Top cripto

  Mt. Gox: Au fost dezvăluite noile date de plată a Bitcoin și Cash

  Clienții schimbului de monedă digitală compromis Mt. Gox au primit recent un alt indiciu de speranță în ceea ce privește perspectivele lor de rambursare a fondurilor furate. Acest lucru vine în contextul în care administratorul fiduciar al Mt. Gox a furnizat actualizări esențiale cu privire la procesul de rambursare.

  Mai mulți creditori care au legătură cu Mt. Gox au observat actualizări în conturile lor de creanțe, care includ acum informații detaliate privind restituirea în Bitcoin, Bitcoin Cash și diverse monede fiat. Această evoluție i-a determinat pe mulți să anticipeze că ar putea urma rambursări în criptomonede.

  Primele relatări despre astfel de actualizări au apărut pe la jumătatea lunii aprilie pe subredditul de insolvență al Mt. Gox, unde utilizatorii și-au împărtășit observațiile cu privire la cifrele nou adăugate în tabelele cu date de rambursare din conturile lor individuale.

  Un creditor a transmis o captură de ecran care ilustrează faptul că conturile de creanțe ale Mt. Gox includ acum un tabel care afișează statutul de rambursare, rambursările finalizate și cele în curs de rambursare.

  Mt-Gox-a-furnizat-actualizări-importante-cu-privire-la-procesul-de-rambursare

  Discuțiile de pe forumul de insolvență al Mt. Gox de pe Reddit sugerează că unii creditori au început deja să primească depozite de monedă fiduciară direct în conturile lor bancare.

  La 22 aprilie, un creditor al Mt. Gox a raportat că a primit fonduri în USD într-un cont valutar HSBC, subliniind că tranzacția nu a presupus comisioane. Această plată a fost procesată la mai bine de o lună după ce prima actualizare a tabelului de rambursare a fost înregistrată în contul lor de creanțe.

  „Tabelul fusese actualizat pe 15 martie prima dată, apoi pe 8 aprilie a doua oară, apoi pe 18 aprilie, când au sosit liniile BTC”, a declarat Redditor.

  Adăugarea recentă a Bitcoin la conturile din sistemul de revendicări de reabilitare a Mt. Gox reprezintă un pas important pentru creditori, indicând că plățile atât de cripto-monede, cât și de monede fiat sunt iminente, potrivit unei declarații a unui creditor al Mt. Gox.

  „În comparație, în decembrie anul trecut, reclamanții japonezi au primit bancnote pe pagina lor și în două săptămâni au văzut fiat în conturile lor prin PayPal și băncile private”, a spus creditorul, adăugând: „Să sperăm că remiterea criptogramei o va ecou pe cea a predecesorului său în fiat.”

  Înființat inițial în 2010, Mt. Gox a dominat piața globală de schimburi Bitcoin înainte de prăbușirea sa, gestionând aproximativ 70% din toate tranzacțiile BTC până când a cedat unei breșe de securitate masive în 2014, ceea ce a dus la pierderea a 850.000 BTC.

  Conform celor mai recente actualizări, Mt. Gox urmează să distribuie 142.000 de Bitcoin și 143.000 de Bitcoin Cash, împreună cu 69 de miliarde de yeni japonezi (aproximativ 510 milioane de dolari) creditorilor săi până în octombrie 2024.

  Identitățile-creditorilor-Mt-Gox-aprobate-și-conturile-lor-de-schimb-de-criptomonede

  Cele mai recente actualizări ale tabelelor de rambursare au urmat finalizării verificărilor de identitate pentru creditorii Mt. Gox și confirmării conturilor de schimb criptografic asociate acestora, prevăzute pentru rambursarea Bitcoin și Bitcoin Cash în ianuarie 2024. Platformele disponibile pentru aceste tranzacții includ Bitstamp, Kraken, Bitbank, BitGo și SBI VC Trade.

  Yana este o scriitoare specializată în cele mai recente tendințe și știri cripto. Ea împărtășește în mod constant informații proaspete, utile și interesante. Conținutul ei este cunoscut pentru claritatea și accesibilitatea sa. Yana simplifică subiectele cripto complexe, făcându-le accesibile tuturor prin articolele, postările de pe blog și buleti ..
  ARE YOU NEW TO CRYPTO STAKING?