Top cripto

  Prognoza din interior: XRP este pregătit pentru o creștere de 5 $ cu Buzz Spot ETF

  Fostul director al Ripple, Sean McBride, și-a exprimat recent optimismul cu privire la traiectoria ecosistemului XRP, semnalând potențiale evoluții care ar putea avea un impact semnificativ asupra viitorului său. Comentariile lui McBride vin într-un moment în care comunitatea criptomonedelor rămâne înfierbântată de discuțiile legate de recenta undă verde dată de SEC pentru un fond tranzacționat la bursă (ETF) spot Bitcoin.

  Ripple „anticipează cu nerăbdare” un ETF Spot XRP

  Având în vedere acest lucru, McBride a lăsat să se înțeleagă că XRPArmy ar putea anticipa introducerea unui ETF spot XRP pe piața americană, fie mai târziu în acest an, fie potențial în 2025, adăugând un nivel suplimentar de anticipare în ecosistem.

  În plus, intuițiile lui McBride coincid cu comentariile directorului general al Ripple, Brad Garlinghouse, în timpul unui interviu recent acordat Bloomberg. Garlinghouse și-a exprimat deschiderea față de ideea ca XRP să aibă propria serie de ETF-uri sancționate de SEC, subliniind acceptarea și diversificarea în creștere în cadrul peisajului investițional cripto.

  Făcând o paralelă între actuala apariție a ETF-urilor BTC la vedere și primele zile ale piețelor tradiționale de acțiuni, Garlinghouse a subliniat progresia logică spre extinderea ofertelor de ETF-uri pentru a cuprinde diverse active cripto, satisfăcând preferințele investitorilor pentru portofolii diversificate.

  În timp ce Garlinghouse s-a abținut să divulge detalii specifice privind angajamentul Ripple cu furnizorii de ETF-uri, el a subliniat sprijinul general al companiei pentru inițiativele de care beneficiază comunitatea XRP în general. Acest sentiment se aliniază cu viziunea strategică a Ripple, care a căutat jurisdicții alternative care se mândresc cu cadre de reglementare mai clare, în special în anticiparea viitoarei sale oferte publice inițiale (IPO).

  O potențială IPO a Ripple în străinătate

  Din 2020, Ripple a fost implicată într-o bătălie juridică cu SEC din SUA, ceea ce a determinat compania să exploreze căi alternative pentru IPO-ul său, pe fondul incertitudinilor de reglementare.

  „În Statele Unite, să încerci să faci o ofertă publică cu o autoritate de reglementare foarte ostilă care ți-a aprobat S-1, nu mi se pare prea distractiv. Coinbase a avut, în mod evident, S-1 aprobat. Iar acum SEC îi dă în judecată pentru că au făcut lucruri care au fost descrise în S-1”.

  a declarat Garlinghouse la Forumul Economic Mondial de la Davos, Elveția, la începutul acestui an.

  Garlinghouse a indicat anterior intenția Ripple de a urmări o listare publică în urma soluționării litigiului său juridic, subliniind angajamentul companiei față de transparență și respectarea cerințelor de reglementare.

  Având în vedere aceste evoluții, convergența dintre un rezultat juridic favorabil, potențiala introducere a unui ETF la vedere în SUA pentru XRP și perspectivele unei oferte publice inițiale a Ripple contribuie în mod colectiv la o perspectivă optimistă pentru traiectoria prețului XRP. Analiștii sunt din ce în ce mai optimiști în ceea ce privește probabilitatea unei reveniri semnificative, proiecțiile indicând o potențială creștere spre pragul psihologic semnificativ de 5 dolari, subliniind impulsul în creștere și încrederea tot mai mare a investitorilor în cadrul ecosistemului XRP.

  ARE YOU NEW TO CRYPTO STAKING?