Top cripto
  Top cripto

   Cele mai bune companii de dezvoltare a jocurilor Blockchain 2024

   Cele mai bune companii de dezvoltare a jocurilor blockchain combină jocurile cu tehnologia blockchain. Acum, jocurile nu sunt doar distractive, ci le pot oferi jucătorilor și șansa de a face bani.

   În acest articol, analizăm cele mai bune companii de dezvoltare de jocuri blockchain din 2024. Discutăm despre modul în care aceste companii folosesc tehnologia blockchain pentru a inova industria jocurilor de noroc.

   Cuprins

   Ce este dezvoltarea de jocuri Blockchain?

   Dezvoltarea de jocuri Blockchain se referă la crearea de jocuri video cu ajutorul tehnologiei blockchain. Acest nou tip de joc vă permite să cumpărați și să vindeți obiecte în siguranță în cadrul jocului. Jucătorii pot deține cu adevărat obiectele din joc și pot juca jocuri fără un sistem central de control.

   Utilizarea blockchain în jocuri înseamnă că fiecare element este unic și sigur. Jucătorii pot colecta obiecte care au valoare reală, știind că aceste obiecte nu pot fi copiate sau pierdute.

   Dezvoltatorii de jocuri creează acum servicii pentru jocurile blockchain. Aceste servicii sunt populare pentru că permit jucătorilor să facă schimb direct de obiecte. Ei nu au nevoie de un intermediar.

   Un mare avantaj al blockchain-ului în jocuri este că înregistrează în siguranță toate achizițiile din joc. Acest lucru înseamnă că tranzacțiile sunt mai sigure. De asemenea, le permite jucătorilor să își folosească obiectele și moneda în diferite jocuri.

   Cele mai bune companii de jocuri de noroc Blockchain

   Mai jos, veți găsi cele mai bune companii de dezvoltare de jocuri blockchain, de la companii care fac comerțul gratuit, precum Immutable, la cele cu proprietate digitală, precum Mythical Games și OpenSea.

   Immutable

   • Înființată: în 2018
   • Fondatori: James Ferguson, Robbie Ferguson și Alex Connolly
   • Sediul central: Băiatul de afaceri: Băiatul de afaceri: Sydney, Australia
   • Valoare netă: 3,5 miliarde de dolari
   Dezvoltator-de-jocuri-blockchain-Immutable

   Immutable este lider în materie de jocuri NFT. Ei au o platformă specială numită Immutable X, care permite oamenilor să facă schimb de obiecte de joc fără a plăti taxe suplimentare.

   Compania a dezvoltat un joc digital de cărți de colecție Gods Unchained și un joc video de rol Guild of Guardians.

   GameStop, marele magazin de jocuri, colaborează cu Immutable. Aceștia fac un nou loc online pentru a cumpăra și vinde NFT-uri. Ei folosesc Immutable X pentru a face acest lucru.

   Immutable X este alegerea de top pentru producătorii de jocuri care doresc să utilizeze Ethereum. Cu Immutable X, creatorii de jocuri pot crea jocuri NFT fără a plăti taxe suplimentare. De asemenea, ei primesc instrumente ușor de utilizat, ceea ce îi ajută să creeze rapid jocuri noi.

   Mythical Games

   • Înființată: în 2018
   • Fondatori: Cameron Thacker, Chris Downs, Jamie Jackson, Rudy Koch
   • Sediul central: Los Angeles, California
   • Valoare netă: 1,25 miliarde de dolari
   Mythical-Games-companie-de-dezvoltare-a-jocurilor-blockchain

   Mythical Games este o companie care îmbină jocurile video tradiționale cu noua tehnologie blockchain. În iunie 2021, au obținut 75 de milioane de dolari de la investitori. Acești bani au venit în principal de la un grup numit WestCap. Aceasta arată că oamenii cu bani au încredere în ideea Mythical Games de a amesteca jocurile cu blockchain, cum ar fi NFT-urile.

   Până în 2021, Mythical Games a strâns în total 120 de milioane de dolari. Echipa de la Mythical Games are câteva nume mari. Aceștia au lucrat la jocuri celebre precum Call of Duty și World of Warcraft și cred că este important să se concentreze mai întâi pe crearea de jocuri grozave.

   Compania vrea să facă jocuri de calitate superioară care să le permită jucătorilor să vândă și să facă schimb de obiecte de joc, datorită blockchain.

   OpenSea

   • Înființată: în 2017
   • Fondatori: Prof: Devin Finzer și Alex Atallah
   • Sediul central: New York
   • Valoare netă: 13,3 miliarde de dolari
   Opensea-dezvoltator-de-jocuri-blockchain

   OpenSea este o companie care creează jocuri în care poți câștiga în timp ce te joci. Aceasta are un site web unde oamenii pot găsi, cumpăra și vinde cu ușurință NFT-uri speciale în joc.

   Pentru că OpenSea se descurcă bine, oamenii investesc mulți bani în jocuri care folosesc tehnologia blockchain. Acești bani ajută la crearea de jocuri noi și interesante care folosesc această tehnologie, ceea ce permite industriei să crească.

   Decentraland

   • Fondată: în 2015
   • Fondatori: A: Ari Meilich și Esteban Ordano
   • Sediul central: Str: Carlsbad
   • Valoare netă: 1,02 miliarde de dolari
   Companii-de-jocuri-de-noroc-Decentraland-nft

   Decentraland este un studio de jocuri criptografice de top, care a avut un mare impact asupra jocurilor blockchain. Ei au creat o lume virtuală în care utilizatorii pot deține și câștiga bani din conținut și experiențe.

