Ce este Polygon matic?

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți

⚡️ Este Polygon mai rapid decât Ethereum?

Salana este concepută pentru întreprinderile care caută un sistem de tranzacții la scară largă, permițând tranzacții mult mai rapide la un cost mai mic decât Ethereum și Polygon. În ciuda acestui fapt, blockchain-ul Ethereum rămâne una dintre cele mai accesibile și transparente platforme de aplicații descentralizate.

⚡️ Cum face Polygon bani?

Polygon folosește metoda de consens Proof-of-Stake pentru a stabili un nou MATIC și pentru a apăra rețeaua. Protocolul Proof-of-Stake înseamnă că puteți face bani prin stivuirea MATIC-ului dumneavoastră. Validatorii îndeplinesc sarcina solicitantă de a valida tranzacțiile recente și de a le pune pe blockchain.

⚡️ Este Polygon ucigașul Ethereum?

Polygon este o platformă rivală a ucigașului Ethereum care își propune să îmbunătățească performanța Ethereum prin extinderea capacităților sale și prin faptul că o face mai accesibilă. Spre deosebire de alți ucigași ai Ethereum, Polygon este o încercare de a face ca Ethereum, care este bătut și scump, să funcționeze mai bine. Este o soluție de scalare care oferă mai multe tranzacții pe secundă decât cele 12-15 tranzacții pe secundă ale Ethereum.

Ce este Polygon matic și cum funcționează? MATIC explică.

Protocoalele Polygon urmăresc să rezolve problemele de scalabilitate ale Ethereum prin executarea tranzacțiilor pe un blockchain separat, compatibil cu Ethereum.

Această soluție rezolvă dificultățile legate de rețea. Polygon returnează toate tranzacțiile la post-procesarea blockchain-ului principal Ethereum. Această metodă reduce tensiunea rețelei. Polygon Matic poate îmbunătăți viteza de tranzacționare și reduce taxele la bănuți, trimițându-le înapoi prin intermediul unui triunghi.

Ce este Polygon matic și cum funcționează? MATIC explică.
Ce este Polygon pentru Crypto?

Polygon servește ca un cadru care permite dezvoltarea de proiecte blockchain Ethereum noi și existente fără a întâmpina probleme de scalabilitate.

Platforma Polygons Matic permite utilizatorilor să interacționeze cu orice aplicație distribuită (DApp) fără a se îngrijora de congestia rețelei. Acest articol explică tot ceea ce este de știut despre rețeaua Polygon Matic, cum funcționează și cum această tehnologie de ultimă generație face Ethereum mai ușor de utilizat.

Cine este creatorul lui Polygon?
De ce este Polygon o criptomonedă promițătoare?

Cine este creatorul lui Polygon?

Iscusința echipei de dezvoltare a Polygon a făcut ca acesta să fie cel mai de succes proiect de scalabilitate Ethereum de până acum. Cu o experiență bogată, creșterea Polygon este de neoprit. Inventatorilor rețelei Matic li se poate atribui meritul de a fi anticipat nevoile criptografice actuale. Următoarea secțiune examinează cine se află în spatele unuia dintre cele mai rapide proiecte în expansiune din domeniu.

Cei trei creatori ai Polygon sunt
Se va ridica Poligonul în 2023?

Cei trei creatori ai Polygon sunt:

Jaunty Kanani, co-fondator al Polygon, este acum CEO al firmei. Împreună cu Sandeep Nailwal (co-fondator și COO) și Anurag Arjun (co-fondator și director de produs), cei trei au elaborat o viziune pentru Polygon. Kanani este un mândru absolvent al apreciatului Indian Institute of Technology (IIT) Delhi. Ea a făcut deja progrese uimitoare în cariera sa de inginer de software atât la McKinsey & Company, cât și la Google India. De asemenea, a lucrat la mai multe startup-uri înainte de a se muta în spațiul criptomonedelor.

Prietenii și familia din Mumbai au contribuit la finanțarea inițială. Polygon Matic a stârnit interesul și sprijinul investitorilor la nivel mondial, în ciuda originii sale din India. În 2019, Polygon a strâns peste 450.000 de dolari în două runde de finanțare pentru startup-uri. Firma a primit aproximativ 450 de milioane de dolari în investiții externe.

Sunt MATIC și Polygon același lucru?
Se va ridica Poligonul în 2023?

Lista de investitori a Polygon a crescut recent, cu nume precum Chris Fry și John Norwood Smith. King Digital Entertainment, o companie de jocuri mobile lansată de frații David și Gregory Fischman, se numără printre cei mai noi susținători ai Polygon.

Sunt MATIC și Polygon același lucru?

Plasma este o modalitate de a îmbina tehnologiile blockchain ale Ethereum și Bitcoin. Aceasta permite crearea de blockchains “de al doilea nivel”, care sunt mult mai scalabile decât cele utilizate în prezent pe lângă lanțul principal. Dezvoltat în mod activ în trimestrul al treilea din 2017, are ca scop creșterea performanței și, în același timp, reducerea comisioanelor de tranzacție, permițând interoperabilitatea între activele celor două lanțuri.

Este criptomoneda matică Polygon o investiție bună?
Cine deține Matic Network?

Polygon a decis să păstreze tickerul MATIC pentru criptomoneda sa după ce a extins proiectul, ceea ce a dus apoi la rebranduirea Polygon în Matic. Chiar dacă această schimbare de titlu ar putea crea o oarecare confuzie, este vorba de același proiect original – doar că are un nume nou. De fapt, nu numai rețeaua se numește acum Polygon, ci și alte câteva sarcini legate de ea; cu toate acestea, criptomoneda Polygon își va păstra eticheta MATIC.

Ce este formula Polygon?

Blockchain-ul Ethereum poate procesa doar un număr limitat de tranzacții. Rata tranzacțiilor la nivelul de bază este de 14 pe secundă. Ethereum însoțește fiecare tranzacție cu o taxă de gazare – costul tranzacției.

Ce este formula Polygon?
Cine este Sandeep Nailwal?

În timpul unei congestii puternice a rețelei, costurile cu gazul cresc, iar taxele de gaz ale Ethereum ar putea crește rapid la 50-80 de dolari. Este o problemă semnificativă. Cerința de a plăti mai mult de 50 de dolari pe tranzacție la un moment dat face ca Ethereum să fie inaccesibil pentru majoritatea utilizatorilor.

Congestia rețelei pe blockchain-ul Ethereum încetinește procesul, descurajând utilizatorii să se angajeze în contracte inteligente.

În funcție de acțiunile întreprinse, aplicațiile și protocoalele Defi, tranzacțiile sau achizițiile NFT și schimburile, achizițiile sau transferurile de jetoane Ethereum pot duce la comisioane de sute de dolari.

Polygon (MATIC).
Este Matic rețeaua Polygon?

Care este prețul Polygon și cum îl face mai accesibil? Tehnicile de scalare, cum ar fi cele utilizate de Polygon, execută tranzacții pe lanțuri secundare pentru a reduce costurile cu gazele. Numărul de tranzacții pe care Polygon le poate gestiona pe secundă este mai mare decât cel al Ethereum, deoarece le procesează în sidechains.

Dacă vă uitați la comisioanele de tranzacționare ale Polygon în comparație cu Ethereum, diferența este izbitoare – Polygon oferă prețuri mult mai mici. De fapt, în medie, o persoană plătește aproximativ 15 dolari pe tranzacție pe Ethereum – în timp ce pentru rețeaua Polygon, utilizatorii plătesc doar câteva fracțiuni din această sumă. Cu toate acestea, pentru că pe lângă protocolul de confidențialitate cu zero dezvăluiri (zk-SNARKS) funcționează mai multe protocoale, Polygon oferă o valoare destul de mare pentru prețul său scăzut.

Cine se află în spatele Polygon Matic
Va fi Matic înregistrat cu Coinbase?

În criptografie, o dovadă zk este o procedură criptografică care verifică dacă o anumită afirmație este validă sau nu de către cealaltă parte (verificatorul). Verificatorul trebuie doar să împărtășească detalii suplimentare dincolo de confirmarea acurateței unei afirmații date.

Cele mai populare opțiuni de conectare a Polygon cu un proiect sunt sidechains Plasma, poduri PoS blockchain, rollups zk și rollups optimiste. Matic a început cu sidechains Plasma, deoarece sunt mai mici și mai sigure decât tranzacțiile on-chain.

Un lanț de plasmă este un lanț secundar, în sensul că este un lanț de blocuri separat care funcționează alături de lanțul de blocuri principal. Lanțurile de plasmă se leagă și interacționează în siguranță cu blockchain-ul Ethereum, adesea numit blockchain-ul “părinte” sau “principal”, permițând transferul fără probleme de active între ele.

Cine este directorul general al Polygon
Noul nume, Polygon, reflectă mai bine obiectivele și misiunea proiectului.

Polygon are o punte blockchain special pentru dezvoltatori. Puntea PoS permite creatorilor de aplicații să creeze DApps pe o singură platformă, fără a sacrifica niciuna dintre capacitățile oferite de alte medii.

Prin procesarea pachetelor de tranzacții în blockchain-ul PoS, Ethereum evită manipularea tuturor datelor. Polygon face ca Ethereum să fie mai ușor și mai rapid prin pachetizarea tranzacțiilor departe de lanțul primar.

În cele ce urmează este o explicație mai lungă a modului în care funcționează și de ce ar trebui să vă intereseze dacă trebuie să știți ce se întâmplă: Rezumatele Zk procesează pachetele de tranzacții în afara lanțului și creează dovezi de validitate, verificând veridicitatea datelor fără a trece prin întregul proces.

Aveți nevoie de Matic pentru a utiliza Polygon
Ce este Polygon pentru criptomonede?

Prin încorporarea în date a unei serii de dovezi unice de valabilitate, este posibilă scurtarea lanțului principal. Această abordare de ultimă generație încorporează dovezi exclusive de autentificare în fluxul de date, reducând semnificativ dimensiunea lanțului principal al acestuia. Această metodă diminuează timpul și costurile de gazare necesare pentru verificarea datelor.

Dovezile de fraudă sunt un sistem de dovezi unic utilizat în pachetele de acumulare optimistă. Mecanismul de protecție împotriva fraudei utilizează datele blockchain pentru a identifica și rectifica tranzacția validă atunci când este detectată o tranzacție frauduloasă.

Cine este proprietarul monedei Matic
Care este simbolul ticker pentru criptomoneda Polygon?

Stivuirea este necesară pentru cei care actualizează datele de tranzacție în sistem. Ca urmare, dacă cineva trimite o tranzacție frauduloasă în blockchain-ul principal Ethereum folosind convoluții optimiste, rata sa va fi penalizată.

Fiecare tehnologie de scalare are probleme de securitate, probleme de suveranitate, costuri de tranzacție și viteze diferite. Dezvoltatorii ar trebui să fie flexibili în alegerea soluției optime de scalare pentru aplicația lor dintr-o gamă largă de opțiuni. Polygon oferă cea mai cuprinzătoare gamă de soluții.

De ce are nevoie comunitatea Ethereum de Polygon?

Polygon și Ethereum nu sunt competitori. Scopul Polygon este de a folosi rețeaua sa pentru a pune bazele unei adopții pe scară largă a Ethereum. Prin urmare, Polygon se bazează mai mult pe Ethereum decât Ethereum pe Polygon. Deoarece Polygon construiește pe un blockchain, este rezonabil să se anticipeze astfel de rezultate.

De ce are nevoie comunitatea Ethereum de Polygon?
Este Polygon o criptomonedă promițătoare?

