Top cripto
  Top cripto

   Rich Dad, Poor Dad Autorul prezice că Bitcoin va ajunge la $350K

   Renumitul autor de finanțe personale Robert Kiyosaki crede că Bitcoin va ajunge la $350.000 până pe 25 august 2024. Autorul „Tată bogat, tată sărac” a susținut întotdeauna Bitcoin ca o alternativă fiabilă la banii tradiționali.

   Într-o postare recentă, Kiyosaki a estimat că Bitcoin va ajunge la 350.000 de dolari din cauza lipsei sale de încredere în liderii americani. El i-a criticat pe președintele Biden, pe secretarul Trezoreriei Janet Yellen și pe președintele Fed Jerome Powell, numindu-i „cei 3 Stooges în viața reală” și și-a exprimat convingerea în incompetența lor.

   Kiyosaki a sfătuit să cumpere mai multe Bitcoin pentru a se proteja împotriva unui management economic deficitar. El a criticat deseori politicile de cheltuieli și de tipărire de bani ale guvernului american sub conducerea lui Biden.

   Deși crede în Bitcoin pe termen lung, ținta lui Kiyosaki de 350.000 de dolari în două luni este foarte optimistă. Pentru ca Bitcoin să ajungă la acest preț până în august, ar trebui să crească cu peste 380% de la nivelul actual de aproximativ 71.000 de dolari.

   În ciuda acestui fapt, Kiyosaki vede un potențial de creștere puternică a Bitcoin și spune că predicția sa „nu este o minciună”. La începutul acestui an, el a susținut prognoza pe termen lung a prețului Bitcoin de 2,3 milioane de dolari a Ark Invest.

   Această predicție îndrăzneață urmează unei creșteri puternice a ETF-urilor Bitcoin spot din SUA, care au înregistrat marți al doilea cel mai mare flux zilnic de intrări de peste 880 de milioane de dolari.

   Acceptarea din ce în ce mai mare a populației a sporit perspectivele lui Kiyosaki. În condițiile în care marile centre financiare, precum Australia, Marea Britanie și SUA, au adoptat ETF-uri Bitcoin spot, încrederea este în creștere.

   Deși suma de 350.000 de dolari până în august pare prea optimistă, Kiyosaki crede în potențialul Bitcoin ca protecție împotriva a ceea ce el consideră a fi politici guvernamentale proaste. El îi îndeamnă pe investitori să continue să cumpere Bitcoin.

   Yana este o scriitoare specializată în cele mai recente tendințe și știri cripto. Ea împărtășește în mod constant informații proaspete, utile și interesante. Conținutul ei este cunoscut pentru claritatea și accesibilitatea sa. Yana simplifică subiectele cripto complexe, făcându-le accesibile tuturor prin articolele, postările de pe blog și buleti ..
   ARE YOU NEW TO CRYPTO STAKING?