de plăți mobile Venmo. Acesta oferă recompense automate de cashback în funcție de obiceiurile dvs. de cheltuieli – 3% la categoria dvs. de top, 2% la următoarea, și 1% la orice altceva – fără comision anual. 

  Funcția de cod QR a cardului simplifică împărțirea facturilor și o puteți gestiona cu ușurință prin intermediul aplicației Venmo. Rețineți, totuși, că solicitarea cardului necesită o verificare a creditului și veți plăti dobândă pentru orice sold pe care îl reportați în fiecare lună.

  Card de debit Venmo.

  Caracteristici:

  Cash Back de până la 5%: Câștigați cash back pentru toate achizițiile eligibile, cu rate mai mari pentru categoriile de cheltuieli de top care se ajustează automat în fiecare lună.
  Integrare Venmo: Urmăriți activitatea cardului și recompensele direct în aplicația Venmo.
  Răscumpărare flexibilă a recompenselor: Răscumpărați-vă banii înapoi pentru credite de extras de cont, transferați-i în soldul Venmo pentru cheltuieli instantanee sau investiți-i în criptomonede (în funcție de disponibilitate).
  Cod QR unic: Fiecare card are un cod QR pentru plăți Venmo ușoare prin scanare cu aplicația.

  Taxele:

  Cuantumul taxelor:

  Potențiale taxe: Deși nu există o taxă anuală, luați în considerare următoarele:

  • Ratele standard ale dobânzii la cardurile de credit se aplică la soldurile restante.
  • Taxele de tranzacționare în străinătate pentru utilizarea cardului în afara țării de origine.

  Verdictul nostru:

  Cel mai bun card pentru a transforma cashback-ul direct în cripto cu ușurință, totul prin intermediul aplicației Venmo.

  Ce este un card de debit criptografic?

  Cărțile de debit criptografic funcționează în mod similar cu cardurile de debit tradiționale, dar în loc să se conecteze la un cont bancar, acestea se conectează la portofelul dumneavoastră de criptomonede. Le încărcați cu cripto, iar atunci când faceți o achiziție, suma echivalentă în monedă fiat este dedusă automat din soldul dvs. de cripto și plătită comerciantului.

  Pros

  • Getiți cripto direct: Folosiți cu ușurință criptomonedele pe care le dețineți pentru achizițiile de zi cu zi, fără a fi nevoie să le convertiți în numerar în prealabil.
  • Conveniență: Aprovizionați-vă de acceptarea pe scară largă a cardurilor de debit la milioane de comercianți din întreaga lume.
  • Recompense potențiale: Câteva carduri de debit cripto oferă programe de recompense, oferindu-vă bani înapoi sau chiar mai multe cripto pentru cheltuielile dumneavoastră.

  Cons

  • Volatilitatea criptomonedelor: Valoarea criptomonedelor pe care le dețineți poate fluctua, astfel încât puterea de cumpărare a soldului cardului dvs. se poate schimba.
  • Cheltuieli de conversie: Când vă folosiți cardul, tranzacția ar putea implica convertirea cripto în monedă fiduciară, ceea ce poate genera comisioane.
  • Suport cripto limitat: Nu toate cardurile de debit cripto susțin fiecare criptomonedă. Asigurați-vă că cardul funcționează cu criptomonedele pe care doriți să le cheltuiți.

  Cărțile de debit pentru criptomonede oferă o modalitate convenabilă de a vă cheltui averile în criptomonede, dar este important să fiți conștienți de potențialele dezavantaje, în special de neregularitatea criptomonedelor și de comisioanele asociate.

  Ce este un card de credit criptografic?

  Cărțile de credit cripto funcționează în mod similar cu cărțile de credit tradiționale în unele privințe. Obțineți o linie de credit de la emitent pentru a face cumpărături și trebuie să rambursați suma împrumutată plus dobânda la sfârșitul ciclului de facturare. Cu toate acestea, în loc să câștigați bani înapoi sau puncte, câștigați recompense în criptomonede precum Bitcoin sau Ethereum.

  Pros

  • Câștigă Crypto la achiziții: Acesta este principalul beneficiu. Puteți acumula criptomonede prin cheltuielile de zi cu zi, crescând potențial deținerile de criptomonede în timp.
  • .Caracteristici tradiționale ale cardului de credit: Obțineți în continuare confortul și securitatea unui card de credit obișnuit, cu caracteristici precum protecția achizițiilor și monitorizarea fraudelor.
  • Potențial pentru recompense mai mari: Recompensele cripto pot oferi potențial randamente mai mari în comparație cu programele tradiționale de cash-back dacă piața cripto se apreciază.

  Cons

  • Volatilitatea criptomonedelor: Valoarea recompenselor tale cripto poate fluctua semnificativ, ceea ce înseamnă că ar putea valora mai puțin în viitor.
  • Taxele: Cărțile de credit criptografice vin adesea cu taxe anuale, taxe de tranzacție și, eventual, taxe de conversie pentru recompense. Acestea pot mânca în câștigurile dumneavoastră.
  • .Disponibilitate limitată: Cărțile de credit criptografice sunt un produs nou și nu sunt încă atât de larg oferite ca și cardurile tradiționale. S-ar putea să aveți mai puține opțiuni din care să alegeți.

  Cărțile de credit cripto pot fi o opțiune interesantă pentru cei care doresc să cheltuiască și să câștige criptomonede prin cheltuieli zilnice și care se simt confortabil cu volatilitatea inerentă a criptomonedelor.

  Cum să alegeți cardul de credit sau de debit criptografic potrivit

  Verificați opțiunile de retragere disponibile cu cardul, inclusiv limitele de retragere de la ATM, comisioanele și accesibilitatea. Asigurați-vă că cardul oferă metode de retragere convenabile care se potrivesc nevoilor dumneavoastră, fie că este vorba de numerar sau de criptomonede.

  În plus, este important să verificați dacă cardul oferă un suport larg pentru diverse criptomonede, asigurându-vă că acesta conține activele digitale pe care intenționați să le utilizați.

  Cum să alegeți un portofel criptografic.

  Criptograme acceptate

  Revizuiți lista criptomonedelor acceptate pentru a vă asigura că cardul acceptă activele pe care le dețineți sau pe care intenționați să le folosiți pentru cheltuieli. Optați pentru un card cu suport larg pentru criptomonede pentru a maximiza flexibilitatea.

  Miza minimă

  Câteva carduri cripto necesită ca utilizatorii să mizeze o sumă minimă de criptomonedă pentru a accesa anumite beneficii sau caracteristici. Luați în considerare dacă sunteți dispus să vă angajați pentru miza cerută și evaluați riscurile și recompensele asociate.

  Conversie (pentru călătorii)

  Dacă intenționați să vă folosiți cardul de credit sau de debit cripto pentru a călători, luați în considerare procesul de conversie monetară. Căutați carduri care oferă rate de schimb competitive și comisioane de conversie minime atunci când utilizați cardul în străinătate. 

  Câteva carduri pot oferi, de asemenea, caracteristici precum portofele pentru mai multe valute sau conversie valutară fără comisioane, ceea ce le face ideale pentru călătorii frecvenți care trebuie să cheltuiască în diferite valute.

  Securitate

  Securitatea este importantă atunci când se lucrează cu instrumente financiare, inclusiv cu carduri criptografice. Evaluați măsurile de securitate implementate de furnizorul de carduri, cum ar fi autentificarea cu doi factori, protocoalele de criptare și sistemele de detectare a fraudelor. 

  În plus, luați în considerare dacă cardul oferă caracteristici precum alerte de tranzacție, înghețarea cardului sau asigurare împotriva tranzacțiilor neautorizate sau a fraudei.

  Gânduri finale despre cele mai bune carduri criptografice: Debit & Credit

  Cărțile criptografice oferă opțiuni de debit și de credit. Cardurile de debit vă permit să cheltuiți criptomonedele existente fără a împrumuta, dar valorile se pot schimba, iar cheltuielile sunt limitate. 

  Cărți de credit folosesc cripto ca garanție, oferind recompense și mai multe cheltuieli, dar atenție la ratele dobânzilor și la schimbările de pe piață. Luați în considerare comisioanele, recompensele, securitatea, disponibilitatea, criptomonedele acceptate și volatilitatea cripto.

  FAQ despre cardurile criptografice

  Cum funcționează cardurile de debit criptografic?

  Cărțile de debit criptografic vă permit să vă folosiți criptomoneda ca pe niște bani obișnuiți cu un card de debit asociat.

  Cum funcționează cardurile de credit cripto?

  Cărțile de credit cripto îți permit să cheltuiești banii pe care îi împrumuți pe baza criptomonedelor pe care le deții.

  Se plătește impozit pe cardurile cripto?

  Reguli fiscale privind cardurile cripto variază, așa că cel mai bine este să verificați cu un consilier fiscal.

  Ce rost au cardurile cripto?

  Cărțile cripto facilitează cheltuirea criptomonedelor pentru cumpărăturile de zi cu zi.

  De ce ar trebui să îmi iau un card cripto?

  Un card cripto oferă comoditate și flexibilitate pentru utilizarea criptomonedelor, eventual cu recompense.

  ARE YOU NEW TO CRYPTO STAKING?