   Un fapt interesant despre companie este că a vândut terenuri virtuale prin intermediul unei oferte inițiale de monede (ICO), obținând 24 de milioane de dolari în 2017.

   Dapper Labs

   • Înființată: în 2018
   • Fondatori: Prof: Roham Gharegozlou
   • Sediul central: Băiatul de afaceri: Băiatul de la Băița: Carlsbad
   • Valoare netă: 7,6 miliarde de dolari
   Dapper-Labs-blockchain-joc-servicii-de-dezvoltare

   Dapper Labs, compania de dezvoltare de jocuri blockchain, a creat CryptoKitties sau NBA Top Shot. Ei au fost pionierii token-urilor non-fungibile pentru jocuri, ceea ce a dus la o adoptare mai largă a tehnologiei blockchain în jocuri.

   Dapper Labs a dezvoltat, de asemenea, blockchain-ul Flow. Acesta este un blockchain rapid și prietenos pentru dezvoltatori pentru a sprijini jocurile, aplicațiile și activele digitale.

   Sandbox

   • Fondată: în 2011
   • Fondatori: Adrien Duermaël Arthur Madrid Sébastien Borget
   • Sediul central: Hong Kong
   • Valoare netă: 4 miliarde de dolari
   Compania-de-dezvoltare-a-jocurilor-de-tip-sandbox-blockchain

   The Sandbox este o platformă de distracție bazată pe tehnologia blockchain. Este un loc în care puteți crea și comercializa propriile jetoane nefungibile.

   The Sandbox colaborează cu mărci și celebrități de renume. Aceștia creează evenimente interesante în lumea lor online, un amestec de distracție și tehnologie blockchain.

   Cum am selectat cele mai bune companii de jocuri de noroc

   Pentru a alege cele mai bune companii de jocuri de noroc NFT, ne-am uitat la ceea ce le face să aibă succes și să fie de încredere.

   Pe asta ne concentrăm:

   • Companiile de jocuri ar trebui, de asemenea, să fie pricepute în utilizarea blockchain în moduri noi și în crearea de contracte inteligente. De asemenea, ar trebui să aibă cunoștințe despre diferite platforme blockchain. Scopul este de a îmbunătăți jocurile cu blockchain pentru a le face mai sigure, mai oneste și mai distractive pentru jucători.
   • Verificăm tipurile și calitatea jocurilor realizate de către companii. Jocurile bune arată că dezvoltatorul este experimentat, creativ și priceput. Ne uităm la cât de complexe sunt jocurile, cum folosesc blockchain și dacă le plac oamenilor.
   • Experții noștri caută dezvoltatori cu experiență în jocuri blockchain. Apoi, le verificăm recenziile clienților și ne asigurăm că au un istoric de creare de jocuri bune.
   • Ne asigurăm că firmele pot crea și termina produsele lor bine și la timp. De asemenea, verificăm că nu cheltuiesc prea mulți bani. Ne uităm la modul în care își gestionează proiectele, își rezolvă problemele și vorbesc cu clienții lor.

   Gânduri finale despre companiile de jocuri de noroc NFT

   Cele mai bune companii de dezvoltare de jocuri blockchain, precum Immutable, Mythical Games și OpenSea, conduc industria.

   Immutable permite tranzacționarea NFT-urilor fără taxe. Mythical Games combină jocurile obișnuite cu blockchain pentru a crea noi economii de joc. OpenSea este un loc ocupat unde puteți cumpăra, vinde sau tranzacționa NFT-uri cu ușurință.

   Companii precum Dapper Labs sunt, de asemenea, importante. Ei au făcut NFT-urile populare cu CryptoKitties și NBA Top Shot.

   Toate aceste companii deschid calea în utilizarea tehnologiei blockchain în jocuri. Ele fac lucrurile mai sigure și permit jucătorilor și creatorilor de jocuri să câștige mai mult.

   Întrebări frecvente despre companiile de dezvoltare a jocurilor

   Ce este dezvoltarea de jocuri blockchain?

   Dezvoltarea de jocuri blockchain creează jocuri video care utilizează blockchain pentru tranzacții sigure, proprietatea reală a obiectelor digitale și experiențe de joc descentralizate.

   Cât costă să dezvolți un joc blockchain?

   Costul se bazează pe complexitatea jocului, pe caracteristicile și pe blockchain-ul utilizat. Acesta poate varia de la zeci de mii la milioane de dolari.

   Cât timp este nevoie pentru a dezvolta un joc blockchain?

   Timpul de dezvoltare poate varia de la câteva luni până la peste un an, în funcție de complexitatea și amploarea jocului.

   Cum câștigă bani jocurile blockchain?

   Jocurile blockchain obțin venituri prin diverse metode. Acestea includ vânzarea de obiecte digitale și perceperea de taxe pentru tranzacții. De asemenea, acestea generează venituri prin operarea de magazine în joc și, ocazional, prin vânzarea de jocuri sau abonamente.

   În ce mod tehnologia blockchain aduce beneficii jocurilor de noroc?

   Tehnologia blockchain facilitează faptul că jucătorii își pot deține efectiv activele digitale din jocuri, făcând totodată ca economia din cadrul jocurilor să fie mai transparentă și mai echitabilă. De asemenea, ajută la prevenirea fraudei și permite ca activele din jocuri să fie utilizate în diferite jocuri și platforme.

   ARE YOU NEW TO CRYPTO STAKING?