Pariu masiv de 1,5 milioane de dolari pe soarta Bitcoin ETF-ului

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți

Cei de pe Reddit au împărtășit reacțiile lor la acest pariu, unul dintre ei remarcând că sunt pe punctul de a epuiza economiile copilului lor pentru facultate, în timp ce un altul a comparat pariul cu “a paria dolari pentru a câștiga monede de 10 cenți”.

Pe fondul așteptării în cadrul comunității criptografice pentru verdictul Comisiei pentru Valori Mobiliare și Schimburi (SEC) cu privire la propunerile de fonduri tranzacționate la bursă (ETF) spot Bitcoin, anumiți traderi profită de această perioadă de incertitudine pentru a specula cu privire la rezultatul până la 15 ianuarie.

Pe platforma Polymarket, care funcționează pe rețeaua Polygon, traderii mizează pe predicțiile lor cu “Da” sau “Nu” privind aprobarea cererilor de ETF Bitcoin. Până în prezent, au fost plasate pariuri în valoare totală de aproximativ 1,5 milioane de dolari, predominant în favoarea “Da”.

Platforma Polymarket
Predicții pe Polymarket

Valoarea acțiunilor, care indică probabilitatea unui rezultat “da” sau “nu”, reflectă volatilitatea observată pe piața criptografică. În prezent, o acțiune “Da” are un preț de 0,84 dolari, în timp ce o acțiune “Nu” este de 0,20 dolari. Un participant proeminent care folosește pseudonimul “kiwi” deține acțiuni “Da” în valoare de aproximativ 440.000 de dolari. În schimb, principalul deținător de acțiuni “Nu” are o investiție de doar 15.000 de dolari.

Conform liniilor directoare ale Polymarket, rezultatul pieței va fi considerat “Da” dacă orice ETF Bitcoin spot obține aprobarea SEC până la 15 ianuarie 2024, la ora 23:59:59 PM ET. În caz contrar, va fi considerat implicit “Nu”. În consecință, părțile interesate vor asista la câștigurile sau pierderile lor în funcție de termenul stipulat.

Platforma stipulează că informațiile oficiale ale SEC vor determina în primul rând rezoluția pieței. Cu toate acestea, au menționat, de asemenea, că un acord colectiv din partea unor surse de renume ar putea, de asemenea, să influențeze rezultatul.

În subredditul Cryptocurrency, în timp ce unii Redditori și-au exprimat dezaprobarea față de pariuri, alții au presărat umor. Un utilizator, în special, a catalogat pariul ca fiind “prostesc” și l-a echivalat cu “a paria dolari pentru a câștiga monede de 10 cenți”. În schimb, un alt membru și-a împărtășit aprehensiunea cu privire la posibila epuizare a fondului de colegiu al copilului lor, în timp ce un altul și-a exprimat în mod jucăuș regretul față de “nepoții lor cripto” pentru acțiunile lor iminente.

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți