Polygon’s Challenger Eyes 50% Boom & Cardano Ready to Rally

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți

Analistul și traderul Ali Martinez arată că indicatorii tehnici pentru două altcoins sunt optimiști, în timp ce plafonul general al pieței criptografice atinge un maxim al ultimelor 19 luni.

Începând cu concurentul Polygon (MATIC), Optimism (OP), Martinez își informează adepții de pe platforma de socializare X că acest proiect criptografic Ethereum layer-2 a dezvoltat un canal paralel ascendent pe graficul de trei zile și se află în prezent într-un “mod de descoperire a prețurilor”.

Un canal paralel ascendent apare atunci când prețul unui activ este delimitat de trei linii de trend paralele. O mișcare sub linia centrală a canalului este considerată în general ca fiind descrescătoare, în timp ce o mișcare deasupra acesteia este considerată ca fiind crescătoare.

“Cu acest model în joc, OP ar putea să își îndrepte privirea spre limita superioară a canalului, vizând potențial în jur de 6 dolari.”

Explorați indicatorii tehnici și analiza pieței pentru Optimism
Provocatorul din Polygon – Optimism (OP)

La data ultimei actualizări, Optimism are un preț de 3,81 dolari, cu aproximativ 57% mai mic decât ținta de 6 dolari.

Schimbând atenția către Cardano (ADA), Martinez observă că acest cripto, clasat pe locul opt în funcție de capitalizarea pieței, a stabilit un model de triunghi simetric pe graficul său de patru ore. Martinez sugerează că Cardano ar putea cunoaște o creștere dacă poate consolida un nivel de suport robust peste 0,63 dolari.

“O astfel de mișcare [o închidere susținută a sfeșnicului peste 0,63 dolari] va declanșa un breakout care ar putea pregăti terenul pentru ca ADA să se îndrepte spre 0,78 dolari”.

Cardano (ADA), clasat pe locul opt după capitalizarea de piață, formează un model de triunghi simetric pe graficul său de patru ore
Cardano (ADA) Model de triunghi simetric

În prezent, Cardano se tranzacționează la 0,648 dolari.

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți