Top cripto

  Jucătorii Crypto iau roata! Miza preia drepturile de denumire a echipelor de F1

  Sauber este acum cunoscută sub numele de Stake F1 Team, în urma achiziționării drepturilor de denumire de către platforma de pariuri criptografice și cazinou pentru 2024 și 2025.

  Platforma de pariuri criptografice și cazinou, Stake, va juca un rol important în Formula 1 pentru următoarele două sezoane, deoarece a obținut drepturile de denumire pentru mașina de F1 a echipei Sauber.

  Alfa Romeo, sponsorul anterior, nu și-a reînnoit acordul de sponsorizare cu Sauber dincolo de 2023. În consecință, Sauber va trece printr-un rebranding ca echipă oficială Audi în 2026, creând o fereastră de doi ani pentru sponsorii interimari.

  Stake, împreună cu platforma sa de live-streaming Kick.com, a apărut pentru prima dată pe vehiculul Sauber în 2023, datorită acordurilor inițiale de sponsorizare. Echipa va fi acum recunoscută în mod oficial ca Stake F1 Team Kick Sauber și este programată să înceapă campania din 2024 cu un eveniment la Londra în februarie.

  Rapperul canadian Drake a participat la anunțul de Anul Nou privind rebrandingul și se anticipează că va avea apariții la anumite curse de F1 pe parcursul anului 2024.

  Logo-ul echipei Stake F1
  Logo-ul echipei Stake F1 Team

  În plus, Motorsport.com notează că Kick.com va deține drepturile de denumire a șasiului mașinii Sauber, desemnat drept Kick Sauber C44. Având în vedere că echipele de F1 sunt responsabile pentru proiectarea și întreținerea mașinilor lor, Stake intră efectiv în domeniul fabricării vehiculelor de F1.

  Echipa îi va păstra ca piloți pe fostul pilot Mercedes Valterri Bottas și pe fostul pilot de Formula 2 Zhou Guanyu.

  În ultima vreme, Formula 1 a cunoscut un aflux de schimburi și întreprinderi de criptomonede, multe dintre acestea încercând să atragă publicul vast al sportului la nivel mondial prin parteneriate de publicitate și sponsorizare.

  Drake anunță rebrandingul Sauber - Stake F1 Team
  Invitatul special Drake dezvăluie transformarea Sauber în Stake F1 Team

  În mai 2022, OKX a devenit sponsorul principal al echipei McLaren F1, cu marca sa în prim plan pe mașina de curse MCL60 în 2023.

  Din 2021, Crypto.com a fost un sponsor notabil în Formula 1, brandingul său fiind vizibil pe diverse circuite de Grand Prix din întreaga lume în ultimele sezoane. Platforma de portofel și schimb de criptomonede sprijină, de asemenea, echipa Aston Martin Aramco Cognizant F1.

  De asemenea, în martie 2023, casa de schimb de criptomonede Kraken a semnat un pact global multianual cu echipa de Formula 1 Williams Racing, marcând primul contract de sponsorizare important al platformei de tranzacționare.

  ARE YOU NEW TO CRYPTO STAKING?