Top cripto

  Momentul de spargere a Bitcoin: Ultima poziție pentru o creștere masivă?

  Bitcoin (BTC) se stabilizează în prezent sub pragul de 65.000 de dolari, considerat acum noul nivel de rezistență. Participanții de pe piață explorează în mod activ potențialul de identificare a unui preț minim care ar putea stabiliza moneda și ar putea cataliza o nouă tendință de creștere.

  În acest context, un expert notabil în tranzacționarea criptomonedelor de la TradingShot a oferit câteva observații detaliate privind situația actuală a Bitcoin printr-o postare pe TradingView, datată 29 aprilie. Expertul a evidențiat în special evaluarea viitoare a limitei inferioare a benzilor Bollinger (BB) pe un grafic de trei zile.

  Această evaluare, care marchează prima sa apariție în ultimele trei luni, indică o compresie sporită între BB și limitele sale inferioare, un eveniment care indică în mod tradițional un potențial punct de inversare în care prețurile încep să crească.

  Din analiză reiese că Bitcoin dă semne de creștere. Criptomoneda a arătat o traiectorie ascendentă abruptă începând de la minimele din noiembrie 2022, subliniind un puternic sentiment optimist al pieței.

  Mai detaliat în analiză, prin aplicarea nivelurilor de extensie Fibonacci, analistul a observat că mișcarea ascendentă a Bitcoin a fost robustă, cu un vârf semnificativ atins la mijlocul lunii martie 2024, care a depășit marcajul Fibonacci de 1,5. Privind în viitor, expertul prezice o continuare a fazei de creștere care ar putea vedea Bitcoin nu doar atingând, ci posibil depășind nivelul 2,0 Fibonacci.

  Creșterea-potențialului-Bitcoin

  Potențialul de creștere cu 75% a Bitcoin

  Ulterior, analistul a sugerat că acești indicatori tehnici pun bazele unui obiectiv de preț ambițios de 110.000 de dolari, ceea ce implică o creștere potențială de aproximativ 75% față de prețul actual de piață.

  „110.000 de dolari este un obiectiv foarte realist în aceste condiții și nu ar trebui să neglijăm să menționăm, de asemenea, că lățimea BB (BBW) se consolidează pe partea de jos, ceea ce este din nou legat de o activitate ridicată de creștere și de acumulare atunci când se realizează pe linia verde BB”, a spus expertul.

  În prezent, susținătorii Bitcoin depun eforturi pentru a menține prețul criptomonedei peste nivelul de 60.000 de dolari. Este demn de remarcat faptul că unii analiști de piață, printre care Alan Santana, consideră că Bitcoin s-ar putea confrunta cu vânzări semnificative atâta timp cât rămâne sub 64.560 de dolari.

  Cu toate acestea, pe fondul consolidării continue a Bitcoin, există un sentiment palpabil de nesiguranță cu privire la faptul dacă și-a găsit cu adevărat punctul cel mai de jos. Concomitent, principalii participanți de pe piață își exprimă îngrijorarea cu privire la tendințele dominante de scădere care afectează Bitcoin, atribuind mișcările actuale ale prețului unor corecții în urma ultimei sale înjumătățiri.

  Analiza prețului Bitcoin

  Conform ultimelor actualizări, prețul Bitcoin se situează la 62.241 de dolari, înregistrând o scădere de aproape 2% numai astăzi. În ultima săptămână, Bitcoin a înregistrat o scădere de peste 5%.

  Analiza-prețului-Bitcoin

  În aceste condiții, atât taurii, cât și urșii de pe piața criptomonedelor observă cu atenție pentru a stabili care direcție va domina impulsul Bitcoin în viitorul apropiat.

  Yana este o scriitoare specializată în cele mai recente tendințe și știri cripto. Ea împărtășește în mod constant informații proaspete, utile și interesante. Conținutul ei este cunoscut pentru claritatea și accesibilitatea sa. Yana simplifică subiectele cripto complexe, făcându-le accesibile tuturor prin articolele, postările de pe blog și buleti ..
  ARE YOU NEW TO CRYPTO STAKING?