Top cripto
  Top cripto

   MicroStrategy asigură $800M pentru a cumpăra mai mult Bitcoin

   MicroStrategy, unul dintre cei mai mari deținători publici de Bitcoin, a finalizat cu succes o nouă ofertă de obligațiuni convertibile pentru a cumpăra mai mulți BTC.

   La 20 iunie, MicroStrategy a anunțat oficial finalizarea ofertei planificate anterior de obligațiuni convertibile de rang superior de 2,25%, scadente în 2032. Acest lucru marchează un pas important pentru companie, care continuă să investească masiv în Bitcoin.

   Valoarea totală a biletelor vândute în cadrul acestei oferte a fost de 800 de milioane de dolari. Această cifră include 100 de milioane de dolari dintr-o opțiune de cumpărare de note suplimentare. Cumpărătorii inițiali și-au exercitat integral opțiunea de cumpărare pe 17 iunie, iar o achiziție suplimentară a avut loc pe 18 iunie. Acest lucru arată un interes și o încredere puternică din partea investitorilor.

   După deducerea reducerilor și comisioanelor cumpărătorilor inițiali, precum și a cheltuielilor estimate pentru ofertă, încasările nete din vânzare s-au ridicat la aproximativ 786 de milioane de dolari.

   MicroStrategy intenționează să utilizeze aceste venituri în principal pentru a achiziționa mai multe Bitcoin și, de asemenea, pentru scopuri corporative generale. Această mișcare strategică este în concordanță cu angajamentul continuu al companiei de a-și extinde deținerile de Bitcoin.

   Într-un anunț separat, MicroStrategy a raportat că a achiziționat încă 11.931 de Bitcoin pentru 786 de milioane de dolari. Această achiziție a fost făcută folosind veniturile din obligațiunile convertibile și surplusul de numerar, la un preț de 65.883 dolari pe BTC.

   La data de 20 iunie, totalul deținerilor de Bitcoin ale MicroStrategy se ridică la 226.331 BTC. Acestea au fost achiziționate pentru aproximativ 8,33 miliarde de dolari, la un preț mediu de 36.798 de dolari pe BTC.

   Această serie de manevre financiare strategice subliniază dedicarea de neclintit a MicroStrategy față de strategia sa de investiții în Bitcoin. Acțiunile companiei reflectă credința sa în potențialul Bitcoin ca un important depozit de valoare și un activ cheie pentru strategia sa corporativă.

   Yana este o scriitoare specializată în cele mai recente tendințe și știri cripto. Ea împărtășește în mod constant informații proaspete, utile și interesante. Conținutul ei este cunoscut pentru claritatea și accesibilitatea sa. Yana simplifică subiectele cripto complexe, făcându-le accesibile tuturor prin articolele, postările de pe blog și buleti ..
   ARE YOU NEW TO CRYPTO STAKING?