Top cripto

  S-a terminat cu volatilitatea criptografică extremă din T1?

  Fondurile de investiții gestionate de companii precum Brevan Howard, Pantera Capital și Nickel Digital au reușit să obțină câștiguri notabile, în ciuda perioadelor de volatilitate ridicată caracteristice piețelor de criptomonede.

  Nickel Digital Asset Management a emis un avertisment către investitorii săi, sfătuindu-i să își tempereze așteptările în urma performanței extraordinare a fondului său Diversified Alpha în primul trimestru. Acest fond, evaluat la 80 de milioane de dolari, a realizat un randament net de 11% în această perioadă, în ciuda faptului că s-a confruntat cu niveluri crescute de volatilitate pe piețele criptografice.

  Strategia fondului se concentrează pe exploatarea ineficienței în stabilirea prețurilor de pe piață, obiectivele tipice pentru randamentele anuale fiind stabilite între 15% și 20%, după cum a declarat Anatoly Crachilov, directorul executiv.

  Cu toate acestea, luna martie a prezentat un scenariu unic, marcat de o volatilitate semnificativă, volume de tranzacționare robuste și o dispersie considerabilă a pieței, care au contribuit în mod colectiv la un câștig de 5% pentru luna respectivă. Aceste detalii au fost evidențiate într-o prezentare pentru investitori la care Bloomberg a avut acces.

  „Din păcate, aceasta nu este o nouă normalitate, nu vom mai face 5% în fiecare lună de acum înainte”, împărtășește David Fauchier, managerul Diversified Alpha.

  În cadrul aceleiași prezentări, Fauchier a remarcat natura trecătoare a unor astfel de condiții de piață favorabile, sugerând că este puțin probabil ca acestea să continue. El a reflectat asupra recentului trimestru observând: „Tot ceea ce ți-ai putea dori într-un trimestru s-a întâmplat cam la un moment dat în acel trimestru”.

  Alături de Nickel Digital, alte fonduri, inclusiv cele administrate de Brevan Howard și Pantera Capital, au înregistrat, de asemenea, un succes considerabil datorită performanțelor solide ale pieței cripto. În special, Bitcoin a înregistrat o creștere remarcabilă de 67% în primul trimestru, depășind semnificativ majoritatea celorlalte categorii de active.

  În pofida acestor randamente impresionante, Michael Hall, directorul de investiții al Nickel Digital, a subliniat nevoia critică de gestionare adecvată a așteptărilor în rândul investitorilor. Într-un interviu, el a subliniat importanța de a fi realist și onest, recunoscând că ar putea exista luni în care randamentele ar putea fi negative.

  „Nu vrem să depășim așteptările”, a comentat Hall. „Vrem să îi facem să știe că pot avea și luni negative. Asta înseamnă doar să fim sinceri și direcți”.

  Yana este o scriitoare specializată în cele mai recente tendințe și știri cripto. Ea împărtășește în mod constant informații proaspete, utile și interesante. Conținutul ei este cunoscut pentru claritatea și accesibilitatea sa. Yana simplifică subiectele cripto complexe, făcându-le accesibile tuturor prin articolele, postările de pe blog și buleti ..
  ARE YOU NEW TO CRYPTO STAKING?