Ce este un Rebase/Elastic Token și cum funcționează?

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți

⚡️ Este posibil să faci bani pe un token rebase?

Atunci când obține o sumă mare de fonduri, poate câștiga mai multe pe zi și poate distribui jetoane suplimentare acestor stivuitori ca recompensă. Evident, Olympus DAO OHM este cea mai populară rebase, deoarece este cel mai frecvent proiect bifurcat din Olympus DAO, însă majoritatea avantajelor de stivuire funcționează și funcționează în mod similar.

⚡️ Ce este rebase în stivuire?

Platforma Rebase Finance este un proiect revoluționar care permite acumularea și compunerea automată a dobânzii cu un APY infinit de 300.000%. Utilizatorii pot câștiga recompense $REBASE sub formă de plăți de dobânzi direct în portofelul lor prin simpla achiziționare și păstrare a cripto rebase în portofelul lor.

⚡️ Ce este criptomoneda AMPL?

Ce este Ampleforth (AMPL)? Este un fel de monedă Ethereum cu o ofertă negociabilă ajustată automat.

⚡️ Cum funcționează un token elastic?

Rezerva de circulație (sau de reîncărcare) a jetonului se extinde sau se micșorează în funcție de modificările prețului criptomonedei. Această creștere sau reducere a ofertei se realizează cu ajutorul supraaccizei.

Sunt jetoanele rebase profitabile?

O criptomonedă care are o ofertă care îi reglează prețul se numește token de rebase sau token elastic. Jetoanele rebase sunt adesea conectate la un alt activ și, la fel ca stablecoins, sunt controlate de un algoritm. Spre deosebire de stablecoins, însă, Rebase nu se bazează pe rezerve; în schimb, arde jetoanele în circulație sau creează altele noi instantaneu pentru a menține paritatea.

Oferta unui token rebase este extrem de incertă, dar prețul său tinde să rămână constant atâta timp cât urmărește valoarea unui alt activ.

Sunt jetoanele rebase profitabile
Ce este rebase în stivuire?

Codurile majorității criptomonedelor nu iau în considerare prețul în momentul creării lor, care determină modul în care sunt create noi monede și distruse cele existente (batere și ardere). Atunci când un bloc este verificat de către minerii de bitcoin, este generat un nou bitcoin. Nu există nicio altă modalitate de a crea un bitcoin și nu există nicio metodă de a-l elimina. Bitcoin este produs în așa fel încât să fie încurajată participarea la minerit și adăugarea de token-uri proaspete în circulație, nu manipularea prețului. Prin urmare, bitcoin nu seamănă cu niciun alt activ care a existat înainte de el.

Un exemplu de simbol de reetichetare este Ampleforth (AMPL). Oferta monedei este schimbată la fiecare 24 de ore pentru a menține prețul aproape de 1 dolar.

Ce este rebase crypto rate
Ce este un jeton de reazem pozitiv?

Valoarea fiecărui portofel care deține AMPL va crește proporțional cu numărul activelor sale. Acest lucru implică faptul că toată lumea are în continuare aceeași cantitate de AMPL. Forțele economice fundamentale vor conduce prețul înapoi spre obiectiv pe măsură ce se vor produce mai multe jetoane.

În schimb, investitorii mai mici sunt mai predispuși să facă greșeli costisitoare. Atunci când prețul Bitcoin scade sub un anumit nivel se instalează vremuri grele pentru micii deținători de Bitcoin, care pot fi nevoiți să își vândă activele la prețuri de chilipir. Deși prețul fiecărui token AMPL a fost înjumătățit, vă puteți aștepta în continuare să obțineți aproximativ un dolar pentru fiecare token pe care îl dețineți.

Jetoanele Rebase sunt cripto-active
Monede de dolar care cad. Succes, noroc, bani. Concept de investiții. Poate fi folosit pentru felicitări, afișe, pliante și broșuri.

The Doge Killer, cunoscut și sub numele de “ucigaș de câini” (LEASH) în ecosistemul Shiba Inu, a fost creat pentru a urmări prețul dogecoin la o rată de 1/1000. Acest lucru înseamnă că, dacă DOGE crește până la 0,01 dolari, LEASH își va crește valoarea la 0,001 dolari – un câștig impresionant! De atunci, a devenit unul dintre cele mai de succes token-uri din acest sistem și continuă să ofere oportunități excelente pentru cei care îi încredințează investițiile lor.

Prețul Dogekiller a crescut până la 0,35 dolari pe 12 ianuarie, pe măsură ce vestea existenței și a valorii sale potențiale a început să se răspândească, înainte de a se prăbuși înapoi la aproximativ 0,05-0,06 dolari în zilele următoare, deoarece oamenii și-au vândut jetoanele de ucigaș de câini.

Ce este Rebase în criptografie
Acest lucru a permis investitorilor în dogecoin să influențeze prețul Shiba inu fără a fi nevoiți să investească direct în token, ceea ce a atras mai mulți oameni în sistem.

Monede de dolar care cad. Succes, noroc, bani. Concept de investiții. Poate fi folosit pentru felicitări, afișe, pliante și broșuri.

Proiectul a fost în cele din urmă închis, deși jetoanele LEASH nu au fost niciodată “retrase”. În schimb, ele sunt acum o monedă de economii care este ajustată în funcție de cerere și ofertă, la fel ca majoritatea celorlalte criptomonede.

De ce avem nevoie de jetoane de aprovizionare elastică?

Prețul acestor monede nu se va schimba, deoarece oferta se schimbă. Monedele cu aprovizionare elastică sunt frecvent comparate cu Stablecoins, deoarece acestea au reputația de a menține o valoare constantă. În ciuda asemănărilor lor, este important de remarcat că există diferențe clare între cele două.

Ce este un token rebase rebase crypto semnificație
Este profitabil să investești într-un token rebase?

Monedele stabile sunt monede care își mențin o valoare stabilă prin legarea lor de prețul unei alte mărfuri în lumea reală. Rata de creștere sustenabilă pentru jetoanele de aprovizionare este determinată de prețul țintă, care este stabilit prin intermediul ofertei de jetoane care variază în timp.

Elastos utilizează aceeași arhitectură de bază ca și stablecoins, cu excepția faptului că token-urile de aprovizionare elastică nu încearcă neapărat să elimine volatilitatea. În loc să caute să o suprime, ele se străduiesc să îi aducă valoarea la un nivel care să realizeze intențiile lor pentru token.

Este profitabil să investești într-un token rebase?
Este profitabil să investești într-un token rebase?

Oferta globală a proiectului este modificată pentru a se asigura că, atunci când prețul crește, crește și cantitatea furnizată. Pe măsură ce oferta crește, valoarea fiecărui jeton scade.

În mod similar, atunci când prețul scade, la fel se întâmplă și cu oferta globală a proiectului, ceea ce duce la o creștere a prețului. După cum puteți vedea, acest

Există vreun dezavantaj în utilizarea jetoanelor de aprovizionare elastică?
Sunt jetoanele rebase impozabile?

Există vreun dezavantaj în utilizarea jetoanelor de aprovizionare elastică?

Investiția în jetoane cu preț elastic poate fi riscantă, deoarece probabilitatea de a suferi pierderi este mai mare. Este adevărat că s-ar putea să vedeți randamente îmbunătățite, dar acest lucru vine la pachet cu riscul unor pierderi financiare sporite. În cazul în care prețul unui token scade și apoi este re-listat ulterior la un cost mai mic, valoarea dvs. netă ar putea scădea atât din cauza unei scăderi inevitabile a valorii, cât și din cauza necesității de a achiziționa mai multe token-uri pentru acțiuni echivalente.

Un alt dezavantaj al investiției în jetoane de furnizare elastică este că acestea sunt un activ experimental, ceea ce ridică posibilitatea unor erori de codare în codul contractului inteligent al proiectului.

cum funcționează token-ul rebase
Ce este un rebase/Elastic Token?

Iată câteva exemple de jetoane de ofertă elastică.

  • Ampleforth (AMPL).
  • Yam Finance (YM).
  • Protocolul BASE (BASE)
  • DEFI 100 (D100)

Ce este o revenire?

Atunci când prețul unui jeton elastic depășește rata țintită, se spune că este vorba de o relabel pozitivă. Pe de altă parte, atunci când valoarea sa scade sub același punct țintă, se poate vorbi atunci de o relansare negativă. De exemplu, avem 50 de jetoane A cu un preț țintă de reazem de 1 $. Dacă valoarea jetonului crește cu 20% până la 1,2 $ și reazemul crește cantitatea cu 50%, atunci noua ofertă totală va fi de 75 A.

Atunci când deținătorii de jetoane de management își exprimă votul într-o situație bună de reetichetare, aceștia pot primi o parte din profituri. În plus, reetichetarea pozitivă nu afectează negativ furnizorii de lichidități sau deținătorii de jetoane .

Ce sunt recompensele rebase
Cum funcționează jetoanele elastic token?

Ce factori influențează prețul preconizat?

Prețul-țintă este calculat de proiecte, care stabilesc un preț simbolic modest ca un ghid pentru a se apropia de valoarea dorită. Rebase face din jetoanele cu preț elastic o marfă sintetică, cu o valoare imprevizibilă și o tendință de stabilitate a ofertei. Pentru a preveni exploatarea pieței, cantitatea de jetoane create este determinată de cererea și oferta de pe piață.

Utilizarea rebasării pentru a combina obligațiuni

Rebasarea crește sau reduce cantitatea de monedă în circulație direct la adresa utilizatorului pentru a stimula cererea. Obligațiunile sunt cumpărate și schimbate pentru un activ algoritmic într-un model de piață care susține raportul de activ.

Cum funcționează jetoanele elastic token
Care sunt cele trei tipuri de jetoane?

Al treilea aspect este stivuirea, în care activele sunt garantate pentru a asigura lichidități și a stimula cererea. Utilizatorii pot achiziționa obligațiuni folosind stablecoins, iar stackerii pot obține jetoanele emise prin rebranșarea acestora. Mai degrabă decât să închirieze lichidități, procesul de bonding oferă protocoalelor comanda asupra celei mai mari părți a acestora.

Este furnizată o listă de proiecte populare de baze de date.

Această așezare străveche este plină de o istorie bogată și plină de textură.

Cum funcționează jetoanele elastic token
Este furnizată o listă de proiecte populare de baze de date.

Ampleforth este un activ sintetic care oferă randamente necorelate în spațiul DeFi. AMPL utilizează oracolul Chainlink pentru reetichetare. Prețul obiectiv este de 1,009 dolari în raport cu IPC 2019 în dolari americani, potrivit documentului alb. Reîncărcarea are loc în fiecare zi la ora 2:00 UTC.

Protocol standard

Protocolul de bază este legat de capitalizarea generală a pieței criptomonedelor pentru a urmări tendințele generale de pe piața criptomonedelor. Includerea unei game mai largi de active este benefică, deoarece oferă investitorilor un acces mai mare. Valoarea preconizată a token-ului de bază a fost determinată pe un procent minuscul din întreaga piață criptografică, care este descentralizată și rezistentă.

Este furnizată o listă de proiecte populare de baze de date.
Explicația jetoanelor de aprovizionare elastic token

MDPL este înălțimea maximă fezabilă a arborelui.

RMPL a fost derivat din AMPL și utilizează redimensionarea aleatorie cu un preț de obiectiv de 1 $. Procesul de redimensionare a unui proiect nu durează mai mult de două zile. Atunci când prețul crește peste 1,05 dolari sau scade sub 0,95 dolari, se activează procedura de rebazare. Spre deosebire de AMPL, care utilizează evenimente de arbitraj ca obiectiv

Iată de unde îl puteți cumpăra și cât veți plăti.

Proiectul Yam Finance a fost creat ca un sistem de pariuri, mecanism de reîncărcare și sistem de management. Platforma achiziționează jetoane YCRV sub formă de reșapări bune pentru gestionarea trezoreriei sale. YAM este reîmprospătat de două ori pe zi, la ora 8:00 UTC și la ora 20:00 UTC, ceea ce vă oferă suficient timp pentru a vă ajusta strategiile în consecință. În versiunea inițială a fost descoperit un defect care ar fi putut intra în coliziune cu tokenul YFI.

Este posibil să faci bani din jetoane rebase token
Aflați mai multe despre jetoanele de aprovizionare elastică

Ca urmare, protocolul a promis că va permite utilizatorilor să își convertească YAM în YAMv2. După finalizarea auditului, utilizatorii vor putea să își schimbe token-urile cu YAMv3 folosind un contract inteligent.

Dacă vă este greu să vă decideți, luați în considerare următorii factori:

Prețul prognozat al REB (Rezerva) este de 1 $. Acest proiect de ultimă oră este așteptat să se lanseze în cursul acestui an, oferind o funcție de reîncărcare atent planificată la un preț atractiv de numai 1 $. Schema a fost introdusă inițial în 2020, iar de atunci a avut 2 milioane de jetoane în circulație. Potrivit descrierii protocolului, acesta este imun la inflație și are un mecanism încorporat pentru a stabiliza valoarea.

Ce trebuie să știți despre Elastic Supply token
Ce este o monedă elastică?

BAZAT.

Moneda Synthetix legată de dolar are un preț în dolari americani și dispune de un mecanism de aprovizionare elastic numit STABLE, care are ca scop creșterea prețului de bază al monedei sintetice la 1 dolar. În fiecare zi, la ora 5:00 a.m. UTC, atunci când prețul monedei stabile Synthetix legată de dolar crește sau scade cu 5%, rețeaua. Calendarul inițial al proiectului avea un obiectiv de 100 de milioane de dolari, dar acesta a fost majorat la 200 de milioane de dolari în timpul vânzării în masă.

Percepția viitorului este influențată de imaginile din trecut (de exemplu, imagini înainte și după).

Olympus DAO este un sistem financiar descentralizat care își propune să creeze active monetare stabile legate de criptomonede. Utilizatorii sunt încurajați să își depună sau să își vândă garanțiile în trezoreria Olympus pentru jetoane OHM la un preț redus, folosind stivuirea și legarea.

Ce este un simbol de ofertă elastică (EST)
Ce este un jeton elastic la preț?

Problema pe care o rezolvă monedele stabile precum cele utilizate de Olympus DAO este reprezentată de turbulențele frecvente de pe piață. Monedele stabile existente sunt legate de dolarul american. Rezerva de criptomonede a Olympus DAO este folosită pentru a emite token-uri OHM, spre deosebire de alte inițiative descentralizate. Zeus, un pseudonim pentru o persoană, a creat proiectul.

Țara Minunilor (TIME).

Moneda Wonderland este un sistem descentralizat de active de rezervă construit pe baza Olympus DAO. Protocolul include mai multe active de rezervă, cum ar fi jetoane de lichiditate, pentru fiecare unitate de jeton TIME nativ. Pentru a se asigura că TIME își păstrează valoarea naturală, modelul a fost creat.

Este posibil să faci bani pe un jeton rebase token
Care este semnificația înfășurării rebase token

Jetoanele TIME sunt arse dacă suma maximă nu este atinsă atunci când TIME scade sub suma garantată. Utilizatorii Wonderland au opțiunea de a lega și de a stivui modele, legarea creând noi jetoane și achiziționarea acestora din trezorerie cu reducere. Stivuirea, pe de altă parte, le permite utilizatorilor să câștige dobândă prin compunere.

Recompensă ridicată Rebase Reward

Recompensă ridicată Rebase Reward
Recompensă ridicată rebase token

În acest moment, Olympus Forks oferă investitorilor randamente anuale efective foarte ridicate (APY). Aceste APY-uri pot fi remarcabil de mari, chiar și de 50.000%, și chiar mai mult! Atunci când are loc rebasarea,valoarea jetoanelor de rebasare crește în mod corespunzător. Cu toate acestea, creșterea nu este susținută de o creștere substanțială a tezaurului, ceea ce duce la o diluare. Acest scenariu determină o presiune de vânzare în jos, deoarece jetoanele sunt bătute și fixate la 1 dolar de către trezoreria sa. Cu toate acestea, aceleași jetoane de 1 dolar sunt vândute pe piața liberă la valoarea lor reală, ceea ce determină, în general, o scădere a cererii (și a prețului) pentru acel jeton.

Cine controlează mai exact jetoanele Rebase?

Cine controlează mai exact jetoanele rebase token
Cine controlează mai exact jetoanele Rebase?

O organizație autonomă descentralizată (DAO) este o entitate care se autoguvernează, care funcționează fără nicio conducere sau control centralizat. deciziile sunt luate în mod democratic de către comunitate, în conformitate cu un set de reguli aplicate pe un blockchain. Majoritatea jetoanelor rebase sunt guvernate de DAO-uri. Recompensele de miză reprezintă o modalitate prin care tokenul rebase distribuie profituri din trezorerie celor care mizează.

De exemplu, Olympus DAO trimite jetoane către contractul de miză în loc să returneze sOHM. Acest lucru ar crește raportul dintre OHM mizați și sOHM în circulație și ar duce la o ajustare a prețului în sus (sau “rebase”) pentru a corecta diferența. De exemplu: dacă există 500 000 de OHM mizați și 500 000 de sOHM în circulație, iar protocolul generează un profit de 5 000 de dolari pentru ziua respectivă, acesta poate folosi aceste profituri pentru a bate 5 000 de noi jetoane OHM. Acesta trimite acei OHM la contractul de miză; acum există 505k OHM mizați și 500k sOHM în circulație. Pentru ca oferta de sOHM să crească cu 5k, sau 1%, astfel încât să poată reveni la echilibru, deci, sOHM este rebasat cu 1%.”

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți