Top cripto
  Top cripto

   Expert Fidelity: Bitcoin este aurul exponențial

   Jurrien Timmer, directorul Global Macro de la Fidelity, s-a referit recent la Bitcoin ca fiind „aur exponențial”. El a evidențiat statutul emergent al Bitcoin ca „depozit de valoare”. Timmer și-a împărtășit opiniile într-o serie de postări, în care a discutat despre importanța tot mai mare a Bitcoin în peisajul financiar.

   Timmer a subliniat poziția unică a Bitcoin pe piață. El a comparat creșterea acestuia cu adoptarea rapidă a internetului și a telefoanelor mobile. Potrivit lui Timmer, oferta limitată de Bitcoin și acceptarea în creștere ca activ digital fac din acesta un potențial depozit de valoare pe termen lung, la fel ca aurul.

   Poziția-unică-pe-piață-a-Bitcoin

   În postările sale, Timmer a subliniat că rata de adoptare a Bitcoin și creșterea rețelei sunt cruciale pentru valoarea sa. El a menționat că, deși Bitcoin se află încă în stadii incipiente în comparație cu activele tradiționale, adoptarea sa se accelerează rapid. Această creștere rapidă susține ideea că Bitcoin ar putea deveni un depozit semnificativ de valoare în viitor.

   „Graficul de mai jos arată rețeaua Bitcoin în creștere de-a lungul unei curbe simple de putere. Numărul de adrese non-zero a convergent spre această curbă de putere, prețul Bitcoin oscilând în jurul ei ca un pendul”, a spus el. „Așa este seria unică de cicluri de boom-bust a Bitcoin”.

   Curba-de-adopție-a-Bitcoin

   Susținerea lui Timmer este în linie cu o tendință mai largă în rândul investitorilor instituționali care recunosc potențialul Bitcoin. Perspectiva sa consolidează legitimitatea crescândă a Bitcoin în cadrul industriei financiare, indicând că acesta ar putea juca un rol crucial în viitoarele strategii de investiții.

   „Creșterea rețelei Bitcoin a încetinit în ultimele luni, în timp ce prețul său a continuat să crească”, a conchis acesta. „În opinia mea, această divergență între preț și adopție ar putea explica de ce Bitcoin a încetinit puțin pe drumul său spre noi potențiale maxime istorice. Pendulul va oscila doar până la un anumit punct. Pentru ca noile maxime să continue, este posibil ca rețeaua să trebuiască să accelereze din nou.”

   Pe scurt, perspectivele lui Jurrien Timmer oferă un caz convingător pentru potențialul Bitcoin. Comparându-l cu aurul și evidențiind adoptarea sa rapidă, Timmer subliniază locul unic al Bitcoin în lumea financiară. Pe măsură ce tot mai mulți investitori instituționali îl iau în seamă, rolul Bitcoin în economia globală ar putea deveni și mai semnificativ.

   Yana este o scriitoare specializată în cele mai recente tendințe și știri cripto. Ea împărtășește în mod constant informații proaspete, utile și interesante. Conținutul ei este cunoscut pentru claritatea și accesibilitatea sa. Yana simplifică subiectele cripto complexe, făcându-le accesibile tuturor prin articolele, postările de pe blog și buleti ..
   ARE YOU NEW TO CRYPTO STAKING?