Top cripto

  Cripto-insider transformă $1,000 în $1 milion în doar 3 ore

  Raliul pieței de cripto 2024 a arătat semnele tipice ale unei piețe bull market. Printre acestea se numără noi lansări de monede, un nou maxim istoric pentru Bitcoin și multe povești de construire rapidă a averii.

  O poveste de succes recentă a apărut pe 6 iunie. Datele de la Solscan au dezvăluit că un insider a cumpărat peste 190 de milioane de jetoane Hulkamania (HULK). Aceasta a reprezentat 19% din oferta totală și a costat doar 7,1 Solana (SOL), în valoare de 1.200 de dolari la momentul respectiv.

  În decurs de trei ore, persoana din interior a vândut jetoanele HULK pentru mai mult de 5.760 SOL, aproape 1 milion de dolari. Această tranzacție a avut un randament de peste 81.000%, crescând investiția de aproximativ 812 ori, potrivit Lookonchain.

  Această vânzare masivă a prăbușit prețul token-ului HULK cu aproximativ 85%.

  Vânzarea-masivă-a-prăbușit-prețul-token-ului-HULK-cu-aproximativ-85%

  Simbolul a continuat să cadă, iar misterul s-a adâncit când Hulk Hogan a afirmat pe Instagram că contul său X a fost piratat. El și-a îndemnat fanii să ignore orice postări legate de cripto.

  Solana continuă să atragă noi proiecte

  În 2024, Solana a fost un blockchain popular pentru noile criptomonede. Timpul său de funcționare constant, scalabilitatea și rentabilitatea îl fac atractiv. Tokenul Solana (SOL) a câștigat, de asemenea, un entuziasm semnificativ.

  La sfârșitul anului 2023, prețul SOL a sărit de la aproximativ 20 de dolari în octombrie la peste 100 de dolari de Anul Nou. Performanța sa puternică a continuat în 2024, ajungând astăzi la 171,76 dolari. Această creștere reflectă o creștere de 69 % de la începutul anului până în prezent.

  Prețul-SOL-a-sărit-de-la-aproximativ-20$-la-peste-100$

  Cele mai înalte și cele mai joase ale unei piețe de tauri crypto

  În ciuda numeroaselor tranzacții de succes, prudența este încă crucială pe piața cripto. Piața bull 2024 a cunoscut și multe incidente și escrocherii.

  De exemplu, un membru al echipei din spatele monedei meme Slerf (SLERF) a ars accidental investiții în valoare de 10 milioane de dolari la scurt timp după lansare. Între timp, echipa din spatele CondomSol a părut să efectueze o tragere clasică de covor.

  Yana este o scriitoare specializată în cele mai recente tendințe și știri cripto. Ea împărtășește în mod constant informații proaspete, utile și interesante. Conținutul ei este cunoscut pentru claritatea și accesibilitatea sa. Yana simplifică subiectele cripto complexe, făcându-le accesibile tuturor prin articolele, postările de pe blog și buleti ..
  ARE YOU NEW TO CRYPTO STAKING?