Solana crește de 7 ori în 2023, urmând să explodeze cu 400% în Bull Run!

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți

Un analist criptografic care monitorizează îndeaproape piața sugerează că un activ digital concurent la Ethereum (ETH) a crescut cu aproximativ 600% de la un an până în prezent și este pregătit pentru o altă mișcare ascendentă.

Într-o actualizare video recentă, gazda de la InvestAnswers, cu 458.000 de abonați pe YouTube, afirmă că Solana (SOL), o platformă de contracte inteligente, are încă un potențial semnificativ de creștere, în ciuda câștigurilor sale substanțiale din acest an.

Solana crește de 7 ori în 2023
Solana Bull Run 2023

Analistul subliniază dominația Solana, urmărind porțiunea din plafonul total al pieței criptografice atribuită SOL. Potrivit gazdei de la InvestAnswers, el anticipează că dominația SOL va crește la 3% în următoarea expansiune a pieței, semnalând oportunități de creștere suplimentare.

În ceea ce privește dominanța Solana până acum în acest an, [ceea ce] m-a uimit este că suntem la aproape 2,2%. Maximul istoric pentru Solana în ceea ce privește dominanța a fost de aproximativ 2,5% sau ceva de genul acesta, așa că, din nou, suntem atât de devreme, dar dominanța Solana este în plină ascensiune.

Întrebarea este: ce se va întâmpla dacă plafonul pieței [cripto] va ajunge la 5 trilioane de dolari?
…În 18 luni sau 24 de luni, sau poate chiar într-un an, am putea ajunge la un plafon de piață de 5 trilioane de dolari – o mare parte din această sumă va fi determinată de Bitcoin, desigur, dar mă aștept ca dominanța SOL să ajungă la cel puțin 3%. Așadar, întrebarea este: dacă [CMC (capitalizarea pieței criptografice) ajunge la 5 trilioane de dolari [și] dominanța SOL ajunge la 3%, care este prețul SOL?

Strategul procedează la proiectarea prețului potențial al SOL, luând în considerare un plafon total al pieței criptografice de 5 trilioane de dolari și o cotă de dominație de 3% pentru Solana. Potrivit gazdei, se așteaptă ca prețul Solana să ajungă la 363 de dolari.

Dacă CMC ajunge la 5 trilioane de dolari, atunci înseamnă că plafonul de piață al SOL ajunge la 150 de miliarde de dolari, iar plafonul actual al SOL este de 31 de miliarde de dolari, ceea ce reprezintă o [creștere] de 4,84x față de nivelul în care ne aflăm astăzi. [Această cifră] înmulțită cu 75 de dolari ar duce prețul [Solana] la un ridicol 363 de dolari.

În momentul redactării acestui articol, Solana se tranzacționează la 69,31 dolari. Atingerea unui preț de 363 de dolari ar însemna o apreciere remarcabilă de 423%.

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți