Cea mai recentă investiție în Bitcoin a MicroStrategy: 850 BTC pentru 37 milioane de dolari!

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți

MicroStrategy, o companie lider în domeniul software și business intelligence, și-a reafirmat dedicarea de neclintit față de Bitcoin prin achiziționarea a încă 850 BTC la un cost total de 37,2 milioane de dolari, după cum a anunțat astăzi fondatorul și președintele Michael Saylor.

Andrew Kang, directorul financiar al MicroStrategy, a dezvăluit: “Am achiziționat 31.755 de bitcoini suplimentari de la sfârșitul celui de-al treilea trimestru, marcând cea mai mare creștere trimestrială a deținerilor de bitcoin din ultimii trei ani și cel de-al 13-lea trimestru consecutiv în care am adăugat mai mulți bitcoin în bilanțul nostru. Am profitat de creșterea substanțială a prețului bitcoin în trimestrul al patrulea și am continuat să folosim activitățile noastre strategice de pe piețele de capital și numerarul disponibil pentru a acumula mai mulți bitcoin, sporind valoarea suplimentară pentru acționarii noștri. Strategia noastră unică în materie de bitcoin și rezultatele dovedite sunt cele care ne-au permis să acumulăm 190.000 de bitcoini la un preț mediu de achiziție de 31.464 de dolari.”

Incursiunea companiei pe piața Bitcoin a început în august 2020, cu o investiție inițială de 250 de milioane de dolari în BTC. De atunci, MicroStrategy și-a mărit constant rezervele de Bitcoin, stabilind o strategie de rezervă de trezorerie care a acumulat peste 190.000 de bitcoini, evaluate la peste 8,2 miliarde de dolari la valoarea actuală de piață.

“2023 s-a dovedit a fi un an excepțional pentru MicroStrategy, deoarece am strâns strategic capital pentru a ne crește substanțial rezervele de bitcoin, continuând în același timp să inovăm, inclusiv prin dezvoltarea și lansarea MicroStrategy AI, instrumentul nostru de BI de pionierat bazat pe inteligență artificială”, a remarcat Phong Le, președinte și director executiv al MicroStrategy. “Am obținut o creștere de două cifre a veniturilor din servicii de abonament atât în trimestrul al patrulea, cât și pe parcursul întregului an, subliniind angajamentul nostru continuu de a ne tranziționa afacerea către cloud. Credem că cadrul nostru operațional, strategia noastră de bitcoin și accentul pus pe inovația tehnologică prezintă o oportunitate distinctă de creare de valoare pentru acționarii noștri.”

Cu cea de-a patra înjumătățire a Bitcoin la orizont, MicroStrategy își menține strategia agresivă de investiții în Bitcoin, neprezentând niciun indiciu de încetinire a abordării sale proactive.

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți