Kiyosaki prezice că Bitcoin va crește vertiginos la 2 milioane de dolari!

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți

În mijlocul previziunilor cumplite cu privire la o recesiune financiară cuprinzătoare, cunoscută sub numele de “prăbușirea tuturor”, și pe fondul îndrumărilor care pledează pentru investiții în active considerate a fi refugii sigure, apreciatul investitor și renumitul autor al celei mai bine vândute cărți de finanțe, “Tată bogat, tată sărac”, Robert Kiyosaki, și-a exprimat acordul cu o predicție extrem de optimistă în ceea ce privește Bitcoin (BTC).

Mai exact, Kiyosaki a aprobat public o previziune făcută de Cathie Wood, apreciatul fondator și CEO al ARK Invest, o firmă care supraveghează mai multe fonduri tranzacționate la bursă (ETF). Wood a prognozat anterior că valoarea Bitcoin ar putea crește uimitor de mult până la 2,3 milioane de dolari pe monedă. Kiyosaki și-a exprimat acordul cu această previziune îndrăzneață printr-o postare pe platforma de socializare X, datată 11 aprilie.

Dobândirea înțelepciunii prin erori

În plus, Kiyosaki a lăudat-o pe Wood pentru “curajul său de a face greșeli și de a învăța” din ele. El a susținut că abilitatea de a face erori și de a trage învățăminte din ele este un semn distinctiv al succesului și al mulțumirii în viață, criticând în mod direct sistemul educațional tradițional pentru incapacitatea sa de a pregăti indivizii pentru provocările din lumea reală.

Mai mult, el a criticat instituțiile de învățământ pentru promovarea unei culturi în care inteligența este echivalată cu lipsa eșecului și și-a încurajat adepții să accepte riscurile investind în Bitcoin. El a afirmat că, indiferent dacă predicția lui Wood se va dovedi exactă sau nu, actul de a investi îi va îmbogăți cu cunoștințe, făcându-i mai educați, mai inteligenți și mai înțelepți.

Predicția prețului Bitcoin

Este demn de remarcat faptul că ținta de preț a lui Wood de 2,3 milioane de dolari pentru Bitcoin a fost stabilită la sfârșitul lunii februarie a acestui an, cu puțin timp înainte ca criptomoneda să atingă un nou maxim istoric (ATH). Această proiecție sugera o creștere potențială de peste 3.600% față de valoarea sa de la acel moment.

Această predicție a lui Wood este semnificativ mai ambițioasă decât oricare dintre previziunile anterioare ale lui Kiyosaki, care au inclus o creștere potențială până la 300.000 de dolari și chiar un speculativ 1 milion de dolari în cazul unui declin economic.

La momentul raportării, valoarea Bitcoin se situa la 70.650 de dolari, marcând o creștere de 2,63% în ziua respectivă și o creștere de 6,48% în săptămâna precedentă, în ciuda unei scăderi minore de 1,36% în cursul lunii, potrivit celor mai recente date disponibile la 11 aprilie.

Luând totul în considerare, doar timpul va determina acuratețea predicțiilor lui Wood și Kiyosaki pentru Bitcoin. Cu toate acestea, este esențial să subliniem faptul că fundamentarea deciziilor de investiții pe astfel de previziuni specifice implică riscuri semnificative. Prin urmare, este extrem de important să se efectueze cercetări amănunțite și să se analizeze cu atenție aceste riscuri înainte de a face o investiție.

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți