Top cripto

  Portofele cripto anonime (fără KYC) din 2024

  Portofelele de criptomonede anonime, care vă permit să rămâneți privați, capătă tot mai multă atenție. Acestea nu vă cer detalii. Acest lucru înseamnă că vă puteți gestiona banii digitali fără a împărtăși cine sunteți.

  În acest articol, vă explicăm cum funcționează aceste portofele, ce este bun la ele și ce ar putea fi mai bine. Acest ghid vă va facilita gestionarea părții private a tranzacțiilor cu criptomonede.

  În principal, toate portofelele și schimburile de criptomonede descentralizate nu necesită KYC.

  Cuprins

  Cele mai bune portofele de criptomonede fără KYC

  Iată care sunt cele mai bune portofele de criptomonede anonime pentru confidențialitate și securitate. Acestea vă permit să vă gestionați criptomonedele fără a împărtăși informații personale.

  Trezor

  Trezor se numără printre cele mai bune portofele criptografice anonime, cunoscut pentru securitatea și simplitatea sa. Acesta stochează fonduri în siguranță din 2014, fără a fi piratat. Așadar, este de încredere în comunitatea de criptomonede pentru recordul său de securitate solid. Trezor este principalul concurent al Ledger.

  Trezor-portofel-cripto-anonim

  Modelul Trezor „One” este un dispozitiv elegant și simplu, conceput pentru o sarcină importantă. Exteriorul său este învelit în plastic ABS durabil și rezistent la impact pentru a-l proteja de daune fizice minore.

  În interior, există un procesor ARM Cortex-M3 care funcționează la 120 MHz. Acesta face parte dintr-un microcontroler STM32 F2, care este adesea folosit de producători pentru a ajuta la gestionarea sigură și ușoară a criptomonedelor.

  Dispozitivele Trezor nu conțin o baterie și necesită o conexiune la un PC sau la un telefon Android printr-un cablu USB.

  Pro:

  • Istoric de securitate perfect.
  • De mare încredere pe piața de stocare a criptomonedelor.
  • Suportă o gamă largă de active.
  • Tranzacțiile criptografice directe sunt posibile cu Trezor Suite.
  • Gestionare simplă a portofoliului cu Trezor Suite.
  • Prețul accesibil oferă o valoare mare.

  Contra:

  Lipsește suportul pentru mai multe rețele de nivel 1.
  Construcția din plastic pare delicată.
  Absența unui ecran tactil; navigarea cu două butoane poate fi incomodă.

  Ledger

  Ledger este un dispozitiv de top care vă păstrează criptomonedele în siguranță. Este ca un mic seif pe care îl puteți purta cu dumneavoastră. Poate păstra și proteja peste 5.500 de tipuri diferite de active digitale. În plus, unele modele se pot conecta la alte dispozitive prin Bluetooth.

  Ledger-portofel-cripto-anonim

  Deoarece simplitatea este unul dintre marile puncte forte ale portofelelor hardware, acestea au nevoie de un software compatibil care să facă munca grea atunci când vine vorba de utilizarea lor. Dispozitivele Ledger se bazează pe Ledger Live în această privință și merită să vă acordați câteva minute pentru a examina mai îndeaproape acest software proprietar.

  Puteți cumpăra criptomonede cu Ledger Live. Acesta lucrează cu Coinify și MoonPay pentru a vă permite să faceți acest lucru. Dacă vă aflați în SUA, puteți folosi și Wyre pentru a cumpăra cripto. Când cumpărați monede, conectați-vă pur și simplu portofelul. Apoi, monedele intră direct în portofelul tău.

  Ledger Live vă facilitează gestionarea portofelului. Este o parte esențială a utilizării unui dispozitiv Ledger. Vă ajută să cumpărați și să vă păstrați criptomonedele în siguranță. Folosiți întotdeauna Ledger Live cu portofelul dumneavoastră hardware pentru cea mai bună experiență.

  Pro:

  • Cheile private sunt stocate offline.
  • Folosește un cip Secure Element pentru securitate suplimentară.
  • O gamă largă de active, inclusiv jetoane ERC-20 și NFT.
  • Se integrează cu portofele de la terți.
  • Aplicația Ledger Live.
  • Conectivitate Bluetooth.
  • O sămânță de recuperare pentru backup, protejând împotriva pierderii dispozitivului.
  • Se integrează cu aplicațiile Web3.

  Contra:

  • Scump în comparație cu alte portofele hardware.
  • Preocupări legate de securitatea Bluetooth.
  • Utilizatorii noi ar putea găsi dificilă configurarea.

  Metamask

  Metamask este un portofel digital non-KKYC care funcționează cu criptomonede. Îl puteți utiliza pe web sau ca aplicație pe telefon. Este ușor de utilizat și vă ajută să vă conectați cu DeFi, o modalitate de a utiliza servicii financiare fără o bancă, și Dapps, aplicații construite pe Ethereum.

  Metamask-portofel-cripto-anonim-fără-KYC

  Metamask suportă mai multe rețele diferite. Funcționează cu Ethereum, Binance Smart Chain și multe rețele de nivel 2, cum ar fi Arbitrum, Polygon etc.

  Portofelul funcționează acum nu doar cu Ethereum. De asemenea, acceptă și alte rețele și lanțuri prin ceva numit Metamask Snaps.

  Puteți conecta Metamask la portofele hardware, cum ar fi stick-uri USB extra-securizate pentru criptomonedele dumneavoastră. Acest lucru îl face și mai sigur.

  Funcționează bine cu site-urile web unde puteți împrumuta, împrumuta sau comercializa cripto, precum și cu locurile unde puteți cumpăra și vinde artă digitală și obiecte de colecție.

  În cadrul Metamask, puteți cumpăra cripto cu bani și îi puteți transforma înapoi în bani atunci când aveți nevoie. Există un instrument special în Metamask numit Activity. Acesta vă ajută să înțelegeți ce se întâmplă cu tranzacțiile dvs., să remediați problemele și să urmăriți ceea ce ați făcut.

  Pro:

  • Instalarea este rapidă și simplu de utilizat.
  • Funcționează cu lanțurile compatibile cu EVM, Arbitrum și Optimism.
  • Poate fi utilizat cu Ledger și Trezor pentru un plus de securitate.
  • Disponibil pe web și mobil.

  Contra:

  • Fiind o extensie de browser, nu este la fel de sigur ca un portofel hardware.
  • Nu există autentificare cu doi factori.

  BitBox02

  BitBox02 este un alt portofel de criptomonede non-KYC din lista noastră, care este durabil și bine construit. Compania are sediul în Elveția, unde securitatea financiară de top este un standard. Oferă un tip diferit de securitate; nu va trebui să vă faceți griji că se va rupe din cauza calității sau a manoperei slabe.

  BitBox02-portofel-cripto-anonim

  Portofelul BitBox este foarte sigur. Acesta a fost verificat de experți externi de la Census Labs, în special pentru modelul BitBox02. Există, de asemenea, un program de recompense pentru găsirea oricăror probleme de securitate și oricine poate participa.

  În cele din urmă, este important de subliniat că portofelul hardware BitBox este open-source, o caracteristică consecventă cu modelul original și cu cel 02.

  Ediția BitBox02 Multi suportă Bitcoin, Litecoin, Cardano și Ethereum, inclusiv token-urile ERC20.

  Pro:

  • Măsuri de securitate avansate.
  • BitBox02 suportă peste 1500 de monede și jetoane.
  • Disponibil atât pe desktop, cât și pe mobil.
  • Suportă aplicațiile DeFi.
  • Ușor de utilizat pentru începători.

  Contra:

  • Ușor costisitor.
  • Lipsesc rețelele suportate.

  Ellipal

  Dispozitivul de portofel de criptomonede fără KYC cu stocare la rece de la Ellipal funcționează în mod similar cu smartphone-urile, ceea ce ar putea fi un avantaj sau un dezavantaj.

  Ellipal-portofel-cripto-anonim-fără-KYC

  Aplicația pentru smartphone facilitează utilizarea acestuia, deoarece funcționează ca și alte aplicații de telefon. Persoanele care folosesc smartphone-uri se vor obișnui ușor cu ea. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să învețe ceva complet nou, spre deosebire de portofelele criptografice obișnuite, care pot fi dificile pentru unii utilizatori.

  Modelul Titan se remarcă prin portabilitatea și comoditatea sa. Dispune de un scanner de coduri QR încorporat pentru tranzacții și achiziții criptomonede ușoare la punctele de vânzare, spre deosebire de concurenți precum Trezor sau Ledger.

  Cu toate acestea, dimensiunea sa asemănătoare cu cea a unui smartphone înseamnă că Titan este mai voluminos și mai puțin compact decât designul mai mic și mai elegant al portofelelor Ledger și Trezor.

  Pro:

  • Protejați-vă criptomonedele de hackeri cu o securitate puternică.
  • Cu configurația sa cu grilă de aer, cheile private sunt păstrate în întregime offline, departe de amenințările online.
  • Interfață ușor de utilizat, simplificând gestionarea activelor digitale pentru toți utilizatorii, indiferent de experiență.
  • Oferă suport de top pentru diverse active digitale.
  • În cazul în care se detectează orice manipulare, informațiile private vor fi șterse automat.

  Contra:

  • Titan are un preț mai mare decât unele alternative precum Trezor's One și Ellipal Mini.
  • Utilizatorii cărora le place gestionarea de pe desktop s-ar putea să nu găsească ideală funcționarea bazată pe aplicații mobile.
  • Metoda de tranzacționare prin cod QR este unică și poate dura ceva timp, în special pentru cei familiarizați cu portofelele tradiționale.
  • Dimensiunile mai mari ale Titan s-ar putea să nu se potrivească celor care caută un portofel mai compact și ușor de transportat.
  • Portofelul Titan funcționează pe bază de baterie și trebuie să fie încărcat des. Acest lucru ar putea fi o bătaie de cap pentru unele persoane care preferă portofele care nu au nevoie de încărcare.

  Ngrave

  Ngrave este cel mai sigur portofel de criptomonede anonim disponibil, cu o securitate mai bună decât Ledger și Trezor. Nu are chei private prestabilite, oferindu-vă control total asupra activelor dumneavoastră.

  ngrave-portofel-cripto-anonim-fără-KYC

  Ngrave no-KYC wallet Zero este primul dispozitiv care a obținut cel mai înalt rating de securitate (EAL7), ceea ce îl face cel mai sigur din blockchain și finanțe.

  Zero include un scanner biometric de amprente opțional pentru o securitate suplimentară pentru deblocarea dispozitivului și verificarea tranzacțiilor. Atât dispozitivul, cât și aplicația sa necesită un cod PIN pentru acces.

  O caracteristică interesantă este senzorul său de lumină încorporat, utilizat pentru a crea chei private foarte sigure, numite „NGRAVE Perfect Key”.

  Pro:

  • Cheile private pot fi făcute aleatoriu în momentul configurării.
  • Tehnologia inovatoare Graphine permite salvarea cheilor private fără a fi nevoie de părți externe.
  • Jean-Jacques Quisquater, un criptograf respectat, menționat în cartea albă Bitcoin a lui Satoshi Nakamoto, are rol de consilier.
  • A obținut standardul de securitate de top EAL7, plus certificările ROHS și CE.
  • Ușor de utilizat.
  • Rezistent la pericolele online, cum ar fi virușii, hacking-ul și atacurile de phishing.

  Contra:

  • Mai scumpe.
  • Extinderea continuă a suportului pentru active și integrări DApp.
  • Provocator pentru începători sau pentru cei care nu se pricep la tehnologie.
  • Exclude funcțiile wireless, cum ar fi Bluetooth, ceea ce poate fi incomod pentru unii.

  Exodus

  Portofelul Exodus este un portofel digital ușor de utilizat pentru criptomonedele tale. Acesta există din 2016 și este cunoscut pentru designul său simplu. Persoanele noi în domeniul cripto și utilizatorii experimentați îl apreciază pentru aspectul său plăcut și pentru numeroasele sale caracteristici.

  exodus-portofel-cripto-anonim-fără-KYC

  Cu Exodus, poți tranzacționa criptomonede, poți câștiga recompense prin miză și chiar poți gestiona NFT-uri. Oferă peste 50 de rețele criptografice, cu suport nelimitat pentru token-uri pe cele mai populare rețele web3. Puteți utiliza Exodus pe computere cu Windows, Mac sau Linux și pe telefoane mobile cu iOS sau Android.

  Dacă doriți să faceți bani fără prea mult efort, puteți folosi acest portofel pentru a „miza” sau pentru a cumpăra și a deține monede digitale precum Cardano, Solana și Cosmos. Acest lucru înseamnă că puteți câștiga bani în plus doar prin deținerea acestor monede în portofelul dvs.

  Portofelul are, de asemenea, un loc unde puteți primi, trimite și partaja NFT-uri, în special pentru cele de pe blockchain-ul Solana. Acest lucru facilitează manipularea acestor elemente unice.

  Siguranța este esențială cu acest portofel. Funcționează cu un portofel hardware Trezor. Acesta este un dispozitiv fizic care adaugă un strat suplimentar de securitate pentru a vă păstra banii digitali în siguranță.

  Pro:

  • Compatibil cu desktopurile și dispozitivele mobile.
  • Securitate suplimentară pentru averile mari prin intermediul portofelului hardware Trezor.
  • Nu este necesară crearea unui cont sau furnizarea de informații personale.
  • Cheile private sunt stocate local.
  • Suportă multe criptomonede.
  • Bursă de schimb încorporată.

  Contra:

  • Unele părți ale codului sunt proprietare.
  • Fiind un portofel software, este mai predispus la hack-uri.
  • Comisioanele de schimb sunt mai mari.

  Phantom

  Phantom Wallet este un portofel ușor de utilizat pentru lumea Web3. Funcționează bine cu rețeaua Solana, iar acum este compatibil și cu Ethereum și Polygon.

  phantom-portofel-cripto-anonim-fără-KYC

  Îl puteți utiliza pe browsere precum Chrome, Brave, Edge și Firefox. În plus, este disponibil sub formă de aplicație pentru iPhone sau pentru telefonul Android.

  Dacă dețineți jetoane SOL, vă puteți alătura rețelei Solana. De asemenea, puteți face bani dacă lăsați un validator să vă folosească token-urile. Acești validatori mențin rețeaua în funcțiune și în siguranță. Este mai bine pentru tine și pentru Solana dacă alegi un validator mai mic, care oferă recompense mari și percepe taxe mai mici.

  Phantom Wallet sugerează să folosiți validators.app sau StakeView.app. Aceste site-uri clasifică validatorii pentru a vă ajuta să îl alegeți pe cel mai bun.

  Are un comision simplu de 0,85% pentru fiecare tranzacție. Această taxă se adaugă la orice taxă de rețea pe care trebuie să o plătești.

  Pro:

  • Gestionează eficient rețelele Solana, Ethereum și Polygon.
  • Detectarea înșelăciunilor, audituri independente și o listă de blocuri cu sursă deschisă.
  • Oferă miză Solana nativă, cu recomandări în aplicație.
  • Permite utilizarea cu portofele hardware Ledger pe browsere compatibile.

  Contra:

  • Integrarea Ledger nu funcționează cu Firefox sau cu aplicațiile mobile.
  • Suportă în prezent miza doar pentru jetoane Solana.

  Zengo

  Zengo este recunoscut printre cele mai bune portofele cripto anonime pentru a vă păstra criptogramele în siguranță, mai ales dacă dețineți multe. Folosește tehnologia avansată MPC pentru un plus de securitate

  Zengo-portofel-cripto-anonim-fără-KYC

  Zengo este un portofel în care vă puteți păstra cripto în siguranță fără a utiliza dispozitive fizice. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la urmărirea cheilor private, dar aveți în continuare control complet asupra banilor dvs. Este un portofel care are grijă de tot pentru tine.

  Aplicația Zengo este ușor de utilizat și funcționează bine pe iOS și Android, fiind compatibilă cu peste 120 de active de criptomonede. Cu toate acestea, îi lipsește suportul pentru token-urile Binance Smart Chain și pentru criptomonedele majore precum Cardano, XRP și Solana.

  În ciuda acestui fapt, principalele caracteristici ale Zengo sunt gratuite, cu un plan premium opțional de 9,99 dolari pe lună pentru securitate suplimentară și asistență prioritară. Cu toate acestea, versiunea gratuită satisface nevoile majorității utilizatorilor.

  Zengo vă permite să cumpărați cripto și să faceți schimb de jetoane cu ușurință în aplicație. Este simplu de utilizat, indiferent dacă sunteți nou în domeniul investițiilor sau aveți experiență.

  Pro:

  • Tehnologie avansată MPC pentru stocarea securizată a criptomonedelor.
  • Servicii de portofel non-KYC, asigură utilizatorilor un control complet asupra activelor lor.
  • Sistem de autentificare cu 3 factori pentru o recuperare sigură și fiabilă a accesului.
  • Compatibil cu o selecție de criptomonede de top pentru investiții.
  • Accesibil prin intermediul unei aplicații mobile dedicate pentru dispozitive iOS și Android.

