Cele mai bune 5 portofele Defi pentru 2023: Cum să alegi, să folosești și să beneficiezi de finanțe descentralizate

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți

⚡️ Ce este un portofel DeFi?

Portofelul DeFi, sau portofelul pentru contracte inteligente, este un portofel revoluționar, fără custodie, care oferă utilizatorului flexibilitate și control suprem asupra fondurilor sale. Cu acest portofel, utilizatorii sunt singurii responsabili de menținerea propriei lor siguranțe, păstrând înregistrări sigure ale frazelor de semințe în cazul în care ceva nu merge bine cu portofelul. Acest tip universal de portofel facilitează accesul la numeroase aplicații fără a fi legat de un anumit schimb – oferindu-vă libertate totală în gestionarea activelor dumneavoastră digitale.

⚡️ Pentru ce este folosit DeFi Crypto Wallet?

Securitatea este vitală atunci când vine vorba de stocarea banilor, iar portofelul Crypto.com DeFi Wallet vă asigură că păstrați un control complet asupra fondurilor dumneavoastră. Fiind un portofel fără custodie, veți avea capacitatea de a trimite bitcoin la nivel global, cu rate de confirmare și taxe de rețea adaptate exact la ceea ce vă convine!

⚡️ Este bun un portofel DeFi Wallet?

Crypto.com DeFi Wallet oferă un punct de intrare ideal în criptomonede pentru nou-veniți, oferind o platformă sigură, dar simplă, pentru a facilita utilizatorilor controlul eficient al activelor lor digitale, fără costuri exorbitante! Rentabilitatea și ușurința de utilizare simplă îl fac excepțional de popular – așa că de ce să nu-l încercați? Este timpul să vă revoluționați experiența de plată cu această resursă excepțională! Și cu capacitatea sa de a stoca mai multe monede și token-uri dintr-un singur portofel, nu există o modalitate mai bună de a vă gestiona în mod centralizat portofoliul de criptomonede decât folosind Crypto.com DeFi Wallet!

⚡️ Sunt portofelele DeFi sigure?

Când vine vorba de securitate, DeFi este alegerea de top. Deși vă oferă autonomie completă asupra finanțelor dumneavoastră, este posibil ca serviciul clienți să nu vă poată ajuta întotdeauna dacă uitați sau pierdeți fraza de acces, deoarece nu există copii de rezervă disponibile.

Deblocați o întreagă lume de perspective inovatoare cu un portofel DeFi securizat, care nu poate fi modificat prin jailbreaking. De la arta token-urilor non-fiat (NFT) la instrumentele derivate exotice, finanțele descentralizate au deschis oportunități de neimaginat pentru comercianții și investitorii de pe piață deopotrivă. Puteți accesa aceste piețe în siguranță și fără griji cu măsurile de securitate adecvate.

Mai degrabă decât platformele tradiționale Web 2, care necesită un nume de utilizator și o parolă, portofelele DeFi oferă utilizatorilor un acces mai ușor la conturile lor prin intermediul Google sau Facebook. Prin conectarea blockchain-urilor populare și a protocoalelor DeFi cu aceste portofele Web 3, persoanele fizice se pot bucura de tranzacții financiare fără fricțiune în câteva secunde!

Este bun portofelul de criptomonede DeFi?
Este portofelul de criptomonede Defi bun?

Ce este un portofel Defi Wallet și cum funcționează acesta?

Portofelul fără custodie vă protejează activele în criptomonede cu o cheie privată sau o frază de trecere, accesibilă doar dumneavoastră. Cu acest tip de portofel, nici măcar guvernele nu pot pune sechestru pe un cont – deși acestea pot cere emitenților de token-uri să înghețe fondurile primite trimise pe burse și să interzică anumite tranzacții. Fiți siguri că activele dumneavoastră criptate rămân în siguranță în mâinile proprietarului lor de drept: dumneavoastră!

Are Coinbase un portofel DeFi?
Este portofelul Coinbase DeFi sigur?

Portofelele fără custodie sunt diferite de portofelele bursierelor centralizate prin faptul că nu vă oferă un control complet asupra activelor dumneavoastră. Altfel spus, renunțați la un anumit control asupra bunurilor dumneavoastră, ca atunci când utilizați o bancă. Cu toate acestea, distincția majoră dintre o bancă și o cripto-bursă este că programele guvernamentale de depozit reglementează și asigură băncile, în timp ce nu există un astfel de program pentru burse.

Portofelele DeFi oferă diferite caracteristici și capabilități, în funcție de tipul ales. De la portofele fără custodie la cele cu determinism ierarhic (HD) și până la cele cu mai multe semnături, utilizatorii au la dispoziție numeroase opțiuni care aduc fiecare avantaje unice.

  • MetaMask este un portofel Ethereum popular, cu 30 de milioane de utilizatori activi. Această extensie puternică pentru Google Chrome și Firefox vă permite să rulați fără probleme aplicații descentralizate (dApps) în browserul dvs. fără a descărca blockchain-ul – oferind o experiență de utilizare eficientă și fără stres.
  • Portofelul Coinbase: Coinbase Wallet este un portofel Defi convenabil cu un browser web descentralizat încorporat. Este disponibil pe iOS și Android și vă permite să primiți, să stocați și să trimiteți active criptografice. De asemenea, îl puteți utiliza pentru a explora dApps.
  • Portofelul de încredere: Trust Wallet este un portofel DeFi cu o selecție mare de active. Este compatibil cu Ethereum și alte blockchains majore. Trust Wallet este disponibil pe iOS și Android.
Cele mai bune portofele de criptomonede pentru finanțe descentralizate
Cum să alegeți un portofel DeFi sigur?
  • Dacă doriți să revoluționați tranzacționarea criptografică în 2023, DeFi Swap este cel mai bun exchange descentralizat pentru dumneavoastră. Fără a solicita ca fondurile să fie blocate într-un cont, așa cum ar face o platformă de custodie, DeFi Swap permite utilizatorilor flexibilitate și control maxim asupra investițiilor în criptomonede, eliminând complet depozitele! În plus, această tehnologie de ultimă oră este acum susținută pe trei dintre cele mai importante blockchains din prezent: Ethereum, Binance Smart Chain și Tron – deci, indiferent unde vă aflați sau cât de complicată poate părea tranzacția; cu DeFi Swap nu ar putea fi mai ușor.
  • Dacă sunteți în căutarea unui portofel DeFi sigur și eficient din punct de vedere al costurilor, Crypto.com are soluția perfectă – renumitul lor portofel DeFi Wallet! Acesta este disponibil pe Ethereum, precum și pe alte blockchains majore și vine cu un stablecoin integrat susținut de fiat pentru a face tranzacționarea pe Defi Swap și mai ușoară. Cu măsurile de securitate de ultimă generație ale Crypto.com, cripto-monedele dvs. sunt întotdeauna pe mâini sigure atunci când sunt stocate la ei.
Pot retrage bani din portofelul DeFi?
Este exodus un portofel DeFi?

Acest articol se va concentra asupra portofelelor software, deoarece acestea reprezintă cea mai populară modalitate de interfațare cu protocoalele financiare descentralizate, cum ar fi bursele descentralizate, protocoalele de împrumut și fermele de venituri.

Alegerea portofelului DeFi corect

Prima alegere pe care va trebui să o faceți atunci când alegeți un portofel Defi este blockchain-ul pe care doriți să îl folosiți. De exemplu, MetaMask, unul dintre cele mai populare portofele Web 3, nu suportă în prezent blockchain-ul Solana.

Este Ledger un portofel DeFi?
Cum se utilizează criptomoneda DeFi Swap?

Pentru a interacționa cu aplicațiile descentralizate Solana ( dapp ), veți avea nevoie de un portofel, cum ar fi Solflare, Sollet sau Phantom. Unele aplicații blockchain au nevoie de portofelele lor; de exemplu, jocul criptografic Axie Infinity necesită un portofel Ronin.

Dacă folosiți mai multe portofele DeFi în scopuri diferite, s-ar putea să rămâneți rapid fără spațiu pe site-ul dvs. web. Sunt ușor și rapid de configurat, dar nu uitați că.

Portofelele au o varietate de scopuri, pe lângă stocarea blocurilor. Unele portofele sunt mai potrivite pentru a gestiona anumite active. MetaMask, de exemplu, nu reprezintă NFT-urile pe care le-ați stocat în portofelul dumneavoastră. Rainbow Wallet, pe de altă parte, vă permite să vizualizați NFT-urile pe care le aveți în cont.

Ce marcă de portofel este cea mai bună?
Cum se fac schimburile pe un portofel DeFi?

Unele portofele DeFi, cum ar fi MetaMask și SolFlare, se integrează cu aplicații financiare descentralizate, astfel încât să puteți utiliza protocoalele DeFi sau să efectuați tranzacții fără a părăsi portofelul. Puteți tranzacționa jetoane în aplicația MetaMask, în timp ce SolFlare vă permite să gestionați conturi de pariuri.

Cu Argent, vă puteți bucura de o platformă descentralizată, peer-to-peer, care permite cumpărarea și transferul rapid și eficient din punct de vedere al costurilor a activelor digitale folosind cardul de debit. zkSync Level 2 este utilizat pentru a minimiza costurile de tranzacție, iar Yearn, Lido și Gro sunt integrate. Puteți, de asemenea, miza permițându-vă să câștigați recompense în timp ce vă păstrați cripto în portofelul Argent. Este, de asemenea, unul dintre cele mai ușor de utilizat portofele de criptomonede, deoarece este compatibil atât cu creditul Compound, cât și cu piața descentralizată de derivate dYdX. Funcționează cu Coinbase Wallet, un portofel fără custodie creat de serviciul de custodie.

Cum pot retrage bani din portofelul cripto DeFi?
Cum se vinde o wallet defi?

Portofelele hardware, cum ar fi Trezor și Ledger, sunt alegeri populare în rândul utilizatorilor de criptomonede care doresc să utilizeze protocoalele DeFi. Să presupunem că vreți să vă păstrați activele criptografice în depozitare la rece. Ulterior, portofelele hardware sunt optime pentru utilizatorii care doresc să mențină un control total asupra criptomonedelor lor. În plus, compatibilitatea cu alte servicii de portofele, cum ar fi MyCrypto și MyEtherWallet, le face și mai dezirabile.

Securitatea este o preocupare majoră pentru multe portofele. Gnosis vă permite să efectuați tranzacții cu semnături multiple sau confirmări simultane de la numeroase persoane. Argent vă permite să desemnați “gardieni” care vă pot ajuta să vă recâștigați accesul la portofelul dvs. în cazul în care vă pierdeți cheile secrete.

Cum se utilizează un portofel DeFi

Cele mai bune portofele de criptomonede pentru finanțe descentralizate
Este DeFi crypto portofel sigur?

Ați dorit să vă alăturați lumii criptomonedelor? Acum este mai ușor ca niciodată; trebuie doar să faceți clic pe “conectează portofelul” pe majoritatea paginilor de destinație ale protocolului DeFi. Veți găsi butonul situat convenabil în colțul din dreapta sus al fiecărui site web!

Aproape ai terminat! Tot ce mai rămâne de făcut este să verificați fiecare dintre tranzacțiile din portofelul dumneavoastră și să plătiți o mică taxă de “gazare” în moneda nativă a blockchain-ului.

Cele mai bune portofele DeFi sunt descrise în acest articol.

Portofelele DeFi, ca și cele mai bune burse DeFi, oferă un mecanism pentru a elimina intermediarul din anumite tranzacții, pentru a reduce costurile și pentru a menține anonimatul. Deși există anumite beneficii și dezavantaje atât pentru portofelele centralizate, cât și pentru cele descentralizate, tot mai multe persoane aleg cele din urmă datorită numeroaselor sale avantaje.

Cele mai bune portofele de criptomonede pentru finanțe descentralizate
Ce monede sunt în portofelul Crypto COM DeFi?

Așadar, fără alte formalități, haideți să aruncăm o privire la cele mai bune opt portofele Defi de pe piață:

Cel mai bun portofel pentru 2023: Defi Swap

Defi Swap este alegerea noastră de top pentru cel mai bun portofel DeFi din 2023. Odată cu popularitatea în creștere a schimburilor descentralizate (DEX), utilizatorii pot beneficia acum de tranzacționarea de token-uri și de acumularea de plăți de dobânzi fără a implica un intermediar terț. Defi Swap facilitează începerea acestei tendințe în creștere, oferind o extensie de browser și o aplicație mobilă ușor de utilizat.

Echipa Defi Swap a creat un ghid cuprinzător care prezintă modul de utilizare a platformei la potențialul său maxim. Ghidul acoperă totul, de la crearea unui cont și conectarea unui portofel până la tranzacționarea de token-uri și obținerea de dobânzi pentru deținerile tale.

Ce înseamnă Swap în criptomonede?
Ce buzunar este cel mai bun pentru un portofel?

În timpul examinării DeFi Wallet, am descoperit că utilizatorii pot utiliza mecanismul de creștere a randamentului de la Defi Swap, care are patru niveluri diferite. Fiecare nivel are o perioadă de blocare și un APY unic, iar nivelul Platinum plătește randamente de până la 75% pe an. Puteți chiar să câștigați o parte din comisioanele obținute de platformă din recomandările dumneavoastră.

Apreciem faptul că echipa DeFi Swap inovează mereu prin adăugarea de noi caracteristici și prin extinderea a ceea ce poate face platforma lor. Printre exemplele de acest lucru se numără lansarea unui program de miză pentru a oferi utilizatorilor avantaje pentru canalizarea banilor în DEX, precum și îmbunătățiri generale la cât de ușor și cuprinzător sunt serviciile lor. În concluzie, credem că Defi Swap se ridică cu siguranță la înălțimea așteptărilor și vă îndemnăm să îl verificați singur.

Ce pot face cu un portofel DeFi?
Este wallet defi o investiție bună?

Crypto.com DeFi Wallet – cel mai mare portofel cripto pentru DeFi cu costuri minime

Logo-ul Crypto.com este o reprezentare vizuală ideală a numelui mărcii, afișând cuvintele “crypto” și “com” într-o singură imagine. Chiar dacă noi recomandăm Defi Swap, o altă opțiune demnă de luat în seamă este Crypto.com DeFi Wallet – un instrument convenabil pentru a face banking cu ușurință! Titlul acestui portofel încapsulează cu exactitate oferta sa de la Crypto.

Crypto.com Wallet vă oferă libertatea și securitatea de a vă gestiona independent investițiile în moneda digitală fără a cere permisiunea sau a vă baza pe entități externe pentru a vă supraveghea cheia privată. Cu noi, puterea este în mâinile Dvs.! Acest portofel securizat suportă peste 100 de active criptografice, inclusiv diverse altcoins și token-uri DeFi la viteze remarcabile! În plus, vi se permite să alegeți rata de schimb pentru trimiterea de criptomonede către un alt utilizator Crypto.

Cum funcționează Portofelul Trust?
Cum se utilizează un portofel DeFi?

Crypto.com DeFi Wallet oferă o modalitate inovatoare de a genera venituri din peste 35 de resurse tokenizate. Cu caracteristica “DeFi Earn”, puteți obține până la 18% dobândă la totalul deținerilor dvs. anual! Nu mai pierdeți niciun câștig financiar; profitați din plin de acest sistem incredibil astăzi!

Trust Wallet – Cel mai bun portofel Defi pentru selectarea activelor

Pentru cei care doresc să stocheze Bitcoin, Trust Wallet este o alegere excelentă. În plus, există și alte modalități legitime de a achiziționa monede digitale decât investiția într-o ICO – cumpărarea acestora pe un schimb de criptomonede fiind una dintre ele. Acest articol va explora unele dintre cele mai bune portofele Bitcoin disponibile în prezent.

Este Trust Wallet un portofel Bitcoin bun?
Pot să fac bani cu Trust wallet defi?

Nu mai căutați cel mai fiabil și ușor de utilizat portofel pentru criptomonede, adaptat la nevoile dvs. de active digitale – Trust Wallet este aici! Această platformă puternică și cuprinzătoare suportă toate token-urile ERC20 și protocoalele Bitcoin, Ethereum Classic, Litecoin, Dogecoin și Dash!

Trust Wallet are, de asemenea, un mecanism unic de stivuire care vă permite să stocați 12 criptomonede importante. APY-urile pot diferi semnificativ, deși mai multe token-uri acceptate oferă mai mult de 10% pe an. Pentru a pune capac, puteți utiliza Trust Wallet nu numai pentru a accepta NFT-uri, ci și pentru a cumpăra și stoca în siguranță activele dvs. în una dintre cele mai fiabile platforme de tranzacționare NFT – creând o combinație imbatabilă.

Portofelul financiar descentralizat MetaMask's Decentralized Finance (DeFi) – sigur, rapid și fiabil.

MetaMask iese în evidență cu logo-ul său albastru ușor de recunoscut. Utilizatorii beneficiază de toate avantajele securității și confortului blockchain în timp ce navighează prin Firefox sau Chrome, așa cum ar face-o pe orice alt browser, dar fără niciun cost monetar! Acest portofel este sigur și fără complicații – vă va proteja finanțele rapid și ușor.

Portofelul financiar descentralizat MetaMask's Decentralized Finance
Cum pot obține bani din Trust Wallet?

MetaMask este un browser bazat pe Ethereum care oferă o interfață de utilizator pentru dezvoltarea de aplicații descentralizate (dApps). Una dintre cele mai mari caracteristici ale sale este că integrează date din mai multe surse, asigurându-se că primiți cel mai bun preț cu cele mai mici comisioane de rețea atunci când tranzacționați token-uri. De asemenea, cu MetaMask puteți cumpăra, vinde sau tranzacționa cu ușurință o varietate de active digitale, în afară de Ether.

Cei 30 de milioane de utilizatori ai portofelului pot plăti în siguranță și în mod convenabil prin diverse opțiuni de plată, cum ar fi cardurile de credit (Visa sau MasterCard), transferul bancar sau pur și simplu Apple Pay/Google Pay. Prin repartizarea comenzilor pe mai multe burse, MetaMask minimizează și derapajele. În cele din urmă, MetaMask vă protejează anonimatul pe tot parcursul tranzacției, păstrând informațiile de plată și oferindu-vă o identitate pseudonimă.

Este Trust Wallet un portofel Bitcoin bun?
Este MetaMask un portofel sigur?

Coinbase wallet defi este portofelul perfect pentru Defi

Coinbase Wallet este pur și simplu alegerea perfectă pentru cei care intră în tranzacționarea criptomonedelor. Oferă un aspect incredibil de ușor de utilizat, cu termeni și caracteristici simple, astfel încât nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la jargonul tehnic! Puteți stoca peste 100 de mii de tipuri diferite de jetoane în acest portofel, precum și cheile private în siguranță offline. Cu Coinbase Wallet, puteți tranzacționa oricând și oriunde – este cu adevărat un portofel Bitcoin mobil care funcționează peste tot.

Coinbase Wallet este portofelul Defi perfect pentru cei care caută comoditate și o experiență de utilizare ușoară. În ciuda faptului că are o selecție mai limitată de active în comparație cu Trust Wallet, ceea ce are compensează prin ușurința de utilizare. În plus, browserul web descentralizat al Coinbase vă oferă acces la diverse dApps fără a avea nevoie de descărcări sau extensii suplimentare – ceea ce face ca tranzacțiile cu criptomonede să fie simple și fără probleme – lucru care nu se poate spune despre alte portofele.

Coinbase Wallet este portofelul perfect pentru wallet defi
Ar trebui să folosesc portofelul Coinbase?

În mod semnificativ, Coinbase Wallet este unul dintre puținele portofele DeFi care poate cumpăra, vinde sau tranzacționa activele tale cu moneda fiat direct din portofel. Prin urmare, este o soluție ideală pentru cei care caută o singură sursă pentru a-și gestiona toate nevoile DeFi.

Decideți care este portofelul Defi optim pentru nevoile dumneavoastră

Decizia de a alege un portofel Defi nu trebuie să fie descurajantă. Dacă vă aventurați pe o piață nouă, luați în considerare următoarele puncte pentru a avea succes.

Nivelul de securitate este ridicat.

Selectarea unui portofel ar trebui să înceapă cu gândul la siguranță; securitatea cheii dvs. private este de o importanță capitală. În timp ce portofelele hardware oferă o apărare solidă, portofelele “fierbinți” oferă, de asemenea, mai multe caracteristici sofisticate, cum ar fi autentificarea biometrică, autentificarea cu doi factori și protocoale de standardizare pentru a vă proteja de atacurile rău intenționate.

Decideți care este portofelul Defi optim pentru nevoile dumneavoastră
Decideți care este portofelul Defi optim pentru nevoile dumneavoastră

Servicii oferite

Portofelele Defi oferă multe caracteristici pe care băncile obișnuite nu le oferă, cum ar fi schimbul de roluri, cultivarea randamentului, miza și multe altele. În plus, unele portofele Defi au chiar și un browser dApp încorporat pentru a accesa web-ul descentralizat.

Activele pe care le susținem

Portofelele DeFi sunt compatibile doar cu activele din blockchain la care sunt legate. De exemplu, un portofel care utilizează Ethereum va fi probabil compatibil cu majoritatea jetoanelor ERC-20 și ERC-721. Cu toate acestea, unele portofele au suport pentru mai multe lanțuri, ceea ce lărgește considerabil numărul de jetoane acceptate.

Prețuri

Probabil că veți dori să verificați comisioanele unui portofel DeFi înainte de a-l conecta la contul dvs. bancar. Multe portofele vă permit să cumpărați cripto din cadrul platformei folosind fie un card de credit/debit, fie un transfer bancar. De obicei, există o taxă pentru acest lucru, pe lângă taxele de rețea care sunt percepute de fiecare dată când se transferă un token. Aceste ultime taxe sunt stabilite de blockchain și nu de furnizorul de portofele.

Decideți care este portofelul Defi optim pentru nevoile dumneavoastră
wallet defi Swap

Ușurința de utilizare

Atunci când selectați o platformă de miză DeFi, este util să luați în considerare cât de ușor de utilizat este aceasta – acest lucru este valabil mai ales dacă sunteți nou în lumea criptomonedelor. Din fericire, DeFi Swap este concepută cu gândul la începători și nu prezintă jargon avansat sau caracteristici complexe. Acest lucru face ca schimbul de jetoane să fie rapid și ușor și să genereze imediat un randament.

Capacitatea de a obține acces.

Pe lângă securitate, ar trebui să luați în considerare și ușurința cu care este accesibil portofelul dumneavoastră. La ce bun dacă bunurile dvs. sunt bine protejate, dar vă ia o veșnicie să le accesați? Un portofel fierbinte vă oferă acces rapid și fără efort la fondurile dumneavoastră. DeFi Swap poate fi accesat prin intermediul oricărui browser web, ceea ce îl face unul dintre cele mai accesibile portofele disponibile pentru serviciile de swap și staking.

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți