Top cripto

  Peter Brandt prezice că Bitcoin ar putea fi noul standard de aur

  Experimentatul analist de piață Peter Brandt, renumit pentru perspicacitatea sa în analiza tehnică, a împărtășit recent opiniile sale cu privire la viitorul rol al Bitcoin ca rezervă solidă de valoare, care ar putea prelua rolul deținut în mod tradițional de monedele fiduciare.

  Reflectând asupra experienței sale extinse, Brandt a remarcat: „Experiența mea profesională a fost formată în perioada în care preluările ostile de companii dominau titlurile din publicațiile financiare precum Wall Street Journal și Bloomberg. Cu toate acestea, astăzi, suntem martorii unei provocări de preluare de o amploare fără precedent”, pregătind terenul pentru opiniile sale despre Bitcoin și impactul acesteia asupra lumii financiare.

  ”Bitcoin BTC concurează pentru a deveni standardul de nivel 1 de „rezervă de valoare” care să înlocuiască monedele fiat și obligațiunile guvernamentale”.

  El și-a mai clarificat poziția spunând: „Nu este vorba că prevăd dispariția monedelor fiat. Tranzacțiile de zi cu zi, cum ar fi cumpărarea de alimente sau alimentarea mașinii cu benzină, vor continua să se bazeze pe monede precum dolarul american, yenul și euro.

  Guvernele vor persista în introducerea de noi forme de monedă, cu denominări viitoare posibil la fel de mari ca o bancnotă de 100 de dolari, care este cea mai mică unitate monetară disponibilă în Statele Unite”.

  Brandt, care oferă în mod regulat analize cu privire la mișcările de preț ale Bitcoin, a fost deosebit de optimist cu privire la traiectoria pieței criptomonedelor. La începutul lunii, el a subliniat semnele care indică începutul unei piețe bull pentru Bitcoin.

  În plus, într-o actualizare recentă, el și-a revizuit predicția privind vârful de preț al Bitcoin în ciclul actual al pieței bull, pe care anticipează că se va încheia în jurul lunii august/septembrie a anului viitor, ridicându-și prognoza de la 120.000 de dolari la un impresionant 200.000 de dolari.

  În ianuarie, Brandt a identificat un anumit model de preț în mișcarea Bitcoin, pe care îl consideră crucial pentru menținerea sănătății tendinței sale de creștere. El a descris acest model ca fiind „Hump…Slump…Pump…Dump”, subliniind importanța sa în susținerea unui impuls pozitiv al pieței. În plus, analiza sa se extinde dincolo de Bitcoin; el și-a exprimat o puternică prejudecată macroeconomică în ceea ce privește Bitcoin ca fiind un candidat excepțional pentru un depozit de valoare pe fondul devalorizării monedelor fiat.

  Brandt s-a exprimat deschis: „În opinia mea, Bitcoin este în primul rând un depozit de valoare și are încă oportunități masive de apreciere. Cred că totul este un gunoi, inclusiv ETH”.

  ARE YOU NEW TO CRYPTO STAKING?