  Contra:

  • Taxe ridicate pentru tranzacțiile cu cripto.
  • Acces la funcții speciale pentru o taxă lunară de 9,99 dolari.
  • Este necesară o adresă de e-mail.

  SecuX

  SecuX este un portofel de criptomonede de top fără KYC realizat de o companie din Taiwan. Acesta funcționează cu multe criptomonede bine cunoscute și cu o mulțime de token-uri bazate pe Ethereum. V20 este principalul produs din gama SecuX.

  SecuX-portofel-cripto-anonim-fără-KYC

  Seria SecuX găzduiește peste 1.000 de criptomonede, oferind securitate, adaptabilitate și backup direct al portofelului prin tehnologia Hierarchical Deterministic (HD).

  SecuX V20 asigură stocarea în siguranță a cheilor private ale portofelului dvs. offline, datorită utilizării unui cip securizat, protejându-vă activele. Detaliile referitoare la acest aspect vor urma.

  În plus, acesta permite integrarea cu portofele externe pentru gestionarea token-urilor ERC-20.

  Odată cu lansarea sa, SecuX V20 a devenit principala ofertă premium de la SecuX, subliniind statutul său de produs de top al mărcii.

  Pro:

  • Ecran tactil color de 2,8 inchi.
  • Funcționalitate Bluetooth criptată.
  • Interfață simplă pentru utilizator.
  • Calitate îmbunătățită a ecranului.
  • Necesită conexiune pentru orice operațiune.
  • Suportă semnături și fraze de trecere multiple.
  • Timeout automat după inactivitate.

  Contra:

  • Prețul ridicat.
  • Interfață simplă.

  ColdCard

  Portofelul hardware ColdCard este creat doar pentru Bitcoin. Este foarte popular în rândul cypherpunk-ilor, deoarece este open-source și foarte sigur. Are o interfață simplă și folosește un cip special pentru a păstra în siguranță frazele de semințe.

  ColdCard-portofel-cripto-anonim-fără-KYC

  ColdCard este un tip special de portofel digital pentru păstrarea în siguranță a criptomonedelor. Oamenii îi pot vedea și utiliza gratuit codul pentru a-l configura singuri.

  Ceea ce face ca ColdCard să fie unic este caracteristica sa True Air-Gap. Aceasta înseamnă că poate funcționa complet de unul singur, fără a fi nevoie să se conecteze la un computer. Puteți crea coduri de securitate și aproba tranzacții, totul de pe dispozitiv.

  Acesta are o tastatură numerică completă, un ecran OLED luminos cu 128×64 pixeli, un port USB-C și un slot pentru un card MicroSD pentru a adăuga mai multă stocare sau pentru a face copii de rezervă ale fișierelor.

  Pro:

  • Cipurile de ultimă generație păstrează în siguranță datele dvs. secrete și frazele seminale.
  • Nu este necesară nicio conexiune la computer; un slot pentru card MicroSD simplifică backup-ul și stocarea datelor.
  • Afișajul OLED clar, de 128×64 pixeli, asigură că toate detaliile tranzacției sunt ușor de citit.
  • Portul USB al Mk4 facilitează conectarea la diverse dispozitive.

  Contra:

  • Prețul este mai ridicat.
  • Suport exclusiv doar pentru Bitcoin.
  • Lipsește o funcție de resetare din fabrică.

  SafePal

  SafePal model S1 este un portofel hardware fără KYC care oferă o soluție sigură pentru stocarea diferitelor criptomonede, cum ar fi Bitcoin, Ethereum, XRP și altele.

  SafePal-portofel-cripto-anonim-fără-KYC

  Portofelul hardware SafePal este un gadget compact, ușor de utilizat și la modă pentru protejarea criptomonedelor. Acesta are un mic calculator cu un afișaj colorat și cinci butoane.

  Dispozitivul are un ecran OLED color de 1,3 inchi cu o rezoluție de 320×320 pixeli. Acesta include un port MicroUSB pentru încărcare și actualizări.

  Camera de pe spate poate scana coduri QR. Acest lucru îi permite să vorbească cu un alt dispozitiv fără a fi mereu conectat, ceea ce este mai sigur.

  Portofelul acceptă peste 50 de blockchains și peste 30.000+ (la lista completă) de monede, inclusiv cele mai populare criptomonede.

  Pro:

  • Accesibilă, la un preț de aproximativ 49,99 USD.
  • Funcționează offline folosind coduri QR pentru o securitate sporită împotriva hackerilor.
  • Suportă peste 50 de blockchains și peste 30.000 de token-uri.
  • Oferă acces la numeroase DApps și platforme DeFi.
  • Respectă standardul de siguranță EAL5+ și dispune de un mecanism de autodistrugere.

  Contra:

  • Nu este open-source.
  • Necesită o aplicație pentru smartphone pentru funcționare.
  • Bateria durează până la 420 de ore.

  Blockstream

  Portofelul Blockstream non-KYC (Model Green) este ideal pentru utilizatorii obișnuiți care doresc să-și transfere și să-și păstreze Bitcoin. Rețeaua Liquid este un sidechain conceput pentru comercianți pentru a transfera bani între instituții.

  Blockstream-portofel-cripto-anonim-fără-KYC

  În cadrul aplicației, acest portofel oferă o funcție de portofel Liquid, simplificând procesul prin care comercianții își pot gestiona și transfera cu ușurință fondurile.

  Portofelul Green are, de asemenea, un portofel Testnet. Acesta este destinat dezvoltatorilor sau persoanelor cărora le place să încerce lucruri. Testnet este o rețea separată în care oamenii pot testa noi software Bitcoin și alte proiecte legate de Bitcoin.

  Principalele valute acceptate de portofelul mobil Green sunt Bitcoin, Liquid, BTC Testnet.

  Pro:

  • Măsuri de securitate cuprinzătoare.
  • Interfață prietenoasă și elegantă pentru utilizatorii intermediari și avansați.
  • Sursă complet deschisă.

  Contra:

  • Nu se pot achiziționa Bitcoin direct prin intermediul aplicației.
  • Lipsește integrarea cu rețeaua Lightning Network.
  • Anumite caracteristici ar putea fi dificil de navigat pentru începători.

  Rabby

  Rabby wallet este un instrument util pentru oricine folosește Web3. Este realizat de DeBank. Vă ajută să folosiți diferite servicii online care lucrează cu blockchain fără să vă faceți griji cu privire la care să le alegeți.

  Rabby-portofel-cripto-anonim-fără-KYC

  Rabby Wallet suportă peste 10.000 de criptomonede și NFT-uri pe Ethereum și peste 141 de lanțuri EVM și testnets. Face ca utilizarea DeFi, ca și cum ai face finanțe pe internet fără bănci, să fie ușoară și sigură.

  Rabby Wallet face ca utilizarea aplicațiilor DeFi să fie ușoară. Alege cel mai bun lanț de blocuri pentru tine, astfel încât nu trebuie să schimbi lanțurile. Puteți vedea ce se va întâmpla înainte de a face o tranzacție și puteți verifica riscurile de securitate. În acest fel, știi că este sigur înainte de a merge mai departe.

  Cu Rabby, puteți lista portofelele în care aveți încredere pentru o utilizare rapidă. De asemenea, ghicește ce se va întâmpla atunci când efectuați o tranzacție pentru a vă ajuta să evitați greșelile. Dacă aveți nevoie de mai multe jetoane de gaz, portofelul are o modalitate simplă de a le adăuga. De asemenea, puteți tranzacționa jetoane direct din portofel folosind diferite servicii online.

  Rabby Wallet funcționează pe Chrome, Windows, Mac și Android. O versiune pentru iOS va fi disponibilă în curând.

  Pro:

  • O gamă largă de rețele și dApps.
  • Tranzacții mai ușoare cu selectarea automată a lanțului și verificări de securitate înainte de tranzacție.
  • Utilizatorii pot pune pe lista albă portofele de încredere pentru acces ușor, pot simula tranzacții pentru a detecta erori și pot primi alerte pentru activități suspecte.
  • Puteți cumpăra jetoane de gaz și puteți schimba alte jetoane direct în portofel.

  Contra:

  • Aplicația mobilă nu are toate funcțiile disponibile pe versiunea desktop.
  • Aplicația pentru iOS nu este încă pregătită.
  • Utilizatorii noi ar putea să o considere dificilă la început din cauza numeroaselor funcții.

  Rainbow

  Portofelul de criptomonede non-KYC Rainbow a apărut pentru prima dată în 2019. Era o aplicație făcută doar pentru Ethereum și funcționa doar pe iPhone. De atunci, au făcut o mulțime de actualizări.

  Rainbow-portofel-cripto-anonim-fără-KYC

  Acum îl poți folosi și pe telefoane Android. Au adăugat, de asemenea, o funcție pentru a tranzacționa folosind Uniswap chiar în aplicație. Poți chiar să cumperi ETH și DAI cu Apple Pay. În plus, poți vedea și NFT-urile tale în aplicație.

  Portofelul Rainbow este un instrument pentru manipularea activelor digitale, dar funcționează doar cu rețeaua Ethereum. Asta înseamnă că îl poți folosi cu Ethereum și cu orice lucru construit pe acesta.

  Asta include două tipuri de active digitale: jetoane ERC-20 și jetoane nefungibile ERC-721, care sunt obiecte unice pe care le puteți colecta.

  Pro:

  • Accesați Uniswap direct din aplicație
  • Interfață elegantă, ușor de utilizat pentru începători
  • Adrese cripto simplificate cu suport ENS
  • Suport limitat pentru DeFi și NFT

  Contra:

  • Suportă doar EVM (Ethereum Virtual Machine)

  Trust Wallet

  Trust Wallet este o aplicație securizată pentru telefon care vă permite să vă păstrați criptomonedele în siguranță. Funcționează pe iPhone și Android. Tu deții propriile chei private, ceea ce înseamnă că ai controlul deplin asupra banilor tăi.

  Trust-portofel-cripto-anonim-fără-KYC

  Puteți utiliza Trust Wallet cu multe tipuri diferite de criptomonede. Are caracteristici precum tranzacționarea monedelor în cadrul aplicației și o modalitate simplă de a-ți recupera contul, dacă este necesar. Oamenilor le place Trust Wallet pentru că este privat și își păstrează criptomonedele în siguranță pe telefon.

  Pro:

  • Conceput pentru utilizare mobilă.
  • Utilizatorii își controlează cheile private.
  • Schimb de criptograme în aplicație pentru mai multă comoditate.

  Contra:

  • Nu există recuperare prin intermediul asistenței pentru clienți.
  • Taxele se bazează pe furnizorii terți.

  Ce este un portofel de criptomonede Non-KYC?

  Un portofel non-KYC este un tip de portofel digital pentru criptomonede. Acesta nu vă cere să împărtășiți informații personale. Acest lucru se deosebește de alte portofele care solicită acte de identitate pentru a preveni tranzacțiile ilegale de bani.

  Oamenilor le plac portofelele criptografice anonime fără KYC, deoarece păstrează banii privați. Aceste portofele nu au nevoie de acte de identitate precum pașapoartele sau permisele de conducere. Sunt excelente pentru cei care vor să își păstreze informațiile în afara internetului și finanțele lor secrete.

  De asemenea, se asigură că cheile private vă aparțin doar vouă. Și, după cum probabil știi, „nu cheile tale, nu criptografia ta” este principalul lucru pe care trebuie să-l știi despre portofelele descentralizate.

  Cum funcționează portofelele de criptomonede anonime?

  Portofelele non-KYC vă păstrează identitatea privată. Atunci când creați un portofel, primiți o adresă și o cheie privată. Adresa portofelului este ca o poreclă pe care alții o folosesc pentru a vă trimite bani, dar nu vă dezvăluie numele real.

  Cheia ta privată este ca un cod secret care îți permite să trimiți bani. Numai tu ar trebui să o cunoști pentru a-ți păstra portofelul în siguranță.

  Compromisuri și considerații

  Portofelele non-KYC vă oferă mai multă confidențialitate, dar au și dezavantaje. Dacă vă uitați parola sau vă pierdeți sămânța, nu există o echipă de asistență care să vă ajute să intrați din nou în portofel. Depinde doar de tine să îl păstrezi în siguranță.

  Deși portofelele de criptomonede anonime sunt private, toate tranzacțiile sunt totuși vizibile în registrul public.

  Implicații de reglementare

  Guvernele acordă mai multă atenție criptomonedelor și sunt îngrijorate de portofelele care nu necesită verificarea identității. Aceste portofele care nu sunt supuse verificărilor de identitate ar putea fi folosite pentru activități ilegale, cum ar fi spălarea de bani sau finanțarea terorismului.

  Așadar, persoanele care folosesc aceste portofele ar trebui să cunoască regulile și modificările legislative din țara în care locuiesc.

  Considerații cheie pentru alegerea portofelelor de criptomonede anonime

  Atunci când vă gândiți cum să alegeți un portofel de criptomonede, căutați unul care să fie sigur și ușor de utilizat. Acest lucru vă va ajuta să vă păstrați criptomonedele în siguranță și va face cumpărarea și vânzarea simplă.

  Factori-de-top-atunci-când-alegeți-portofelul-cripto-anonim

  Mai jos sunt prezentate punctele-cheie de care trebuie să țineți cont:

  • Atunci când alegeți un portofel, gândiți-vă cât de ușor va fi de utilizat pentru un începător. Luați în considerare cât de mult îl veți folosi – este pentru cheltuieli zilnice sau pentru economii pe termen lung? Asigurați-vă că portofelul este compatibil cu dispozitivele dvs., cum ar fi computerele și telefoanele. Alegeți unul care se potrivește stilului dvs. de viață.
  • Asigurați-vă că portofelul are autentificare cu doi factori (2FA) pentru o mai bună securitate. Aflați ce tipuri de 2FA folosește, cum ar fi mesaje text, aplicații sau dispozitive speciale, și alegeți unul care vă place. Activarea 2FA vă menține banii mai în siguranță, chiar dacă cineva vă află parola.
  • Un portofel multisig este ca un seif cu mai multe chei de deschis. O persoană diferită deține fiecare cheie. În acest fel, nimeni nu poate cheltui singur banii, ceea ce îl face mai sigur și mai greu de accesat de către hoți. De asemenea, înseamnă că ceilalți pot păstra portofelul în siguranță în cazul în care o cheie este pierdută.
  • Decideți dacă aveți nevoie de un portofel pentru mai multe criptomonede sau doar pentru una singură. Portofelele pentru mai multe valute sunt utile dacă folosiți mai multe monede, în timp ce portofelele pentru o singură monedă pot oferi caracteristici unice pentru acea monedă specifică. Asigurați-vă că portofelul este compatibil cu criptomonedele pe care le folosiți în prezent și cu cele pe care le-ați putea folosi în viitor.
  • Asigurați-vă că portofelul dvs. poate fi salvat cu o frază de semințe sau un fișier. Urmați instrucțiunile portofelului pentru a crea o copie de rezervă. Stocați-o în siguranță, offline. Actualizați copia de rezervă dacă portofelul dvs. se schimbă mult.

  Gânduri finale

  Sperăm că acest articol v-a ajutat să înțelegeți mai bine portofelele de criptomonede anonime. Dacă sunteți nou în acest domeniu, începeți cu ghidul nostru pentru începători despre ce este un portofel criptografic, care acoperă toate elementele de bază, cu accent pe confidențialitate.

  Când sunteți gata să alegeți un portofel anonim, ghidul nostru despre cum să alegeți un portofel criptografic vă oferă sfaturi pentru a selecta unul care să vă păstreze identitatea protejată.

  Pentru cei interesați de o securitate maximă, explicația noastră detaliată despre portofelul rece și principiile sale de funcționare oferă informații despre cum să vă păstrați criptomonedele în siguranță și confidențialitate offline.

  Folosiți aceste resurse pentru a lua decizii în cunoștință de cauză cu privire la gestionarea activelor dvs. digitale în siguranță și în privat

  Întrebări frecvente despre portofelele de criptomonede anonime

  Portofelele cripto au nevoie de KYC?

  Nu toate portofelele de criptomonede necesită KYC.

  Există portofele de criptomonede care nu necesită KYC?

  Da, există multe portofele non-KYC, cum ar fi Zengo, Trezor sau Ngrave.

  Pot fi trimise criptomonede în mod anonim?

  Da, cripto pot fi trimise în mod anonim folosind anumite portofele sau monede axate pe confidențialitate.

  Pot retrage cripto fără KYC?

  Da, puteți retrage cripto fără KYC prin portofele sau platforme non-KYC.

  Pot cumpăra criptomonede în mod anonim?

  Da, puteți achiziționa criptomonede în mod anonim folosind platforme peer-to-peer sau ATM-uri care nu necesită verificarea KYC.

  ARE YOU NEW TO CRYPTO STAKING?