Top cripto

  Solana’s $160 Breakout: Iminent?

  Pe piața în creștere a criptomonedelor, Solana (SOL) înregistrează, de asemenea, câștiguri notabile, înregistrând o creștere de aproape 13% într-o singură zi, oglindind impulsul liderului din industrie, Bitcoin (BTC), și poziționându-se pentru noi creșteri substanțiale ale prețurilor în curând.

  Solana pare să formeze un steag bullish pe graficul său orar, iar o „închidere decisivă peste nivelul de rezistență de 110 dolari ar putea fi catalizatorul pentru o mișcare ascendentă semnificativă”, a remarcat analistul de criptografii Ali Martinez într-o postare X din 9 ianuarie.

  Mai mult, analiza lui Martinez sugerează că, având în vedere persistența modelului grafic observat, Solana ar putea „viza o țintă impresionantă de 163 de dolari” până la sfârșitul lunii, cu condiția ca al cincilea cel mai mare activ criptografic în funcție de capitalizarea de piață să reușească să susțină modelul grafic expus, așa cum sugerează graficul analistului.

  Formare de steaguri bullish pe graficul orar Solana
  Analiza tehnică: Steagul bullish al Solana indică o potențială revenire

  Analiza prețului Solana

  La momentul acestui raport, prețul Solana se situa la 101,65 dolari, marcând o creștere de 12,49% în ultimele 24 de ore, o scădere de 11,17% în săptămâna precedentă, dar și o creștere notabilă de 40,63% în ultima lună, așa cum se arată în graficele recente.

  Creșterea ecosistemului Solana - 600.000 de adrese active într-o lună
  Ecosistemul Solana prosperă: 600.000 de adrese noi într-o lună

  În esență, ecosistemul Solana se confruntă cu o creștere a atenției, evidențiată de adăugarea a aproximativ 600.000 de adrese active în doar o lună, alimentată de inițiativele sale financiare descentralizate (DeFi) și de tendința monedelor meme în cadrul platformei sale.

  În plus, Solana a ieșit în evidență ca fiind unul dintre cei mai buni performeri în domeniul criptografic în 2023, înregistrând o creștere fulminantă de 920% pe parcursul anului, atribuită în parte implicării sporite în rețea, care a amplificat valoarea ecosistemului său și cererea pentru tokenul său nativ SOL.

  ARE YOU NEW TO CRYPTO STAKING?