Top cripto

  Cele mai bune schimburi de criptomonede P2P (Peer-to-Peer) 2024

  În acest ghid, descoperim cele mai bune schimburi P2P de criptomonede din 2024. Analizăm caracteristicile lor pentru tranzacționarea criptomonedelor sigură, ușor de utilizat și inovatoare.

  Indiferent dacă sunteți nou în domeniul criptomonedelor sau un trader experimentat, ghidul nostru vă va ajuta să găsiți schimbul peer-to-peer perfect pentru a se potrivi nevoilor dvs.

  Cuprins

  Lista celor mai bune exchange-uri de criptomonede P2P

  Schimburile P2P de criptomonede au caracteristici speciale. Unele sunt cele mai bune pentru siguranță, altele au multe opțiuni, o experiență de utilizare excelentă sau idei noi de tranzacționare.

  1. Nexo este o platformă digitală unde puteți investi în împrumuturi cripto cu doar 1 $. Conectează împrumutații cu investitorii care le pot împrumuta bani direct.
  2. Crypto.com are comisioane mici și este ușor de utilizat. Pentru cei care doresc să tranzacționeze sume mari, Crypto.com are un serviciu special numit portal OTC (Over-the-Counter) cu rate bune.
  3. Bitfinex este o platformă unde oamenii pot tranzacționa Bitcoin, dolari americani, euro și diferite tipuri de Tether, inclusiv Tether Gold (XAUt), direct între ei.
  4. OKX este un schimb P2P de top unde oamenii pot tranzacționa criptomonede direct. Nu există niciun intermediar, oferind utilizatorilor mai mult control asupra tranzacțiilor și prețurilor lor.
  5. Coinbase este cunoscută în principal pentru serviciile sale regulate de tranzacționare. Dar are, de asemenea, opțiuni peer-to-peer, ceea ce îl face o alegere bună pentru persoanele care caută schimburi de criptomonede peer-to-peer.
  6. Binance este un schimb de criptomonede peer-to-peer excelent. Acesta acceptă multe criptomonede și este ușor de utilizat.
  7. KuCoin se remarcă prin costurile sale reduse și gama largă de criptomonede. Este o alegere de top pentru oricine caută o experiență de tranzacționare rentabilă și diversă.
  8. Bybit oferă multe criptomonede diferite. Oamenii îl apreciază pentru instrumentele sale de tranzacționare sofisticate și pentru ajutorul rapid oferit clienților.
  9. HTX (Huobi) este cunoscută pentru faptul că este fiabilă și una dintre platformele de top pentru ca oamenii să tranzacționeze criptomonede între ei.
  10. OpenPeer a fost deschis în 2022 și este dedicat schimbului de criptomonede, creând un sistem descentralizat și open-source. Este pentru cei care preferă o abordare mai orientată spre comunitate a tranzacționării P2P.
  11. Gate.io este recunoscut pentru lista sa extinsă de criptomonede acceptate și este adesea listat printre cele mai bune schimburi de cripto P2P.
  12. Paxful oferă o interfață ușor de utilizat și o gamă largă de opțiuni de plată. Este o alegere de top pentru utilizatorii globali care caută un schimb de criptomonede peer-to-peer.
  13. Uniswap este un instrument DeFi care face schimbul de diferite criptomonede în rețeaua Ethereum ușor, fără a avea nevoie de un intermediar.

  Recenzii ale celor mai bune schimburi P2P

  Nexo

  Nexo este o platformă unde puteți cumpăra, schimba și deține Bitcoin și multe alte criptomonede. Oferă peste 500 de perechi de tranzacționare și vă permite să tranzacționați peste 70 de tipuri de monede digitale fără a percepe niciun comision.

  Nexo-p2p-schimb-de-criptomonede

  Platforma are opțiuni simple de tranzacționare, inclusiv Swap, Trigger Swap și Booster. Nexo permite, de asemenea, utilizatorilor să tranzacționeze direct între ei folosind token-uri NEXO.

  Taxe P2P: Nu se percep taxe

  Valute acceptate: Criptomonede: 70 / Fiat: 3

  Avantaje:

  • Fără transferuri electronice; cheltuiți liber fără limite.
  • Conturi IBAN dedicate.
  • Carduri multiple fără limite stricte.
  • Plăți fără contact prin Google Pay sau Apple Pay.
  • Aplicație ușor de utilizat.
  • Portofele multiple pentru BTC, ETH, USDC, USDT și TRX.

  Contra:

  • Unele caracteristici nu sunt disponibile în anumite regiuni
  • Deținerea NEXO necesară pentru cele mai bune rate

  Crypto.com

  Schimbul Crypto.com este ușor de utilizat pentru persoanele care doresc să împrumute sau să împrumute bani. Împrumutătorii pot alege perioade de împrumut de 7, 14 sau 28 de zile, își pot decide ratele dobânzii și pot utiliza o funcție care le împrumută automat banii din nou în aceleași condiții. Aceștia pot avea în derulare oricâte împrumuturi doresc.

  Crypto.com-p2p-schimb-de-criptomonede

  Împrumutații beneficiază de rate flexibile ale dobânzii și își pot rambursa împrumuturile în părți, fără comisioane suplimentare pentru plata anticipată. Costurile pe care le plătesc se modifică în funcție de suma pe care o împrumută în comparație cu valoarea garanției lor și dacă au criptomonedă CRO. Ei pot avea până la trei împrumuturi în același timp.

  Taxe P2P: Nu se percep taxe

  Valute acceptate: Criptomonede: 350+ / Fiat: 20+

  Pro:

  • Interfața este ușor de utilizat, iar graficele sunt clare.
  • Opțiuni la îndemână pentru a adăuga și retrage bani.
  • Cashback și reduceri.
  • Recompensele Supercharger și de tranzacționare.

  Contra:

  • Taxa de remediere nu este stabilită; se modifică.

  Bitfinex

  Bitfinex a început în 2012. La început, Bitfinex a fost un loc unde oamenii puteau tranzacționa Bitcoin între ei. Acum, le permite oamenilor să tranzacționeze și alte tipuri de criptomonede.

  Bitfinex-p2p-schimb-de-criptomonede

  Bitfinex este cunoscută pentru faptul că este o platformă de tranzacționare profesională care poate gestiona multe tranzacții în același timp. Oferă diferite metode de tranzacționare, cum ar fi schimbul direct de valute, utilizarea de bani împrumutați pentru tranzacționare, împrumutarea de bani altora și tranzacționarea de produse bazate pe prețul viitor al criptomonedelor.

  Bitfinex este mare în ceea ce privește cantitatea de Bitcoin pe care o are în portofelul său digital. Este al doilea cel mai mare din lume și are aproximativ 400.000 BTC.

  Taxe P2P: 0.25%

  Valute acceptate: Criptomonede: 170+ / Perechi: 470+

  Avantaje:

  • Multe opțiuni de tranzacționare, inclusiv tranzacționare în marjă, instrumente derivate și tranzacționare OTC.
  • Comisioane de tranzacționare scăzute comparativ cu alte burse.
  • Instrumente avansate de tranzacționare, precum tipuri de ordine, grafice și acces API.
  • Aplicație mobilă pentru tranzacționare în mișcare.

  Contra:

  • A experimentat breșe de securitate în trecut.
  • Asistență limitată pentru clienți.

  OKX

  OKX este o bursă de crypto ușor de utilizat cu tranzacționare P2P gratuită. Procesul KYC rapid facilitează înscrierea și începerea rapidă a tranzacțiilor. OKX vă păstrează cripto în siguranță prin utilizarea escrow-ului în timpul tranzacțiilor, eliberând fondurile doar atunci când vânzătorul confirmă plata. Acest lucru face ca tranzacționarea pe OKX să fie sigură pentru toată lumea.

  OKX-p2p-schimb-de-criptomonede

  Taxe P2P: Nu sunt percepute taxe

  Valute acceptate: Criptomonede: 320+ / Perechi: 530+

  Avantaje:

  • OKX oferă tranzacții P2P fără o taxă de serviciu.
  • Înscrierea și tranzacționarea după o verificare KYC rapidă este simplă.
  • Tranzacțiile dvs. cu criptomonede sunt protejate de un serviciu de escrow până când vânzătorul confirmă plata.

  Contra:

  • Mai puține criptomonede din care să alegeți pentru tranzacționarea P2P.
  • Piețele P2P de pe OKX s-ar putea să nu fie la fel de aglomerate ca piețele spot sau futures.
  • Utilizatorii din S.U.A. și Canada nu pot folosi OKX din cauza normelor și reglementărilor.

  Coinbase

  Coinbase oferă o modalitate sigură de gestionare a activelor digitale. Are un program de siguranță puternic pentru a menține investițiile clienților în siguranță. Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți discuta pe chat cu un asistent virtual sau cu o persoană live în anumite ore. Adăugarea de bani de la banca dvs. la Coinbase este gratuită.

  coinbase-p2p-schimb-de-criptomonede

  În Regatul Unit, puteți transfera bani către Coinbase de la banca dvs. fără niciun cost. Platforma vă permite să tranzacționați criptomonede precum Bitcoin și Ethereum, împreună cu 10 active diferite.

  Taxe P2P: 1%

  Valute acceptate: Criptomonede: 254 / Fiat: 3

  Avantaje:

  • Începeți cu un depozit mic.
  • Retrageri cripto rapide.

  Contra:

  • Taxe mai mari decât alte site-uri de tranzacționare cripto.
  • Percepe taxe de rețea Ethereum plus 3% pentru tranzacții.

  Binance

  Binance P2P trading permite utilizatorilor să cumpere și să vândă direct între ei, folosind criptomonede și bani obișnuiți. Este ușor de utilizat: cumpărătorii pot găsi rapid ceea ce își doresc, iar vânzătorii pot găsi cumpărători fără probleme.

  Binance-p2p-schimb-de-criptomonede

  Cel mai bun dintre toate, Binance nu percepe nicio taxă pentru acest serviciu. Ei oferă multe criptomonede și valute diferite, astfel încât există o mulțime de opțiuni.

  Pentru siguranță, Binance blochează criptografia până când vânzătorul primește plata. De asemenea, ajută comercianții să comunice între ei și oferă un suport bun pentru clienți în cazul în care există probleme. Acest lucru face ca tranzacționarea pe Binance P2P să fie ieftină, sigură și ușor de utilizat.

  Taxe P2P: Nu se percep taxe

  Valute acceptate: Criptomonede: 380+ / Perechi: 1200

  Avantaje:

  • Acționează ca un intermediar pentru a se asigura că tranzacțiile sunt corecte.
  • Discută cu cumpărătorul sau vânzătorul și cu cineva din echipa de asistență Binance.
  • Verificarea prin recunoaștere facială implică câțiva pași.

  Contra:

  • Poate fi restricționat în unele țări.

  KuCoin

  Platforma P2P KuCoin este excelentă pentru tranzacționarea criptomonedelor. Trebuie doar să vă verificați identitatea și numărul de telefon pentru a începe. Aplicația este ușor de utilizat, permițându-vă să vă alegeți rapid banii și criptogramele preferate. Puteți vedea o listă de comercianți pentru a vă ajuta să vă decideți.

  KuCoin-p2p-schimb-de-criptomonede

  Tranzacțiile P2P pe KuCoin sunt gratuite. Platforma vă păstrează banii în siguranță în timpul tranzacțiilor și funcționează cu multe tipuri diferite de bani și criptomonede.

  Taxe P2P: Nu se percep taxe

  Valute acceptate: Criptomonede: 5 / Fiat: 40

  Pro:

  • Schimb P2P ușor de utilizat pe aplicația KuCoin
  • KuCoin asigură transferuri sigure de active
  • Tratați numai cu comercianți KuCoin verificați
  • Fără taxe pentru tranzacționarea P2P

  Contra:

  • Tranzacționarea direct cu alții (P2P) poate fi mai complicată decât utilizarea unui schimb de criptografie.
  • Dacă confirmați o tranzacție greșită, s-ar putea să vă pierdeți banii.
  • Tranzacționarea cu persoane din afara site-ului KuCoin poate fi riscantă.

  Bybit

  Bybit iese în evidență printre schimburile de criptomonede P2P pentru ușurința de utilizare și gama largă de opțiuni de tranzacționare. Acesta oferă conversie gratuită între 4 criptomonede și 62 de monede fiat, inclusiv USD. Începutul este simplu, cu un proces rapid de înscriere și KYC.

  Bybit-p2p-schimb-de-criptomonede

  Platforma Bybit este ușor de utilizat. Aceasta permite postarea de anunțuri pentru cumpărarea sau vânzarea de criptomonede și finalizarea rapidă a tranzacțiilor. Dacă există probleme, asistența Bybit este gata să ajute. Acest lucru face din Bybit o alegere sigură și convenabilă pentru tranzacționarea criptografică P2P.

  Taxe P2P: Nu se percep taxe

  Valute acceptate: Criptomonede: 4 / Fiat: 62

  Avantaje:

  • Fără taxe pentru tranzacțiile de la persoană la persoană
  • Maxim 15 minute rapid pentru confirmarea achizițiilor și vânzărilor
  • Utilizează mai multe tipuri diferite de bani

  Contra:

  • Piețele spot oferă mai mulți bani și active pentru tranzacționare decât această platformă.
  • Tranzacționați rapid sau tranzacția dvs. poate fi anulată.
  • Pentru siguranță, tranzacționați întotdeauna pe platforma Bybit pentru a preveni escrocheriile.

  HTX (Huobi)

  Configurarea unui cont HTX și completarea KYC este ușoară, permițându-vă să începeți să tranzacționați rapid. Platforma acceptă o mare varietate de 6 criptomonede și 74 de monede fiat. HTX oferă un proces de tranzacționare simplu, cu o fereastră de 40 de minute pentru a asigura tranzacții în timp util.

  HTX-p2p-schimb-de-criptomonede

  Nu există taxe sau comisioane pentru tranzacționarea P2P pe HTX, ceea ce o face rentabilă. În cazul în care apar probleme, asistența lor pentru clienți este gata să ajute. Suportul lor pentru mai multe blockchains adaugă, de asemenea, flexibilitate, făcându-l o opțiune ușor de utilizat și sigură pentru tranzacționarea cripto P2P.

  Taxe P2P: Nu se percep taxe

  Valute acceptate: Criptomonede: 6 / Fiat: 74

  Avantaje:

  • Fără taxe sau comisioane pentru tranzacțiile P2P
  • Mai multe blockchains acceptate
  • Configurare simplă și proces KYC

  Contra:

  • Tranzacțiile trebuie să fie verificate în termen de 40 de minute pentru a fi anulate.
  • Volum mai mic de tranzacționare comparativ cu piețele obișnuite.
  • Concentrare pe piețele din Asia.

  OpenPeer

  OpenPeer este o bursă de criptografie P2P care vă permite să tranzacționați direct din portofele precum Metamask sau Trust Wallet. Este mai ieftin deoarece nu există intermediari și aveți mai mult control asupra banilor dvs. Fondurile dvs. sunt în siguranță cu un contract special care acționează ca o garanție.

  OpenPeer-p2p-schimb-de-criptomonede

  Această platformă se ocupă în principal de Tether (USDT) și percepe o taxă de doar 0,3% pentru vânzători. Este excelentă pentru persoanele din țări precum Nigeria, Ghana, India și Brazilia, deoarece acceptă monedele și modalitățile de plată locale. Cu OpenPeer, vă controlați banii în totalitate, făcând tranzacționarea sigură și accesibilă.

  Taxe P2P: 0.3%

  Monede acceptate: Criptomonede: 8 / Fiat: 122

  Avantaje:

  • Utilizați portofele precum Metamask sau Trust Wallet pentru tranzacționare.
  • Bun pentru utilizatorii din locuri precum Nigeria și India.
  • Funcționează cu diferite tipuri de bani și modalități de plată.
  • Se potrivește atât tranzacțiilor mici, cât și celor mari peer-to-peer.
  • Percepe un comision de 0,3% pentru tranzacții.
  • Obțineți recompense pentru utilizarea platformei pentru tranzacționare.

  Contra:

  • Suportă doar USDT pe Ethereum, Binance Smart Chain și alte rețele EVM.
  • Platformă nouă cu lichiditate limitată în unele valute.

  Gate.io

  Gate.io P2P cripto schimb este mare pentru ușurința sa de utilizare și oportunități de tranzacționare. Acesta acceptă tranzacționarea a 4 criptomonede populare cu 36 de valute fiat diferite. O caracteristică remarcabilă este că utilizatorii pot deveni cu ușurință comercianți pe platformă, permițându-le să vândă cripto pentru fiat.

  gate.io-p2p-schimb-de-criptomonede

  Aceasta include avantaje precum personalizarea profilurilor și obținerea vizibilității pentru tranzacționarea de încredere. Gate.io găzduiește un concurs de tranzacționare pentru comercianții activi cu premii mari. Este excelent pentru persoanele care doresc să tranzacționeze o mulțime de criptomonede cu alții.

  Taxe P2P: 0%

  Valute acceptate: Criptomonede: 4 / Fiat: 36

  Avantaje:

  • Tranzacționare P2P gratuită pe Gate.io.
  • KYC ușor pentru utilizatori și comercianți.
  • Utilizatorii pot deveni comercianți pentru recompense suplimentare.

  Contra:

  • Schimbul P2P oferă doar 4 criptomonede.
  • Fără licență americană de funcționare.
  • Feriți-vă de escrocheriile frecvente de phishing; utilizați Gate.io numai pe platforma oficială.

  Paxful

  Paxful este un schimb peer-to-peer care a început în 2015. Se ocupă în principal cu Bitcoin, Ethereum, USD Coin și Tether. Ceea ce face Paxful diferit este faptul că vă permite să plătiți în peste 350 de moduri, inclusiv Apple Pay, PayPal și transferuri bancare. Puteți utiliza chiar și carduri cadou din locuri precum Amazon.

  Paxful-p2p-schimb-de-criptomonede

  Site-ul este ușor de utilizat pentru începători. Are filtre pentru a vă ajuta să găsiți rapid vânzătorii potriviți. Cumpărarea pe Paxful nu costă nimic, dar vânzătorii trebuie să plătească o taxă de 1%. Această taxă ar putea face ca prețurile lor să fie un pic mai mari decât pe alte site-uri similare.

  Taxe P2P: 1%

  Monede acceptate: Criptomonede: 4 / Fiat: 153

  Pro:

  • Un schimb P2P început în 2015.
  • Permite tranzacționarea cu peste 350 de metode de plată, cum ar fi cardurile cadou.
  • Cumpărătorii tranzacționează gratuit, fără taxe.

  Contra:

  • Sunt acceptate doar Bitcoin, ETH, Tether și USD Coin.
  • Vânzătorii percep o taxă de 1%.

  Uniswap

  Uniswap este o platformă populară unde puteți tranzacționa diferite criptomonede direct cu alții. Nu folosește intermediari sau sisteme complicate pentru tranzacționare. Puteți tranzacționa fără a vă dezvălui informațiile personale și nu este nevoie ca cealaltă persoană să fie prezentă atunci când vă schimbați token-urile.

  Uniswap-p2p-schimb-de-criptomonede

  Platforma utilizează un sistem care face tranzacționarea ușoară, ieftină și privată. Uniswap este cunoscut pentru faptul că permite oamenilor să își împrumute criptomonedele. Atunci când fac acest lucru, ei devin parte a unui grup care îi ajută pe alții să tranzacționeze.

  În schimb, ei primesc o parte din taxele de tranzacționare, ca și cum ar câștiga niște bani în plus. Nu uitați că Uniswap este destinat doar tranzacționării criptomonedelor, nu și a banilor obișnuiți, cum ar fi dolarii sau euro.

  Taxe P2P: 0.3%

  Valute acceptate: Criptomonede: 1255 / Fiat: 0

  Pro:

  • Platformă de top pentru câștiguri din împrumutul de criptomonede.
  • Nu este nevoie de verificarea ID-ului; tranzacționați fără a împărtăși detalii personale.
  • Funcționează cu token-uri ERC20 de top.
  • Complet descentralizat cu contracte automate și fără control central.

  Contra:

  • Fără suport pentru plăți în monedă fiat.
  • O taxă de tranzacționare de 0,3% este mai mare decât media.

  Motive pentru a utiliza schimburile de criptomonede P2P

  Criptomonedele P2P oferă mai multe beneficii esențiale pentru tranzacționarea criptomonedelor:

  Schimb descentralizat

  Schimburile de criptomonede P2P funcționează descentralizat, ceea ce înseamnă că nu este implicată nicio autoritate centrală sau intermediar. Acest lucru reduce riscul de cenzură, fraudă și puncte unice de defecțiune, deoarece sistemul nu se bazează pe un server sau o entitate centrală.

  Tranzacționare directă

  Utilizatorii burselor P2P tranzacționează direct între ei, stabilindu-și prețurile și condițiile. Această abordare peer-to-peer poate duce la prețuri mai competitive. Ea permite utilizatorilor să găsească parteneri comerciali care să corespundă nevoilor lor specifice.

  Tranzacții rapide

  Tranzacțiile pe platformele P2P pot fi finalizate rapid, fără intermediari. Odată ce părțile convin asupra unei tranzacții, schimbul de active poate avea loc aproape instantaneu, în funcție de blockchain.

  Taxe reduse

  Bursele P2P au adesea comisioane mai mici decât bursele centralizate tradiționale. De obicei, acestea percep comisioane mai mici pentru tranzacții, deoarece nu trebuie să întrețină o infrastructură costisitoare sau să plătească un personal numeros.

  Suport multiplatformă

  Multe burse de criptomonede P2P acceptă diverse platforme, inclusiv browsere web, aplicații mobile și, uneori, aplicații desktop. Acest lucru face convenabil pentru utilizatori să tranzacționeze de oriunde și de pe orice dispozitiv.

  Confidențialitate

  Schimburile P2P solicită de obicei mai puține informații personale de la utilizatori decât schimburile centralizate. Unele pot să nu solicite verificarea KYC (cunoașteți-vă clientul). Aceasta permite mai multă confidențialitate și anonimat în tranzacții.

  Cum să alegeți cel mai bun schimb P2P?

  Alegerea celor mai bune schimburi de criptomonede P2P necesită o analiză atentă. Luați în considerare diverși factori precum securitatea, ușurința în utilizare și fiabilitatea.

  Alegerea-schimburilor-de-criptomonede-p2p

  Respectarea reglementărilor

  Alegeți un exchange care aderă la reglementările financiare, inclusiv la politicile de cunoaștere a clientelei (KYC) și de combatere a spălării banilor (AML). Acest lucru demonstrează angajamentul platformei față de operațiunile legale și siguranța utilizatorilor.

  Disponibilitate regională

  Asigurați-vă că bursa este disponibilă în țara sau regiunea dumneavoastră. Reglementările locale pot restricționa accesul sau vă pot afecta capacitatea de a retrage fonduri într-un cont bancar local.

  Recenzii ale utilizatorilor

  Cercetați ce spun alți utilizatori despre experiențele lor de schimb. Căutați recenzii pe mai multe platforme și luați în considerare atât comentariile pozitive, cât și cele negative. Ratingurile ridicate și recenziile pozitive pot fi un semn bun al unei platforme de încredere și ușor de utilizat.

  Servicii de escrow

  În tranzacțiile P2P, este important ca cumpărătorul și vânzătorul să fie în siguranță. Un serviciu de escrow reține banii sau obiectele până când fiecare face ceea ce a convenit, ajutând la prevenirea înșelătoriilor.

  Procesul de verificare

  Înțelegeți procesul de verificare cerut de exchange. Unele burse pot solicita o documentație extinsă pentru a se conforma cerințelor de reglementare, în timp ce altele oferă mai multă confidențialitate. Luați în considerare nivelul dumneavoastră de confort în ceea ce privește partajarea informațiilor personale.

  Resurse educaționale

  Bursele P2P bune oferă adesea materiale educaționale pentru a ajuta utilizatorii să înțeleagă tranzacționarea P2P, cele mai bune practici de securitate și cum să navigheze pe platformă. Acest lucru este deosebit de util pentru începători.

  Disponibilitatea aplicației mobile

  Verificați dacă bursa oferă o aplicație mobilă pentru tranzacționare în mișcare. O aplicație mobilă ușor de utilizat poate face tranzacționarea P2P mai convenabilă și mai accesibilă.

  Angajamentul față de comunitate

  Angajamentul activ față de comunitate poate fi un semn al unei burse receptive și orientate către clienți. Căutați forumuri, prezență în social media sau alte platforme pe care bursa interacționează cu utilizatorii săi.

  Politici privind retragerile și comisioanele

  Înțelegeți politicile bursei privind limitele de retragere, comisioanele și timpii de procesare. Unele burse pot avea limite de retragere zilnice sau lunare, care ar putea avea un impact asupra strategiei dvs. de tranzacționare.

  Acoperirea de asigurare

  Determinați dacă bursa are acoperire de asigurare pentru a proteja fondurile utilizatorilor împotriva potențialelor breșe de securitate sau a furtului. Asigurarea poate oferi un nivel suplimentar de securitate și liniște sufletească.

  Concluzie privind bursele P2P

  În 2024, există multe schimburi de criptomonede P2P diferite din care se poate alege. Fiecare dintre ele este conceput pentru nevoi diferite. De exemplu, Coinbase este cunoscut pentru securitatea sa puternică, în timp ce Uniswap este cunoscut pentru a fi inovator.

  Indiferent de ceea ce căutați – fie că este vorba de comisioane mici, o platformă ușor de utilizat sau o varietate de criptomonede – puteți găsi un exchange care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Pe măsură ce piața cripto se schimbă, aceste exchange-uri vor fi importante pentru viitorul tranzacționării activelor digitale.

  Pe măsură ce piața cripto evoluează, înțelegerea a ceea ce este un exchange cripto și alegerea celui mai bun este esențială pentru tranzacționarea activelor digitale.

  Întrebări frecvente

  Care este cea mai sigură criptomonedă P2P?

  Coinbase este cunoscut pentru mediul său sigur în tranzacționarea cripto P2P.

  Care bursă este cea mai bună pentru P2P?

  Binance se remarcă prin opțiunile sale de tranzacționare directă, fără comisioane și platformă robustă în tranzacționarea criptomonedelor P2P.

  Ce este P2P în schimbul de cripto?

  P2P în schimbul de criptomonede se referă la tranzacționarea peer-to-peer, în care utilizatorii cumpără direct criptomonede P2P între ei, fără implicarea intermediarilor.

  Care este cea mai mare platformă cripto P2P?

  Binance este una dintre cele mai mari platforme cripto P2P, oferind o gamă largă de criptomonede și monede fiat.

  Este sigur să tranzacționez P2P?

  Tranzacționarea P2P poate fi sigură dacă folosiți platforme de renume cu măsuri de securitate, cum ar fi serviciile de escrow, dar întotdeauna trebuie să fiți precauți și să aplicați diligența necesară în tranzacțiile dvs.

  ARE YOU NEW TO CRYPTO STAKING?