Dezavantajul major este că trecerea la Polygon pentru viteză poate scădea valoarea obținută de Ethereum. Atunci când valoarea Ethereum scade, acest lucru afectează în mod direct numărul de persoane care doresc să îl folosească. În esență, Polygon afectează în mod pozitiv creșterea numărului de utilizatori Ethereum. Mai mulți utilizatori ar fi dispuși să folosească Ethereum datorită beneficiilor sale menționate mai sus. Chiar dacă Ethereum poate fura suma totală blocată (TVL), valoarea sa va crește pe măsură ce mai multe persoane își vor depune liber banii pe blockchain-ul Ethereum.

1. Comparație între platformele Ethereum și Permacoin cum să tranzacționați Polygon

Cine se află în spatele Matic
Cum să tranzacționați Polygon?

Soluțiile de scalare de nivel 2 pot părea complexe la început. Definită, o arhitectură blockchain fundamentală se numește Layer 1. Layer 2, pe de altă parte, funcționează ca o rețea suprapusă deasupra blockchain-ului de bază.

Soluțiile externe de nivel doi sunt protocoale extranet care colaborează cu nucleul blockchain pentru a îmbunătăți performanța și eficiența. Tehnologiile de nivel 2, precum Polygon, permit, de asemenea, ca tehnologiile existente bazate pe Ethereum să devină mai rapide și mai puțin costisitoare.

Care sunt avantajele utilizării Polygon în locul Tier 1 de la Ethereum?

Cum se găsește criptomoneda Polygon
Există o Coinbase în rețeaua Polygon?

Dezvoltatorii Ethereum au conceput un sistem de licitație care utilizează un model de tip licitație pentru a încuraja utilizatorii să concureze pentru includerea tranzacției în blocul următor. Ca urmare, prin proiectare, o congestie mai mare a rețelei duce la prețuri din ce în ce mai mari.

Polygon are obiective grandioase pentru viitor, iar acestea nu se învârt doar în jurul vitezei sau al costurilor de tranzacție. Protocolul intenționează să facă legătura între toate blockchains compatibile cu Ethereum Virtual Machine (EVM), oferind dezvoltatorilor acces fără efort la avantajele oferite de alte sisteme blockchain.

Nu cumva Ethereum 2.0 elimină nevoia de poligoane?

Introducerea Ethereum 2.0 reprezintă un pas înainte masiv pentru blockchain-ul Ethereum. Cu toate acestea, nu va putea rezolva pe deplin toate problemele legate de scalabilitate. Deoarece tot mai multe aplicații și platforme descentralizate utilizează tehnologii de rețea precum Eth2, cererea ar putea crește din cauza constrângerilor legate de scalabilitate.

Ce înseamnă ETH în Polygon
Cât valorează astăzi Polygon?

Aceasta determină creșterea traficului în rețea. Pe măsură ce cererea crește, prețul gazelor crește, iar rețeaua revine la aceeași stare de congestie. Este momentul în care Polygon vine în ajutor, adăugând un strat suplimentar de scalabilitate pentru blockchain-ul Ethereum.

Odată ce Layer 2 va fi lansat în septembrie 2019, se anticipează că Ethereum va cunoaște îmbunătățiri semnificative ale capacităților sale, ceea ce va duce la o scalabilitate sporită și la o securitate îmbunătățită pentru Ether.

 Cu ajutorul Layer 2, cum ar fi rețeaua Polygon, capacitățile Ether vor fi îmbunătățite și mai mult. Folosind Layer 2, orice actualizare a Ethereum poate fi făcută și mai rapid. Ca urmare, valoarea Polygon va crește probabil.

Ce face Polygon atât de unic?

Este Polygon mai bun decât Ethereum
Va crește Polygon?

Echipa Polygon se străduiește în mod constant să creeze noi caracteristici și să promoveze un sentiment puternic de comunitate. Dedicarea și munca lor asiduă asigură faptul că toată lumea se simte binevenită și susținută.

Este Polygon o investiție bună?

Polygon se remarcă în industrie prin aplicarea sistemului de miză pentru a-și securiza și proteja rețeaua. Puteți contribui la asigurarea rețelei și puteți câștiga recompense pariind jetoanele MATIC.

Ce este un portofel Polygon?
Care este următoarea criptomonedă care va exploda?

Cum să investești în criptomoneda Polygon

Polygon este o investiție bună pentru că este un proiect cu mult potențial. Comunitatea activă și solidară a proiectului contribuie la succesul continuu al acestuia. De asemenea, echipa din spatele protocolului lucrează constant la noi caracteristici și îmbunătățiri.

Ce este un portofel maticpolygon?

Cel mai bun mod de a investi în Polygon este de a cumpăra token-ul MATIC. Puteți profita de o combinație de burse de renume, cum ar fi Binance sau Kraken, pentru a efectua tranzacții de succes. Cu MetaMask sau Trust Wallet, vă puteți gestiona în mod convenabil investițiile în moneda digitală.

Cum să obțineți o adresă de portofel Polygon
Poate Polygon Matic să ajungă la 10 dolari?

Cum să obțineți o adresă de portofel Polygon

Un program software de portofel Polygon vă permite să stocați, să trimiteți și să primiți jetoane MATIC. Puteți utiliza diverse portofele, cum ar fi MetaMask sau Trust Wallet.

Este acesta un moment bun pentru a investi în Polygon (MATIC)?

Acum este momentul ideal pentru a investi în Polygon, deoarece deține un potențial imens de creștere. De asemenea, echipa din spatele protocolului lucrează constant la noi caracteristici și îmbunătățiri. În plus, miza pe jetoane MATIC vă poate ajuta să câștigați recompense. În cele din urmă, odată cu lansarea Layer Two, se așteaptă ca valoarea MATIC să crească.

Este acesta un moment bun pentru a investi în maticpolygon
Este Polygon o monedă excelentă pentru a cumpăra?

Stratul doi al protocolului, care urmează să fie lansat în septembrie 2019, va oferi o scalare și o securitate și mai bună pentru Ethereum. Această actualizare va face ca Ethereum să fie și mai rapid și mai capabil, crescând probabil valoarea MATIC.

Investiții în Polygon

Navigarea pe piața criptografică volatilă și în continuă schimbare poate fi intimidantă pentru investitorii pe termen scurt. Pe de altă parte, dacă plănuiți o investiție pe termen lung în Polygon (MATIC), atunci este important să cântăriți avantajele și dezavantajele sale în raport cu soluții suplimentare de scalare de nivel 2, cum ar fi Solana (SOL) sau Cosmos (ATOM). În cele din urmă, acest exercițiu ar trebui să vă ajute să decideți dacă MATIC se potrivește portofoliului dumneavoastră.

Cât de mare credeți că va ajunge simbolul poligonului?
Investiții în maticpolygon

Nu numai factorii externi ar putea afecta proiectul, ci și problemele interne – de exemplu, dezacordurile din cadrul echipei de management sau complicațiile legate de proiect. În decembrie 2021, s-a descoperit că hackerii au furat peste 800.000 de MATIC de la Polygon- o companie care a plătit 3,46 miliarde de dolari sub formă de recompense pentru bug-uri hackerilor white hat (cei care raportează vulnerabilități de securitate).

Cât de mare credeți că va ajunge simbolul poligonului?

Polygon a ținut prima pagină a ziarelor când a anunțat că face parte din Acceleratorul Disney 2023. Acest proiect se concentrează pe dezvoltarea de noi tipuri de tehnologie pentru a îmbunătăți povestirile, inclusiv realitatea augmentată, jetoane ne-fungibile (NFT) și inteligența artificială. Disney este cea mai recentă corporație care a încheiat un parteneriat cu Meta, o platformă criptografică care intenționează să testeze obiecte de colecție digitale și să prezinte NFT-uri pe Instagram.

Deși este imposibil de spus care va fi prețul viitor al jetoanelor MATIC, unii oameni sunt încrezători în ceea ce privește potențialul proiectului.

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți