10 Cele mai bune carduri de credit card criptomonedă în 2023

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți

⚡️ Ce este un card de criptomonede?

Vă prezentăm cardul revoluționar pentru criptomonede, o metodă de plată pentru monedele tradiționale și digitale. Criptomonedele reprezintă o tendință în continuă creștere și foarte căutată în economia actuală; de la crearea Bitcoin în 2009 la un surplus de peste 4.000 de altcoins diferite. Puteți accesa aceste active de ultimă generație cu un card de criptomonede în timp ce câștigați recompense!

⚡️ Este o criptomonedă un card de credit?

Cardul Visa Crypto.com Rewards este un card de credit unic în felul său, orientat către pasionații de criptomonede. Cu toate acestea, nu este un card de credit, ci mai degrabă un card de debit preplătit

⚡️ Plătesc cu criptocardul?

Cumpărăturile cu Crypto.com nu au fost niciodată mai ușoare! Puteți pur și simplu să deschideți aplicația și să selectați pictograma coșului de cumpărături de pe ecranul principal sau să folosiți butonul “Pay” din bara de instrumente. După ce faceți clic pe “Scanare”, scanați codul QR pentru a plăti într-o clipă

⚡️ Cum să retragi bani din Crypto?

Deschideți aplicația Crypto.com.
Dacă nu v-ați conectat încă contul bancar preferat, veți vedea o fereastră pop-up cu două opțiuni: “depunere” și “retragere”. nSelectați “Retragere”.

Сard criptomonedă

Dacă doriți să utilizați un card de debit sau de credit criptografic, iată o listă a celor mai populare carduri disponibile și caracteristicile acestora:

Din cauza numeroaselor limitări impuse de bănci în ceea ce privește tranzacțiile cu criptomonede, în prezent contează cardurile de debit și de credit. Multe carduri sunt potrivite pentru utilizatorii de zi cu zi, deoarece funcționează ca carduri de recompensă care vă permit să obțineți bani înapoi la cumpărături.

Ce este o card criptomonedă
Ce card cripto este mai bun?

Deși nu multe carduri vă permit să câștigați dobândă de pe urma criptomonedelor, majoritatea vă permit să le convertiți rapid în bani obișnuiți, să retrageți numerar de la orice bancomat sau să profitați de acceptarea pe scară largă a cardurilor Visa și MasterCard în magazine.

În criptomonede, banii se câștigă. Nu depun cashback-ul imediat după achiziție, dar îl puteți folosi mai târziu. Nu acceptă toate criptomonedele.

Există un card de debit criptografic
Puteți obține un card de card criptomonedă?

Cele mai bune 10 carduri de credit și de debit pentru criptomonede.

Iată o listă de carduri de credit și de debit pentru criptomonede:

 • Crypto.com.
 • Cardul Coinbase Visa
 • Card de credit BlockFi Bitcoin Rewards
 • Cardul Wirex Visa
 • Nexo
 • Cardul Cryptocurrency Visa Crypterium pentru criptomonede
 • Card de credit Sophie
 • Cardul TenX Visa
 • Card de cheltuieli Visa
 • Card de credit criptografic Gemini
Este o criptocardă un card de credit?
Cum plătesc cu cardul meu cripto?

Crypto.com – Răspunsul ideal pentru comercianți și cumpărători repetați.

Începând cu iulie 2021, Crypto.com suportă în prezent peste 100 de criptomonede pentru cumpărare și utilizare, cu o acoperire globală de aproape 10 milioane de persoane. Utilizatorii pot obține până la 8% înapoi în numerar la cumpărături atunci când cheltuiesc criptomonede prin intermediul acestuia folosind cardul preplătit metalic Visa. Deținătorii de carduri își pot folosi cardul oriunde acceptă carduri de debit Visa, ceea ce îl face unul dintre cele mai larg acceptate carduri cripto disponibile

Cum îmi pot încasa bitcoinii?
Cum pot obține un card criptomonedă?

Cardul poate fi încărcat cu numerar, dar și cu criptomonede. Firma acceptă mai mult de 20 de monede fiduciare. Acesta poate fi utilizat în 40 de milioane de locații din întreaga lume, inclusiv în magazinele de retail și la bancomatele care afișează simbolurile Visa. Este compatibil cu peste 1.000 de saloane din 400 de aeroporturi din întreaga lume. Cu alte cuvinte, vă permite să vă reîncărcați portofelele de bitcoin sau alte criptomonede cu un venit obișnuit, iar apoi să utilizați cardul preplătit pentru a face achiziții zilnice.

Numărul de jetoane CRO achiziționate și stocate în portofelul de criptomonede determină nivelul cardului. Utilizatorii trebuie să completeze verificarea KYC.

Este crypto com un card de debit?
Ce face un card bitcoin card?

Caracteristici:

 • Plățile cripto sunt acceptate de Netflix, Spotify, Expedia, Lounge, Expedia, Airbnb și Prime.
 • Folosiți cardul corect și puteți acumula până la 1.000 de dolari în numerar de la bancomate, fără nicio taxă!
 • Amex Gold este grozav pentru avantajele sale de cash-back, inclusiv 1% până la 8% la achizițiile cu cardul și CRO – tokenul platformei crypto.com cu cardul dumneavoastră.
 • Vă permite să folosiți până la 5 modele de carduri distincte, cu diferite recompense de stivuire CRO și retrageri maxime. Cele cinci niveluri variază de la 0 la 400.000 $ în ceea ce privește cerințele de stivuire.
 • Gratuit și fără limitări în funcție de mărimea afacerii dumneavoastră, acest CMS bazat pe cloud vă oferă control complet asupra fiecărui element al planului dumneavoastră de marketing. Token-urile CRO sunt gratuite pentru deținători și nu există taxe de abonament lunare sau anuale.
 • Profitați de aplicație și profitați de numeroasele sale beneficii atât pe Android, cât și pe iOS!
Care este cel mai bun card pentru crypto com?
Primești un card cu crypto com?

Cardul Coinbase – Foarte recomandat pentru investitorii mari care sunt obișnuiți să trateze cu băncile.

Cardul Coinbase este un card preplătit care, deși nu a fost încă lansat la nivel mondial, permite clienților să cheltuiască orice criptomonedă din portofoliul lor și să primească bani înapoi pentru fiecare achiziție. Cardul face posibil ca utilizatorii să facă achiziții cu criptomonede oriunde fac cumpărături. Maximizează-ți economiile cu cardul de debit Visa și câștigă până la 4% cash back la fiecare achiziție!

Cardul Coinbase
Pot obține un card de la Coinbase?

Caracteristici:

 • Nu se percepe nicio taxă pentru utilizarea acestui serviciu.
 • Cardul Visa funcționează în același mod ca și celelalte carduri Visa. Acesta transformă automat toate criptomonedele în dolari americani și permite efectuarea de cumpărături de la comercianți, precum și retrageri de numerar de la bancomate cu sigla Visa.
 • Caracteristicile de securitate includ verificarea în doi pași, înghețarea instantanee a cardului, protecția de clasă mondială prin verificarea în doi pași și protecția PIN sau retragerile de bani fără contact pentru a proteja criptomonedele.
 • Este disponibilă o aplicație mobilă.
 • Cu ajutorul aplicației mobile, puteți vizualiza chitanțele, rezumatele cheltuielilor și notificările instantanee ale tranzacțiilor.
 • Pentru achizițiile de bunuri și servicii, veți primi 4% înapoi în recompense criptografice pentru fiecare dolar cheltuit cu cardul.
 • Comisionul pentru conversia criptomonedelor în fiat este de 2,49% din suma transferată în cadrul unei tranzacții care include plata cu cardul bancar sau PayPal.
Ce face cardul Coinbase?
Este cardul Coinbase un card fizic?

BlockFi Bitcoin Rewards Credit Card – Acesta este ideal pentru investitorii Bitcoin…

Cardul de credit BlockFi va fi disponibil în al doilea trimestru al anului 2021. Rezidenții din SUA care sunt eligibili pentru card îl vor primi în acel moment. Cardul de credit funcționează ca un card de cashback, oferindu-vă puncte pentru utilizarea criptomonedelor, care pot fi apoi reinvestite.

Pot folosi cardul meu de credit BlockFi pentru a cumpăra bitcoini?
Este cardul BlockFi un card de credit?

Puteți câștiga până la 2% pe an dacă mențineți active stabile în monede în contul dumneavoastră BlockFi Interest Account (BIA) cu un card de credit. Acest lucru nu vă permite să schimbați recompensele în bitcoin pe alte criptomonede, iar plățile nu sunt imediate, astfel încât nu puteți face bani atunci când prețurile bitcoin cresc vertiginos.

Cardul de credit BlockFi face o atracție puternică
Cardul de credit BlockFi percepe o taxă anuală?

Cele mai comune tipuri de folii pentru ferestre sunt:

 • Câștigați 1,5 % din valoarea totală a banilor bitcoin înapoi la toate achizițiile.
 • Deblocați un bonus de 250 $ bitcoin astăzi cu noul dvs. cont Bank of America! Trebuie doar să cheltuiți peste 3.000 de dolari în primele trei luni și veți primi automat această primă.
 • Deblocați recompense suplimentare de până la 3,5% în următoarele 4-6 luni dacă utilizați cardul dvs. cel puțin 120 de zile! În plus, doar autorizându-l în primele 90 de zile de la obținerea acestuia, primiți o recompensă bonus de 3,5%. În plus, fă cumpărături care depășesc 50k$/an cu BlockFi. Vei primi bonusuri și mai atractive și o securitate cu trei straturi, care sunt standard pe toate cardurile asociate cu BlockFi.
 • Puteți câștiga o dobândă suplimentară dacă vă recomandați prietenii. Pentru fiecare recomandare de client, veți primi 30 de dolari în bitcoini.
 • Cu VEN, vă puteți plăti facturile și puteți cumpăra sau retrage criptomonede din orice magazin, punct de vânzare sau ATM VISA.
 • Din motive de eligibilitate, nu este nevoie de o verificare a creditului.
 • Nu există comisioane pentru utilizarea acestui card. Îl puteți utiliza în întreaga lume, iar contul este lipsit de comisioane în primul an. Nu există costuri de tranzacționare în străinătate sau alte cheltuieli asociate cu acest card.
Visa Signature Card 2022 recenzie
Revizuirea cardului Visa Rewards de la BlockFi

Cardul Visa Wirex – Clienții care sunt pasionați de monede repetate și/sau de altcoin îl vor aprecia.

Utilizatorii pot gestiona atât conturile de criptomonede, cât și cele de fiat, ceea ce le permite să schimbe criptomonedele în valută obișnuită. De asemenea, aceștia pot câștiga recompense cashback pentru cumpărăturile efectuate cu cardul Wirex Visa. Atunci când utilizatorii cheltuiesc bani sau achiziționează bunuri cu ajutorul cardurilor lor, primesc înapoi un procent din achiziție în numerar.

Cu acest card, puteți controla și semnăturile multiple.

Cardul Visa Wirex
Wirex Card – Recenzie

Caracteristici:

 • Este disponibil un cashback de 2% pentru tranzacțiile cu cardul. Cashback-ul plătit de WXT este criptomoneda platformei, care poate fi schimbată cu orice altă criptomonedă.
 • În plus, limita zilnică de retragere de la bancomat și de la depozitele de pe cardul de debit/credit este majorată la 1.400 de dolari pe zi și la 2.500 de dolari pe săptămână. Astfel, puteți efectua tranzacții cu liniște, știind că limita de numerar nu va fi niciodată restricționată.
 • Cu ajutorul sistemului intuitiv de notificare al aplicației, puteți fi informat cu privire la toate problemele legate de cardul dumneavoastră. În plus, aceasta permite urmărirea fără efort a achizițiilor dumneavoastră!
 • Când vine vorba de utilizarea zilnică, acest portofel este combinația ideală de securitate și ușurință în utilizare. Nu numai că veți fi protejat de potențiale amenințări, dar veți avea și o experiență plăcută în timpul utilizării sale. În prezent, acceptă 36 de criptomonede, precum și peste 150 de monede naționale.
Wirex 2023 recenzie a cardului Wirex:
Wirex Card – cum funcționează
 • Conversia criptomonedelor în moneda locală la comercianți și la bancomate permite economisirea a până la 3% din valoarea tranzacțiilor străine.
 • Trebuie să obțineți un cod APB special de pe site-ul WXT și să îl introduceți în platformă. Veți primi 0,1 WXT pentru fiecare utilizator recomandat care se alătură grupului dumneavoastră, indiferent dacă acesta utilizează sau nu în mod regulat platforma dumneavoastră.
 • În ceea ce privește cardurile de debit pentru criptomonede, nu toate sunt rentabile. Multe dintre ele vin cu o taxă anuală care se poate acumula dacă faceți mai multe cumpărături într-un interval scurt de timp. Fiecare tranzacție costă, de obicei, între 1 și 2 dolari, în funcție de tipul de card, de debit sau de credit. În plus, atunci când se convertește bitcoin în monede mai comune, cum ar fi USD și EURO, pot fi suportate comisioane suplimentare în acest proces.
Card Wirex - Caracteristici
Card Wirex – potrivit pentru ce valute

Retragerile de la bancomat sunt gratuite până la o limită de cheltuieli lunare de 400 SGD, după care se percepe un comision de 2%. În orice zi, puteți depune până la 50.000 de dolari în criptomonede, cu un minim de 10.000 de dolari.

Cât de mult câștigă un miner cripto?

Nexo – Cel mai bun pentru cei interesați de criptomonede.

Nexo
Este Nexo sau cripto mai bine?

Utilizatorii pot împrumuta până la 2 milioane de dolari în criptomonede cu cardul criptografic fizic Nexo MasterCard.

Vă folosiți criptomoneda pentru a garanta sau asigura împrumutul, prin urmare, puteți primi un împrumut care este mai mic decât valoarea criptomonedei dumneavoastră. Ar trebui să evitați să vindeți bitcoin și să ieșiți din punctul dumneavoastră de vedere. În prezent, acceptă peste 20 de criptomonede diferite.

Carte Nexo
Ce schimb este mai bine să cumperi criptomonede pe Coinbase sau Nexo?

un tablou de bord bazat pe web pentru a furniza rapoarte și analize sau un tablou de bord integrat în sistem.

 • Singurele cumpărături pentru care puteți câștiga cashback sunt cele efectuate cu contul dvs. de cec Wells Fargo CashBack.
 • Aplicația noastră mobilă, atât pentru dispozitive iOS, cât și pentru dispozitive Android, vă permite să vă păstrați cardul în siguranță și să îl înghețați sau să configurați notificări pentru toate tranzacțiile. Dacă este necesar, actualizați-vă PIN-ul și retrageți numerar de la un bancomat.
Este Nexo bun pentru interes?
Recenzie Nexo 2023
 • Creați un cont, urmați procedurile KYC și depuneți cripto în portofelul dumneavoastră pentru a solicita un credit. Sunteți deja eligibil pentru acest lucru.
 • Puteți obține rapid un împrumut în criptomonedă și în monedă fiduciară, cu avantajul de a purta dobândă.
 • Este acceptat în întreaga lume, ceea ce înseamnă că există 40 de milioane de comercianți și ATM-uri care îl acceptă.
 • Creați un card virtual pentru a vă ajuta să utilizați internetul în siguranță.
 • Nu există comisioane lunare sau anuale și nu este nevoie să depuneți o cerere.

Sunt criptomonedele bune pentru tranzacționarea de zi?

Card Visa Cryptocurrency Crypterium – Aceasta este cea mai bună opțiune pentru persoanele care au cumpărat deja de la tine.

Cu Crypterium, puteți cumpăra și utiliza un card de debit preplătit virtual sau din plastic, care poate fi încărcat cu criptomonede. Aceste carduri pot fi folosite pentru a schimba criptomonedele în bani fiat, pe care îi puteți cheltui oriunde este acceptat VISA în întreaga lume. De asemenea, puteți retrage numerar de la bancomatele din întreaga lume folosindu-le.

Card Visa Cryptocurrency Crypterium
Cum funcționează cardul Crypterium?

Un card virtual este disponibil în doar câteva minute, nu în câteva zile. Este o rețea vastă, cu peste 30.000 de carduri în circulație și peste 1 milion de tranzacții lunare.

Ce sunt tipurile de ordine în criptografie?

Caracteristici:

Cum pot adăuga un card Crypterium la Apple Pay?
Cum pot adăuga un card Crypterium la Apple Pay?
 • Cu cardul dumneavoastră VISA, puteți retrage până la suma impresionantă de 2.976 de dolari în fiecare lună. Puteți retrage bani în aproape 200 de țări și puteți face cumpărături atât online, cât și în magazinele fizice din întreaga lume. Suma maximă zilnică este de 5.000 de euro.
 • Este un cititor biometric care vă permite să vă deschideți ușa de la intrare doar cu fața. De asemenea, se conectează la ApplePay.
 • Stocați în siguranță Crypterium Gold pe orice desktop sau laptop. Am adăugat posibilitatea de a bloca, muta și schimba fonduri prin intermediul aplicației mobile. Cu ajutorul tehnologiilor biometrice precum Touch ID și recunoașterea facială, tranzacțiile sunt mai rapide ca niciodată!  –
 • 3 tipuri de carduri – virtuale, de plastic și pachet complet.
 • Are o taxă de întreținere lunară de 3,56 USD, care poate fi evitată dacă încărcați 356 USD pe card în fiecare lună. Cardul de plastic propriu-zis costă 14,99 euro pentru a fi trimis.
Cum se utilizează cardul Crypterium
Cum pot obține un card virtual Crypterium?

SoFi Credit Card – Credem că cea mai bună valoare pentru investitori și deținători este să investească într-un produs cu un potențial semnificativ de creștere.

Utilizatorii pot câștiga recompense pentru cumpărăturile efectuate cu cardul de credit SoFi. În prezent, acesta acceptă doar Bitcoin și Ethereum.

SoFi Credit Card
Ce bancă emite cardul de credit SoFi?

Caracteristici:

 • Poți câștiga 2 puncte pentru fiecare dolar cheltuit, iar fiecare punct poate fi răscumpărat pentru un penny prin transferarea lor în contul tău SoFi. Adică, prin depunerea lor în contul SoFi Money, SoFi Invest sau prin achitarea împrumuturilor studențești SoFi.
 • Investiți în SoFi Money sau Investiți 100 de dolari și primiți un card de credit de la SoFi.
 • Obțineți 2% înapoi în numerar la achizițiile cu cardul.
 • Dacă efectuați 12 plăți lunare la timp ale sumei minime, puteți economisi 1% din rata anuală a dobânzii.
Care este rata dobânzii la cardul de credit SoFi
Care sunt avantajele SoFi?
 • Eliberați potențialul scorului dvs. de credit și fiți eligibil pentru o rată a dobânzii de cumpărare variind de la un incredibil 12,99 la sută la un încă grozav 24,99 la sută! Pentru tranzacțiile de transfer de sold, se aplică același interval; între timp, avansurile de numerar vă vor costa încă 26,99%. Cu aceste rate competitive, acum este momentul să faceți această mișcare – și să economisiți bani pe termen lung!
 • Nu se percepe comisionul anual pentru primul an. Nu există comisioane pentru tranzacțiile externe. Fiecare transfer de sold este însoțit de un comision suplimentar de 10 sau 5%, iar fiecare avans în numerar are un comision de 10 sau 5%. Comisioanele pentru întârzieri de plată și fraudă cu cardul de credit sunt cuprinse între 39 și 50 de dolari pe eveniment.

Cardul TenX Visa – Acest card este ideal pentru cei care cheltuiesc frecvent criptomonede.

Cardul TenX Visa
Cardul TenX visa

Puteți cheltui bitcoini, ether și litecoini la comercianții care acceptă Visa folosind acest card de debit. Acest lucru înseamnă că puteți retrage criptomonede în fiat sau puteți plăti pentru articole și servicii oriunde este acceptată Visa.

Utilizatorii pot comanda carduri prin intermediul aplicației, iar livrarea durează între 7 și 9 zile în țările din Europa/SEE și până la 5 săptămâni în regiunile APAC. Pentru a cheltui, utilizatorii trebuie doar să își încarce cardurile cu criptomonede folosind aplicațiile iOS și Android.

Cum funcționează cardul Binance Visa
Este Crypto COM Visa un card de credit?

Cardul a fost emis de Wirecard Card Solutions Ltd. în 2017. Programul de început al PayPal a inclus compania. TenX are jetoane de platformă PAY și TENX, care sunt ambele utilizate ca jetoane de servicii. Primul este o entitate reglementată, în timp ce al doilea nu este

Caracteristici:

Cum funcționează cardul Visa bitcoin?
Pentru ce este cardul Crypto com Visa?
 • Prevenirea fraudei cu Visa 3-D Secure.
 • Pentru a vă proteja cardul de fraudă, avem nevoie de un cip + PIN sau de un cip și semnătură pentru toate cumpărăturile offline de peste 30 de lire sterline; după aceea, este nevoie de 10 lire sterline pentru fiecare tranzacție suplimentară. În plus, veți avea acces la notificări instantanee în aplicație, la posibilitatea de a vă bloca și debloca cardul cu ușurință și la autentificarea cu doi factori pentru un plus de securitate.
 • Sunt mai puține criptomonede pe care le suportă în comparație cu Mastercard, dar afacerea s-a confruntat cu probleme de solvabilitate în 2020.
 • Puteți plăti pentru un VPN doar prin utilizarea criptomonedelor.
 • Urmăriți-vă instantaneu cheltuielile cu ajutorul aplicației mobile ușor de utilizat. Elaborați rapoarte lunare și organizați-vă finanțele.
 • Pentru utilizatorii din Europa, SEE și Asia-Pacific, există o taxă inițială de 15 USD, respectiv 19 AUD. În funcție de țară, este posibil să vi se perceapă o taxă de 3,25 USD sau 3 EUR pentru fiecare retragere.

Ce este criptomoneda Helium

Cheltuiți cu cardul dumneavoastră Visa – Excelent pentru cei care fac cheltuieli zilnice.

Cheltuiți cu cardul dumneavoastră Visa
Cum funcționează cardul criptografic Visa?

Cardul de debit Swipe Visa este un card real, cu o interfață dublă NFC/EMV și cu posibilitatea de a retrage bani de la bancomate. Acest lucru înseamnă că utilizatorii au posibilitatea de a opta pentru patru niveluri de carduri suplimentare, fiecare cu procente diferite de recompense: Saffron, Sky, Steel și Slate.

Câștigați bani înapoi cu câteva clicuri simple la cumpărăturile dvs. atunci când utilizați Netflix, Apple Music, Hulu și Amazon Prime – începeți acum! Obțineți un cashback suplimentar pentru Travala, Uber, Starbucks și Airbnb dacă recomandați prietenilor sau membrilor familiei să acceseze site-ul.

Cele mai bitcoin debit card
La ce se folosește bitcoin debit card?

Pariul minim este de un jeton, care costă 1 $. Dacă nu aveți nevoie de jetoni, puteți obține un card de nivel de intrare pentru doar 25 $. Puteți câștiga 1% cashback în bitcoini. Sky oferă 2% cash back, care este o condiție prealabilă pentru a face un pariu de 300 SXP. Veți primi 4 la sută cashback cu planul Steel

Utilizatorii pot câștiga mai multe jetoane SXP prin cheltuirea lor în Ethereum și Binance Chain. Utilizatorii pot câștiga recompense pentru fiecare pariu făcut cu un token.

Are Visa un card de debit criptografic
Cum pot retrage bani de pe cardul meu Visa pentru criptomonede?

Caracteristici:

 • Acum, utilizatorii pot efectua plăți fără contact în siguranță și în mod convenabil, cu integrarea Samsung Pay, Apple Pay și Google Pay.
 • Prin cheltuirea a 50 $ sau mai mult, puteți beneficia de oferta noastră excepțională de cashback!
 • Nu vă puteți trimite NFT de la un schimb la un portofel sau la o altă platformă.
 • Cu acest instrument financiar, gestionarea banilor dumneavoastră este atât intuitivă, cât și versatilă. De asemenea, acceptă șapte criptomonede care pot fi încărcate pentru a fi cheltuite pe card
 • Perioada blockchain pentru obținerea cardurilor este de 6 luni, atunci când introduceți jetoane pentru a obține carduri.
 • Utilizatorii Steel și Slate nu trebuie să plătească comisioane pentru tranzacțiile străine, spre deosebire de alții. În plus față de taxele de abur, trebuie să plătiți între 25 și 50 de dolari pentru carduri. Pentru a obține numeroase niveluri de carduri, trebuie să depuneți jetoane pe platformă. Se percepe o taxă de conversie valutară de 2%.
Este cardul cripto Visa un bitcoin debit card
Ce card bitcoin debit card?

Cardul de credit Crypto Gemini – Doar după cum arată și cum se simte, acesta este genul de ciocolată care îți va oferi o plăcere instantanee.

Cardul de credit Crypto Gemini
Revizuirea cardului de credit Gemini 2023

Deși cardul de credit pentru criptomonede nu este încă disponibil, acesta ar putea fi lansat în această vară pentru oricine din lume. Cu viitorul card legat de MasterCard, utilizatorii pot profita de recompense în timp real atunci când cumpără Bitcoin sau alte criptomonede pe Gemini. Acesta este un avantaj exclusiv pe care niciun alt card de credit Bitcoin nu a reușit să îl ofere!

Maximizează-ți economiile cu acest card și primește până la 3% cash back pentru fiecare achiziție la restaurant, 2% la supermarketuri și un bonus suplimentar de 1% pentru toate celelalte cheltuieli! Gemini vă permite să stocați 30 de tipuri diferite de criptomonede. WebBank este instituția emitentă a cardului; este o firmă de creditare digitală.

Cine emite cardul de credit Gemini?
Puteți obține un card de card criptocurrency?

Caracteristici:

 • Până la 3% din cashback va fi trimis direct în contul dumneavoastră Gemini.
 • Cu aplicația Visa Checkout pentru iOS și Android, utilizatorii pot cumpăra în siguranță de oriunde din lume cu cardul de debit sau de credit – rapid și convenabil. Puteți utiliza programul pentru a vă bloca instantaneu cardul, pentru a vizualiza cheltuielile și multe altele.
 • Cetățenii americani au privilegiul de a-și folosi detaliile cardului de credit, precum și Apple Pay și Google Pay, dacă li se oferă acces la acestea. Locuitorii din toate cele 50 de state se pot înscrie acum pe lista de așteptare. Pentru a profita de avantajele criptomonedei Gemini, nu trebuie neapărat să fiți neapărat utilizator; pur și simplu creați un cont și începeți să colectați recompense!
 • Carduri metalice în negru, argintiu și aur roz.
 • Echipa noastră de agenți în direct, amabili și bine informați, este disponibilă non-stop, în orice zi a săptămânii, pentru a vă oferi asistență. După depunerea cererii, acces practic instantaneu la card.
 • Taxe: Nu există comisioane asociate cu acest card. Absolut nici un cost atunci când utilizați cardul!
Taxa pe cardurile de debit criptografic
Pot folosi un card de credit pentru a cumpăra criptomonede pe Gemini?

Taxa pe cardurile de debit criptografic

Dacă optați pentru utilizarea criptomonedelor în loc de moneda fiduciară, cum ar fi dolarii sau cenți, este posibil să fiți obligat să plătiți impozitul pe câștigurile de capital.

Acest lucru se datorează faptului că, din punct de vedere fiscal, criptomonedele sunt considerate un activ de capital. În cazul în care capitalizați la vânzarea unui activ, rezultând un profit, trebuie plătit impozitul pe câștigurile de capital. Asigurați-vă că înțelegeți regulile de impozitare a câștigurilor de capital, astfel încât să vă puteți maximiza profiturile, minimizând în același timp povara fiscală!

Este disponibil cardul de card criptocurrency Gemini
Este disponibil cardul de credit cripto Gemini

Câștigul de capital reprezintă orice creștere a profitului obținut dintr-un activ. Prin urmare, dacă valoarea criptomonedei dvs. a crescut de când ați achiziționat-o, aceasta este o creștere de capital, ceea ce înseamnă că va trebui să plătiți impozit pe câștigurile de capital atunci când o vindeți. Dacă prețul a scăzut, totuși, este considerat o pierdere; nu este necesar niciun impozit pe câștigurile de capital.

Chiar dacă înfrângerile pot fi descurajatoare, este esențial să rețineți că acestea vă pot ajuta să vă reduceți factura de impozit pe câștigurile de capital. Pentru a profita la maximum de aceste pierderi, iată mai multe informații despre cum să faceți acest lucru.

Valoarea exactă a impozitului pe câștigurile de capital pe care îl veți plăti depinde de venitul dvs. obișnuit și de perioada de timp în care ați deținut criptomonedele. Consultați pagina noastră despre ratele de impozitare a câștigurilor de capital din cripto pentru a afla mai multe despre cum sunt impozitate cripto.

Cum plătesc cu cardul meu de criptomonedă
Cum pot retrage bani de pe cardul meu Visa pentru criptomonede?

Retragere

Deși există multe carduri de credit pentru criptomonede pe piață, acest articol se va concentra doar pe Gemini și BlockFi. Celelalte carduri sunt carduri de debit. Pe de altă parte, multe dintre ele vă permit să câștigați bonusuri de criptomonede atunci când faceți cumpărături cu ele sau chiar cu criptomonede.

Recomandăm Crypto.com (fostul BitPay) pentru toți cei care doresc să câștige recompense în criptomonede la cumpărăturile lor, deoarece oferă până la 8% cashback. Coinbase este o altă opțiune, care oferă 4%, dar rețineți că pot fi implicate comisioane de aplicare și de întreținere.

Cum pot retrage bani de pe card criptocurrency
Cum pot retrage bani de pe cardul meu card criptocurrency?

Dacă aveți o afacere, Crypto.com se distinge prin faptul că are cele mai multe opțiuni de plată în criptomonede accesibile pentru a vă permite să obțineți compensații pentru articole și servicii. Dacă aveți nevoie de credite Nexo Card și de cashback la achizițiile efectuate cu cardul, doar cardul va fi suficient.

Pregătește-te să experimentezi revoluționarul card de credit Gemini, care va fi lansat la începutul anului 2019 și care îți va oferi recompense cash back fără precedent la cumpărăturile tale!

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți