Creșterea numărului de portofele Cardano explodează

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți

Cardano (ADA) s-a impus ca un jucător important pe piața criptomonedelor, după cum o demonstrează creșterea rapidă a numărului de portofele create, semn al acceptării tot mai mari a rețelei sale blockchain. Recent, s-a înregistrat o creștere semnificativă a creării de noi portofele Cardano, ceea ce reflectă interesul tot mai mare pentru platformă.

Datele de la Cardano Blockchain Insights arată că a existat o creștere semnificativă de aproape 90% în ceea ce privește crearea de portofele între 22 februarie și 23 februarie, numărul de portofele crescând de la 1 706 la 3 227. Deși rata de creștere a încetinit ușor de atunci, traiectoria generală rămâne pozitivă, numărul total de portofele apropiindu-se de 4,6 milioane.

Cardano atrage diverși investitori

O analiză a deținerilor ADA în aceste portofele arată că baza de investitori este diversă, cu portofele mai mici, al căror număr a scăzut ușor, iar investitorii mai mari și-au mărit deținerile. Portofelele care dețin între 1 milion și 10 milioane ADA au crescut cu 1,01%, în timp ce cele care dețin între 10 milioane și 100 de milioane ADA au crescut cu un procent și mai mare, de 2,14%.

Această bază diversificată de investitori arată că Cardano este atractivă atât pentru investitorii mici, cât și pentru cei mari, care își ajustează în mod activ deținerile ca răspuns la dinamica pieței, consolidând poziția Cardano pe piață și încurajând un ecosistem rezistent.

“Deținătorii pe termen lung: Impactul asupra prețului viitor

Analiza datelor efectuată de IntoTheBlock relevă informații convingătoare despre distribuția token-urilor ADA pe diferite perioade de deținere. Impresionant este faptul că un tezaur semnificativ de 3 milioane de jetoane este stocat în siguranță în portofelele investitorilor pe termen lung, demonstrând o credință de neclintit în potențialul de durată al Cardano. În plus, o altă parte semnificativă din cele 1,23 milioane de jetoane a fost deținută conștiincios pentru perioade cuprinse între una și douăsprezece luni, în timp ce alți 231.550 de jetoane sunt proaspăt bătute sau achiziționate, găsindu-și un cămin în portofele de mai puțin de o lună. Această distribuție evidențiază gama de strategii și sentimente ale investitorilor, contribuind la stabilitatea și versatilitatea ecosistemului Cardano.

Adăugarea a 4,6 milioane de portofele noi subliniază creșterea semnificativă a rețelei Cardano, indicând un interes și un potențial sporit. Această creștere arată că Cardano atrage o bază mai largă de utilizatori, consolidându-și poziția de lider în industria blockchain.

Se pregătește o corecție?

Într-o analiză recentă, analistul Ali Martinez și-a exprimat prudența, indicând o posibilă corecție a ADA.

Folosind instrumentul TD Sequential pentru a identifica condițiile de supracumpărare sau de supravânzare, analiza lui Martinez indică o posibilă retragere după recenta creștere a ADA, deși rezultatul exact este încă necunoscut.

Deși tendința de preț nu s-a schimbat prea mult în perioadele de timp mai mari, recenta creștere bruscă ar putea pune sub semnul întrebării previziunile lui Martinez, subliniind complexitatea dinamicii pieței și natura schimbătoare a tendințelor criptomonedelor.

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți