Top cripto

  Fondatorii Glassnode dezvăluie modelul de creștere explozivă a prețului Bitcoin și ținta îndrăzneață

  Cofondatorii Glassnode, o firmă proeminentă de analiză criptografică, prevăd o traiectorie potențial transformatoare pentru Bitcoin (BTC), bazată pe un model recurent. Subliniind adagiul „Istoria nu se repetă, dar adesea rimează”, atribuit adesea lui Mark Twain, Jan Happel și Yann Allemann, care poartă numele de Negentropic pe platforma de socializare X, indică dezvoltarea de către BTC a unui steag bull flag pe graficul săptămânal. Acest model seamănă cu comportamentele observate în ultimele două piețe bull, semnalând un potențial precursor al unei creșteri parabolice.

  „BTC s-a deplasat către extensia Fibonacci 6,618 după o corecție de tip bull flag. În prezent, ne aflăm într-o mică corecție ca la sfârșitul anului 2017 și la sfârșitul anului 2020.
  Va rima istoria în 2024 – și BTC se va muta la extensia Fib 6,618 în această piață bull? Asta ne-ar oferi o țintă de ~ 120.000 $. Timpul ne va spune!”

  În analiza tehnică, comercianții folosesc frecvent extensiile Fibonacci pentru a estima țintele de profit și a anticipa retragerile de preț, bazându-se pe ratele Fibonacci pentru a obține informații. Observația co-fondatorilor Glassnode se aliniază cu această metodă, sugerând că Bitcoin s-ar putea pregăti pentru o mișcare ascendentă substanțială.

  În ciuda acestei fluctuații pe termen scurt, cofondatorii Glassnode rămân optimiști, nu numai în ceea ce privește Bitcoin, ci își exprimă și un sentiment de creștere față de acțiuni.

  „Urmărirea tendințelor este o strategie de investiții puternică! Întrebați-vă: „De ce sunt bearish acțiuni în actuala configurație tehnică?”. Nasdaq tocmai a depășit fostele maxime istorice. Se află deasupra SMA [media mobilă simplă] de trei luni și a SMA de 12 luni. Iar [SMA [sa] de trei luni este peste [sa] SMA de 12 luni.
  RSI (Relative Strength Index) este la 66 (= impuls puternic). MACD (divergența de convergență a mediei mobile) este crescător și în creștere. Dintr-o perspectivă de urmărire a tendințelor…. de ce m-aș aștepta la o prăbușire aici?”

  Examinând impulsul prețurilor, Indicele de rezistență relativă (RSI) este un indicator crucial. O citire sub 30 sugerează condiții de supravânzare, în timp ce un nivel de peste 70 indică potențiale condiții de supracumpărare. Concomitent, indicele Moving Average Convergence Divergence Divergence (MACD) este utilizat în mod tradițional pentru a identifica inversările de tendință și pentru a valida tendințele în curs.

  Pe scurt, cofondatorii Glassnode fac aluzie la posibilitatea ca Bitcoin să oglindească modelele istorice, prezentând un scenariu optimist cu potențial de creștere. Instrumentele de analiză tehnică susțin și mai mult perspectiva lor optimistă, oferind informații despre potențialele ținte de profit și confirmarea tendințelor.

  ARE YOU NEW TO CRYPTO STAKING?