O piatră de hotar a Bitcoin ar putea declanșa un șoc al ofertei, avertizează Pompliano

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți

Anthony Pompliano, vizionarul din spatele Pomp Investments, pledează în prezent pentru o perspectivă extrem de optimistă asupra Bitcoin (BTC).

În timpul unui segment CNBC, Pompliano a transmis perspectiva sa, susținând că, având în vedere combinația de numeroși catalizatori și modele istorice, este dificil de imaginat un scenariu în care Bitcoin să nu cunoască o creștere în continuare a valorii.

“Tocmai am atins o bornă foarte importantă înainte de înjumătățire – tocmai am avut cea mai mare închidere săptămânală, lunară și trimestrială pentru Bitcoin. Și astfel, în ultimele patru dăți când s-a întâmplat acest lucru, Bitcoin s-a apreciat cu cel puțin 300% pe parcursul restului pieței bull. Asta nu înseamnă că se va întâmpla din nou.
Dar să se întâmple asta înainte de înjumătățire, este ca și cum șocul cererii s-a produs și acum vom avea acest șoc al ofertei.”

În prezent, valoarea Bitcoin este notată la 65.744 de dolari, ceea ce marchează o ascensiune impresionantă de aproximativ 66% de la nadirul din ianuarie, care a fost de aproximativ 39.500 de dolari.

Pompliano detaliază în continuare că actuala neliniște economică și sentimentul de disperare predominant pot fi factori importanți care să propulseze evaluarea Bitcoin și a monedelor digitale similare.

El pune o întrebare retorică cu privire la absența speranței și la acțiunile pe care aceasta le determină să le întreprindă indivizii, sugerând:

“Dolarul a pierdut 25% din puterea sa de cumpărare în patru ani. Avem datorii de 1.100 de miliarde de dolari pe cardurile de credit. Avem 43 de milioane de americani care au datorii federale pentru studenți, soldul mediu este de 37.000 de dolari. Oamenii și-au pierdut speranța, nu mai au speranță. Cum ar trebui să trăiești într-o țară în care este mai ieftin să închiriezi decât să cumperi o casă în 50 de mari metropole?

Nu ai speranță și atunci ce faci?

Cred că dacă te duci și cumperi un bilet de loterie, șansele sunt de 300 de milioane la unu. Cred că sunt oameni care spun acum: “Știți ceva? Un memecoin are șanse mai mari decât un bilet de loterie. Cred că sunt o mulțime de oameni care spun că Bitcoin este de fapt cel mai sigur [pariu].”

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți